לעניין אחר, פרסמו תמונות חדשות מהאימון היום, ואן פרסי מופיע שם ובתמונות הקודמות לא זוכר שראיתי אותו, יש טעם להתרגש?
הוא גם הופיע בתמונות קודמות. לא יודע מה זה אומר. שום דבר לא אומר כלום. רק השעון שמתקתק ובנתיים נשארו שלושה שבועות לפטור את הסאגה הזאת. חוץ מזה אני לא יודע מה ואן פרסי רוצה בנתיים אנחנו מקום ראשון בליגה האנגלית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
גם באימונים לפני המסע לאסיה הוא היה באימונים. ולדוגמא, אם אני לא טועה, נאסרי אפילו שיחק בתחילת העונה שעברה בכמה משחקים בפרמייר ליג אצלנו, ובכל זאת עבר לסיטי. אז זה לא אומר כלום.
רק אני אתאכזב אם סנטי קזורלה יוחתם במחיר כל כך מופקע של 22 מיליון יורו? זה שמלאגה רכשה אותו מויאריאל ב21 מיליון יורו לא אומר כלום, במיוחד אחרי שמלאגה נרכשה ע"י מיליארדרים שהחליטו להתפרע ולעשות שם מהלך א-לה צ'לסי או פס'ז או אנז'י מחצ'לקה או כל קבוצה סוג ז' שהופכת לאימפריה מה שהורס את הכדורגל בשנים האחרונות. אני אישית מאוד אוהב את השחקן, ויש בו המון דברים חיובים, אם זה הניסיון, אם זה שהעונה הוא הגיע לכל המשחקים הגדולים של מלאגה, היה פקטור רציני בהעפלה למוקדמות הצ'מפיונס וגם כבש לא מעט. אבל כל זה לא מצדיק 22 מיליון יורו, וונגר סותר את עצמו, בשנים האחרונות הוא חורג ממנהגו וקונה שחקנים בגיל מתקדם יחסית ובמחירים מופקעים ובו בזמן מאבד כוכבים על סעיפים קטנים בחוזים ומפסיד רכישות שחקנים על מיליון פה או מיליון שם. אני חושב שסנטי שחקן מעולה ובכל זאת לא שווה את ה22 מיליון, לא נשכח שהוא אף פעם לא שיחק מחוץ לספרד ואנחנו לא יודעים איך הוא יסתדר ויתאקלם באנגליה, הוא לא פיזי כלל, שחקן מאוד נמוך, נראה.
אפילו עלה כקפטן באחד המשחקים...נדמה לי משחק ליגה אפילו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לגבי קסורלה...אין מה להצטער על פרידה מ20 מליון יורו למועדון יש ימבה כסף הוא פשוט מחליט לא להשקיע אותו על רכישות גדולות אז ברגע שזה קורה זה משמח אותי גם אם זה 20 מליון יורו.
מהתקמצנויות עבר לארסנל יש מספיק כסף ועדיף שיוציאו 20 מליון על קאזורלה מאשר שישארו עם ה-20 מליון ובלעדיו. ללא חיזוק, מקום מחוץ לרביעייה הראשונה בעונה הבאה יכול לעלות הרבה יותר ביוקר. שמח לראות שהעסקה הזו כמעט הושלמה, מקווה שגם שאהין יגיע ומגן שמאלי, ועבר עלינו פשוט קיץ נהדר. אפילו עם ההצהרה של רובין (שאולי הכניס את עצמו למלכוד, כי אחרי שדיבר על השאיפות הנמוכות בארסנל, פתאום יוצאים במסע רכש מרשים מאד).
Clock End Stand אני לא בטוח לגבי מה אתה מדבר. אבל אם אתה מדבר על האזרד ודוגמא עוד יותר פופולרית חואן מאטה. אני לא יודע מאיפה אנשים חושבים שהם יודעים כמה וונגר הציע או לא הציע על שחקן כזה או אחר וכמה קרוב היינו להחתמה או אי החתמה שלו. זה הכל ספקולציות ולא נתמך על ידי שום גורם רשמי.
שלא תבינו אותי לא נכון, תמיד הייתי בעד וונגר, גם אם זה עלה לנו בשנים ללא תואר, תמיד הייתי גאה שהקבוצה שאני אוהד מציגה כדורגל נהדר בלי כל הרכישות והשיגעון בשוק העברות העולמי, הייתי גאה שהמועדון לא זנח את העקרונות שלו ובכל זאת שנה אחרי שנה צעד בצמרת הפריימרליג והגיע לשלבי הנוקאאוט בצ'מפיונס. מעבר תמיד דחו אותי אותם שחקנים שעשו כלום ושום דבר בעונה וחצי בארסנל ודרשו חוזה מפוצץ כאילו הם לקחו על הגב שלהם את הקבוצה, זה אולי הדבר שהכי מגעיל אותי בכדורגל, אותם סמיר נסרי שאחרי חצי עונה טובה בקבוצה ביקש חוזה בשווי חצי קבוצה, שילך לחפש את עצמו. גם פלאמיני שהגיע אלינו ועזב אותנו בזכות סירובים לחוזים מהקבוצות שלו. במיוחד קלישי, עד לא מזמן השחקן האהוב עלי, ששכח מי מצא אותו ורכש אותו בחצי מהמחיר של אסי בלדוט והפך אותו לשחקן שהיה בנבחרת העונה בפריימר ליג ושחקן צרפתי בינלאומי. אז אני גאה מאוד בוונגר, שמח שהוא המאמן שלי, שהוא מצעיד בעקביות מועדון בצמרת בליגה לא קלה, שסביבו כרישים עם הרבה כסף. אז נכון, אין מה לעשות, עקרונות זה דבר טוב ויפה אבל כדי לא להשתרך ולהישאר מאחור צריך להשלים את הפער ולהוציא כסף. אבל כל כך הרבה על הימור כמו סנטי קזורלה ששוב שחקן מעולה אבל לא מצדיק מחיר מופרך כזה. סתם לצורך השוואה, ארשבין הגיע אלינו כמדומני אחרי היורו המצויין של רוסיה שאם אני לא טועה עפה רק בחצי גמר, כשחקן מבטיח מאוד, שחצי אירופה רדפה אחריו, במחיר שיא דאז של סביבות ה14 מיליון יורו, וגם ארשבין הגדול למרות חצי עונה טובה היה פלופ עד שהושאל חזרה לזניט. אז סליחה עם כל הכבוד והערכה לסנטי, הוא לא שווה 22 מיליון יורו, הלוואי ואני אתבדה ואוכל את הכובע.
נראה לי שפספסת קצת את הכוונה שלי. אני התכוונתי למה שכתבת פה. שהפסדנו החתמות על מליון לפה ולשם וסעיפים בחוזה. ולפי דעתי אלה הן ספקולציות בלבד של אנשי תקשורת. ולא משהו שאפשר להגיד ככה בידיעה מוחלטת. הרי מגורמים רשמיים בחיים לא נשמע את סכום ההצעות ומספרים אמיתיים. רק אחרי שהשחקן הוחתם. וגם זה לא תמיד אמין.
בנוסף אני מאוד מודאג מהעמדה הימנית, סאנייה מעולה, אבל צריך לתכנן את היום שאחרי, במיוחד בגלל ג'נקינסון שההתרשמות שלי אישית ממנו ממה שראיתי הייתה ממש עלובה, לא רואה אותו נכנס לנעלים של סאנייה. במיוחד בעמדה שתמיד לאורך השנים הייתה מכוסה היטב אם זה דיקסון, לאורן וסאנייה.
אני לא מבין איך אפשר לטעון שההחתמה של קאסורלה (חוץ ממנו אף אחד לא קרוב) סותרת את ההצהרה של ואן פרסי. לא חשבתם שאולי ההחתמה הזאת היא על חשבון ואן פרסי, וממומנת מהמכירה המתוכננת שלו שבלעדיה שחקן כמו קאסורלה לא היה מגיע? הרי חוסר השאפתנות המדובר מתבטא בכך שלא שומרים על הכוכבים ועליהם מוסיפים את הרכש, אלא כל פעם הולכים שני צעדים אחורה ואחד קדימה. עד עכשיו הגישה לא השתנתה, כי הבאנו שחקן מצוין במקום שחקן גדול. אם יגיע קשר אחורי ומגן שמאלי בנוסף לקאסורלה, אז ניתן יהיה לומר שהתחזקנו וקנינו שחקנים בצורה שלא תלויה במכירה של ואן פרסי, ואז ההצהרה שלו באמת תואר באור שונה.
ההחתמה של קסורלה לא ממומנת בהכרח ממכירת ואן פרסי מכיוון שקצבת המועדון לרכש בהחלט עומדת בקניית קסורלה מבלי למכור את ואן פרסי.
אולי זה לא היה ברור אבל זה בדיוק מה שאמרתי. אם קאזורלה, שאהין ומגן שמאלי יגיעו, אז התחזקנו משמעותית. ואני לא חושב שזה מופרך בכלל לטעון שקאזורלה בא בנוסף לרובין. יכול להיות שאתה צודק אבל אין שום דרך לדעת את זה. ואם אכן הוא מגיע בנוסף אליו, אז בסטנדרטים של ארסנל בכל תקופת ונגר, מדובר באחד ממועדי ההעברות המרשימים ביותר שהיו לנו. בכל מקרה כמובן שנצטרך לחכות עוד כדי לקבוע.