ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

שצ'זני, עם כל האהבה, לא שוער שאפשר לסמוך עליו. אפילו לא קרוב לזה. לדעתי יכל לעשות אולי עבודה טובה יותר בשער השני (היציאה הגרועה שלו פשוט סידרה ללנון שער ריק).

ראיתי את הקליפ עם גארי נוויל (קטע מצוין), וגם אני מקבל את ההסבר שלו. בכל מקרה אני לא מתכוון לשפוט את מונריאל שהגיע בינואר ובקושי שיחק, ובטח שלא להעדיף את החור המהלך גיבס עליו.

2. RosDror Member

לגבי ההשוואה פה בין גיבס למונריאל - נראה לי ששכחתם או שאתם לא מעריכים מספיק את התרומה של גיבס למשחק ההתקפה.

אין בכלל מה להשוות בין השניים בפן הזה. גיבס משדרג את המשחק ההתקפי שלנו הרבה יותר ממונריאל. האמת, שבפן הזה של המשחק הוא לדעתי עולה גם על קלישי. מאז קאשלי קול אני לא זוכר מגן שתרם כל כך להתקפה.

כן, בהגנה הוא פח, אבל עדיין לא רחוק מהרמה של מונריאל (שבינתיים מאכזב מאד). לדעתי, נוכחות של קשר אחורי אמיתי ואגרסיבי הייתה מחפה על החיסרון הזה של גיבסי. לצערי, הוא גם נוטה להיפצע יותר מדי.

3. Bender Member

נוויל למנג'ר ארסנל! כול פעם שהוא מפרשן אותנו אני רואה בן אדם חכם שחושב על מה שהוא רואה ולא מפזר קלישאות. וגם הוא לא זורק הערות עוקצניות אלא תמיד מדבר לעניין. הפרשן הטוב בליגה. חוץ מזה תמיד שהוא מדבר על ארסנל יש לי הרגשה שיש לו סימפטיה אלינו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/13
  4. ARSI Member

ביום שגארי נוויל יהיה מנג'ר ארסנל יעלו לי כל הארוחות בוקר ב-10 השנים האחרונות.

5. RosDror Member

6. מזגן Member

נוויל ממש מרשים אותי בכל פעם. הניתוחים שלו מעניינים והגיוניים.

7. Bender Member

כמו שאמרתי מאד אהבתי את הניתוח שלו של השערים, אבל הבעיה של ארסנל היא לא נקודתית מה שהוא הסביר. כול משחק הסיבות לשערים האומללים שונות, ולא תמיד זה בגלל קו הגנה גבוה ולא מתואם. היאוש הגדול הוא שלכאורה מלבד השוער אין לנו הרבה מה לשפר מבחינת שמות בהגנה, אני יודע שוורמי וקוס ופר יכולים לשחק מעולה. וגם המגינים. הבעיה היא קבוצתית ואני לא יודע איך ונגר שלא אוהב לעבוד על ארגון הגנתי יוכל לשנות משהו.

8. Gumigum Member

השוער של סטוק סיטי, אסמיר בגוביץ' מקושר אלינו

אני יודע שהוא הרשים חלק מהאנשים פה, אני חושב שתחרות לצסז'ני רק תועיל, לפי הכתבה רצו אותו כמה מועדונים בינואר אבל החליט להישאר, כרגע אנחנו ויונייטד אחריו, בינתיים הוא לא שולל מעבר.

חוץ מזה, ניקו ינאאריס הקפטן של ה-U21 כבש את הגול המנצח מול אינטר במסגרת הNextGen. עושה רושם להיות ילד מוכשר מאוד

דעתכם?

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/13
  9. alexshw Member

כשיש תחרות על האפודה הראשונה זה דבר גרוע למועדון(אולי טוב רק לנבחרת).
    זו עמדה שצריכה להיות בה היררכיה ברורה וצריך להיות שוער ראשון קבוע ויציב.
    שוער שצריך תחרות על העמדה כנראה פשוט לא מספיק טוב.

לדעתי זה נכון לכל קבוצה באשר היא.

10. Gumigum Member

תסתכל על חצי הכוס המלאה, ששוער צעיר כמו שצ'סנזי מקבל תחרות אם וכאשר משוער מנוסה ממנו (25), הוא יהיה חייב להתעלות על עצמו ולתת ביצועים יותר טובים, כולם יודעים יש בו פוטנציאל, פשוט עןשה טעויות של ילד, שרק ניסיון יתקן אותם.

במקרה הגרוע ביותר אתה עולה עם בגוביץ' בשער.
    שורה תחתונה תחרות בריאה.

11. alexshw Member

אתה מסתכל על טובת השוער עצמו(וגם בעניין הזה אפשר להתווכח, כי בעצם יחל פיחות במעמדו ואז איך הוא ירגיש?),אבל מה עם ביטחון ההגנה? בסוף זה עלול להקרין על כל הקבוצה.

חוץ מזה ארסנל בהחלט צריכה חיזוק בעמדת השוער, קרי היא חייבת להביא שוער ראשון ולא שוער שיעמוד ברוטציה עם שצ'סני.

12. StevieG Member

איזה זלזול בבגוביץ'. הוא אחד השוערים היציבים והטובים בליגה מזה כמה שנים. בטח שהוא הרבה יותר טוב משצ'זני. "תחרות לשצ'זני", עלק.

13. Gumigum Member

כנראה שלא התנסחתי כמו מה שנסיתי לומר, תחרות בין צ'סזני לבגוביץ', יהיה יותר נכון להגיד. אני לא מזלזל באף אחד מהם והצדקתי את התרשמות פה ממנו. מצד שני קיים בצ'סנזי פוטנציאל לא מבוטל.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפורסם ב'וואן' שורמאלן ואגר מועמדים לבארסה.
    על סמך העובדה שזה אתר של אוכלי פטריות שממציאים עסקאות סטייל טוטו תמוז לבאיירן, אין ממה לחשוש, אבל בכל זאת מישהו שמע על זה משהו?

15. Bender Member

לדעתי שצ'זני הוא החולייה החלשה בהגנה השנה, קצת לפני וורמאלן. אכזבה גדולה משניהם כי תפסתי מהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx