ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. Mellow29 Kopite

בנדר, אם אתה שואל אותי אז הודעה שאומרת ש"אנחנו צריכים לנצח את בלקבורן בכל מקרה, גם אם יהיה שיפוט רע" היא הרבה פחות טיפשית מהודעה שאומרת ש"מייק דין נולד במרסיסייד, זה קרוב ללנקשייר, הפסדנו בכמה משחקים איתו - כנראה שהוא ידפוק אותנו מחר, מ.ש.ל".

2. Gunner_ForeveR Member

זאת הייתה הכוונה שלי, Bender, ונראה לי שהבנת אותה ממילא... אלא אם נראה תצוגת שיפוט כמו בצ'לסי-ברצלונה לפני כמה שנים. אבל באמת מיותר להתחיל לדאוג מהשיפוט שיהיה, כי אם לא ננצח בגלל איזה טעות או שתיים של מייק דין כנראה שיש גם בעיה בקבוצה. ואני כמובן לא מזלזל בבלקבורן. אבל עדיין אנחנו צריכים לנצח אותה בבית בלי יותר מדי בעיות גם אם היא תקבל מתנה או שתיים מהשופט.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/13
  3. Gumigum Member

57:7 - זה רק מאזן שערים מול הספיגות של באיירן העונה בבונדסליגה. רק אומר.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

4. Bender Member

כמובן שלא נכנסת לקרוא את הניתוח על המשחקים שלנו איתו בקישור שנתתי. זה שאמרת בזילזול "הפסדנו כמה משחקים איתו" כאילו זה כול הניתוח עליו אומרת דרשני. באת להגיב רק כדי להגיב - יצאת טרול.

אני רק הצבעתי על תופעה, שאומרת שמשחקים שדין שופט (והוא אחד השופטים שהכי הרבה שופטים אותנו) מסתיימים באחוזי הפסד גבוהים דרמטית ואחוזי ניצחון נמוכים דרמטית. 7% ניצחונות לעומת 60% בכלל השופטים למשל. וכן, כאשר יש לך כאלה מספרים יוצאי דופן, העובדה שהשופט הזה מגיע מאותו אזור במדינה בה, ותקן אותי אם אני טועה, יש משמעות גדולה לאזור שממנו הגעת (משמעות חברתית), היא רק עוד פרט מחשיד.

עכשיו זה אולי לא משנה מאיפה מגיע השופט, אבל איך זה שלמרות שרבע מהליגה מגיעה מלונדון, יש אולי שופט אחד שמגיע מלונדון? לעומת רוב גדול כולל הנשיא הקודם והחדש שמגיעים מלנקשייר או משהו כזה? השופטים מוטים לכיוון הקבוצות הצפוניות וזה ברור לגמרי לדעתי.

וכול זה למרות שהשנה ארסנל זוכה ליחס מאד חיובי באופן יחסי בטעויות שיפוט, ואני מודה בזה בפה מלא. השנה ארסנל קיבלה נקודות לא מעטות בגלל טעויות שיפוט, אבל השנה הזו יוצאת דופן ביחס לעשר (+) השנים בהם אני עוקב אחרי הקבוצה.

5. Bender Member

אתה אמרת:

"אם החלטת שופט תמנע מאיתנו ניצחון"

מה יותר ברור מזה? לא אמרת שיפוט בינוני, שיפוט לרעה, אמרת בפירוש שההחלטה שלו תגרום לנו לא לנצח! כמה אפשר לסבן בן-אדם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/13
  6. מזגן Member

דין שמין. קבוצה בסדר גודל של ארסנל צריכה לבוא ולפרק קבוצה בסדר גודל של בלקבורן. ולא מעניין אותי כמה שחקנים עם נסיון פרמיירליג יש להם. גם לג'רביאס ושמאח יש נסיון פרמיירליג.
    אם לא מנצחים שם זה על השחקנים שלא רצו מספיק ועל המאמן שעשה הכל כדי לחבל בנסיון לנצח.
    מבחינתי אין פה תירוצים לא שופט לא פציעות ולא נעליים. צריך להיות נחושים קליניים לעלות בהרכב חזק וללכת בכל הכח. לרוץ הרבה יותר מהם כי אנחנו יותר חזקים פיזית לשתק אותם בכל חלקי המגרש כי אנחנו עדיפים טקטית ולא לתת להם שניה של מנוחה ומקום לזוז כי אנחנו קבוצה עדיפה בהרבה.

אין שום סיבה שבעולם שאנחנו לא ננצח ובהפרש קבוצה שממוקמת 23 מקומות מתחתינו. ואם הם ירצו יותר ירוצו יותר ילחצו יותר ויקריבו יותר זה לא יקרה. המשחק הזה הוא באחריות השחקנים בדיוק כמו שזה באחריות המאמן. שצריך להעביר מסר ברור בלי יוצא מן הכלל לקבוצה שלו. ששום תוצאה חוץ מנצחון לא תתקבל ושראשים יערפו אם וכאשר שחקן של בלקבורן בעמדה מקבילה יראה יותר נחישות ומחוייבות וMental strength משחקן ארסנל. תודה לאל הכדורגל שהדוגמה המובהקת ביותר לזה ה"אל גאוצ'ו" סנטוס כבר לא בקבוצה ואין שום סיבה ששחקן אחר לא יראה ויבין את הסיבה לכך.

לאן הגענו? לדבר על השופט עוד לפני שהמפגש מול יריבה נחותה בהרבה בכלל התחיל. זה לא יותר מנסיון להכין את הקרקע לאפשרות שבלקבורן תבעט אותנו כמו שברמינגהם וברייטון בעטנו אותנו ממפעלים. גישה בכיינית תבוסתנית וחשיבה של קבוצה קטנה ומתבכיינת.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/13
  7. Gunner_ForeveR Member

ומה ההבדל בין "שיפוט לרעה" ל"החלטת שופט שתמנע מאיתנו ניצחון"? בשיפוט לרעה כנראה שתהיה איזו החלטה של דין על פסילת שער חוקי או אדום שלא היה בצד שלנו, אבל גם במקרים כאלה אנחנו צריכים לנצח את בלקבורן בבית, עם כל הכבוד, וזה לא תירוץ. ולהכין את הקרקע לקראת שיפוט רע זה די מיותר לדעתי, אולי כל הסטטיסטיקות האלה הן סתם מקריות ובסוף יהיה היום שיפוט ביתי ומה תגיד אז...? וגם ככה אני רואה שכבר 2 אנשים מחזקים אותי פה, אז אין לי מה להוסיף.

8. GentlePunter Member

למה ללכת רחוק? מה רע בתצוגת האימים והשוחד של מאסימו בוסאקה מ-2010 כדוגמא מנצחת?

9. GentlePunter Member

וונגר משחק אותה אבו-עלי היום. נקווה שלא ניאלץ לשלוף את הממחטות ולהתקשר לער"ן בסופו של יום.

Szczesny, Coquelin, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Diaby, Rosicky, Arteta, Gervinho, Ox-Chamberlain, Giroud

ספסל: Mannone, Sagna, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski

10. alonje Member

הזדמנות מצויינת לדיאבי, רוזיצקי ואוקס להראות שיש להם מה לתרום. מקווה שירשימו.
    המשחק הזה גם עשוי לחזק את הביטחון של צ'סני, ג'יקו, וקוס שזקוקים לזה.

11. מזגן Member

טוב אני חותם על עצמי אומלל של בלקבורן וזהו. חבורה בינונית של שחקנים בלי יתרון אמיתי כל בלקבורן הגרועה והחסרת מושג.

מילה טובה לקוקלאן וארטטה עד עכשיו.

12. A. Arshavin Member

ג'רביניו היה חייב, פשוט חייב, לשים את זה

13. מזגן Member

החלוץ הכי טוב באליפות באפריקה בהחלט היה צריך לשים את זה.

14. RosDror Member

עוד גביע ששצ'זני לוקח לנו. סעמק ערס, תביא כבר שוער!

15. alexshw Member

ארסנל עשתה טרנפורמציה מהדחות מאכזבות בגביעים להדחות מבישות.
    פשיטת רגל מקצועית מוחלטת של ונגר. נדמה כי כל עונה נשברים שיאי ביזיון חדשים בארנסל.