וזה נכון מה ששמעתי שסונג הוא השחקן האחרון בקבוצה שהסוכן שלו הוא דארן דין (הבן של...)? אם כן יכול להיות שזו אחת מהסיבות למה הוא עוזב.
כמו כל קיץ, גם הקיץ הזה נפתח בתהיות רבות עבורינו. אני רוצה מאוד להאמין שבעקבות ההתנהלות הנכונה (הכול יחסי כמובן) במהלך הקיץ האחרון שנובעת בעיקר מטעויות הקיץ הקודם, עליו ארסן ונגר אמר ש"צריך לכתוב עליו ספר", כל העונה הזו תיראה גם היא שונה במובנים רבים עבורינו. אני לא מדבר דווקא על זכייה בתארים כי זה פשוט לא ריאלי עבורינו ועבור המטרות שלנו מסיבות כאלה ואחרות, למרות שבצורת המתכונת בה מפעלי הגביעים פועלים תמיד יש סיכוי, גם לקבוצות החלשות יותר כמובן. בכל אופן, אני דווקא מדבר על-כך שאני צופה שהקבוצה תפתח את העונה בצורה הרבה יותר טובה, שקטה ומסודרת. יתר על כן, אני מאמין שאם יגיע קשר אחורי הגנתי במקומו של סונג ושחקן הגנה נוסף, הקבוצה הזו תהיה טובה ובעיקר מאוזנת יותר מן העונה שעברה. דבר אחד בטוח והוא שכולנו התגעגענו. הרבה ספורט היה הקיץ, מהיורו ועד האולימיפיאדה, אך שום דבר לא משתווה לארסנל בפרט ולפרמיירליג בכלל. http://img840.imageshack.us/img840/6361/x2e0eb1dd.Xxx http://img651.imageshack.us/img651/9139/x2e0eb227.Xxx
Arsenal team V Sunderland Shezzer, Jenkinson,Mertesacker,TV5, Gibbs, Diaby, Arteta, Cazorla, Walcott, Podolski, Gervinho. Arsenal bench Mannone, Djourou, Coquelin, Santos, Ramsey, Arshavin, Giroud.
לא הבנתי מה השמחה שסונג עוזב אותנו,את מי וונגר כבר יביא את שהין שהוא יותר מארגן את המשחק ולא שחקן שעושה עבודה שחורה? או אולי את אמבילה שאנחנו לא באמת יודעים מה לצפות ממנו(ואין בכלל שמועות שוונגר שוב פעם רוצה אותו בכלל). תסלחו לי שאני לא מאמין כל כך בפרוספקטים הצעירים שלנו סטייל קוקלאן או ינאריס,אבל הם שחקנים שאף פעם לא יהיו לרמה של קבוצת פריימרליג שמתמודדת על מקום בליגת האלופות,מה יש כבר לקוקלאן להציע?,בסדר הבחור אינטיליגנט אבל אין בו שום דבר בולט!,הוא קטן מימדים,הוא לא פיזי,אי אפשר להגיד שהוא כשרוני כמו ווילשר או ראמזי,מה יש בו כבר שמגיע לו מקום ב11 הפותחים? עונה סופר מתסכלת,וונגר אומר שיש לו 8-9 קשרים איכותיים,בינתיים אני סופר רק את ווילשר וארטטה כשחקנים עם קלאס. אין לי מושג מה עובר לוונגר בראש,בעצם לאף אחד אין מושג.. שיהיה בהצלחה בכל מקרה במשחק היום,אין לי באמת ציפיות לעונה הקרובה,מקום בטופ4 לדעתי נשיג אבל שום דבר מעבר לזה.
דיאבי קשר אחורי. יופי של בדיחה. לא יודע מה להגיד על ההרכב הזה. אני חושב שזה בושה שאחרי קיץ שלם אנחנו פותחים את העונה עם הרכב שכולל בתוכו את ג'נקינסון. בושה וחרפה. גם לא ברור לי מה הסטטוס של ארשבין. שיהיה לנו בהצלחה!
חבל שונגר מעדיף את ג'נקינסון על פני ינאריס שאפילו לא בסגל. חוץ מזה הרכב פחות או יותר בסדר אם מסתכלים על מי שזמין לרשותנו כרגע. אגב, מה עם פביאנסקי? הוא הפך להיות שוער שלישי ומאנונה שוער שני? למרות שהעזיבות של ואן פרסי וסונג מקלקלות קצת את המצב רוח, ההתרגשות בשיאה לקראת עוד פתיחת עונה, יאללה ארסנל! :aaarse:
מחצית נחמדה, אבל היינו חייבים לרדת ביתרון של שער. קאסורלה אחלה שחקן, רכש טוב של ונגר. פודולסקי חלוץ בכלל? הוא מאוד חלש ובקושי מעורב. למרות שאין ממש הרבה עבודה להגנה, אפשר היה לראות שיש מעט בעיות. ורמאלן הושכב די בקלות ע"י ססאניון, קולבק שהגיע שם למצב טוב אחרי שכל השטח באמצע היה פנוי בשבילו, ועוד איזה חור בהגנה שהוביל למצב טוב לשער של סנדרלנד. דיאבי זה בהחלט לא קשר אחורי, יכולתי לספור איזה 3 איבודי כדור שלו ב-10 דקות הראשונות, אבל אח"כ הוא נכנס יותר טוב למשחק. נקווה לטוב במחצית השניה!
פודולסקי לא מקבל כדורים. וזה לא שאני מנסה להגן עליו או משהו..אבל לא זכורה לי פעולה לא טובה שלו מהמחצית. עריכת מנהל: אנא לעבור לדיון המחזור בזמן משחקים, תודה.
לא ציפיתי ליותר מההרכב הנוכחי. מה שראינו במחצית הראשונה זו היכולת, פחות או יותר, שההרכב הזה מסוגל לנפק. אני די משוכנע שזה לא ריאלי לצפות לשיפור מג'רביניו העונה. לאיש אין שכל, ולבעיה הזו עדיין לא מצאו תרופה. עוד משחקים לא ישנו את זה. אותו כנ"ל לגבי דיאבי והאצן, שבעיני דורכים באותו מקום (או בחדר הטיפולים) כבר שנים ארוכות. קאזורלה שחקן מצויין, אבל באופן לא מפתיע זה נראה כאילו אין לו עם מי לשחק.. אני קונה 1-0 קטן מפנדל שלא היה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אוי נו, שוב פעם המאניה-דפירסיה הזו. ההרכב הזה מסוגל לנפק משחק הרבה יותר טוב מזה. אנחנו לא נראים טוב כרגע, אבל מפה ועד להשליך על כול ההרכב הזה כאילו הוא לא מסוגל ליותר מזה זו לא פחות היסחפות מאשר להגיד שאם היינו מובילים 3-0 אז היינו מועמדת לאליפות.
כמה נקודות: - אני לא יכול לסבול את ג'נקינסון משחק. כל כדור שמגיע אליו מגיע מיד לאחר מכן ליריב! הייתי שמח לראות את קוקלין נכנס במקומו ומכניס קצת סדר באגף הימני. וולקוט זקוק שם לעזרה. - פודולסקי צריך זמן להשתלב, רואים שהוא לא כ"כ מחובר עם שאר השחקנים, נתקע להם באמצע, לא מבצע תנועה נכונה. אני בטוח שבעוד שניים שלושה משחקים הוא יראה יכולת שונה לחלוטין ממה שראינו עד עכשיו.\ - לא מבין מה אתם רוצים מדיאבי, בסה"כ יותר יעיל מסונג לדעתי, למרות שמשאיר לא מעט חורים. מקווה שתוך מספר משחקים הוא יצליח לחזור לכשירות ולתת לנו "עונת ואן פרסי". עןשה תנועה, מאוד פיזי כרגיל ומוסר בסדר גמור. - ארטטה השחקן הטוב ביותר במחצית לדעתי. מחלץ כדורים, מוסר מדויק ומנסה לארגן לנו את המשחק. מאוד אוהב את השחקן הזה.