גם אתה לא רע בזה מזגן, עם האלו של אנדרה סאנטוס תמיד אני צוחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
חברים יקרים אני מתכנן לטוס בחודש הקרוב למשחק. יש לי קשרים להשיג כרטיסים במחירים נורמאלים אבל זה עוד לא בטוח ואני לא רוצה להיאחז בזה. מה ההמלצה שלכם לקניית כרטיסים במחירים שפויים? הכיוון זה בערך ווסטהאם, ניוקאסל, סיטי או ליברפול בבית, צ'לסי בחוץ הבנתי שזה כמעט בלתי אפשרי אבל גם בטווח הנסיעה. תודה!
סיכום של הסגל למשחק מול היוונים היום מאחד המשתמשים בארסנל-מאניה קוד: Arsenal squad: 1 Wojciech Szczesny - decent player but very inconsistent. 5 Thomas Vermaelen - decent player but very inconsistent. 7 Tomas Rosicky - decent player but injury prone. 15 Alex Oxlade-Chamberlain - promising youngster but not ready yet. 16 Aaron Ramsey - youngster, should be loaned. 18 Sebastien Squillaci - deadwood, wage leecher. 22 Francis Coquelin - youngster, should be loaned. 23 Andrey Arshavin - decent player but always unfit. 25 Carl Jenkinson - promising youngster but not ready yet. 27 Gervinho - brainless chicken. 29 Marouane Chamakh - deadwood, wage leecher. 38 Martin Angha - youngster, reserve league player. 39 Zak Ansah - youngster, reserve league player. 48 Sead Hajrovic - youngster, reserve league player. 53 Jernade Meade - youngster, reserve league player. 55 Elton Monteiro - youngster, reserve league player. 60 James Shea - youngster, reserve league player. 67 Chuba Akpom - youngster, reserve league player. מסכים כמעט עם הכל. אולי הייתי יותר קיצוני וציני אם אני הייתי מגיב עם רשימה כזאת. סך הכל זה טוב שהקבוצה הבטיחה את העליה. למרות שלאחר התצוגות המביכות והמיקום המזעזע של הקבוצה ערב המחזור ה15 בליגה. לא כזה משנה לי אם נעלה לשלב הבא או לא. אם כבר אני מעדיף לראות מכבש לחצים על וונגר. הפסד מול ווסט ברום יעלה את מכבש הלחצים שלב אחד קדימה.
אני לא יודע אם לקחת את הכותב ברצינות. אני זוכר שקראי כתבה דומה לפני איזה תקופה של חצי שנה-שנה, והכותב דיבר על העובדה שארסן היה מחלוצי השימוש בסטטיסטיקות כאלה ואחרות ובמדע בכדורגל האנגלי. אחת מהדוגמאות היתה שג'ילברטו סילבה נמכר לאחר שממוצע זמני החזקת הכדור שלו בין מסירה למסירה עלו מעל רף מסויים. כדוגמא הכותב פה מביא את הנתון המדהים והסופר נסתר שחמק מעיני וונגר על כך שארטטה שיחק את כל המשחקים והשלים בהם 90 דקות והוא בן 32. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx כאשר הכותב מביע את הדעה שלו לגבי האם וונגר משתמש בסטטיסטיקות הללו הוא טוען שהוא בספק רב לגבי זה. כלומר אין לו שמץ של מושג. לי אישית התאוריה שלפי וונגר הוא פשוט זקן שהגיל השיג אותו ואיבד את זה יותר משכנעת מניתוח הביג-דאטה\דאטה מיינינג שהבחור הזה פיתח פה. שלא לדבר על קשירת המירוץ לנשיאות ארה"ב לסיפור הזה, זה כמו שאמא שלי תעבור ניתוח ואני אשאל את המנתח לגבי ההליך והוא יענה לי "I am gonna go check out my twitter account see what is trending, and evaluate how to proceed" ולקינוח תקנו אותי אם אני טועה. הוא טוען שלאבד את וולקוט תהיה מכה אדירה למועדון כי הוא השחקן היחיד בסגל שיכול לקחת כדור ולעבור שחקן. כיאה לאנגלופיל טיפוסי. סטייטמנט הזוי ביותר. אם יש שחקן שעל פניו מאבד הכי הרבה כדורים בנסיון "לעבור" (מה שמסתכם בדרך כלל כדהירה לתוך קיר של בלמים או מגן) זהו האצן האנגלי עם השורשים הג'מייקניים שלנו.
לא יודע מה הקטע עם הסטטיסטיקות ו-ונגר, לא התעמקתי כ"כ במה שנכתב אבל מילה (טוב, קצת יותר...) לגבי סטטיסטיקות: ביינתים אין שום ראייה ש"מאניבול" יכול להיות ישים בכדורגל. בפעם האחרונה שמישהו קיבל הרבה כסף וניסה לייחס חשיבות לסטטיסטיקה בבניית הקבוצה שלו, זה נגמר ב-20 ו-16 מ' פאונד על שני שחקני אגף עם אחוזי הגבהות מוצלחות מהגבוהים בליגה, קשר שמנמן שבנוי כמו "דובון אכפת לי" ובקושי רץ אבל יש לו הכי הרבה key passes בליגה, וכמובן מעל כולם חלוץ ב-35 מ' פאונד עם אחוז נצחונות גבוה באוויר. הכשלון מהדהד עד עכשיו באנפילד. אני חושב שבעוד שלנתונים מסויימים יש חשיבות גדולה בניהול הסגל, כמו למשל העומס על ארטטה, אבל זמני החזקת הכדור בין מסירה למסירה צריכים להיות מדד שולי מאוד כששופטים שחקן כמו ג'ילברטו סילבה (בזמנו).
איך יכולתי לשכוח את מאני בול וונגר מספיק שתקליד בגוגל moneyball wenger ותראה מה הולך כדי להבין שהקשר בין שימוש בסטטיסטיקה וונגר הוא ישיר.
Wojciech Szczesny Carl Jenkinson Sebastien Squillaci Thomas Vermaelen ©Jernade MeadeTomas Rosicky Francis Coque linAlex Oxlade-Chamberlain Aaron Ramsey G ervinho Marouane Chamakh SUBSTITUTESJames Shea Elton MonteiroSead Hajrovic Martin Angha Andrey Arshavin Zak AnsahChuba Akpom כנראה שכדורגל לא נראה הערב. לא מהקבוצה שאנחנו אוהדים לפחות.
עוד הופעה נוראית. לא להאמין כמה ראמזי גרוע. היום הוא בישל לאולימפיקוס את השיוויון. שסני שוב עם תגובה מאוחרת סטייל שטראובר בגול השני של אולימפיקוס. רק היום קראתי שהוא אמר שהוא חזר לכושר.. בושה ששחקן אנוכי וטיפש כמו ג?רביניו לובש את המדים הקדושים. רכש גרוע של ונגר. שחקן ברמה בעמדה הזו יכול לחולל שינוי גדול בקבוצה. מצ?מאח, שהיה איום ונורא, אנחנו כבר מזמן לא מצפים לכלום.. זו לבטח התקופה הכי גרועה של המועדון ב- 15 שנה האחרונות, ואולי יותר.
פשוט מפחיד כמה גרועים ראמזי, ג'רביניו, סקילאצ'י, צ'מאח... לא מבין מה השחקנים האלה עושים בקבוצה שלנו. ולחשוב שהשניים הראשונים מקבלים כל כך הרבה קרדיט מונגר. השנה לשם שינוי אין הבדל גדול בין המקום הראשון למקום השני, אז נקווה להגרלה טובה. עם המזל שלנו בטח נקבל עוד פעם את ברצלונה.
ברצלונה, דורטמונד, מלאגה, פס''ז, ככל הנראה באיירן מינכן והעולה בין שחטאר ליובה. מלבד מלאגה אנו לא פייבוריטים ולא שווים לשום שם כאן ברשימה. אם היינו עולים מהמקום הראשון אז האופציות היו : ולנסיה, פורטו, גלאטסריי, מילאן, שחטאר\יובה, ריאל מדריד ובנפיקה. אבל, לצערנו וונגר עלה לשחק היום עם סקילאצ'י אז נסתפק ברשימה הראשונה.