מה שמתסכל אותי הוא שבמקום שנראה עכשיו התגודדות של אוהדים ומחאה רצינית, אנחנו שומעים שריקות בוז עלובות. האוהדים לא יכולים להמשיך להיות קוקסינלים. כדי להביא לשינוי אמיתי צריך לעלות על בריקדות ולעשות בלאגן.
הקרחות גוברות ממשחק למשחק. פעם גם בהפסקה לא היינו רואים יותר מדי קרחות כשכולם היו הולכים לקנות דברים במזנונים. עכשיו כשזה קורה זה נראה כאילו רבע אצטדיון ריק.
רוזצקי רק חזר מחצי שנה בחוץ. לא זו הבעיה שלנו... אני לא מסכים עם רוב האנשים פה. יש לנו מבחינת חומר שחקנים קבוצה שצריכה לשחק הרבה יותר טוב מזה. לא רק זה, הקבוצה הזו שיחקה טוב מזה לפני פגרת הנבחרות וחזרה ממה משותקת מהמותניים ומטה. יש לנו בעיה גדולה בשני מישורים. הראשון זה הפורמיישן, שלא מתאים לשחקנים שיש לנו כיום. השני זה הביטחון העצמי של השחקנים, שנמצא בשפל. שני הדברים האלו יחד מובילים אותנו להיראות כמו קבוצה דרג ג'. כלומר, קבוצה במקום הנוכחי שלנו בטבלה. אני גם נשארתי עד הסוף רק כדי לשמוע את הבוז. אני גם קיוויתי שאם לא ננצח נפסיד כדי שהתוצאה הזו תיחקק בזיכרון של ונגר. וזאת כדי ש, ואולי זו תקוותם של הטיפשים, ונגר יחליט על כמה צעדים רדיקליים עכשיו. כלומר, שינוי ההרכב לחלוטין. כלומר, החלטה מעכשיו על מי שמים את הכסף בינואר ודחיפה לכך שזה יקרה בתחילת החודש, ולא בסופו. חוץ מזה? לא נותר הרבה לקוות לו, אולי מלבד העובדה שגרוע מזה לא יהיה, נכון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx עכשיו הכינו את עצמכם לראיון של ונגר אחרי המשחק. השופט, הקוון, החדות, המזל וכול שאר הקילשאות. אני חושב שמחר רוב באי חנויות האלקטרוניקה יהיו אוהדי ארסנל שיזרקו את השלט על הטלוויזה לאור דבריו של ונגר...
עזוב אותך בנדר. אף אחד לא מאשים את רוזיצקי. פשוט להחתים שחקן שלא חיבר שני משחקים במשך שנה וחצי על חוזה חדש בצורה עיוורת זה מצחיק. כמה שאני אוהב את רוזיצקי וכמה ששמחתי בשער שלו מול הספארס. אבל בחיאת ארסנל היא לא ארגון צדקה ושיקום לגיבורי עבר. זה מועדון כדורגל שאמור להיות תחרותי ושאפתני. דיאבי? גיבס? על אותו משקל. כאשר לגיבס יש הסטורית פציעות כזאת והמחליף שלו זה סנטוס וורמאלן שבעצמו בינוני להחריד. אתה בעצם קובע שחצי עונה בערך אתה תשחק עם סנטוס הגרוע וורמאלן שבינוני כבלם שלא לדבר על מגן. ואפשר להביא דוגמאות כאלו של התפשרות וקמצנות ומיקסום רווחים לגבי כמעט כל תפקיד במערך.
פודולסקי הוא כזה בלוף. המרוויח הכי גדול שלנו עם 100 אלף בשבוע, על מה? לפעמים החובב גרמנים הזה, רודס, מגיע לפה ומנסה להגן בכל כוחו על פודולסקי ובעיקר על מרטאסקר, שאליו אין טענות. אבל פודולסקי...אין ספק לאף אחד שהוא מאוד מאוד מאכזב אבל עדיין היו בעדו 2 טענות: אחת, הוא לא משחק בעמדה שלו. ובכן, היום הוא שיחק כחלוץ ברוב הדקות, והוא פשוט לא עשה כלום. שתיים, שהוא נלחם ועוזר להגנה. בחייאת..הבחור לא שם קצוץ על הקבוצה. היה מצב בהתקפה מתפרצת כשהכדור היה אצל וולקוט, פודולסקי עשה תנועה לרחבה וולקוט שלח כדור ארוך, פודולסקי יכל להגיע לכדור. אבל במקום זאת הוא פשוט עמד שם...כשארטטה מנסה בשארית מכוחותיו להגיע לכדור במאצ'אפ מול הבלם. אגב, נתון מעניין, הפעם האחרונה בה ניצחנו קבוצה של 11 שחקנים בפריימרליג הייתה לפני קצת פחות מחודש, נגד ווסטאהם.
מסתבר שהיה חסר לנו "a bit" של החלטיות ויצירתיות. וזה גם היה "a bit" מתסכל. וונגר והכנופייה שלו לא מתחילים אפילו לדעת מה זה מתסכל. מתסכל זה לראות את הרפש שיוצא לו מהפה כבר 8 שנים. עכשיו, זה מתסכל. וונגר לא מופתע שהפסדנו את המשחק. ואומר שהוא ציפה שאולי נהיה קצת "jaded" ועייפים מכל המשחקים הקשים ששיחקנו בשני המשחקים הקשים האחרונים שלנו (שקבוצות אחרות כמובן לא משחקות, רק ארסנל משחקת משחקים קשים מסתבר). עוד פנינים מהראיון: וונגר מבין את האוהדים ששרקו בוז. וונגר לא מודאג מהמיקום בטבלה (אם אני הייתי בפועל המנכל של הקבוצה גם אני לא הייתי מודאג. די מטאו היה מודאג, ראפה כבר מודאג. מנציני מודאג. דלגליש היה מודאג. וונגר? מה יש לו להיות מודאג?) וונגר מלא בטחון ברוח של השחקנים ובאיכות שלהם לא פחות ולא יותר. באיכות. לגבי השקעות בשחקנים בינואר. הוא מאמין שייש תמיכה מההנהלה להשקעה בשחקנים. מאמין. אפשר לחשוב שהם ביקום מקביל והוא צריך לעבור שרשרת חיול כדי לדבר איתם לדעת איפה הם עומדים בעניין. בקיצור עוד מריחה. לגבי ההשפעה על המשחקים הבאים. וונגר מודה שייש שחקנים ששיחקו עם knocks ושעל סף פציעה (ניחוש שלי, ארטטה ווילשייר) בקיצור וונגר טוען שהקבוצה עייפה ועוד שניה אנחנו חוזרים להיות מלכי טבלת הפציעות שוב. במקום ליצור סגל עמוק ואיכותי או לדאוג שהשחקנים בהרכב הראשון הם שחקנים שלא נפצעים ובעלי כושר מצוין וונגר בוחר להאריך חוזים לרוזיצקי דיאבי גיבס וולקוט והשאר. :aaa021: יחי הצאר וונגר! לראיון המלא
בנוגע לכל הדיבורים שצריך לבזבז כסף, אז אני רק רוצה להבהיר, שהמועדון שלנו דווקא כן בזבז כספים... בעונות האחרונות בכל שנה ונגר מבזבז איזה 50 מיליון לפחות... יש 3 בעיות עם זה: 1) אנחנו מוכרים בסכום גבוה יותר, ככה שבעצם אנחנו עושים רווח... 2) אנחנו מוכרים שחקנים מצויינים שהשקענו בהם המון שנים וכסף ומקבלים שחקנים בינוניים ומטה בתמורה. 3) אנחנו מבזבזים 50 מיליון, אבל במקום להשקיע אותם ב- 2 שחקנים ברמה עולמית של 25 מיליון כל אחד, אנחנו מחלקים את אותם 50 בין 5 שחקנים בינוניים או כשרונות צעירים שצריכים 4 שנים של זמן וסבלנות, שכבר אין לאוהדים או למועדון שלנו היום. לכן, זה לא שצריך לבזבז כסף, זה שצריך לבזבז אותו נכון! וונגר לא עושה את זה. בנוסף, שבשביל להביא שחקנים ברמה עולמית, בגלל מועדונים מגעילים כמו ריאל מדריד, שיטי וצ'לסקי, צריך לשלם משכורות, שהמועדון שלנו פשוט לא ישלם... נגיד ונילך ונשים לאתלטיקו מדריד 50 מיליון על פלקאו (ברור שזה לא יקרה, אבל לשם ההסבר...), אז עדיין פלקאו עצמו ידרוש איזה 150 אלף פאונד בשבוע לפחות ואת זה ארסנל לא תשלם. ככה, שאפילו אם יש כסף, לא נשלם משכורת ולכן, שחקנים שעולים יותר מ-20 מיליון, חוץ מהעובדה שהם רוצים תארים והם לא מאמינים שהם ישיגו את זה בארסנל, הם לא יגיעו בגלל השכר. אני באמת צריך לעבור עכשיו שחקן שחקן ולהסביר לך שהרוב זה שמות מוכרים, אבל לא מוכחים ולא מספיק טובים, בטח שלא לתארים ולרמה של הליגה האנגלית ואם הם לא היו בארסנל, הם היו שחקנים סימפטיים בקבוצות של אמצע טבלה באנגליה או נגיד בקבוצות צמרת בצרפת או ספרד? שוב, חוץ מסאנייה וכאשר הוא בריא ועם ביטחון, אין לנו אף שחקן, גם כולל קאזורלה או וולקוט או ווילשייר, שהוא ברמה של הרכב פותח לתארים לדעתי. קאזורלה אחלה שחקן רוטציה, בסגנון וילטורד, פארלור אם אני משווה עם העבר ות'יאו עדיין שחקן בעיקר לגביעים ומשחקי חוץ שמשחקים על מתפרצות בלבד וג'ק הוא פוטנציאל סביר, שאם מסביבו היו דמויות כמו ויירה, הנרי ודניס, אז בכיף הייתי נותן לו לרוץ, אבל לא להנהיג אותי ולהיות שחקן מוביל, כי הוא עדיין לא מוכן ולא יכול לעשות את זה! אנחנו קבוצה בינונית, משום שהשחקנים בינוניים, חסרי ביטחון ולא מבינים מה זה להיות שחקן ארסנל. המוניטין של המועדון שלנו היום הוא מאוד פשוט: היסטוריה עשירה, לא מבזבזים כסף, מאמן מעותר מאוד ומכובד מאוד עם עבר גדול במועדון, קהל גדול ומסור ויופי של מקום בשביל לעשות לעצמך שם ולהשתפר ועל הדרך להגיע לנבחרת הלאומית שלך ולמשוך עניין של מועדונים גדולים באירופה. זהו! אנחנו לא נחשבים מועדון שבאמת מסכן את המועדונים הגדולים של הליגה האנגלית או אירופה, אנחנו לא נחשבים למועדון שימשוך את השחקנים הגדולים באירופה ואני לא בטוח שיש הרבה מאמנים שבמצב הנוכחי היו רוצים להגיע לארסנל וזה הפחד שלי... הפחד שלי הוא, שגם ביום שונגר יעזוב, במקום לראות שם מוכח ואחד שיבצע שינוי מיידי ויביא שחקנים ברמה עולמית, כי הוא יחזיר את ההרתעה ואת הרצון, אז אנחנו נקבל איזה מאמן צעיר וחסר נסיון (סטיב בולד, הנרי...) וזה לא יעשה שום דבר חוץ מהרבה כותרות. לסיכום, אנחנו כרגע במקום שאותו אנחנו שווים ואם לא כושר מטורף של ואן פרסי בעונה שעברה, היינו במקום הזה גם בעונה שעברה... אין לנו התקפה, ההגנה סבירה, אבל לפחות פעמיים בכל משחק עושה טעות קריטית שאנחנו תמיד משלמים עליה ובעיקר, יש חוסר ביטחון מובהק שפשוט משפיע על כולם... המצב רע!
מזל שראמזי לא שיחק ולא הבקיע. היל ווד חמק מזה הפעם. אז מה יש לנו. משחק לא חשוב מול אולימפיאקוס. הבנתי שהבטחנו את העליה אז הפסד במשחק הזה לא יעלה את מפלס הלחץ על וונגר. אולי במקצת. אני לא אתפלא אם וונגר ישחק עם כל העגלות. ויתן לספרדים ווילשיר לנוח. ככה שהמוניטין של המועדון ושל וונגר לא עומד על הפרק במשחק הזה. ובשבוע הבא יש לנו את ווסט ברום בבית. שאגב לפחות לפי הטבלה נראים טוב מאוד. משחק קשה מאוד. ומשחק שוונגר מאוד יפחד ממנו ובגלל זה ובגלל שהבטחנו העפלה לשלב הבא באלופות בטח יתן להרבה שחקנים לנוח באמצע השבוע. מה שהכי עצוב הוא שהשחקנים ינוחו ויחזרו לשחק באותם המקומות באותם התפקידים באותו המערך שנכשל עד עכשיו. עברו 40% מהעונה והקבוצה במקום 10. וונגר בשלו. קיבוע מוחלט מריחות וטיפול בכפפות של משי בכשלונות. :aaarse:
יום אחרי שהם השפילו אותנו בבית, הגרלנו את סוואנזי בחוץ כבר בשלב הראשון (מבחינתנו) של הגביע האנגלי. הגרלה קשה כמובן יחסית לשלב הזה. אם אני ונגר אני הולך על כל הקופה בגביעים.
לא נורא, רוזיצקי חזר כמו רכש חדש ואולי אפילו נזכה לראות את דיאבי מחלק מסירות לקשרי היריב (ואז נפצע מחתיכת קונפטי תועה).
לפחות המושאלים שלנו לא עושים בושות, קמפבל בלה ליגה, סובב שער לחיבורים מחוץ לרחבה. http://www.dailymotion.com/video/xvjzpz_go...rachannel_sport
כמו שאמרתי מקודם. יחי הצאר וונגר! :aaa021: אל תשכח עד המשחק הזה יש 7 ימים שלמים. אני בטוח שלרוזיצקי אורבות סכנות גדולות כאלה גם כן. מי יודע אילו השלכות יהיו למשב רוח שיתרוק דלת ויבהיל את תומאס על הרגליים השבריריות שלו.
לא רוצה להיות ספאמר. אבל על יצירתיות שכזאת (מי שלא המציא את זה) אני לא יכול לעבור בשתיקה. עד עכשיו "כריסטופר ריב הצ'כי" (Dennis Bergkamp על תומאס רוזיצקי) "ריצ'ארד גיר" (ARSI על ואן פרסי) הן בקרב צמוד על "הכינוי המקורי 2012" אצלי.