ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. Mellow29 Kopite

זו הטבלה של הפרמיירליג המקורי, כאן יש את שלושת הטבלאות - באמצע הטבלה "שצריכה" להיות. כן, בלבולי ביצים, אבל כדאי שמי שמתחיל לחשב ממוצעי נקודות עם מייק דין ובלי מייק דין יזכור אותם. בית מזכוכית, אבנים.....

2. מזגן Member

אתה יכול לפרט לגבי כל אחת?

3. Gumigum Member

Swansea City fans singing at Old Trafford: "We thought you were dead, we thought you were dead! Robin van Persie, we thought you were dead!"

מגיע כבוד מסוים לסוואנזי.

4. Mellow29 Kopite

אין כל כך מה לפרט, אתר של חבר'ה משועממים שאוהדים קבוצות שונות ובסוף כל מחזור מצביעים על החלטות מפוקפות של שופטים, ובודקים איזו קבוצה נהנתה יותר מטעויות שיפוט. חסר משמעות אמיתית, ילדותי, אבל לפעמים "נחמד" להכנס לשם כאוהד ולבכות על מר גורלך. ב-2011/12 Bender התריע שארסנל הייתה הקבוצה הכי נדפקת משיפוט, אבל לשמחתכם ב-2012/13 אתם הקבוצה שהכי הרוויחה. אגב ליברפול שומרת על יציבות, מקום 19 בשנה שעברה ומקום 20 השנה. אני מניח שמתישהו זה אמור להתאזן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  5. ARSI Member

הם שרו את זה כי הוא היה חלש במשחק?

6. Mellow29 Kopite

אני מניח שבגלל שבמשחק האחרון בין שתי הקבוצות ואן פרסי ניצל מהתנקשות של וויליאמס.

7. מזגן Member

הבנתי. וגם מסכים איתך בקשר לכל הבכי על השופטים הזה בקרב אוהדי ארסנל.

בקשר למייק דין. אכן הוא התברך ביכולות טלפטיות נהדרות בסיכול נצחונות של ארסנל. אבל אם הסטטיסטיקה של השופט היא issue כזה גדול בקרב על הוונגר קאפ הקדוש והכל בהקשר למשחק אחד בודד אז זאת שטות גמורה וחסרת משמעות.

אם היה שופט את המחזור הראשון והיינו מפסידים בו ואיזה שופט אחר היה שופט את המשחק הקרוב אף אחד לא היה נזכר בזה שהפסדנו את המשחק ההוא שהוא שפט במחזור הראשון (אוקי אולי אני שהייתי מזכיר שאין מה לבכות עכשיו כאשר הפסדנו משחקים "קלים" במהלך העונה).

הקבוצה הזאת גרועה וחלשה ואחד הצדדים היותר חלשים שראינו תחת וונגר אם לא ההכי חלש. ומגיעה למועדון לסיים איפה שהוא יסיים בין אם זה 4 או 5. האשמה של שני המקומות הנמוכים האלה הם ככה או ככה רק של אדם אחד.

8. Bender Member

1) אני הראשון להודות שהשנה נהנו מטעויות שיפוט לטובתנו. המון טעויות. אבל, זה שנה יוצאת דופן בכול השנים שבהם אני אוהד של ארסנל. אז שנה אחת מתוך 15 לא מאזנת שום דבר.

2) מיק דין נשאר מיק דין. יש לך הסבר למה השופט הכי פחות טוב לארסנל שובץ למשחק הכי חשוב שלה השנה? ולמה זה קורה כאשר הוא שפט משחק יום לפני? זה הזוי.

3) לכול אוהדי ארסנל שאומרים שאם הפסדנו משחקים קלים במשך השנה, אז אין לנו תירוץ אם נפסיד את המשחק זה בגלל טעויות שיפוט אני אומר שאתם משקרים את עצמכם. אם נפסיד כי דין יפסול שער שלנו או ייתן להם שער שלא היה אז זה לא אשמתנו. וראיתם מה וויגאן עשתה לסיטי, אז מה אתם מצפים לשישיה? הרי זה יגמר בשער אחד לפה או לשם, וכדאי שהשער הזה יהיה חוקי.

9. מזגן Member

פייר אני אגיד לך? אם נפסיד 1:0 מצידי שיהיה משער שדין יכניס בעצמו במספרת, אם אנחנו לא שווים שער או שניים מול וויגאן בבית הקשר של דין לזה הוא הזוי סהרורי ובכייני בלבד. עצם ההתעסקות בסטטיסטיקה של דין בשלב כזה של העונה הוא לא פחות מפאטתי במקרה הטוב.

10. Gunner_ForeveR Member

ראיתי מה וויגאן עשתה אבל עם כל הכבוד למשחק טוב של וויגאן, זאת גם הייתה תצוגת אימים של סיטי, ולא סתם מנצ'יני הולך הביתה עכשיו. לעומת זאת וויגאן חרבנה במכנסיים 3 ימים לפני נגד סוואנזי שהיא כבר בים! בנוסף לזה הם יבואו תשושים ועייפים ואנחנו עם מנוחה של 13 ימים, יתרון ביתיות. בקיצור, זאת תהיה בושה גדולה אם לא ננצח לדעתי, אפילו שוויגאן נמצאת בכושר טוב. זאת עדיין קבוצה שאנחנו חייבים לנצח. ואם עכשיו נחרבן במכנסיים במאני טיים זה יהיה לא פחות מאסון לדעתי.

ולא צריך לתרץ בשופטים. עדיין לא התחיל המשחק ואתה לא יודע מה יהיה, ואם אנחנו נקבל ממנו מתנות? וגם אם וויגאן תקבל מתנות אנחנו צריכים לנצח את זה (אלא אם נקבל אדום והם יקבלו פנדל שלא היו או משהו כזה שזה כבר ממש הורג את הקבוצה).

11. ARSI Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

האמת אני מאוכזב מואן פוסי. הוא בכל משחק צובע את השיער האפור שלו ודווקא נגדנו הוא הזניח את זה. לא יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. GentlePunter Member

קשה לי עם מחר. קשה לי מאד. מחשבות כפירה. לא מעלה אותן על הכתב.

זכור את אשר עשה לך הפולני (הקטן).

זכור את אשר עשה לך הפולני (הגדול). שימו לב לליצן האמריקאי - הם גדולים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/13
  13. Gumigum Member

ווילשר יעבור ניתוח שלפי ונגר הוא מזערי וקטן בימים הקרובים בקרסול שמאל, שבעקבותיו תידרש החלמה של כמה שבועות, יחמיץ את המשחקי ידידות מול ברזיל.

מיותר לציין שאני חושש מהסתבכות.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/13
  14. skyday20 Member

מה אתם אומרים על.. רוני במדים של ארסנל?

''Arsenal boss Arsene Wenger not ruling out move for Wayne Rooney''
    http://www1.skysports.com/football/news/11...or-Wayne-Rooney

יכול להיות תשובה ראויה למעבר של רובין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהאה...אולי גם תגרמו לפרגוסון לצאת מפרישה ושיחליף את ונגר.