ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. מזגן Member

גם אני חושב שמעבר לארסנל מפיורנטינה יכול להיות מקפצה לקריירה לקראת מעבר למועדון גדול באמת.
    א ב ל, להאמין לשמועות כאלה זה תמימות. כל עונה זה אותו הסיפור וכל עונה מגיע איזה ג'רביניו.

2. Bender Member

Arsenal team: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud, Cazorla

Subs: Szczesny, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Ramsey, Gervinho

מונריאל מחליף את גיבס שרק חזר מפציעה וצריך להיכנס בהדרגה לכושר. ראמזי שהיה די גרוע מול באיירן מוחלף על ידי דיאבי. רוזיצקי על ידי OX. אני חושב שזה די חילופים של יכולת. מי שהיה טוב נשאר, מי שלא היה משהו יוצא. וורמאלן לא מקבל את החולצה כול עוד קוס ופר עובד. פאביאנסקי מקבל עוד צ'אנס. הרכב טוב, אבל אני חושב שאנחנו צריכים את רוזיצקי חזרה בכושר וזה יקרה רק ע"י משחקים.

3. מזגן Member

איזה קטע וורמאלן ירד לספסל ו וונגר לא קיבל מכת ברק. היתכן שזה אפשרי להוריד את הקפטן לספסל מבלי שיווצר חור שחור ביקום ויבלע את לונדון?!
    מתי וונגר יבין כבר שזה בסדר להוריד שחקן לספסל כאשר הוא פוגע בקבוצה?

השחקנים האלה הם מקצוענים וצריכים לדעת להתמודד עם יכולת מקצועית ירודה. ירידה לספסל צריכה לדרבן אותו לעבוד פי 2 קשה יותר ובהזדמנות הבאה להיות פי 2 יותר מרוכזים בכל מהלך ומהלך. פשוט אלמנטרי.

מברך את וונגר על הגילוי הזה.

4. alexshw Member

אולי פספסתי משהו, אבל איזה טעות בלתי רגילה יחסית לעבר, עשה שצ'סני שגרמה לונגר להדיח אותו מההרכב בטענה של בעיות מנטליות?

5. Gumigum Member

למישהו יש קישור טוב לסופקאסט? בספורט 2 משודר עם פריצות לליברפול.

לא טעות ספציפית, ונגר מתרץ שהוא צריך Breather, בעיה מנטלית מעומס משחקים לפיו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/13
  6. מזגן Member

141920

7. אלי מתחן Member

חוץ מווילשייר יובטיץ' טוב בוודאות מכל שחקן בארסנל.

8. RosDror Member

מחצית ראשונה מביכה. להוציא יכולת אישית של צ'מבו, לא ייצרנו מצב הבקעה אחד. דיאבי פשוט שערורייה, מעבר ליכולת החלשה, הוא גם עושה טובה שהוא משחק. איכס.

9. Bender Member

מחצית קלאסית שלנו העונה. גרוע זה לא מילה. הגנתית אנחנו בינוניים מינוס, התקפית אנחנו לא קימיים. ה-OX נראה מאד חד, ואני חושב שהיה כדאי לשים אותו באמצע. מונראיל גרוע ברמה של שחקן שלא היה נכנס לנבחרת ישראל. אני לא מבין איך הוא בנבחרת ספרד, משהו שם לא מסתדר. הבן אדם הגנתית חסר מושג והתקפית לא קיים.

אבל מי שלוקח את הקופה הוא דיאבי. חוסר חשק כזה לא ראיתי מימי. הבן אדם לא רוצה להיות על המגרש! אני זוכר איבוד כדור בדקה ה-20 שהוא עשה ממסירה סתמית וקלה, ואז הוא רץ אחורה במתפרצת של סוונסי כאילו הוא בפארק בהילוך ראשון. כולם מתפרצים קדימה בסוונסי אחרי איבוד כדור שלו, והוא בהליכה אחורה כאילו הוא לא קשור. אני הייתי מוציא אותו באותו הרגע. תמיד חיבבתי אותו חשבתי שהוא יכול לעבור את הכול, אבל אני חושב שמנטלית הפציעות הרגו אותו. אם הוא פשוט לא רוצה להיות חלק מהדבר הזה אז שלא ישחק. לפח ועכשיו!

זהו, אני לא יודע למה חשבתי שהקבוצה הזו תתחיל לשחק כדורגל מעכשיו אחרי באיירן. אני תמים וטיפש כנראה.

10. Bender Member

אז זה לא שאני נתפסתי אליו, הוא נראה כאילו הוא לא רוצה להיות שם, נכון? פאק, אני מקווה שונגר יעיף את התחת שלו מפה לצרפת חזרה כבר היום. פשוט שעורריה. עדיף שלא יעלה לשחק ונשחק ב-10 שחקנים.

11. Gumigum Member

טעם של נקמה משהו, 2-0 באמיריות, 2-0 בליברטי. הייתי בטוח שג'רביניו יחליק יעיף את הנעל ערבסקה כפולה ויפול על התחת. אבל לא, אשכרה השפיעה.

12. Bender Member

להפתעת כולנו המחצית השנייה הייתה יותר טובה מהראשונה, פעם ראשונה השנה שזה קורה... בכול מקרה, ונגר ניצח את המשחק עם החילופים! וזו באמת פעם ראשונה העונה נראה לי. אבל מצד שני הוא ניסה להפסיד את המשחק עם ההרכב, אז זה מאזן את עצמו. דיאבי צריך לקבל מכות על הראש עד שבוע הבא, ורק אם הוא מראה חרטה נוראה באימונים לתת לו שוב להיות בסגל.

אז ההגנה אכן ניראת קצת יותר טוב כאשר זה קוס ופר, וכאשר זה ג'נקינסון. ואם חושבים על זה שעד החילופים שחקנו 10 מול 12, אז זה בהחלט ניצחון יפה. נקווה שהשער הנקי יחזיק עוד משחק ועוד משחק, ושבאמת נראה ריצה. קבוצה שמשחקת יפה כבר לא נראה העונה, אז נקווה לפחות לאחת שלוקחת נקודות כמו אלו, ונחכה לשנה הבאה.

13. seby Member

ראמזי.... ג'ירביניו.... גול!

זה משפט שיהיה קשה לשחזר אותו אי פעם בהיסטוריה...

משחק סביר, סוואנזי כבר מעבר לשיא ובעיקר מיצ'ו כבר לא בכושר כזה טוב ולכן, התקפית הם לא משהו...

אנחנו? קאזורלה היה מצויין היום וההגנה ממשיכה להיות יציבה יחסית.

השער שלנו היה עם הרבה מזל והיו עוד מעט מצבים טובים ובסוף הם חיפשו שיוויון ולשם שינוי, הענשנו...

כמה שונגר הולך להתלהב עכשיו בראיון שהניצחון של באיירן נתן אמונה ושאנחנו נכולים להשיג טופ 4 ואם אכן נשיג אז בכלל... זאת הצלחה מטורפת, ממש טראבל!

עם ונגר נגיע למקום אחד בלבד וזה מחוץ לקבוצות הבכירות באירופה.

ונגר כבר הוכיח, שכל מה שדיאבי צריך לעשות בשביל להיות שחקן הרכב ולקבל חוזים חדשים ומשודרגים זה לא להיות פצוע והאמת, חוזים הוא קיבל גם פצוע...

הוא שחקן גרוע שרק מזכיר טיפה מבחינה פיזיתאת ויירה וויירה בגיל 19, לא זה בן 25, כי בגיל 25 ויירה ההוא היה שובר את דיאבי ל- 2 בכניסה אחת.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהמשך לדיון על יובטיץ והאם ארסנל היא קפיצת מדרגה.
    יובה שמה את העין על הבחור הזה לא מהיום, בעצם היא גם שמה כסף על השולחן ויותר ממה שמדווח שאנו הצענו. בכלל סכסוך בין המועדונים זה לא יצא לפועל.
    אז נכון שהחוזה שלו קרוב לסיום יותר ממה שהוא היה שיובה הציעה לקנות אותו, מה שאומר שהמחיר שלו ירד, אבל זה תלוי בעיקר ברצון שלו.
    בינינו, יובה קבוצה טובה מארסנל, ביי פר הטובה באיטליה, ואם הוא יבחר בה על פנינו אז הוא כבר מדלג על שלב ההתאקלמות שלו במדינה חדשה ובשפה חדשה וכמובן בליגה חדשה.
    בנוגע לטענה שארסנל תהיה קפיצת מדרגה למועדון יותר גדול, בינינו זאת טענה שרק אוהד ארסנל יחשוב עליה כי הדעה שלו לגבי המעבר והבחירה של השחקן היא סובייקטיבית.
    הרי ברור שהקרש קפיצה למועדון גדול באמת עובר דווקא דרך פיורנטינה, בקיץ הקרוב יובטיץ יעבור כנראה ליובנטוס, או לאחת מאריות היבשת שתשים את הכסף שלה עליו, מה שבטוח, לא אצלנו.

15. JohnTerry26 Member

באיזה אתר אתה מחפש לינקים?
    בWizwig יש כל הזמן רק את הStreamTorrent וAceStream המסריחים האלו ששידור אחד לא הצלחתי לעלות שם.