אפשר בבקשה להפסיק עם הכללות על אוהדי ארסנל כאן? הדיעות כאן חלוקות. ובלי קשר, לא אני ולא אתה יכולים לדעת אם ליברפול שילמה דמי השאלה, בינתיים ממה שקראתי עושה רושם שדווקא כן.
שתי האופציות האלה רעות. אני בטוח שאף אחד לא רוצה לראות את עשרות אלפי הכדורים הארוכים של סטוק מוגבהים לרחבה שלנו כשפביאנסקי הוא זה שאמור לטפל בהם. לגבי המערך ההתקפי, המשחק האחרון הוכיח שהרכב שכולל גם את האצן וגם את ג'רביניו הוא לא לגיטימי. כזאת כמות של חוסר אינטיליגנציה והבנת משחק פוגמת קריטית בסיכויים שלנו להגיע למצבי הבקעה. קאזורלה חייב לפחות שחקן התקפה אחד שהוא יוכל ליצור איתו דברים. לכן אם וולקוט פותח אני מעדיף את הנסיך בשמאל ואת ג'ירו באמצע. אבל כמובן שעדיף שהאוקס ייפתח השנה בכמה שיותר משחקים. מקווה שהשבוע הנוסף עזר לשחקנים להתחבר יותר ונקווה שיילך טוב היום.
Arsenal team v Stoke: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Gervinho, Podolski, Giroud Subs: Martinez, Santos, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Djourou, Coquelin כמו שאמרתי, מאנונה פותח, מקווה שייתן משחק כמו המשחק שלו בפולהאם ב-2010. לראשונה מאז קלן פולדי וז'ירו משחקים ביחד, יהיה מעניין לראות אותם, כשגם בספסל יש לנו אופציות מעניינות כמו צ'אמבו או ת'יאו, שאני מקווה שייכנס כשהמגינים של סטוק כבר יהיו עייפים, הוא הכי טוב בשטויות האלה. מאוד מאוד מאוד מקווה שהנגרים של סטוק לא יפרקו לסנטי את הרגל היום, זה הדבר האחרון שחסר לנו. שימו לב אגב שלא פארק, לא צ'אמח ולא ארשבין בסגל. אולי זה סימן טוב? COYG.
לראשונה מאז נלסון ויואס העלוב, יש ארגנטינאי בסגל של ארסנל היום וזה דמיאן מרטינז, השוער הרביעי שלנו... דווקא שמעתי שהוא לא רע בכלל. למה דיאבי ממשיך? אין לי מושג...
+1 מסכים לחלוטין לדבריך. אבל פולדי בשמאל? בדיוק הרגע המתאים להראות לאוהדי ארסנל שהוא פלופ בתפקיד הזה עוד יותר ממש שהוא חלוץ מרכזי. אני הייתי פותח עם פודולסקי מאחורי ג'ירו אבל אני עדיין על איזה הרכב ונגר תכנן ואולי הוא הסיט את את קאזורלה שמאלה. וולקוט בספסל? השבוע היו דיבורים על החוזה שלו ואם הוא לא פותח זה קצת מלחיץ אותי. ד"א, לוקחים היום 3! נלחמים חזק ומנצחים כי אלה נקודות מאוד חשובות ואנחנו מתרחקים כבר במחזור השני מהפסגה, המשחקים הבאים שלנו יהיו הרבה הרבה יותר קשים מחבורה של כורתי עצים בבריטניה סטדיום, יהיה קשה כמו תמיד נגד סטוק אבל מנצחים! COYG!
כשהאופציה השנייה שלך זה ארון ראמזי, קשה מאוד להחליט מי יותר גרוע. שיגיע כבר הקשר המיוחל, 38 משחקים שלמים של דיאבי\ראמזי יוציאו אותי מדעתי.
דיאבי אולי נפצע הרבה שזה מאוד מתסכל. אבל שהוא כבר משחק? בוא נגיד שיש לא מעט דברים מתסכלים הרבה יותר. אם היה לו עוד קצת שכל היינו נהנים מאוד לדעתי.
חשבתם על אפשרות ש-ונגר הולך לעלות בכלל ב 4-4-2? אני מתכוון למרכז שדה של דיאבי וארטטה, קאסורלה בצד אחד וג'רביניו בשני, שפודולסקי מאוחרי ג'ירו בחוד. יש סיכוי?
עוד פעם ג'נקינסון.... זה כנראה הולך להיות משחק קשה לצפייה. יהיה מעניין לראות את פודולסקי וג'ירו. COYG! :aaarse:
הבעיה היא שדיאבי דווקא חלש פיזית וחלש בכדורי גובה, למרות שהוא גבוה. ארטטה למשל לוחם גדול יותר ממנו. אני מפחד שמרכז המגרש שלנו קצת יעלם היום למול הלחץ של הכדרים, אבל זה נראה לי משחק של מי שיקח את ההזדמנויות שלו. נקווה שניקח את שלנו.
מה שבטוח, עדיף שה-fixture בבריטניה היא היום, בצהריים חמימים של אוגוסט, מאשר באיזה ערב קפוא בינואר שהרגליים נוטות להישבר בו ביתר קלות.. COYG!
ז'ירו נראה רע מאד...זה מדאיג. לא רוצה לשפוט, אבל הוא די נגר יחסית לחלוצים שהורגלנו אליהם. המשחק שלנו לא שוטף, איטי בטירוף. אני מודאג