ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. מזגן Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:
    איך זה שכל פנטזיה ריאלית של וונגר זה סיוט מבחינתי.

2. Gunner_ForeveR Member

אנחנו לא יכולים לקבל אלופות, ככה שמכבי ת"א זו לא אופציה ולגבי שאר האפשרויות שרשמת אני לא יודע.. נחכה ונראה מי תעפלנה לשלב האחרון ואז נדע יותר טוב.

3. alonje Member

הבאנו גם את ארטטה ופר. שני שחקנים בבכירים שלנו כיום.
    ארסנל דווקא פועלת לא רע בחלון הנוכחי, הקבוצה מעיפה את כל השחקנים הלא רלוונטיים ולכן אני מאמין שבקרוב מאוד נמצא את צ'אמח ובנדטנר בחוץ. אני חושב שהעניין של סאנטוס קצת יותר מסובך כי המשכורת שלו גבוהה והוא פחות מבוקש באירופה...

4. skyday20 Member

במייל כתוב את האפשרויות האלה

5. מזגן Member

בתור אחד שמסתכל על ארסנל במושגים של לפני חצי עשור ומעלה. מבחינתי ארטטה ופר הם לא שחקני 11 לארסנל. אולי אולי אולי לספסל.

6. חוצפן חיובי Member

בערך כל מי שכתב פה על האופציות בפלייאוף ליגת האלופות טעה.

היריבה של ארסנל תוגרל מתוך חמש אופציות. שתיים מהן תהיינה בוודאות פאקוס דה פריירה (מקום 3 בפורטוגל) וריאל סוסיאדד. השלוש הנוספות הן איינדהובן, מטאליסט ופאוק, אבל זה בכפוף לתוצאות בסיבוב לפני כן: הדחה של אחת מהן בסיבוב המוקדמות השלישי והיא תוחלף ע"י הקבוצה שתדיח אותה. הדחה של ליון או זניט, שמשחקות בסיבוב המוקדמות השלישי ואמורות להיות מדורגות בפלייאוף, תקפיץ את איינדהובן לטור המדורגות בפלייאוף (ואם שתיהן מודחות אז גם מטאליסט), שתוחלף בקבוצה שהדיחה את ליון או זניט.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/13
  7. GentlePunter Member

אני, לא הייתי שם אותם אפילו על הספסל של בית"ר עזרא, ואני מתכוון לקבוצת הנשים שלהם. לא, לא, לקבוצת הילדות בעצם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_wall.Xxx

בכלל לא הגזמת עם האולי המשולש הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

8. מזגן Member

זה היה אמור להיות אולי כפול.

שמע לא צריך להסחף. ארטטה בהחלט שחקן טוב מספיק כיום בשביל להיות קשר באברטון של היום ושל פעם. אבל רחוק מלהיות מה שאנחנו צריכים בשביל ארסנל של פעם. לא רואה מה יש לו להוסיף לאותה קבוצה. וכן אני מוכן ללכת לקראתו ולהגיד שבספסל אולי יש לו מקום 50\50. צריך לזכור שבשנים ההן לארסן עוד היתה עין טובה (שכיום כבר אין זכר ממנה) לצעירים ולשחקנים אלמוניים ולכן גם להיות על הספסל של ארסנל יכול להחשב כמקום לא כזה רע להיות בו שכן יכול מאוד להיות שזה המקום שממנו שחקן יכול לזנק קדימה להרכב.
    פר מרטסאקר מספיק טוב לקבוצה בינונית בגרמניה כמו שהיה. אבל זה לא באמת הבלם שארסנל צריכה. יש לו הרבה איכויות של נסיון מיקום הבנת המשחק ומלכודת הנבדל. אבל בחיאת מגיע לארסנל בלם קצת יותר פיזי וקצת יותר מהיר. שוב לארסנל של פעם. כמובן שמה שוונגר עשה ממנה מאז התואר האחרון הוא בהחלט מעודון שראוי לבלם כמו פר וקשר חשוב כמו ארטטה.

9. Ice Cream חסה

מה לעשות שרובר פירס ופרדי ליונברג הזדקנו מאז ארסנל של פעם?

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

פרנסיס קוקלין עובר בהשאלה לעונה אחת לפרייבורג

11. Bender Member

בסוף כשהיגואין יעבור (אמן אמן אמן), אז זה היה אניטקלימקס.. כמה אשפר לחכות? על מה בדיוק זה עומד? אולי זה בכלל לא משהו רציני והכול שמועות? אני מתחיל לחשוד. יש לי הרגשה שעדיין נלחמים על כל פני כאשר בסוף הכול יכול ליפול לנו בין הידיים. פתאום צ'לסי יגיעו עם איזו הצעה והלך העסק.

טוטנהאם החתימו כבר את קשר ברזיל המרשים בכ-17 מיליון יורו, ואנחנו עדיין משדשים. מנסים פה, מנסים שם... מה בדיוק הקטע? אמנם זה נשמע מגוחך אבל למה לא יושבים וסוגרים את זה. מיליון פה מיליון לשם, זה לא מה שישנה לבנק שלנו, אבל זה יכול לעשות את כול העונה.

לפלאיני יש סעיף שחרור. הוא גבוה, אבל לא מגוחך. אם הוא יהיה פלופ זה לא סוף העולם. הרי הוא הימור די טוב, ומקסימום נתקע עם שחקן יקר שלא עבד לנו טוב. יכול לקרות גם לארסנל! זה לא יהרוס אותנו זה קורה לכול קבוצה. תראו את הסכומים המגוחכים שמשלמים על שחקנים ברחבי היבשת. הקבוצות הגדולות משלמות מס נוסף, וזה בסדר, צריך לקבל את זה. זה שינוי מנטלי שנראה לי שלא הבינו שם בהנהלה.

הקיץ הזה אין שום תירוץ בעולם...

12. מזגן Member

רגע חכה שניה בזמן שאני סוטר לעצמי. אני אשכרה מסכים עם רוב מה שכתבת.

13. RosDror Member

תוציאו את השמפניות - done deal.

העיתון הזה נחשב ל-בי.בי.סי של ארגנטינה, ופוקס ניוז אישרו את הסיפור גם כן.

הדבר היחיד שמוזר לי שהסיכום הוא על חוזה ל-3 שנים, אבל ניחא, רק שיעבור כבר בדיקות ויחתום רשמית.

http://canchallena.lanacion.com.ar/m1/1597...gara-en-arsenal

14. Bender Member

הסכום הסופי נראה כמו 23 מליון פאונד. מחיר מציאה! אם המחירים של שחקנים מבטיחים מהליגה הגרמנית או הפורטוגלית רק מתחילים ב 17-18 מיליון כמו שזה הולך היום...

http://bucket1.clanacion.com.ar/anexos/fotos/33/premier-league-1733633w460.Xxx
    רפרזנטציה של חלוץ עם מדים של ארסנל (אירוע היסטורי)

אני מאד שמח פתאום. מצד שני אני גם מאד מודאג. הוא יספיק לבדו להיות קבוצה שמאיימת על תואר? יגיעו עוד שחקנים טובים ברמה שלו? אף אחד אחר מהם לא נראה קרוב...

ומה לגבי השחרור של קוקלין בהשאלה? האם זה בגלל שמגיע עוד שחקן מרכז שדה? האם זה רמז לאיזה בלגי גבוה ומלא שער? רק לונגר הפתרונים...

נו, אז יש לנו חלוץ במלוא מובן המילה. מוזר לחשוב על כך, אבל מאז רייט לא היה לנו דבר כזה.
    חחחח...

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/13
  15. מסוטיזם Member

היגוואין, ג'ירו, קאסורלה, פודולסקי, וולקוט, 5 שחקנים שכבר שנים מסיימים עם מספרים דו ספרתיים של שערים ובישולים באירופה..