11 אם אני לא טועה. ומה זאת אומרת "לא כזה קשה"? כל בישול שלו זה בישול אמיתי, סידור מצב לשחקן שבא מאחורה,לא סתם איזו מסירה לשחקן שביצע פעולה אישית ובמקרה זה נחשב לבישול שלו.
לא מבין את השמועות בנושא קבאני, חלום רטוב שחלוץ כזה יגיע אלינו, שחקן בסדר גודל כזה לא הגיע לארסנל אולי 10 שנים, אבל יש לו חוזה עד 2016, כך שבמקרה הטוב נקבל איזה חלוץ הונגרי ב 8 12 מליון.
לא התכוונתי שזה לא קשה לבשל, כל בישול שלו בצבע, כמו לגיבס בגביע ולפולדי בליגת האלופות. התכוונתי שהוא לא כבש מספיק כדי שהוא יתקשה לבשל יותר. במספרים.
העובדה שיש לו חוזה עד 2016 לא רלוונטית. אפשר לחשוב ששחקנים תחת חוזה לא עוברים מקבוצה לקבוצה.. אגב, לטעמי גם ארשבין היתה החתמה של שחקן "בסדר גודל כזה". וגם בחלון ההעברת ההוא היינו במצב שהיה ברור שלולא חיזוק משמעותי הקבוצה עלולה לאבד את המקום ב- TOP4. אם אני קורא נכון את המצב, אנחנו מתכוונים להגיש הצעה משמעותית על קבאני, הגבוהה ביותר שהגשנו על שחקן, ממש לפני סגירת החלון, כמו שנהגנו במקרים אחרים.
Sky Sports News@SkySportsNews Theo Walcott has ended speculation over his future by agreeing a new three-and-a-half year deal with Arsenal #SSN
שלוש שנים וחצי לוולקוט? זה אומר שבעוד שנה וחצי חוזרים לספקולציות, לדאגות וללחצים ש"אולי צריך למכור כדי שלא יעזוב בחינם או במחיר נמוך משמעותית"... קצת מזכיר לי שבקהאם חתם בזמנו על חוזה חדש ביונייטד אחרי מו"מ בלתי נגמר, לשלוש שנים. שנה אחרי זה הוא הלך.
כנראה שוולקוט עוד לא בשל להחליף את וולנסיה אז וונגר החליט לטפח אותו עוד קצת. וולקוט השיג את שלו. חייב להודות שאני מופתע, הייתי משוכנע שהוא יתן כמה משחקים טובים יתפוס את המועדון בביצים וקבוצה אחרת תשים עליו את הכסף "כדי שלא נפסיד אותו מאוחר יותר בלי לקבל עליו כלום"
עוד מצב קלאסי שבו האוהדים מרגישים שהמועדון הפסיד לא חשוב מה. אם היינו מוכרים אותו זה היה סימן לכך שוויתרנו גם על גביע ונגר, ואם אנחנו מחתימים אותו זה סימן שעוד שחקן בינוני נמצא על חוזה ענק סתם. לפחות זה לזמן די קצר, ואם הוא לא ממש ישתפר אפשר יהיה להיפטר ממנו בקרוב. ברוך הבא לקבוצה וולקוט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
בענין קבאני. אפשר לדון על הנכונות / יכולת של ארסנל להוציא סכום כזה, אפשר להתווכח על הרצון של השחקן להגיע (שגם אם זה לא נראה הגיוני לחלק מהאנשים, קשה לחזות החלטות אישיות של בן אדם). מה שמאד קשה להבין זה את האינטרס של נאפולי בענין. למה להם למכור, בינואר, את הכוכב שלהם, וכל זה בזמן שהם נמצאים במאבק אליפות באיטליה וצריכים עוד להבטיח מקום בליגת האלופות ששווה עבורם לא הרבה פחות מסכום ההעברה? ונאפולי היא אומנם לא קבוצה עשירה במובן המנצ'סטר סיטאי של המילה, אבל היא גם לא קבוצה עם חובות שמחייבים אותה למכור. וגם אם נניח שכן, הרי כל סכום שהיא יכולה לקבל היום, היא תוכל לקבל גם בקיץ, אחרי שהיא לפחות הבטיחה מקום באלופות. יש אפילו משהו מאד שחצני (לא פה, באופן כללי) בהנחה שתמורת הסכום הנכון, נאפולי תמכור אותו בינואר, כאילו מדובר פה באיזה מכבי פתח תקווה ולא בקבוצה שיש לה שאיפות ומטרות מקצועיות רציניות מאד. כמובן שאם מדובר על תשלום ביי אאוט זה מצב שונה, מכוון שאז הקבוצה המוכרת הופכת ללא צד בענין. רק שזה לא המצב פה.
עד מתי כול משחק נמצא שחקן אשם שאחראי לכול... הבעיה היא בקבוצה לא בשחקן זה או אחר. אבל הכול לטובה, השנה הזאת תהיה השנה שבה ונגר וההנהלה יבינו שצריך שינוי. חבר'ה, אם לא נראה ממש גרוע זה לא יקרה, אז תשמחו! הניתוח אמנם כואב אבל אולי הוא יוביל להחלמה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx בואו נקווה שזה לא יהפוך ל-4 או 5 כדי שונגר לא יביא חיזוק החודש וממש נתדרדר למקום הזוי בליגה. אני מדבר על מתחת למקום 6.