כל עוד פיפיטה יהיה בריא, זה שחקן שאם הקישור שלנו ייצר לו מצבים, הוא בקלות שווה 20 (מינימום) שערים בעונה... ברור שיקח לו קצת זמן להסתגל לליגה וכו', אבל זה חלוץ מצויין, בטח עם הכספים שההנהלה וונגר מוכנים לשלם. 22-23 מיליון פאונד? לפני איזה 6 שנים כאשר ריאל קנו אותו מריבר פלייט אחרי עונה וחצי שם והוא היה בן איזה 19 הם שילמו אם אני זוכר נכון כ- 20 מיליון דולר, שזה איזה 15 מיליון יורו... מאז כבש יותר מ- 100 שערים בריאל, לקח 3 אליפיות והבקיע בהן שערים מכריעים ובנבחרת ארגנטינה הוא הסקורר השני הכי בולט אחרי מסי בשנים האחרונות... יופי של רכש. מנקודת מבט אישית, אני חייב לציין שאני מאוד שמח, בטח כאשר אני ארגנטינאי בעצמי (בגיל 5 עליתי לארץ) ואבא שלי אוהד ריבר פלייט, אז אין ספק שגם לי יש אהבה מסוימת למועדון הזה והיגוואין זה שחקן שתמיד אהבתי. אני זוכר את עצמי אפילו הולך למשחק הזה של ריאל מדריד בארץ נגד נבחרת "השלום" והסיבה היחידה שהלכתי עם חבר שלי (אוהד שרוף של ריאל) הייתה בשביל לראות את היגוואין. אני מאוד שמח וסוף סוף מגיע לארסנל שחקן ארגנטינאי איכותי ולא נלסון ויואס האפס. ד"א, אני אמשיך לכתוב שאני לא מבין למה ונגר לא מנצל את השוק הדרום אמריקאי... הדרום אמריקאים מבחינת אופי הם לא יותר גרועים מהערסים שונגר מביא מצרפת ויש להם 2 תכונות שאין להרבה אירופאיים, בעיקר אלה שונגר כל כך אוהב - המון תשוקה והמון לחימה. רק תסתכלו מה שחקנים כמו אגוארו, טבז וסוארז נותנים למועדונים שלהם ובאנגליה - נכון, לפעמים האופי שלהם דפוק (היגוואין דווקא שחקן נקי ולא כזה דפוק ואל תגידו לי שויירה או רוי קין היו נקיים) וזה ללא ספק משהו שיהיה חדש אצלנו. עכשיו, בעולם סביר הייתי מצפה שיגיע אלינו קשר איכותי, אכן פלאייני שם טוב - רק לא בארי העלוב וכאשר אין לנו קשר הגנתי אחד שפוי בסגל, אני חשוב שזאת חובה. בעולם מושלם שהופך אותנו ללפחות מתחרים לתואר הו מגיעים גם קיצוני ברמה גבוהה ובלם נוסף לרוטציה מעבר לעוד קשר, אבל אני אסתפק בקיץ של היגוואין, חלוץ צעיר עם פוטנציאל לגביע הליגה וקשר איכותי. נחיה ונראה... 10 ימים למשחק ההכנה הראשון... דרך אגב, עובדה מעניינת על היגוואין, עם כל זה שהוא ארגנטינאי וכו', הוא עדיין נולד ב... צרפת! אבא שלו היה שחקן כדורגל והוא עבר לכמה שנים לצרפת ושם הוא נולד... הוא אפילו כמעט שיחק בסוף בשביל נבחרת צרפת (כמו עוד צרפתי - טרזגה), אבל לשמחתי, הוא בסוף בחר בארגנטינה. ככה, שלמרות שזה ארגנטינאי בארסנל, עדיין יש שם צרפת איפשהו בשביל ונגר.... אין לי בעייה לקבל איזה הנרי במקום :aaa021:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1004012_526905467375453_175747850_n.Xxx BRING ON JULIO CESAR http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
Just had a phone call from Arsenal offering me a season ticket. Obv plenty didn't renew this season as I was around 20,000 in list! איזה בחורצ?יק מהטוויטר מהיום.
טוב, שוער לא צריך כושר לב-ריאה... הוא סתם עומד שם. זה לא מקצועי אבל זה לא סוף העולם. רוני למשל, מעשן ידוע, ויש עוד המון שחקנים שמעשנים כשהם יוצאים.
אני מת על הדביל שהביא אותו מיד זרק אותו לתוך חישובי ההוצאות על הרכש ושכח להגיד שזה שחקן שעלה לנו 13 מליון פאונד במשכורות ודמי החתמה.
האמת שחוצפן חיובי צודק. זה פורום, חופש הביטוי, כל עוד הוא לא פוגע במשתמשים אחרים ישירות, הוא הדבר החשוב ביותר.
ואיך זה בדיוק קשור? זה היה קשור לו הייתי מוחק את הפוסט של חוצפן חיובי. אה, רגע... גם לי יש חופש ביטוי, לא?
אני לא אומר לך מה להגיד ואיך להגיד, נכון? אז אל תעשה לי את אותו דבר. זה הכל. פשוט. לא נאה לך? תסתובב.
אז במסגרת "חופש הביטוי" כפי שאתה ושכמוך מפרשים אותו, אני אמור "להסתובב" במידה ודברים שאתם אומרים, או אפילו הסגנון שלכם, אינם מקובלים עלי. אתה קורא את מה שאתה כותב? חשבת פעם לספור עד 10 לפני שאתה לוחץ enter?
כן, גם לקרוא למישהו דביל זה להעביר ביקורת (ובמקרה הזה גם מוצדקת מאין כמוה). במקום להגיב לו שאסור להגיד את זה, תנסה להסביר למה זה לא נכון.