גארי נוויל בניתוח מדויק(לטעמי לפחות) של הבעיה הכי גדולה של ארסנל הנוכחית. שכחתי את הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=FAsYAB-kD6w
אלכס סונג... עם כל השכונתיות/טמטום שאופפים אותו, אני לא יודע אם הייתי רוצה אותו כחיזוק לאמצע המגוחך שיש לנו.
אני עד עכשיו לא מבין איך האסיסטים של סונג הם פרמטר במשחק הקשר האחורי הלא קיים שלו. כדוגמא קיצונית אפשר להגיד שאם אלמוניה היה נותן 14 אסיסטים בעונה היה צריך להשאיר אותו בשער שלנו.
טוב, מילא עלי אבל גם על כל ברצלונה ואחותם (בטח שלחו לחאפרים האלה קלטת מבושלת), וגם על מדדים סטטיסטיים אובייקטיביים כאלה ואחרים. כנראה באמת מדובר בארכי-נוכל. שיהיה.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/b...st-ham-in-doubt המשחק מול ווסטהאם בבוקסינג דיי בספק עקב שביתה צפויה של נהגי הרכבת התחתית. אני אוהב את התקופה הזאת של המשחקים בכריסטמס ויהיה מבאס אם דווקא המשחק שלנו יידחה, אז נקווה שזה לא יקרה בסופו של דבר.
עוד הימור של וונגר, אבל מה שבטוח - ג'רביניו לא ישכח אותו בחיים... http://www.youtube.com/watch?feature=playe...xS91EBsg#t=483s
ה- British A team שלנו הוחתם על חוזה חדש ל-5 שנים, בראשותם כמובן ג'ק "חניבעל" ווילשר. http://www.arsenal.com/news/news-archive/f...n-new-contracts קשה שלא להתמוגג מהבחור הזה, לא רק שחקן גדול, גם אוהד גדול. נקווה שבעתיד השחקנים שיהיו מסביבו לא יהיו ג'רביניו'ס, אלא יותר סטייל פירס וליונברג. וקדימה, תחתימו כבר את ת'יאו!
בקשר לסונג: אני רוצה להזכיר לכם שעונה שעברה הוא אמנם נחלש לקראת הסוף, אבל עדיין סיפק מספרים יפים. עונה לפני זה הוא שלט במשחקים רבים והיה הקשר הכי דומיננטי בקבוצה לאורך תקופה ארוכה. וזה כלל תצוגות של משחקים בהם הוא היה מדהים, לא פחות! בסוף ברצלונה קנו אותו, ועד כמה שהוא לא שחקן ברמה שלהם כרגע (כמה כאלה יש בכלל בעולם?), הם לא קונים שחקנים סתם ככה. הוא עדיין שחקן שהיה משפר אותנו פלאים, אם הוא היה מראה מוטיבציה. גם ססק סבל בהסתגלות לברסה, וגם עד היום למרות מספרים יפים לא מצליח לשחזר את הדומנינטיות שלו אצלנו. זה לא אומר שססק לא שחקן בטופ של הטופ העולמי. באותו המשקל, זה שסונג מתקשה שם (בטח כבלם שזה לא התפקיד שלו), לא אומר שהוא לא שחקן מעולה, שיכול לשדרג לא מעט קבוצות צמרת בעולם. אצל האוהדים הוא סבל מכך שראינו את התקופה שלה השפשפוף שלו, שלא הייתה נעימה לעין. בנוסף, הוא התחיל להיות מאד שחצן, וגם זה דחה לא מעט אנשים. אבל הדבר שהכי הוריד מההערכה אליו הייתה העובדה שהוא לא קשר הגנתי פורפר. הוא קשר 50:50 שנותן אנרגיות ודוחף קדימה. זה שנוצר הרושם שהוא האחראי על ההגנה בקישור, היה לרעת תדמיתו.
ארסנל החתימו את חמשת הבריטים הצעירים, הליבה של הקבוצה לעתיד, כמו שונגר אמר, על חוזים אורכי טווח. OX, ג'נקינסון, ראמזי, גיבס ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו... http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/510x250/dec_12/gun__1355928975_5signings.Xxx ------------- מר ונגר, זה שלא מסתכל על הדרכון, מודה במילותיו ובמעשיו שהבריטיות של הקבוצה בעלת חשיבות מיוחדת. הוא בעצם מפיק לקחים ומשנה דיסק בעקבות העזיבות. שינוי הגישה הזה מראה שנוי אצל ונגר, שינוי לא קטן שאולי יהיו לו משמעות לעתיד של המועדון. בקשר לאיכות השחקנים המוחתמים. אני מאמין שלכולם פוטנציאל גדול מאד. כן, גם לראמזי...
אפשר להצדיק החתמת ארבעה מתוך החמישה. אין לי מושג מה ראמזי עשה שמגיע לו חוזה חדש - שוב מתגמלים שחקנים כושלים בלי קשר ליכולת שלהם. זה אחד הסימפטומים של מועדון שלא מתייחס לעצמו ברצינות. האמת? אני גם לא יודע כמה חכם להחתים את גיבס ולבנות עליו, מסיבות כל כך ברורות שאין צורך לפרט אותן אפילו. שמח לראות שג'ק ואוקס חתמו.
אלו חדשות מעולות, שאסור לקחת אותן כמובן מאליו. ווילשייר ואוקס הם באמת העתיד של הנבחרת הזו, אני מאמין שכל מאמן באנגליה, כל קבוצה באנגליה הייתה רוצה את שניהם בסגל, זה לא מובן מאליו שהם חתמנו על חוזה ארוך טווח. גיבס וג'נקינסון, אומנם האחרון שיחק בגלל הפציעה של סאנייה, אבל זה שוב לא מובן מאליו שמגנים של הרכב ראשון בקבוצת פריימר ליג הם צעירים, הרבה קבוצות מעדיפות בתפקיד הזה יותר ניסיון. להערכתי הם שני שחקנים עם עתיד, שחקנים שעם עוד שפשוף וניסיון יהיו לשחקני נבחרת לגיטימיים גם הם. אארון ראמסי, פאקינג אארון ראמסי, הלוואי שיחזור להיות ראמסי הכשרוני, הצעיר, עם הפוטנציאל. העונה אני רואה אותו וזה פשוט לא אותו שחקן, כואב לי עליו.
בעיקרון, הסיבה העיקרית להחתמה הזאת היא משום שלפחות 3 מהם באמת אוהדי ארסנל ושחקנים שרוצים להיות במועדון לא משנה מה ואלה גיבסי, ג'ק וג'נקינסון... בנוסף, שעם החוקים שצריך לפרמייר ליג ואירופה, עם זה שצריך שחקני בית ובריטים וכו', אז חשוב שבאמת יהיו כאלה בסגל... עכשיו, בנוגע ל- 2 המגנים, לדעתי הם יכולים להיות מגנים מחליפים מצויינים בארסנל, אבל אני כמעט בטוח שכבר בשנה הבאה, לאחר שסאנייה ימכר, הם יהיו המגנים הפותחים שלנו. אין ספק, שבעיקר עם גיבס, אם הוא ילמד לא להפקיר את האגף ובעיקר ימנע מפציעות, אז יש פוטנציאל. ג'נקינסון? חידה... בתחילת השנה נתן משחקים לא רעים בכלל, בעיקר בחלק ההגנתי, אבל הוא איטי, מוגבל טכנית וחסר ניסיון וזה יעלה לנו ביוקר יותר מפעם אחת... ג'ק, אז ברור, כל עוד הוא ישאר בריא, הוא באמת אחד מהיחידים שאין לי בעייה עם זה שהוא בסגל. למרות זאת, אם השנה הייתה 2004, לג'ק לא היה מקום בהרכב הראשון ואפילו לא בטוח ברוטציה... אני חושב שג'ק הוא אפילו לא 50% ממה שפברגאס היה בשבילנו בגיל של ג'ק ואני גם חושב, שכל עוד לא יהיה לידו קשר הגנתי שיתן לו יותר שקט להתרכז יותר בהתקפה, הוא פשוט יהיה מוגבל מאוד ביציאה שלו קדימה. בנוגע לאוקס, אז מה לעשות, אותי הוא לא שיכנע עדיין... אין ספק שהוא מוכשר, מהיר, אנרגטי, דריבל סביר לשחקן אירופאי, אבל הוא רחוק מאוד מלהיות אחד מתוך שלישייה קידמית של קבוצה שרוצה תארים...אולי בעוד 3-4 שנים הוא יתפתח לשחקן סביר, אבל בינתיים, בטח לאור העובדה שהוא לא מספיק סקורר, לא מוסר גדול וראיית המשחק שלו גרועה, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב. ראמזי? בדיחה. לא מבין איך הוא מקבל חוזה חדש... אבל מדובר במועדון שמחדש חוזים לדיאבי, רוזיצקי וז'ורו ואנחנו רואים מה מצבם היום, ככה שאני לא מופתע... בכל מקרה, אם ונגר יביא 8 שחקנים להרכב ברמה עולמית, אולי החמישייה הזאת תעזור לו לקחת תארים. אם המטרה של ונגר היא שהחמישיה הזאת תהיה הגרעין של ארסנל לשנים הקרובות, הלך עלינו...