ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. RosDror Member

ברגע שעסקאות יוצאות לתקשורת, בטח ובטח עסקה כל כך גדולה, 90% שהיא קרובה לפיצוץ או כבר התפוצצה, או שלחילופין היא אף פעם לא הייתה קונקרטית.

אנשים רציניים דואגים שלא יהיו הדלפות, ואם יש הדלפות אז הן כדי לגרום ללחץ על הצד השני במו"מ או כדי לקבל פרסום. מאחר ובפרסומים האלה לא הוזכרו שמות, הייתי אומר שהאופציה הראשונה נכונה, וקרואנקי לא רוצה למכור.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למען האמת אני לא יודע איך עסקה כזו לא נרקמה עד עכשיו.
    הרי ידוע שלארסנל עבודת יחצנות מעולה ויש לארסנל המון אוהדים באסיה ובמזרח התיכון.

3. Bender Member

קיצר, יש סטטיסטיקה שאומרת שיש לנו את ההגנה הכי טובה במשחקי חוץ בליגה. חוץ מזה לא ניצחנו ב-WHT איזה שבעה משחקים. מה כול זה אומר? אני חושב שהסטטסטיקה השנייה תשמר, הראשונה? לא רלוונטית.

4. Gumigum Member

מעניין איך ההופעה של שצ'זסי תסתיים היום, ההופעה ה100 במספר שלו היום.

5. GentlePunter Member

סעממק, עוד פעם הוא פותח עם פודולסקי על הספסל. לא מבין. פשוט לא מבין.

6. Bender Member

השילוב של סנטי באגף וג'ק מקדימה יחד עם ראמזי וארטטה מאחור הכי הצליח השנה. בגלל שזה עובד יותר טוב עם ג'ירו מאשר עם וולקוט מקדימה, לא נותר אלא לפתוח עם פולדי בספסל.

הרעיון הוא איזון של הקבוצה. ברור שפולדי שחקן יותר טוב מראמזי, אבל לאיזון של הקבוצה עדיף ככה מאשר עם סנטי במרכז ופולדי באגף, כי אנחנו מפסידים את ג'ק מקדימה, ומפסידים את סנטי כי הוא נחנק במרכז על ידי הקישור של היריבה כי אין אף אחד מקדימה שיכול לקחת קצת מהלחץ (מה שג'ק עושה שהוא קדימה).

7. GentlePunter Member

לא יודע.

מול סטוק בבית העסק היה פול גז בניוטרל עד שפודולסקי נכנס וגם נתן את הגול בסוף. מול ווילה בבית אותו הדבר, הקבוצה רצה מיד עם הכניסה שלו.

לא התכוונתי לראמזי במקרה הזה. אם כבר, אז דווקא במשחקיםחשובים הוא בא לעבודה בדרך כלל. פודולסקי הוא ה-9 שלנו. סופר-סאב קטן עליו (ונראה תפור על ג'ירו עד שיוכח אחרת) ואני לא רואה שום צורך להיכנס מרצון לבעיות שסביר שהשיתוף שלו היה פותר מלכתחילה.

8. gilbe Member

אחרי המחצית הזו אני חושב שהמחיר של ארסנל ירד, בכל זאת קבוצה של ליגה אירופית...
    גולים של א-ב בהגנה, אין קו אחד, אין תיאום.
    הבן שלי בן 9 מתוסכל מתמיד, הוא לא מצליח להזכר מתי ג'ירו עבר שחקן העונה.

9. golding מנהלים

היציאה שלו בשער השני הייתה נוראית על גבול המביכה.

10. מזגן Member

וונגר אחרי המשחק "אני חושב ששלטנו במשחק, מצד שני טוטנהאם עם שני בעיטות ושני שערים, היינו קצת jaded"

11. StevieG Member

אין מה להאשים את שצ'זני בשערים שארסנל חטפה. בייל ולנון קיבלו מספיק זמן לעשות עם הכדור מה שהם רוצים מולו.

12. golding מנהלים

מי האשים אותו? האשמה נופלת על שחקני ההגנה, זה לא הופך את היציאה שלו לפחות גרועה.

13. Bender Member

לדעתי, האשמה גם לא צריכה ליפול על שחקני ההגנה, אלא על המערך הקבוצתי, כמו שהסברתי בדיון המחזור.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ירו ורמאסי שחקני כדורגל כמו שגף טוטואנה ומזואה אנסומבו הם הזרים הכי גדולים שנחתו בארץ אי פעם.

15. seby Member

הגנה חלשה, התקפה חדשה, ווילשייר עייף (בקושי יכל לרוץ במחצית השנייה מרוב עייפות...)

בנוסף, אני פשוט לא מבין את החילוף הראשון.
    אם ג'נקינסון לא נפצע, מה אתה מוציא אותו ועוד בשביל ראמזי (עם צהוב) במקומו! ג'נקינסון דווקא היה אחד הטובים אצלנו היום, אם לא הכי טוב!
    בנוסף, שלמה רוזיצקי? למה לא פודולסקי? ואם כבר פודולסקי סוף סוף נכנס, למה לצד? למה לא לנסות לשחק עם 2 חלוצים כמה דקות?

בסופו של דבר, הפסדנו את המשחק ב- 2 דקות של טיפשות, עם 2 מהלכים זהים... חבל.

לא מאמין שהעופות יפלו שוב כמו בשנה שעברה וגם לא צ'לסקי ואם כבר, אני חשוב שאנחנו נאבד יותר נקודות מהם, אבל העופות לוזרים ואי אפשר לדעת...

יש עוד 10 מחזורים וצריך לדעתי לקחת בין 24-30 נקודות בשביל להעפיל לצ'מפיונס ואני לא רואה את זה קורה...

ונגר, בבקשה, לא הביתה וגם גזידיס יכול לפנות את מקומו לאיש שיש 2 שורות מעליו ביציע, תודה.