ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. alexshw Member

זה עדיין לא היה מספיק לאליפות. רק למקום שלוש אולי.

2. Gumigum Member

http://www.unitedrant.co.uk/wp-content/uploads/2012/04/chalkboardvblackburn.Xxx

תעשה לי טובה וגש לפסיכיאטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Mellow29 Kopite

טוב, זה לא שארסנל שומרת על אותם שחקנים ומוסיפה חדשים (קזורלה) במשך שנתיים ושאר הקבוצות צריכות לקפוא על השמרים...

אני מסתכל על השער ואין לי מושג מה אתה רוצה ממונריאל, Gumigum. מה יש לא לקבל את ההסבר? הוא בנה על מלכודת הנבדל כי זה משהו שעושים במקום לרדוף אחרי קיצוני הרבה יותר מהיר ממך, אם זה לא היה עובד רק במקרה הזה היה אפשר לזקוף את זה לחוסר תיאום בהגנה בין שחקנים שרק עכשיו התחילו לשחק ביחד. הבעיה היא שלארסנל זה לא עובד בערך מ2007, ולכן אולי הבעיה היא לא בשחקן כזה או אחר אלא מבחינת הבנייה של ההגנה מצד הצוות המקצועי.

4. Gumigum Member

שמע, אמרתי בעצמי שעוד מוקדם לשפוט אותו אבל הבחנתי בשלושה משחקי הליגה האחרונים שלו בטעויות חמורות, אולי אני נטפל אליו אבל אותי הטריף לראות את הגול השני פשוט התחרפנתי.

5. Mellow29 Kopite

לא ראיתי את שאר הטעויות שאתה מתכוון אליהן, אבל שני השערים היו פשוט שתי מלכודות נבדל כושלות של ההגנה של ארסנל בתוך 2 דקות. אי אפשר להפיל את הכל על מונריאל כי זה עניין של הגנה לא מאומנת, וזה סיפור שהתחיל הרבה לפני העונה הזו.

http://www.guardian.co.uk/football/2013/ma...city?CMP=twt_gu
    בגארדיאן כותבים שונגר מעוניין באשלי וויליאמס של סוונזי תמורת 8 מ' פאונד. אין לי מושג איך הוא הפך לכדורגלן מבוקש בקבוצות גדולות יותר (גם רודג'רס בטח ינסה להחתים אותו) כי אני לא ראיתי ממנו יכולות יוצאות דופן. בכל הכתבות נכתב על המנהיגות ויכולת הארגון שלו, ע"פ מה שאנחנו רואים מהצד קשה לשפוט עד כמה זה משמעותי בכלל ואצלו בפרט.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי מדובר בעבודה יסודית של הסוכן שלו, לך תדע.
    בגארדיין גם רשמו שארסנל חוטפת לנו את דאונינג עבור 18 מ' פאונד לא?

7. alexshw Member

עובדה שארסנל לא עלתה מעל המקום הזה עונות כמו 07-08 ו - 08-09 ואילו יונייטד עם הרכב דומה לקחה אליפות ועוד אחד החמיצה בשנייה האחרונה.

כמובן שזה רק 11, צריך להסתכל על כל הסגל. סקולס לא שחקן הרכב ונאני כן היה המון זמן.

8. JohnTerry26 Member

מבחינת איכות ההרכב, בוודאי שזה היה יכול להספיק כשמסתכלים על ההרכבים של שאר הקבוצות (אם נתעלם לרגע מאם ווילשייר ופברגאס יצטרכו או לא קשר אחורי לידם). לא רואה סיבה שתגיד שהרכב כזה שווה "מקום 3 אולי". אולי אתה מתכוון שונגר לא היה מצליח לעשות את זה, וכאן אני רואה את ההיגיון, אבל עדיין אין מצב לפחות מהמקום השלישי שאם מתייחסים לעונה הנוכחית יהיה כנראה שייך לטוטנהאם/צ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/13
  9. alexshw Member

ודאי שאני מתייחס לארסנל של ונגר. אבל גם פרסונלית ואם ניקח את העניין האופי ההרכב הזה נופל מיונייטד, אבל שוב לא נכון לקחת 11 מול 11, כי פרט לכך שזה גם נתון לויכוח לעיתים מי בדיוק נכנס ל - 11 הקלאסיים, הרי שבעונה ארוכה צריך תרומה של עוד 7-8 שחקנים, כדי להתמודד עד הסוף במספר מסגרות.

בהרכב שהציגו אין בארסנל שחקן שיכול לסחוב את קבוצתו ולהנהיג ברגעים קשים ובמשחקי מפתח, פרט לואן פרסי וביונייטד יש כמה שחקנים כאלה.

זה הרכב טוב לשחק כדורגל רומנטי ויפה לעין, אבל לא בשביל לקחת אליפות פרמייר ליג.

10. sandro Member

הוא לא ממש בנה על מלכודת הנבדל, אלא כמו שנוויל הראה אתמול הוא ניסה לחסום אותו עם הכתף בצורה פטאתית למדי ולאנון פשוט דילג מסביבו. וחוץ מזה, אם הוא היה מנסה להכניס אותו לנבדל לא עדיף להפסיק את הריצה שלך באותו הקו של הבלם שלך ולא שתי מטר לפני? לא ממש מסתדר.

11. אלי מתחן Member

כשלארסנל היה הרכב דומה (אם כי טיפה פחות טוב) היה לה שוער שדופק לה את כל המשחקים הרציניים. כשיש לה שוער שאפשר לסמוך עליו אז אין לה קבוצה.

12. oranfu Member

מתי בפעם האחרונה היה לארסנל שוער שאפשר לסמוך עליו?

13. Mellow29 Kopite

עכשיו ראיתי את הקטע ש-sandro מדבר עליו, מונריאל לא יוצא נקי אבל האשם העיקרי מבין השחקנים הוא ורמאלן, מאוד לא החלטי ולא סגור על עצמו, ואם ככה זה נראה מהמנהיג של ההגנה והשחקן הכי ותיק בחולייה, אין פלא שספרס הכניסו כדורי עומק כ"כ פשוטים.

ועל הדרך מגיע ח"ח לנוויל.

14. אלי מתחן Member

שצ'זני הוא שוער סולידי בהחלט.

15. alexshw Member

עד 2006