ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. מזגן Member

שמע בלי להשמע כאילו אני מתנגח בך אישית. רק אתייחס לדברים שלך.
    וולקוט לא היה חשוב בשום דבר. ולא זכור לי שהוא היה זה שהביא לנו נקודות בהרבה משחקים. ווינגרים עם הרבה פחות הייפ סביבם היו משיגים את התרומה שלו ויותר.
    וולקוט כמו שכבר אמרתי פה לא פעם. מסמל בהרבה מובנים את ארסנל החדשה של וונגר. זאת שלא זוכה בשום דבר. זאת שמוכרת שחקנים חשובים. זאת שסומכת על שחקנים שפעם אחר פעם הוכיחו עשרות פעמים שאין לסמוך עליהם.
    הוא שחקן טיפש ביותר. חד גווני ביותר. שמצליח לעצור כדור טוב פעם אחת מתוך 10 מסירות שהוא מקבל. הוא לעולם לא נראה כאילו הוא יודע מה הוא הולך לעשות כאשר הכדור טס אליו (דניס ברגקמפ) התסריט איתו הוא בדרך כלל כזה:
    הוא מקבל את הכדור לרגל, עוצר את זה בצורה מגושמת, רודף אחרי הכדור כדי להשטלת עליו, משתלט על הכדור, מתחיל לחשוב מה עושים עכשיו, ורץ ראש בקיר\נסיון פאטתי לשחזר את השער החד פעמי מול צ'לסי עד שחוטפים לו. שחקן כזה לא מגיע לו לקבל יותר מכל אותם שחקנים שהוא חושב שהוא אמור לקבל יותר מהם.

ובקשר לסיטי וליברפול, אחרי הרכישות של העונה שעברה אני כבר ממזמן לא לוקח את ליברפול כהתנהלות שפויה בשוק הרכישות. וסיטי לפי מה שהבנתי צריכה למלא את מכסת שחקני הבית שלה או משהו כזה אז הם ממחפשים לקנות אנגלים סטייל ריצ'רד רייט סינקלייר ועכשיו אני מבין שגם וולקוט.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וולקוט הוא לא יותר משעיר לעזאזל של חלק מן האוהדים שלנו. כולנו הבנו היטב כי וולקוט לא יגיע לעולם לגבהים אשר ציפו ממנו להגיע אליהם בתור ?ילד הפלא החדש של הכדורגל האנגלי?, אך אין זה גורע מן העובדה כי במשחקים מסוימים הוא מהווה כלי נשק התקפי קטלני - למהירות שלו אין תחליף. אצן או לא אצן, הוא עדיין צעיר והוא משתפר עונה מדי עונה, רואים זאת במספרים שלו שעולים באופן קבוע, דבר לא מובן מאליו כלל אם לוקחים בחשבון שאנחנו אחת הקבוצות הלא יציבות בעולם במהלך השנים האחרונות. כמו במקרה סונג מן הקיץ האחרון ורבים וטובים לפניו, ההחלטה האידיאלית תהיה להשאירו ולהביא שחקן נוסף וטוב יותר על עמדתו, אך מה קשורה המילה ?אידיאליות? לארסן ונגר וארסנל במציאות העגומה של היום? העיקר שנקרא לזה ?פרוייקט חדש?.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/12
  3. A. Arshavin Member

חייב לציין שהשקט הזה בגזרה שלנו מאוד מדאיג אותי. מצבנו לא טוב, וכשהיריבות הישירות שלנו (בעיקר הפרגיות) מתחזקות מאוד (ככה לפחות זה נראה כרגע) אני לא יודע אם נצליח גם העונה לסיים בטופ 4.

4. אבו Member

בואו לא נשקר לעצמנו- הסיבה היחידה שהצלחנו איכשהוא לסיים ברביעייה זה רובין ואן פרסי, שפשוט בהברקה אחרי הברקה הצליח לסדר לנו נקודות משום מקום.

השנה, בלעדיו, ובמצב הזה שונגר לא זז, לדעתי לא נסיים ברביעייה.

5. מזגן Member

אבל אפשר להגיד שחצי עונה שיחקנו עם ראמזי בתור הקשר ההתקפי שלנו. תאר לך כמה נקודות הפסדנו שם? עכשיו העפנו אותו קיביניפיני לספסל והחתמנו שחקן שנראה מצוין וכל מה שהיינו צריכים בעונה שעברה כדי להשיג משהו.

אם קאזורלה העונה יהיה קרוב לרוב לרמה שואן גייז הציג עונה שעברה אז לא כזה הבדל גדול. מצד שני הרווחנו בגזרת ההגנה שהשתפרה.

כל עונה אני שומע את אותם התחזיות הקודרות לגבי התחזקות של קבוצות אחרות. בוא אני אטען משהו מנגד. איך בדיוק הספרס מתחזקים אם השחקן הטוב ביותר שלהם עזב? והם תחת שיטה חדשה של בואש? יקח להם זמן עד שהם יבינו מה הוא רוצה מהם, זה שווה לפחות כמה וכמה איבודי נקודות לפחות במחצית הראשונה של העונה. לגבי החיזוקים של ליברפול: ליברפול כמו ליברפול בטח תעשה מכירת חיסול עונה הבאה של כל מה שהם הביאו.
    ניוקאסל הביאו עונת ואן גייז עונה שעברה. פעם ראשונה מזה שנים שהם נראים ככה טוב. מי אמר שזה ימשיך? והם יהיו עקביים.
    היחיד שבנתיים עקבי היא ארסנל. כל עונה מספידים וכל עונה לא זוכה בכלום ומסיימת בטופ 4. אם הייתי צריך להמר הייתי מהמר על עונה דומה. אחת הסיבות שאני נהיה יותר אדיש כלפי היום היום (סגירת חלון ההעברות) ובכלל כלפי העונה בזמן האחרון. לא רואה שום ניצוץ של תקווה לבאמת איזה הישג.

6. Kremer Member

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באותה הדיעה של מזגן - אני לא רואה סכנה חמורה למקום שלנו בטופ 4. אם בעונה שעברה, שפתחנו זוועה והגענו ל-13 הפרש מספרס, עדיין הצלחנו איכשהו לסיים לפניהם (ועוד במקום השלישי), אז גם השנה נצליח להשתחל לשם. הבעיה היא שלמועדון כמו ארסנל זה לא מספיק כמובן.

8. אבו Member

בשנה שעברה היה לנו את החלאה שעשה מכל רבע מצב שער או בישול.

יש את השלישייה של המנצ'סטריות וצ'לסי שאפשר למחוק לטעמי את האפשרות לסיים מעליהן- אנחנו או טוטנהאם? מאוד מאוד שקול. הגאווה היחידה שנשארה מונגר זה שהספרס בחיים לא סיימו שונגר המנג'ר מעלינו.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. A. Arshavin Member

ההתנהלות שלנו היא בדיחה אחת גדולה. כל הקיץ דיבורים דיבורים דיבורים, 3 רכישות אמנם אבל המכירות בלי שום מחשבה. שלא לדבר על זה שאנחנו עדיין נדפקים מכל העסקאות הגרועות שלנו בשנים האחרונות.
    איפה ונגר שהיה מביא את פרדי ליונגברג משום מקום, או מזהה יהלום לא מלוטש כמו הנרי והופך אותו לשחקן הטוב שעולם בשיאו?

עריכה: במקביל לכל ההעברות, סקיי מדווחים שקוס כשיר לאנפילד וש-שצ'זני יעבור מבחן כשירות

11. gilbe Member

שום דבר לא זז, סיטי ממשיכה להתחזק, ואפילו קבוצות בינוניות כמו פולהאם מתחזקות ונראות לי יותר מאיימות מארסנל מבחינה התקפית נכון להיום.
    לדעתי גם אין מה להתלהב מכך שלא ספגנו בשני המשחקים הראשונים, הבגנה הזו תתפרק מול ההתקפות הטובות בליגה.
    כרגע יש רק שמועות על כך שמייקל אסיין מועמד, אם הוא יכנס לכושר טוב ויציג 80% מהיכולות בימים הטובים בצ'לסי, זה יהיה חיזוק מצויין.

לפחות נפטרנו נכון לעכשיו מבדטנר ופארק, נקווה שגם ארשבין וצ'מאח יעזבו בשעות הקרובות.

אין לתאר כמה אני מתגעגע לשני השחקנים שבחתימה שלך...

12. A. Arshavin Member

כל היום הזה הוא פשוט כלום אחד גדול. זאת תעודת עניות לונגר, לגאזידיס המזדיין ולמועדון כולוץ והכי עצוב - שבשנה הבאה זה יהיה בדיוק אותו תסריט. מי שיפרוץ קדימה ילך, ומבקומו לא יגיע אף מחליף ראוי.

13. RosDror Member

מעניין איך מרטין אולסון לא עזב את בלקבורן אחרי היורו, מגן שמאלי נהדר, הלוואי והיה מגיע אלינו.

אני רואה את פאלקאו כובש עוד שער נהדר, והפעם מול צ'לסי, ולא יכול להבין למה לעאזאל במקום לשים 25 מיליון על ג'ירו ופודולסקי(ממנו אני מחזיק מאד), אי אפשר להוסיף עוד 15 מיליון ולהחתים את הסקורר המדהים הזה.

אהההההה! נמאס כבר מהקמצנים האלה, נמאס.

14. The_Arsenal Member

חבל שהמשחק נגד ליברפול באנפילד לא הגיע לפני מועד ההעברות. 8-2 לא יגמר שם, אבל אני חושב שנקבל בראש, וזה בטח היה יכול להעיר קצת את ההנהלה הפאטתית שלנו ואת ארסן, שחושבים שהכל בסדר, למרות שהוצאנו רק 2 נקודות מ-2 קבוצות אולי הכי פחות מוכנות לעונה, וראייה לכך היא ששתיהן הקבוצות הכי פעולות היום בינתיים (למעט טוטנהאם וסיטי).

15. alonje Member

אתה באמת חושב שאנחנו פחות טובים מליברפול?
    ליברפול קבוצת מרכז טבלה כבר הרבה שנים וזה לא אמור להשתנות בקרוב.