ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. The_Arsenal Member

זה לא משנה. אני משוכנע שאין לנו סיכוי לנצח יום ראשון, והמצב שלנו חרא. המצב של ליברפול לא מעניין אותי, ואם הם יותר אפסים מאיתנו זה לא מנחם.

2. Gunner_ForeveR Member

באמת שכבר מתחיל להימאס המצב של הקבוצה ואני מקווה שנסיים השנה מחוץ לטופ 4, כדי שאולי יהיה איזה שינוי במועדון הזה. כל עוד נמשיך לסיים בטופ 4, לא נראה שום שינוי בהתנהלות הביזיונית הזאת.

3. מזגן Member

אז צ'לסי של היום זאת הקבוצה שתעיף אותנו מהמקום השלישי. Tell me more about that

4. Muurad Member

איזה שקרן פתולוגי ונגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הוא לא אמר והבטיח שברגע שסונג עוזב יגיע שחקן הגנתי במקומו למלא את החסר?

5. פול סקולס Member

אתה באמת צריך את היום כדי לגבש את הדעה שוונגר הוא שקרן? (לפחות בפרסונת הכדורגל שלו... לא מכיר אותו אישית מן הסתם)

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/12
  6. אבו Member

ואוו, כל מה שאני יגיד לא באמת ימחיש עד כמה אני מאוכזב. וזה לא, שמן הסתם, לא נחלתי אכזבות מהמועדון בשנים האחרונות. אבל זה פשוט הפקרות. גועל נפש וזלזול באוהדים.

7. פול סקולס Member

אממ כן, האמת שאין כל כך מילים לתאר את זה שלא הביאו מחליף כלשהו לאלכסנדר סונג. זה כמו שיונייטד תמכור את קאריק ואנדרסון בלי להביא מחליפים. MADNESS

8. Muurad Member

לא גיבוש דעה כמו תדהמה מחדש איך הוא משקר לאוהדים בכזו שיטתיות לאורך זמן בתקשורת, בלי שום בושה

9. ARSI Member

איי ארסנל ארסנל. איבדנו לגמרי את הדרך. אנחנו מתחילים להיות בדיחה. עזב אותנו קשר אחורי ונשארנו עם כל מיני אלתורים במקום לקנות אחד טרי וחדש. מייקל אסיין.........נו באמת........
    עכשיו ונגר יבוא ויגיד שפרימפונג או אוקסלייד או סבתא שלי יכולים למלא את החלל הפתוח.
    ככה לא זוכים בתארים. ככה גם המקום השלישי והרביעי בסכנה. עם שלושת ההחתמות לפני שהמניאק עזב באמת הייתה לי תקווה שדברים משתנים אצל ההנהלה והמאמן שלנו, עכשיו הבנתי שלא. איך אמר רודס? "ונגר הביתה".

10. skyday20 Member

חייב להודות שבשנים האחרונות ללא תארים בכל זאת תמכתי במנג'ר של הקבוצה וחשבתי שהוא בכל זאת מתאמץ, ועושה את המיטב לשפר את הקבוצה.
    אבל ההתנהלות בזמן האחרון, מרגיזה, ומתחיל להגיע שלב שאפילו כאלו שהעריכו אותו לאורך השנים האלו בלי שום הצלחות, מאבדים את הסבלנות.
    אני יודע שאי אפשר להתחרות ברמת ההצעות מול סיטי, אבל אפשר לפחות לנסות את המיטב עם האמצעים שעומדים לרשות ארסנל.

מתישהוא בקרוב כדאי לצאת לדרך חדשה, לא נראה שהשתפרות הגדולה נמצאת מסביב לפינה עם הדרך שבה ארסן פועל לאחרונה.

Sorry Arsene... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/12
  11. מזגן Member

אני לא מבין מה המוטיבציה של וונגר להשאר במועדון. כאילו מה הפואנטה. הוא לא טיפש ומבין גדול בכדורגל. טיפ טיפה יותר מכולנו ביחד. והוא יודע לקרוא את המצב המקצועי של הקבוצה מצוין והוא יודע שאין שום סיכוי שנביא תואר עם הסגל הזה. אז אני לא מבין מאיפה מגיעה המוטבציה שלו הרי זאת לא עבודת 9-5 לשם פרנסה. את המליונים שלו גם ככה יש לו.

בשביל מה הוא ממשיך בקבוצה שנה אחרי שנה? כדי להגיע למקום רביעי שלישי בקושי?

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד קיץ שהשחקנים המובילים עוזבים אותנו, עוד קיץ שאנחנו מסיימים ברווחים, עוד קיץ ביזיוני בסופו של דבר.

מגאון ומהפכן להזוי ועקשן - עד מתי ארסן ונגר?

:aaaprot:

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. seby Member

מישהו באמת מופתע שזה עוד קיץ שרק נחלשנו, איבדנו שחקני מפתח, ונגר ממשיך לזי**ן את השכל לכל האוהדים וסיימנו אותו ברווח? בנוסף, שכמו בכל קיץ קודם, כל היריבות שלנו בליגה והאמת, זה לא ממש יריבות, כי שיטי ויונייטד לא באמת יהיוו לנו יריב העונה, כי הן הרבה יותר טובות... בקיצור, כל היריבות שלנו התחזקו.

תראו אפילו את העופות... נכון שהם מכרו 2 שחקני קישור חשובים, אבל לא שחקנים שאי אפשר להחליף והם ביצעו לדעתי 3 רכישות התקפיות טובות מאוד - דאמבלה, אדבאיור (הסיבה העיקרית שהם היו מקום 4 לפני שנה) ודאמפסי והם חיזקו את ההגנה עם הבלגי מאייאקס ולוריס בשער...

אני לא אדבר על צ'לסקי, שיטי ויונייטד שהתחזקו מאוד ואפילו ליברפול היו סבירים. רק אנחנו הבאנו הקיץ את החיזוק שהיינו צריכים להביא בקיץ הקודם ומכרנו את 2 השחקנים הכי טובים שלנו...

אני באמת כבר לא מנסה להבין איך המועדון שלנו מתנהל... יש לנו כמה מיליונים טובים מהקיץ שעבר וכמעט 20 מיליון יורו מהקיץ הזה וכלום... ממשיכים עם דיאבי, רוזיצקי, גיבס, וולקוט וצ'מאח...

15. Gunner_ForeveR Member

בשתי מילים - ונגר הביתה!