אוי לצדקנות ולהתחסדות. נראה לי פה מישהו לקח פה יותר מדי קשה את הראיון ההזוי של פרגוסון אחרי המשחק. יאללה, שחרר אותנו מהצדקנות הזאת.
הקטע לא ברוי קין. אלא בפרגי שהגן עליו בזמן שטען שוויליאמס יכל להרוג את הבחור. בכנות לא יודע אם הוא היה באמת נפגע אם הייתי צוהל פה ככה. אנחנו תמיד אומרים דברים כאלה ומאחלים לו אותם פה. לרוב בהגזמה בצחוק. אבל לא יודע אם היתה פה צהלה אם הוא היה נפגע באמת. אני ממש לא מצולק ולא צריך אותך כדי שתחנך אותי ותלמד אותי להיות צדיק ואציל. אנחנו אוהדי כדורגל ועל כן אנחנו סובייקטיביים ובעלי תשוקה לצד כזה או אחר. ועם זה באה היריבות.
ואן פרסי בוגד, במלוא מובן המילה, את האיחולים שהוא מקבל פה הוא הרוויח פה ביושר, ושהוא מקבל טיל לראש אנחנו נצהל ונשמח כן, ושתישבר לו הרגל אז כפליים. לא טוב לך אתה מוזמן לעצום עיניים חזק או לפזז באשכול אחר. כמו שאמרו לפני אנחנו אוהדי כדורגל. עם כל מה שמשתמע מכך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
כמו שלך יש זכות לומר את הדברים האלה, הוא יכול לציין שזה לא מוצא חן בעיניו. ואני מסכים איתו, אפשר לאחל לו שלל דברים אבל ברגע שזה מגיע לצהלות בעקבות כך שהוא נפגע (אם כי במקרה הזה אני לא חושב שיש מקום לפניקה מיותרת, כולה כדור בראש) הגבול, לעניות דעתי, נחצה. שוב, כל אחד ודעתו.
אבל זהו שלא קרה לו כלום והוא כולה קיבל כדור בראש. "חולי נפש", "גבול נחצה".. זה לא במקום. לגבי העניין עצמו (פעם ראשונה שאני רואה את הקטע), אני צריך לראות את זה בהילוך רגיל כי בהילוך איטי אפשר לקרוא את זה אחרת, אבל לדעתי אשלי וויליאמס לא עשה שום דבר רע חוץ מלבעוט קצת עקום. הכדור היה ברחבה שלו אז הוא בעט אותו, זה נראה שאת הבעיטה עצמה הוא תכנן עוד לפני שראה לאיפה ואן פרסי הולך ליפול וכנראה זה כבר היה מאוחר מדי בשבילו לעצור את הפעולה.
רק לי זה נראה כאילו וויליאמס ממש לא כיוון לראש של ואן פרסי אלא סתם להעיף את הכדור? עוד לא ראיתי MOTD2 אמנם ועוד ריפליים של המקרה אבל ככה זה נראה לי בלייב. ככה ש3 משחקים נשמע לי כמו הגזמה פראית, אפילו לא עבירה.
גם אני די בטוח למען האמת שהוא ניסה סתם להעיף פצצה. ולא כיוון לו לראש. זה פשוט בטעות הכדור פגע לו בחלק החיצוני של הרגל, ומשם לראש של ואן פוסי. יצאתם קצת מפרופורציות גם. אף אחד לא היה שמח אם היה לקוקסינל הזה איזה נזק רציני. אנחנו נהנים לראות אותו מועד, חוטף, או מפסיד. אבל אף אחד לא רוצה שהוא ימות. זה עדיין כדורגל. אנחנו לא סדיסטים. כל אחד כאן מעדיף(ככה אני מקווה לפחות) ש-ואן פוסי יקרע איזה שריר ויושבת לשאר העונה, מאשר שייפצע פציעה סטייל סיסה\לארסון. ודברים כמו אתמול הם עדיין בגבול הטעם הטוב. זה לא שהוא התעלף מזה. הוא קם ישר, כמו שרק זונה הולנדית יודעת לקום.
מחר בBOXING DAY, כל הקבוצות בליגה משחקות חוץ מאיתנו. מישהו מוכן להסביר לי? אולי יש משחק גביע ואני לא יודע עליו?
אל תתאכזב יותר מדי, אנחנו מארחים את ניוקאסל ביום שבת למשחק מטורף לדעתי, אנחנו בסטריק של 3 נצחונות ליגה רצופים והם חייבים ת'נקודות. ג'ירו יחזור להרכב לדעתי אחרי מחלה.
בשביל מה לקנות שחקנים טובים אם אפשר לקנות את הצעיר הזה מליגת המשנה ולמכור אותו עוד שנתיים שלוש לסיטי?
בינתיים הפסיקו לדבר על בה, התחילו דיבורים על אדריאן לופז מאתלטיקו חלוץ סופר מהיר, ועל דויד וייה, שעליו אין צורך להרחיב, רק שהוא כבר בן 30.