ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. AW forever Member

אני שוב מזכיר, בבקשה לשמור על תרבות דיון נורמלית ובלי התקפות אישיות על כותבים. כותבים פה כ"כ הרבה דברי טעם ויש פה כזה מגוון יפה של דעות, בבקשה להתעסק בעיקר ולא בתפל. תודה.

2. לייזר Member

AW Forever,

בחייך, איפה היית כשהוא קרא לכל מי שלא מסכים איתו אוהד ספרז?

AF,

אם לא חסר לנו כסף כדי להמר על נאסרי (30 מיליון יורו), למה אנחנו מוכנים לוותר על סכום זהה כשמדובר בשחקן טוב שבעתיים בדמות ססק?

3. Gunner4life Member

הבאתי פה בעבר קטע וידאו של ססק מהקיץ, הנה הציטוט המרכזי:
    "i think, this could be the best club in the world, but again you have to ask the boss..."

לא משתמע לשתי פנים.

4. לייזר Member

קיץ אחד לעולם לא היה מגשר את הפער בין ארסנל לבארסה. ונגר בחיים לא היה משקיע את הסכומים הנחוצים בשחקנים הנכונים. היעדר האמביציה הוא חלק ממנו לא פחות מהמבטא הצרפתי ואין טעם להעמיד פנים שיכול לחול שינוי כלשהו בעניין.

אין גם שום טעם לצטט אנשים. רוצה שאצטט לך קצת ונגר?

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/11
  5. Gunner4life Member

קיץ אחד זאת התחלה. להשאיר את השחקנים הבכירים שלך זאת התחלה. אם לא נתחיל, לעולם לא נצליח.
    ואם גם ניתן להם את השחקנים הטובים ביותר שלנו במחיר מבצע, הפער רק יגדל.

אולי זאת פנטזיה, אבל אני מצפה שזאת תהיה המטרה של ראשי המועדון שלנו. אני כבר הבנתי שזה לא המצב וזה לא הולך לקרות בקרוב. ולכן הקריאה, ונגר הביתה.

ססק הוא עדיין לא ונגר, אשף הספינים. בוא תחשוב באמת ותגיד לי סיבה אחת (מלבד שזה מה שהוא חושב) שהוא יגיד דבר כזה?

6. לייזר Member

ססק יודע יותר טוב מכל אחד אחר שונגר לא יעשה את החיזוקים הרלבנטיים, כך שזה נכון מאוד מצדו לדרוש אותם. אם הוא אמר דברים אלו לפרוטוקול, הרי שהוא תמיד יוכל לטעון שהיעדר האמביציה של ארסנל גרם לו לעזוב (וזו האמת לאמיתה).

ססק, אגב, הוא אשף ספינים הרבה יותר גדול מונגר. ונגר לא משקר לאף אחד כי הוא חולה נפש שמאמין לכל מילה אותה הוא פולט. ססק, לעומת זאת, דפק שביטה איטלקית הקיץ כדי לעזוב את המועדון שלו. האחד חולה נפש, אבל דווקא השני הוא השפל מבין השניים.

אני מבין את הדרישות שלך ומזדהה איתן, אבל אנחנו חייבים להיות מציאותיים: אנחנו קוצרים את מה שזרענו. יש מחיר לשש שנים של כישלון מקצועי ולמעלה מעשור של שמרנות ניהולית.

7. Rudess Member

גאזידיס חייב ללכת הביתה בעקבות הפארסה של פבריגאס ונאסרי. מה הוא בדיוק עשה מאז שהוא הגיע לקבוצה? שינה את שמות היציעים והחזיר אותם לשמות שהיו בהייבורי? סיפר לנו על Arsenal-Lie-Sation? משקר ללא הכרה במפגשי קבוצות אוהדים? כשלון אחד גדול מאז שהוא הגיע לארסנל, וסידר ג'ובים לחברים שלו כמו טום פוקס.

היום קראתי בערב בדרך הביתה ברכבת מודעה ב-EVENING STANDARD על מכירת כרטיסים לציבור הרחב של המשחק ארסנל-אודינזה בשבוע הבא. המודעה כל כך לא מקצועית, שאפילו שם האצטדיון שצוין הוא ARSENAL STADIUM... מעניין מה החברה באמירייטס יחשבו על זה. הזלזול באוהדים מתחיל בראש הפירמידה שהיא ההנהלה שמשתינה עלינו בקשת עם העלאת המחירים, עם הספינים ועם נתינת היד החופשית לונגר לעשות ככל העולה על רוחו, ממשיכה למנג'ר שמנותק מהאוהדים והמציאות וכמובן מחלחלת לשחקנים שלא דופקים חשבון לאוהדים ולא משחקים עם מחויבות לקבוצה.

8. Gnus Avenue Member

הסוכן של קרלוס ולה:
    באמת שאני לא מבין מה הטעם בעוד השאלה. הוא לא הצליח באוססונה, לא הצליח בברומיץ' (קיבל הרבה צ'אנסים), מה יעזור לו לוריין עכשיו? צריך למכור אותו כבר, חבל שאין מתעניינות רציניות. אני מקווה שאם הוא יושאל ללוריין הוא יצור שם רושם של שחקן מפתח, אולי הם יעשו לנו טובה ויקנו אותו. אפרופו מושאלים, דנילסון קיבל אדום היום במשחק של סאו פאולו, זה היה אדום שני שלו בשלושה משחקים.

בהולנד אגב מפרסמים שאנחנו והספרס רוצים את ברייאן רואיז' (25) חלוץ מקוסטה ריקה ומטוונטה ההולנדית, והסוכן שלו גם אישר את זה. יש לו סעיף שיחרור של 13.25 מיליון יורו, ככה שהוא לא אמור להיות יקר במיוחד. אני מוכן לקבל עכשיו גם את עדן בן בסט, רק שיגיע כבר חלוץ, פשוט אי אפשר לבנות על רובין שיהיה שם בשבילך עונה שלמה.

סירטון קצר שמציג את הכישורים של רואיז':

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/11
  9. StevieG Member

OliverKayTimes Oliver Kay
    Huge few weeks ahead for Arsenal. And Wilshere out of #NUFC game on Sat, doubtful for Udinese 1st leg. More in Thursday's Times

בהצלחה.

10. Yotam Member

הבדיחה היותר גדולה שמשמיע קולה בעיתונות היא שונגר מפתיע עם מדיניות ההעברות שלו העונה. רק בשביל התנחומים לארסנל יש לי רשימה חלקית של שחקנים שיכולים לאייש חצי תפקיד של פברגאס שכנראה עוזב (לא מוקדם להספיד): שווינשטייגר, ג'ואאו מוטיניו, מונטוליבו, מרצ'יסיו וכו'...
    יאללה לא להיות בדיכאון, לפחות נקודת היתרון פה שיש התעניינות רצינית של ונגר בקשר אמצעי ועוד בחלון ההעברות הנוכחי :aaa021:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/11
  11. Trex Member

כולם שחקנים נהדרים כמובן לא ברמה של ססק אבל לא רחוקים שנות אור, כמו רוב הסגל שלנו. אני אישית מאוד אוהב את מונטיליביו שחקן מצויין שגם היה מקושר בקיץ שעבר למקרה וססק עוזב.

12. AronB Member

מסכים איתך בנוגע לגאזידיס, אבל בעניין לחלק שציטטתי טעות בידך - באופ"א קוראים לאמירייטס "Arsenal Stadium" בגלל שאמירייטס הוא שם של חברה שהיא אינה ספונסר של הצ'מפיונס ליג.

13. Jack Wilshere Member

ממש כך.

זו שערורייה גדולה למכור שני שחקנים מובילים בקבוצה ממש רגע לפני פתיחת העונה (או לאחריה). אם הובן שאין מנוס ממכירתם, אז היה צריך לעשות זאת מזמן כבר. אפילו כתוצאה מכך היינו מקבלים כמה מיליונים פחות, לפחות היה לנו די והותר זמן להביא במקומם מחליפים ולבצע את ההכנות לעונה יחד איתם.

14. gilshan Member

כנראה שלא הובן שאין מנוס. כנראה שעד לאחרונה ונגר חשב שהם ישארו. אני לא מבין על מה ולמה הוא חשב ככה. מילא עם נאסרי, אבל עם ססק כבר משנה שעברה היה ברור שהוא לא רוצה להשאר וברור שהמכירה שלו זה בעקבות לחץ שלו ולא בגלל רצון של ונגר. חבל שזה המצב אבל זה מה יש כרגע, נקווה שהמשחק נגד ניוקאסל יעבור בשלום. יהיה מעניין לראות היום את המסיבת עיתונאים של ונגר לקראת המשחק - מעניין מי יהיה כשיר, מי חזר בשלום מהנבחרות ומה יש לו להגיד על כל הסיפור של ססק ונאסרי.

15. Rudess Member

קראתי אתמול בעיתון כתבה קצרה על ארשבין, הוא מכחיש את כל השמועות על אנז'י מחצ'קלה ואמר שהוא בחיים לא יעבור לשם ושמדובר בספקולציות של אנשים משועממים באינטרנט. הוא אמר שהוא שחקן ארסנל בעונה הקרובה. בנוסף היה כתוב בכתבה שכרגע המועדון במו"מ על הארכת החוזה שלו בעונה אחת נוספת.