ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. Gumigum Member

עד הדקה שהוא הוחלף העיניים שלי היו עליו. כדי להבין אם ונגר פספס בו משהו, ולא, נורי שאהין לא כזה הפסד גדול.

כל הכבוד מיסייה ונגר.

2. seby Member

כן. מה לעשות, זה שהוא הבקיע היום ויבקיע שערים, עדיין לא הופך אותו לוורלד קלאס לדעתי.

WORLD CLASS - שחקן שמביא תארים למועדון ומספק את הסחורה יותר משנה וחצי בקריירה... ככה אני חושב.

מסי, צ'אבי, רונאלדו, אנייסטה, קסיאס, רוני... הם שחקנים ברמה עולמית לדעתי.

בכלל, לדעתי אין היום הרבה שחקנים ברמה עולמית. יש שחקנים טובים מאוד וואן פרסי הוא אחד מאלה, שביום טוב, הוא יכול להבקיע מלא שערים. עדיין, גם אם הוא יקח אליפות השנה, מה שיזכרו מואן פרסי זה שהוא עוד שחקן הולנדי מוכשר, עם אופי מסריח, שבעיקר היה פצוע במהלך הקריירה שלו (רובן? שחקן סופר מוכשר שלקח אליפויות, אבל הוא לנחשב וורלד קלאס) ועכשיו הוא גם הפך לאחד מהבוגדים בגדולים בכדורגל האנגלי... הוא יכול לקחת עכשיו עד לפרישה 3 אליפויות עם יונייטד ועדיין הוא לא יהיה וורלד קלאס לדעתי - סקורר? כן... סקורר מצויין, אבל לא יותר מזה.

אני עדיין חושב שונגר יכל להחליף את התפוקה של ואן פרסי בקלות (25-30 מיליון), אבל הוא העדיף שחקן אחר שנתן עונה אחת טובה בקריירה ועוד בליגה סבירה וככה זה נראה.

נחכה ונראה.

3. South Boy Member

אמרתם את זה גם אחרי המשחק של ואן פרסי מול אברטון, אולי תפסיקו להשלות את עצמכם כבר?
    שאהין לא היה כזה נורא, בטח ביחס לאחד שבקושי השלים 5 אימונים עם הקבוצה ובקושי שבוע נמצא בעיר, אם באמצע העונה הוא יראה ככה (ולמרות ששוב היום הוא היה דיי בסדר אבל מצפים ממנו ליותר) אז אולי תוכלו לצאת בהצהרות כאלה.

4. oranfu Member

כן, לפי משחק אחד (הראשון שלו במדי הקבוצה שהוא הגיע אליה לפני שבוע) ואפשר לקבוע נחרצות שהוא לא שחקן.

5. Sir Alex Las' Killa

ברור, גם סונג בלוף... אדאביור בלוף.. נאסרי בלוף... פשוט הזויים. אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא לא ונגר, אלא האוהדים של ארסנל.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/12
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי אתה אמיתי? אחרי משחק הבכורה שלו אתה אומר דבר כזה? הזוי...

אני חופר פה עוד מתחילת העונה שעברה כמה שהוא חיוני למשחק שלנו, ועדיין אתה מגזים בטירוף.

7. Bender Member

אבל כמה טוב סנטי? הוא פשוט מדהים. מתי ראינו שחקן כזה? הוא נכנס להרכב של הבלתי מנוצחים בקלות. הוא פשוט רמה אחרת.

8. מסוטיזם Member

הרבה מפה לא חיבבו את סונג הרבה לפני השמועות על המעבר, אדאביור לא בלוף אבל גם לא חלוץ גדול, ונאסרי ממש ממש לא בלוף.

הבעיה היא שאתם עושים הכללות, לכל אוהד יש דעה שונה. ככה זה בארסנל וככה זה ביונייטד וככה זה בליברפול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/9/12
  9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://us4.memecdn.com/and-its-gone_o_469695.Xxx

10. Jack Wilshere Member

ונגר על ווילשר:

הרבה זמן שלא חיכיתי בכזו ציפייה לחזרה של שחקן... כל כך מסקרן לראות איך הוא יחזור מהפציעה. אם הוא יחזור למיטבו, אני משוכנע שאנחנו נהנה ממנו מאוד העונה. שחקן אדיר.

11. Bob_is_gone Member

יופי של הופעה היום. ממוקדת, עוצמתית, ואפילו אם לא איכותית יותר מדי - בסופו של דבר מה שמביא איכות זה נצחונות, והבטחון שנצבר בזכותם.

דיאבי וגיבס משלימים שלושה משחקים מלאים רצופים במקביל - חזון אחרית הימים. אולי זה סימן לשינוי במזל עם הפציעות שלנו?

לגבי ז'ירו, אמרו פה כמה מעליי, ובצדק, שצריך להיות סבלניים. בינתיים גם לא מפעילים אותו נכון. אבל בכל מקרה, מי בדיוק מאיים להדיח אותו מההרכב? צ'מאח? אני חושב שבנדטנר, למרות שהוא ביובנטוס, נמצא ברוטציה לפניו. בקיצור, המצב בעדמה הזאת קשה ואנחנו נצטער מאוד בחודשים הקרובים שלא הבאנו עוד מישהו. אולי בינואר.

12. ARSI Member

sir alex, יש לך את החתימה הכי מכוערת שראיתי מעולם.

איזו יעילות של ארסנל. מחזיקים פחות מהיריבה בכדור, הגנה חזקה ומנצלים אחוז מצויין מההזדמנויות.
    לרגע כבר התנגן לי השיר של "בורינג בורינג ארסנל".
    נהדר לנצח את ליברפול בחוץ, אבל הייתי רוצה לראות קצת יותר אחזקת כדור.
    פודולסקי במשחק נהדר ככה גם קאסורלה. ג'ירו נראה לא קשור. ונגר צריך לעבוד איתו יותר על תנועה או לפחות שיגביהו לו קצת יותר כי קשה לו כרגע עם המשחק ברגל.

13. AronB Member

כרגיל, בארסנל כמו בארסנל, מאניה דיפרסיה - ההבדלים בין המילים של לפני 48 שעות לבין אלו של היום, הם הבדלי שמיים וארץ.

ארסנל עם הופעה טובה היום, בעיקר הקישור וההגנה. הופעה שכלל לא מזכירה את ארסנל היותר מוכשרת, אך היותר נלחצת, של 2008-2011. ההגנה, שפעם הייתה נלחצת ומאבדת את העשתונות, נראית הרבה יותר רגועה ומסודרת כקבוצה, אך גם בפרסונל ניכר שיפור עצום ביחס להופעות קודמות: קירן גיבס, עד כה (בלי עין הרע), עם שלוש הופעות מצוינות, הגנתית והתקפית, פר מרטסאקר לומד לנצל את הגודל שלו סוף סוף ואפילו קארל ג'נקינסון, באופן מפתיע למדי, משחק טוב. האחראי לכל זה, סטיב בולד? יכול מאוד להיות, אבל התשובה האמיתית תינתן לאורך זמן, ולאחר חזרתם הצפויה של וויצ'ך שצ'זני (רק שלא יהיה הורמאלן של 2010/11 או הווילשייר של 2011/12) ובקארי סאנייה.
    חוץ מההגנה, שיפור עצום גם בקישור. מיקל ארטטה הוא מה שהיה חסר לנו בין 2008-2011 כדי להביא תואר. הנחישות שלו, הלחימה, הדיוק והניסיון, שבא לידי ביטוי כל פעם מחדש, שווים הון במשחק של ארסנל, הן בעונה שעברה והן העונה. מי שמזלזל בארטטה וטוען שהוא לא מספיק טוב, כנראה שלא מבין הרבה בכדורגל. כולנו ראינו איך הקבוצה נראתה בלי מיקל ארטטה בעונה שעברה, עכשיו בואו נחשוב איך היא תראה העונה, כשהתפקיד שלו הפך להיות יותר תובעני.
    הניסיון הזה שהביא איתו ארטטה, מה שהיה כל כך חסר לנו, ניכר גם אצל סנטי קזורלה ולוקאס פודולסקי. שניהם רגועים, קרי רוח ולא נחפזים לבצע פעולות. נדמה שכל פעולה של המאסטרו הספרדי היא הפעולה הנכונה, והיום, חוץ מפעם אחת שציפיתי ממנו לבעוט כשהיה חופשי על רחבת ה-16, זה בהחלט היה נכון. פודולסקי? אני באמת מקווה שהוא יתן עונת חלומות. חוץ מהכשרון העצום, המהירות, הפיזיות, החוכמה והכוח, פודולסקי הוא פשוט חלוץ חכם: מחכה שההזדמנויות שלו יגיעו ובכל הזמן הנותר נלחם, גם בהגנה וגם בעמדה שלו, ובא לקבל את הכדור ולהשתתף במשחק. ה-Link-Up שלו עם קזורלה היום, בשני השערים, היה פשוט תאווה לעיניים.
    דיאבי במשחק מעולה, ה-MOTM שלי בלי צל של ספק בכלל. אני באמת מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא יצליח לשמור על עקביות ולא להפצע (מי יודע? אולי הוא יהפוך לואן פרסי פתאום), כי כשהוא ב-Mood קשה מאוד לעצור אותו. תמיד אמרתי שכמות הכשרון שיש לו ברגליים, עם הנתונים הפיזיים המדהימים שלו, היא בין הגדולות בעולם כולו, אבל מה שהורס לו זה טיפשות בקבלת ההחלטות והביקורים התכופים בחדר הטיפולים. אני, בכל אופן, מעדיף לא לצאת בסופרלטיבים על הבחור הזה, כי אכלנו ממנו המון קש בשנים שלו כאן.דיאבי צריך להוכיח עקביות ורק אז יהיה ראוי ונכון לצאת בהצהרות.
    אוליבייה ז'ירו הוא בהחלט החולייה החלשה היום, אבל הוא באמת מסכן לא קטן. כל החמצה שלו וכל ניסיון נבחן בעיניים קפדניות וזה פשוט לא מגיע לו. ז'ירו יצטרך להוכיח אופי ולתפוס כושר של כיבוש שערים כמה שיותר מהר ועד אז ונגר חייב לחזק אותו ולשבח אותו על כל פעולה שהוא מבצע. אנחנו לא צריכים עוד מרוואן צ'מאח בקבוצה, שיודע לעשות רק מה שלא מסוכן. אנחנו צריכים מישהו שהולך על הספקטקולרי, כמו ואן פרסי, כמו פברגאס. ונגר הוא האיש שהעמיד את ז'ירו במקום הזה, ע"י זה שהצהיר שהוא המחליף לואן פרסי, והוא האיש שצריך לדעת גם להוציא אותו מהבור הזה, אבל מי יודע? אולי שער אחד יפתח סכר לעשרות אחרים...

לבחור שדיבר על נורי שאהין... נו שוין... הופעה בכורה לא תקבע שום דבר לגביו וכנ"ל גם לא העונה הזו כולה. נורי שאהין הוא שחקן סופר מוכשר, עם רגל שמאל שממחישה ראיית משחק נדירה. פספסנו אותו בחלון ההעברות הזה ואלמלא עקביות מצד אבו דיאבי וקאמבק יוצא מן הכלל מצד ג'ק ווילשר, אנחנו נצטער על זה ונביט בקנאה.

14. Gnus Avenue Member

חשבתי על זה לא מזמן, ואולי פשוט ונגר לא רצה לקחת סיכונים מיותרים ולהחזיר אותו מוקדם, אולי כי הוא מיהר להחזיר את ראמזי ותראו מה קרה, ופשוט רצה שהוא יכנס לעניינים לאט לאט, בלי לחץ מיותר, ככה צריך להתייחס לכישרון הכי גדול שגדל אצלנו ב-20 השנה האחרונות.

זאת רק השערה, מקווה שהוא יחזור כמו שצריך, אחד השחקנים שאני הכי בונה עליהם לשנים הבאות.

15. elade91 Member

מחיקה.