ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. אבו Member

לינק בבקשה לאתר של הלינקים של השידורים, נמחק לי מהמועדפים.

2. Henry_Tk Member

http://www.livefootballol.tv/tag/arsenal.html

Team in full: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott.

Subs: Martinez, Mertesacker, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Giroud.

אותו הרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/13
  3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאמה הזה מוכשר בטירוף (האתלטיות והרגליים הארוכות סטייל יאיא טורה, הכוח המתפרץ, ההטעיות - בהחלט ברמה גבוהה), אבל ברור מהקליפ שהוא אגואיסט ולא בוגר במשחק שלו. לא שאפשר לשפוט מקליפ, אבל יש מצב שהוא יסיים כמו איזה טאארבט.

ואיזה כיף שג'רביניו וראמזי לא בהרכב יותר לא? כבר כמה משחקים שזה ככה. לא שאני מתלהב יותר מדי כמובן - שניהם ישחקו עוד הרבה בארסנל לצערי.

טוטנהאם כבר מתחילה לפתוח פער מדאיג (כמו בעונה שעברה, נראים קבוצה מצוינת ברמה מעלינו - אולי תהיה להם עוד איזו קריסה? הלוואי), למרות המשחקים החסרים, לכן חובה לנצח היום. יש לי תחושה שאחרי השביעייה מול ניוקאסל, הולך להיות יום מאד מוצלח לוולקוט וסאנטי מול האין הגנה של סוטון.

4. Bender Member

סוטון מאד התארגנו במחזורים האחרונים. נראה לי שהם הפסידו רק פעמיים בתשעה משחקים וזה היה פעמיים 1-0. אז האין הגנה יש הגנה שלהם לא אומר כלום. לפי היכולת שלנו בקישור ובהגנה, קשה לדעת לאן המשחק יתפתח. זה בקלות יכול להיות הפסד, פשוט כי הקבוצה הזו הראתה כבר כמה חודשים חוסר יכולת להכתיב את המשחק, וחוסר יכולת ללחוץ על הכדור כאשר הוא אצל היריבה. אז כול עוד שלטנו בכדור רוב הזמן, חוסר היכולת שלנו ללחוץ על מובילי הכדור של היריבה היה פחות מדאיג. עכשיו, ביחד עם חוסר היכולת שלנו לשלוט בכדור, זה מאד מדאיג.

יכול להיות שיקרה נס, והשלישיה הזו של סנטי, ג'ק וארטטה פתאום תתחיל לשלוט במשחק. אני בספק. כמו שאמרתי, כול עוד שני החלוצים באגפים לא עוזרים בשליטה בכדור (גם פולדי וגם אוקס מאד ישירים ולא עוזרים בהנעת כדור), אז אנחנו בנחיתות מספרית במרכז אפילו ביחס לקבוצות שמשחקות 4-4-2, שלא לדבר על 4-5-1 המקובל. לכן אני בעד הכנסה של שחקנים מובילי כדור לאגפים שלנו, וזה אומר רוזיצקי במקום אוקס, או החלפה של אוקס עם סנטי (אוקס במרכז יותר יעזור בהנעת כדור, כמו שהוא עשה מול מילאן). אני חושב שכרגע ונגר לא מנצל את הסגל שלו למקסימום שהוא יכול. לא אתפלא אם נראה היום הפסד.

-----

עכשיו אני רואה שסוטון פתחו בהרכב של 4-3-3 מה שאולי יקל עלינו את השליטה בכדור.

5. מזגן Member

אני לא מבין למה אנחנו כאלה תקועים. השלישיה הזאת וילשייר סאנטי וארטטה אמורים להיות מסוגלים לעבור את החצי דרך המרכז בלי להסתבך יותר מדי.

ראמירז עושה לארטטה בית ספר.

6. GentlePunter Member

אחלה שת"פ בין ההגנה שלנו להתקפה שלהם בשער הראשון. משהו כמו 6 שחקנים ברחבה וכולם נגד שצ'צ'ני.

לא רוצה חלוץ בינואר.

לא רוצה חלוץ בינואר.

לא רוצה חלוץ בינואר.

...

לא רוצה חלוץ בינואר.

7. Gunner_ForeveR Member

טוב, עוד מחצית טיפוסית שלנו העונה. אין חדש תחת השמש ושהמחצית השנייה מול ניוקאסל לא תטעה אותנו. קישור וההתקפה חלשים, סאנייה וגיבס לא תורמים התקפית, 0 מצבים. ההגנה גם לא במיטבה במשחק הזה והשיא היה השער שספגנו, פשוט קומדיה של טעויות. זה מתחיל באיבוד של פודולסקי, ואז הסתבכויות עם הכדור והרחקות גרועות של קוסיילני, ורמאלן וסאנייה.
    למזלנו סאות'המפטון מחלקת מתנות לקראת השנה החדשה, אז נקווה שנשכיל לנצל אותן במחצית השנייה. אגב זה כבר שער שלישי עצמי שלהם נגדנו במשחק וחצי, עד כמה שזה נשמע הזוי.

אני הייתי מוציא את צ'אמבו, מזיז את וולקוט ימינה, ומכניס את ג'ירו לחוד.

אגב דבר שממש עצבן אותי - מה הטעם בכל ההגבהות האלה לוולקוט? כל קשר בין הראש שלו לכדור הוא מקרי בהחלט. הגבהת כדור לוולקוט זה 99% איבוד כדור. אם ג'ירו יהיה על המגרש אז ההגבהות האלה יוכלו לבוא לידי ביטוי הרבה יותר טוב.

8. Bender Member

כמו שכתבתי קודם, כאשר שלושת שחקני התקפה לא משתתפים במשחק הנעת הכדור אז אנחנו בנחיתות מספרית באמצע דה-פקטו. כלומר, אפילו סוטון שמשחקת על 4-3-3 בעצם משחקת 4-5-1. ואז תמיד יש שני שחקנים של סוטון על קזולרה או על ג'ק או על ארטטה. מה שקורה זה שהכדור מוציא לצדדים כי שם יש לנו גם מגן וגם בלם, ואנחנו לא בחיסרון מספרי כמו במרכז, אבל שם כול מה שאפשר לעשות זה לקחת שחקן באחד על אחד או לעשות חפיפה עם המגן להגבהה. וזה בעצם רוב מה שאנחנו עושים. מצד שני, כאשר סנטי או ג'ק מצליחים לקבל את הכדור ולעשות סיבוב במרכז, אז פתאום כול המשחק נפתח ויש מקום, רק שזה כמעט לא קורה.

אפשר לדבר על איכות השחקנים, אפשר לדבר על מוטיבציה, אבל הנקודה הכי חשובה כרגע היא שצורה שבה אנחנו משחקים לא מתאימה לשחקנים שיש לנו. ובעצם האיכות שכן יש לנו מבחינה אישית, באופן פרדוקסלי, מחפה על כך שההרכב מוצב בצורה מסרסת לרובם.

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומנית אבל איכות מעולה ובלי תקיעות - sopcast
    (סליחה על הדיליי)

Channel - 132348

10. Jack Wilshere Member

עוד מחצית מביכה.

הקישור כרגיל לא קיים. על הנייר שלישיית קישור מרכזי שכוללת את ווילשר, קאזורלה וארטטה נראית טוב - על המגרש היא נראית על הפנים משחק אחר משחק. הקישור חסר יצירתיות ומעוף ולא יוצר כמעט הזדמנויות. כרגיל במשחקים האחרונים, צ'מברליין לא עושה כלום מלבד לרוץ לשום מקום ופודולסקי כמעט ולא מעורב. קומדיה של טעויות ביתרון של סוטון, החל מאיבוד כדור באזור מסוכן של פודולסקי(?), המשך בהרחקת פאניקה של סאנייה וכלה בחוסר ארגון ותיאום שזועק לשמיים.

די ברור שלא ננצח את המשחק בבטחה בעזרת כדורגל טוב, ולכן אני קונה ניצחון דחוק ולא מוצדק.

11. מזגן Member

זה פשוט נהיה מביך הוא פשוט נופל מהרגליים.

12. Gunner_ForeveR Member

ג'רביניו וראמזי נכנסים, ניצחון כבר לא יהיה היום. נקווה לפחות לשמור על התיקו.

13. מזגן Member

מצחיק אותי ההגיון של הקבוצה הזאת. מאז שהכניסו את ג'ירו הם הפסיקו עם הקרוסים...

14. Bender Member

אפילו להתייאש בשקט אי אפשר שכול התוכנות קורסות בזו אחר זו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

15. מזגן Member

עוד יצאנו בזול היה מגיע לסאות'האמפטון לקחת פה שלוש נקודות.