ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. AronB Member

ה-AS מדווח שסעיף הרכישה עומד על 17 מיליון יורו, שהם בערך 14 מיליון פאונד. ריאל מדריד רכשה את שאהין ב-8 מיליון יורו ואחרי עונת פציעה שלו ועונת השאלה, עוד יכולה להרוויח עליו 9 מיליון יורו. אם זה לא כדאי או רווחי מבחינתה, אז אני לא יודע מה כן.

קצת חדשות מהיום:

* עוד פרטים אודות עצירתו של אנדרה סנטוס נחשפים. הוא דהר במהירות של 130 מיילים לשעה (בערך 210 קמ"ש) ונעצר, שימו לב, ביום שישי בשעה 9:30 בבוקר. 24 שעות לאחר מכן, הוא ישב על הספסל באמירייטס. סנטוס מחויב לשוב לתחנת משטרה בצפון לונדון באמצע ספטמבר.

* ההחתמה החדשה של אברטון, קווין מיראלאס, מודה שהעדיף את אברטון על פני ארסנל, זאת משום שהעדיף לשחק באופן קבוע במקום אחד, דבר שבארסנל לא יכלו להבטיח לו. מיראלאס טוען שהשיחות עם נציגי ארסנל היו "בשלב מתקדם", מה שבוודאי מעיד על כך שארסנל עדיין מחפשת אחר חלוץ.

* בהמשך לידיעה על מיראלאס, ג'יימי סנדרסון מדווח בטוויטר שפארק צ'ו יונג דחה את אפשרות המעבר שלו לאיחוד האמירויות הערביות ושבארסנל לא מרוצים מהעניין. סנדרסון דיווח לא מזמן שארסנל אמרה לפארק שהוא חייב לעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/12
  2. אבו Member

העסק עם שאהין די סגור, הוא שלנו.

אני לא כל כך מכיר את המשחק שלו, השאלה הראשונית שעולה לי לראש למי שכן מכיר אותו- האם הוא יכול לבוא על תקן של מחליף לאלכס סונג? או שהוא מצטרף לרוטאצייה של קשרי מרכז השדה? ואחרי שראינו איך ראמזי נראה כמחליף מול סנדרלנד, אין ספק שזו עמדה די דחופה.

3. South Boy Member

הוא קשר מרכז שדה אדיר בכושר שיא, הקאץ' היחיד הוא שהוא אחרי פציעה ארוכה וקשה ולא יודעים ממש איך הוא יגיע אבל אני מאמין שהוא יתגבר על זה וכשהוא יציג את היכולת שיא שלו לארסנל יהיה את אחת מחוליות הקישור הטובות באירופה ביחד עם ווילשר קאסורלה ארטטה והשאר.
    מחליף לאלכס סונג הוא לא, ואני כבר אמרתי שאם שאהין ישחק בעמדה של אלכס סונג ויצטרך לחלץ כדורים ולעשות הגנה אתם לא תראו ממנו כלום, ונגר צריך להביא את מ'ווילה בשביל זה כדי שווילשר ושאהין ישרפו את מרכז השדה.

4. Gnus Avenue Member

שאהין לא מגיע להחליף את סונג, הוא מגיע בשביל להקל את החזרה של ג'קי, ולהוריד עומס מארטטה כשהאנגלי יחלים לחלוטין ויהיה כשיר להיות שחקן הרכב. ונגר אמר במפורש שהוא מביא מחליף לסונג, DM אמיתי עם יכולות הגנתיות סוף סוף, מקווה שזה יהיה אמב'ילה, ואז בקלות הקיץ הזה הופך לקיץ הטוב ביותר שלנו ב-10 השנים האחרונות, למרות העזיבה של ה"קפטן" עלק שלנו.

5. Sabale Member

אמן

6. סדרו קייטע Member

הידיעה ב"אס", היא בסך הכל ציטוט של הידיעה מהדיילי מייל.

אני חוזר: אין מצב שריאל יתנו לארסנל סעיף רכישה בלי רכישה בחזרה. וגם אם זה לא יפורסם, תהיו בטוחים שיש להם סעיף כזה.

7. golding מנהלים

אני חושב שהדיווחים האחרונים אומרים שאין שום סעיף רכישה בהשאלה הזו.

8. Gumigum Member

ונגר אמר גם באתר הרשמי וגם בסקיי שהוא מחפש אחר קשר ושחקן הגנה ( לא פירט איזה, ככל הנראה מגן ), מהפה שלכם לה' ושהאין ומ'בילה יגיעו, אבל אני די בטוח שזה יהיה רק אחד מהם ולא שניהם זה כבר יותר מדי, יותר מדי ורוד בשבילי, אז כמו שזה נראה כרגע זה יהיה שאהין + מגן כלשהו, השעון מתקתק ונותר רק שבוע...

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע רגע רגע, קשר אמצע מבטיח, היה הכוכב בדורטמונד ועונה שעברה היה מושבת רוב העונה בגלל פציעה?

10. מזגן Member

אלו הם הקריטריונים של העברה מריאל מדריד לארסנל. אם תשאיר את המילה כוכב ואת השאר תשנה קצת לטובה.קרי
    כוכב בדורטמונד, לא רק מבטיח אלא מימש את הפוטנציאל, לא נפצע לעולם = העברה מארסנל לריאל.

אם לפני 10 שנים היית אומר לי שאחרי שנבנה את האצטדיון אנחנו נמשיך לעשות מכירות חיסול כל קיץ הייתי חושב שאתה פסיכי והייתי אומר " למה לאלף עזאזל אנחנו צריכים את האיצטדיון הזה אז?"

11. The_Arsenal Member

אפרופו DM טבעי, יש דיווחים שארסנל עשו enquiry על טיוטה מניוקאסל, קשר אחורי אדיר לדעתי אולי אפילו אני מעדיף אותו על אמבילה.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ביום ראשון אני במילואים לצערי וכמובן שבדיוק אז המשחק שלנו נגד סטוק (כל כך שונא את צה"ל)... האם מישהו יודע על דרך שבה אפשר לצפות במשחק דרך מכשיר אנדרואיד? תודה.

13. Mellow29 Kopite

אתה יכול להוריד את האפליקציה של סופקאסט (תמצא בגוגל די בקלות) או שפשוט להכנס ל-wiziwig.tv בזמן המשחק ולצפות בשידורים שיש בפלאש באתרים השונים.
    ראה הוזהרת: בפעם האחרונה שניסיתי לעשות את זה, הקבוצה שאני אוהד הפסידה 3:0. :aaa031:

14. oranfu Member

אם אתה ברשת אורנג', יש להם מה שנקרא אורנג' TV. צריך להיות מנוי לדבר הזה, יכול להיות שאתה מנוי (אני למשל במסלול סטודנטים אז יש לי את זה).
    יש שם את הערוצים של צ'רלטון ככה שאם המשחק משודר בצ'רלטון אז תוכל לראות את השידור שלהם..

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, לא חשבתי שאני אצטרך להדגיש את הציניות להקשרו של רוזיצקי.