ברגע שעסקאות יוצאות לתקשורת, בטח ובטח עסקה כל כך גדולה, 90% שהיא קרובה לפיצוץ או כבר התפוצצה, או שלחילופין היא אף פעם לא הייתה קונקרטית. אנשים רציניים דואגים שלא יהיו הדלפות, ואם יש הדלפות אז הן כדי לגרום ללחץ על הצד השני במו"מ או כדי לקבל פרסום. מאחר ובפרסומים האלה לא הוזכרו שמות, הייתי אומר שהאופציה הראשונה נכונה, וקרואנקי לא רוצה למכור.
למען האמת אני לא יודע איך עסקה כזו לא נרקמה עד עכשיו. הרי ידוע שלארסנל עבודת יחצנות מעולה ויש לארסנל המון אוהדים באסיה ובמזרח התיכון.
קיצר, יש סטטיסטיקה שאומרת שיש לנו את ההגנה הכי טובה במשחקי חוץ בליגה. חוץ מזה לא ניצחנו ב-WHT איזה שבעה משחקים. מה כול זה אומר? אני חושב שהסטטסטיקה השנייה תשמר, הראשונה? לא רלוונטית.
השילוב של סנטי באגף וג'ק מקדימה יחד עם ראמזי וארטטה מאחור הכי הצליח השנה. בגלל שזה עובד יותר טוב עם ג'ירו מאשר עם וולקוט מקדימה, לא נותר אלא לפתוח עם פולדי בספסל. הרעיון הוא איזון של הקבוצה. ברור שפולדי שחקן יותר טוב מראמזי, אבל לאיזון של הקבוצה עדיף ככה מאשר עם סנטי במרכז ופולדי באגף, כי אנחנו מפסידים את ג'ק מקדימה, ומפסידים את סנטי כי הוא נחנק במרכז על ידי הקישור של היריבה כי אין אף אחד מקדימה שיכול לקחת קצת מהלחץ (מה שג'ק עושה שהוא קדימה).
לא יודע. מול סטוק בבית העסק היה פול גז בניוטרל עד שפודולסקי נכנס וגם נתן את הגול בסוף. מול ווילה בבית אותו הדבר, הקבוצה רצה מיד עם הכניסה שלו. לא התכוונתי לראמזי במקרה הזה. אם כבר, אז דווקא במשחקיםחשובים הוא בא לעבודה בדרך כלל. פודולסקי הוא ה-9 שלנו. סופר-סאב קטן עליו (ונראה תפור על ג'ירו עד שיוכח אחרת) ואני לא רואה שום צורך להיכנס מרצון לבעיות שסביר שהשיתוף שלו היה פותר מלכתחילה.
אחרי המחצית הזו אני חושב שהמחיר של ארסנל ירד, בכל זאת קבוצה של ליגה אירופית... גולים של א-ב בהגנה, אין קו אחד, אין תיאום. הבן שלי בן 9 מתוסכל מתמיד, הוא לא מצליח להזכר מתי ג'ירו עבר שחקן העונה.
אין מה להאשים את שצ'זני בשערים שארסנל חטפה. בייל ולנון קיבלו מספיק זמן לעשות עם הכדור מה שהם רוצים מולו.
הגנה חלשה, התקפה חדשה, ווילשייר עייף (בקושי יכל לרוץ במחצית השנייה מרוב עייפות...) בנוסף, אני פשוט לא מבין את החילוף הראשון. אם ג'נקינסון לא נפצע, מה אתה מוציא אותו ועוד בשביל ראמזי (עם צהוב) במקומו! ג'נקינסון דווקא היה אחד הטובים אצלנו היום, אם לא הכי טוב! בנוסף, שלמה רוזיצקי? למה לא פודולסקי? ואם כבר פודולסקי סוף סוף נכנס, למה לצד? למה לא לנסות לשחק עם 2 חלוצים כמה דקות? בסופו של דבר, הפסדנו את המשחק ב- 2 דקות של טיפשות, עם 2 מהלכים זהים... חבל. לא מאמין שהעופות יפלו שוב כמו בשנה שעברה וגם לא צ'לסקי ואם כבר, אני חשוב שאנחנו נאבד יותר נקודות מהם, אבל העופות לוזרים ואי אפשר לדעת... יש עוד 10 מחזורים וצריך לדעתי לקחת בין 24-30 נקודות בשביל להעפיל לצ'מפיונס ואני לא רואה את זה קורה... ונגר, בבקשה, לא הביתה וגם גזידיס יכול לפנות את מקומו לאיש שיש 2 שורות מעליו ביציע, תודה.