ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. דניאל א. Member

עד מתי חוסר התכליתיות של גרביניו?נמאס.

2. מזגן Member

לפעמים הוא פשוט לא משחרר את הכדור. לא משנה מה. ומצפה מאיזה נס מהשופט. לא יודע מה הוא חושב לעצמו.

3. oranfu Member

לא, כל הכתבות מדברות על 70 אחוז מהמשכורת שלו בריאל שהיא 115K. ז"א 84K לשבוע ליברפול משלמת.

אני לא יודע מאיפה מגיע הבילבול. מארסנל שרמזה את זה למישהו כמו סנדרסון ע"מ להרגיע את האוהדים שלכם, או שהכתבים האנגלים פשוט סתומים, וחשבו שזה 5 מיליון בנוסף למשכורת שלמשלמים עליו.

ההבדל בין ההצעות לפי הדיווחים הם שאנחנו הסכמנו לשלם אחוז גבוה יותר מהמשכורת שלו (10 אחוז) והסכמנו לעיסקה בלי סעיף רכישה בסוף ואתם לא הסכמתם לזה.

4. Bender Member

ראמזי נכנס פשוט בגלל שארמסטרונג מת היום... זה חשבון פשוט.

5. Gunner_ForeveR Member

אותו סיפור כמו נגד סנדרלנד, שום דבר לא ממש השתנה. איזו אכזבה. אני מקווה שלפחות הנתון של 2 הופעות 0 שערים ידליק נורה אצל ונגר, וישנה את דעתו, שאולי אנחנו בכל זאת זקוקים לחלוץ חדש במקומו של רובין ואן זיבי.

אגב, מתי בפעם האחרונה הוצאנו שני 0-0 רצופים?...

אז הוא היה אמור לכבוש, לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/8/12
  6. דניאל א. Member

180 דקות, 0 שערים, ימים אחרונים של חלון ההעברות. ונגר חייב לעשות חושבים. אתה לא יכול לאבד את המבשל והמבקיע המובילים שלך ולהמשיך כרגיל כאילו כלום.

7. ארסנל ונגר Member

אז לא ספגנו שני משחקים. זה עדיין רק בגלל ששיחקנו מול סנדרלנד וסטוק,
    קבוצות שלא יכולות ליצור יותר מדי מצבים בלשון המעטה מול קבוצה כמו ארסנל
    שנוטה להחזיק המון בכדור. הנתון השני, לפיו לא כבשנו שני משחקים ברציפות די מדאיג אותי.
    אז נכון שייקח קצת זמן לתיאום בין שחקני החוד החדשים בקבוצה, אבל אפילו ניצול מצבים, איזה גול באקראי, משהו, לא ראינו במשך 180 דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/12
  8. מזגן Member

כן מאה אחוז יכול מאוד להיות. שייש בלבול. אני את הנתונים האלה ראיתי באיזה עיתון שעכשיו אני לא מצליח למצוא. הסיבה היחידה שאני יכול לראות היא שוונגר מתכנן על הכסף הזה בשביל מישהו אחר שיכנס להרכב בהחתמה ולא בהשאלה.

9. מזגן Member

כי וונגר לא הביא שחקנים השנה בכלל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

10. דניאל א. Member

אכן עוד דבר מדאיג, שתיים מתוך שלוש המשחקים הבאים שלנו מול ליברפול באנפילד ומול סיטי, עם כל כמה שדיברו על זה שהקיץ הזה נראה יותר מבטיח מהקודם, פתיחת העונה עוד יכולה להיות זהה מבחינת התוצאות.

11. דניאל א. Member

ונגר מכר את שני השחקנים שייצרו, כבשו ובישלו הכי הרבה שערים בעונה שעברה ושהכל עבר דרכם. עם כמה שינסו להקטין את סונג, ולהגיד שואן פרסי וואן וונדר סיזן, זה פשוט להיות עיוורים למציאות.

12. seby Member

פששש משחק שלם בלי בעיטה רצינית למסגרת... תענוג של 90 דקות! 12 קרנות ו- 0 מצבים מהם? נהדר...

טוב, אז קודם כול, דיאבי שחקן כדורגל גרוע. באמת, שאני לא מבין איך הוא עדיין בארסנל (מצחיק שאני אומר את המשפט הזה כבר 6 שנים לפחות).

ההגנה נראת טוב וברגע שסאנייה יחזור, היא תראה אפילו יותר טוב, אבל זה לא חדש! כל פעם בעונות האחרונות, כאשר ההגנה הייתה בריאה, היא נראתה טוב! הבעיה שלנו תמיד הייתה בהתקפה בעונות האחרונות ולא בהגנה! תמיד ההתקפה היא זאת שלא סיפקה את הסחורה במשחקי חוץ בסגנון סטוק ובעיקר נגד הגדולות ובצ'מפיונס, ההתקפה שלנו לא עבדה במשחקים החשובים.

מאנונה היה בסדר, אבל לא הייתה לו הרבה עבודה.

השחקנים החדשים לא מחוברים עדיין, לא רגילים לפיזיות ו- 2 המשחקים הראשונים, נגד בונקרים מאוד פיזיים לא ממש הועילו להם. בכל מקרה, אני לא בא אליהם בטענות בינתיים.

ג'ירביניו חלש מאוד וארטטה עושה את העבודה שלו בתור קשר הגנתי טוב, אך לא קיים התקפית.

המחליפים לא עשו כמעט כלום, אבל לא ממש ציפיתי שהם ינצחו לנו את המשחק.

בגדול, אני רוצה להתייחס למה שונגר צריך לעשות ב- 5 הימים הקרובים, בשביל שנוכל להיות בתמונת הצ'מפיונס עד ינואר...
    1) להביא קשר הגנתי ברמה גבוהה - זה לא יקרה ובגלל זה, לדעתי, ברגע שקוסיילני יחזור, אני חושב שונגר צריך להעביר את ורמאלן לשחקן בתור קשר הגנתי (לדעתי הוא יעשה את זה מצויין) ואז לשחק עם מרטסאקר וקוסיילני בתור בלמים.

2) להביא חלוץ נוסף. שימו לב, שהסגל ההתקפי שלנו, חוץ מג'ק ורוזיצקי בריא לגמרי ואין לנו חלוצים! בנדטנר וצ'מאח כנראה יעזבו ואפילו אם נגיד הם ישארו, אין לנו שום מחליף לג'ירו בהתקפה! ובכלל, אני חושב שצריך להביא חלוץ טוב יותר ממנו, בשביל להתחרות על מקום 3 וגביעים, אבל זה לא יקרה.

לסיכום, לא צריך להיות מופתעים. כל החלק הקידמי שלנו מורכב היום משחקנים חדשים לגמרי (החדשים גם בליגה הם חדשים, אז בכלל), כאלה שלא שיחקו ביחד ושינו עמדות (ארטטה) ודיאבי!
    בנוסף, שאם תחשבו על זה, חוץ מורמאלן (קוסיילני וסאנייה), אין אף שחקן לדעתי בכל הסגל, שהוא באמת ברמה של הרכב ראשון ב"ארסנל של 2008 אחורה", זאת אומרת, שסאנייה אפילו טוב מלאורן ודיקסון לדעתי וורמאלן וקוסיילני יכלו לתת פייט לקולו וגאלאס, אבל כל השאר? בעיקר כל החלק ההתקפי שיש לנו היום בסגל? אני חושב שכל מי ששיחק היום ברמה של להיות מחליף בארסנל ולא יותר. האמת, אולי לא צריך להגיד ארסנל, כי אני עדיין מתייחס למועדון שלנו בתור מועדון גדול עם שאיפות... אני מתכוון לקבוצה שרוצה להתמודד על תארים ולקחת אותם.

הסגל שלנו בינוני, חסר אמביציה וחוכמה ואלא אם פתאום2 מתוך 3 הרכישות יתבררו בתור שחקנים ברמה עולמית ועוד 2, 3 שחקנים "ותיקים" יעשו התקדמות וג'ק יחזור ויהיה השחקן מלפני שנתיים, אני לא חשוב שיש לנו סיכוי להיות בטופ 4.... אבל נחיה ונראה.

13. Bob_is_gone Member

עוד 0-0. לא תוצאה גרועה מאוד, בהתחשב במאזן הבית שלהם שנה שעברה מול הגדולות, אבל היא רעה יותר בגלל התוצאה שבוע שעבר.
    דברים שליליים: חוסר ליטוש ותיאום במהלכים בשליש האחרון. היום זה כבר נראה טיפה יותר טוב, בעיקר במצית הראשונה לפני שסנטי התעייף; ג'רביניו באגף ימין - לא עובד; גיגס באגף שמאל. באמת שיש לי המון סימפטיה אליו ורצון שהוא ישתפר, אבל הטעויות שלו עלו לנו כבר ויעלו בעתיד בנקודות. היום הוא עשה פנדל שלא נשרק אחרי איבוד כדור שטותי; איבודי הכדור הרלשניים של דיאבי; וולקוט.
    דברים חיוביים: משחק ההגנה נראה מסודר מאוד, אפילו בשלב כ"כ מוקדם של העונה; ג'נקינסון ומרטסקאר שהפתיעו לטובה; הכושר הגופני של דיאבי; סנטי קאסורלה, פשוט תאווה לעיניים לראות אותו משחק. חבל שאין לו שחקנים ברמתו למסור אליהם את הכדורים.
    שורה תחתונה: חייבים להוציא כסף בחמישה הימים הבאים. הכי דחוף, נראה לי שהוכח בשבועיים האחרונים - חלוץ.

14. Jack Wilshere Member

חבל, אבל אין לנו מה למכור גם העונה. במקרה הטוב נסיים במקום הרביעי, אבל גם העונה זו תהיה משימה קשה.

דיאבי, ג'רביניו, ת'יאו... לא להאמין שכל האהבלים האלה עדיין רואים מגרש, ושונגר בונה עליהם. ג'רביניו הוא גולם לא מפותח, וגם היום הוא הוכיח את זה. במקום שיהיה לנו שחקן עם שכל כמו הזארד, יש לנו גולם כמו ג'רביניו. לפעמים זה כל ההבדל. מישהו שם לב למצב המצויין שנפל לרגליים של דיאבי באזור הדקה השישים (מכדור רוחב של ת'יאו)? במקום לבעוט הבנאדם מכדרר ומטעה את עצמו ברחבת החמש ובסוף משחרר בעיטה עלובה.. לא יאמן. עם שחקנים כמו דיאבי וג'רביניו הקישור שלנו מסורס, חסר השראה וחוכמה, ואין פלא שלא הבקענו עוד שער ליגה.

ז'ירו? לא התרשמתי יותר מדי, במיוחד לא מהניסיון היומרני להבקיע מ- 40 מטר, כאשר בקלות הוא יכול היה להעמיד שחקן (נדמה לי ת'יאו) מול השוער ולהכריע אולי את המשחק, או מהמספרת המיותרת ממצב נוח בתוך הרחבה מכדור קרן. כנ"ל פודולסקי.

מאכזב.

15. מזגן Member

הכל ממש לא "עבר" דרך סונג. אם כבר אז בכיוון ההפוך. ולגבי ואן יהודה איש קריות, הוא היה המטרה של הכל ושל כל המהלכים נכון. הוא בהחלט וורלד קלאס אף על פי כל מה ששונאיו עוד לפני שסרח אומרים. ועל זה יעיד השער שלו מהמחזור הנוכחי. אבל וונגר הביא שני חלוצים בחילוף ישיר. זה שאחרי שני משחקים אנחנו גוזרים את גזר דין העונה שלהם זה מצחיק וקצת פאתטי.

ההתקפה שלנו נראית מגושמת הרבה פעמים ודיאבי וג'רביניו היום היו מאוד לא תכליתיים ואימפוטנטים. אבל להגיד שסונג ואן גייז הלכו וונגר לא עשה כלום זה פשוט לא נכון.