ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. מסוטיזם Member

Jack Wilshere,
    זה לא עניין יש נחמה, אתה אמרת שמונפלייה הייתה יותר טובה בחצי השנה בגלל חוסר "איכות" בארסנל, זו שטות מוחלטת.

2. Gnus Avenue Member

אני חושב שאנשם פה קצת מגזימים. להגדיר את המשחק כ"מביך" או "מזעזע" יהיה לשקר. מביך זה ה8-2 באולד טראפורד, זאת ההדחה מהגביע באיצטדיון האור בעונה שעברה, לא ניצחון חוץ על אלופת צרפת במשחק ליגת האלופות. נכון, לא הייתה איזו הצגה של 6-0 על בראגה או 7-0 על סלביה פראג, ולהגיד שמונפלייה הייתה קבוצת תחתית בפרמיירליג זה ממש לא נכון, מדובר בקבוצה טובה מאוד, עם שחקני קישור והגנה שבקלות יכולים לשחק בקבוצה בכירה באירופה (יונאס בלהנדה לדוגמה), עם רקורד ביתי מרשים בעונה שעברה, ככה שזה שלא שמנו להם רביעייה ברשת לא הופך את המשחק לגרוע.

נכון, המשחק במחצית השנייה היה איטי, מעייף וחסר מוטיבציה, אבל צריך לזכור ששחקנים כמו פודולסקי, קאסורלה או ארטטה פתחו בכל משחק מתחילת העונה כמעט 90 דקות בכל משחק, כולל משחקי נבחרות של חלקם, ככה שעייפות זה דבר מובן והגיוני, אני מאמין שכשג'קי, רוזיצקי ופרימפונג יחזרו מהפציעות שלהם נראה יותר רוטציה בקבוצה.

אני גם לא מבין את האנשים שמעכשיו אומרים שז'ירו מזכיר את צ'אמח ושהוא "מדאיג". הבנאדם שיחק 5 משחקים, מתוכם 2 כמחליף בדקה ה-70 ומעלה, אתמול הוא בישל שער והיה יכול לבשל עוד אחד עם העקב שהוא נתן לפודולסקי לא היה נעצר בחוסר מזל. השערים שלו יגיעו, תהיו בטוחים בזה.

בקיצור, זה נכון שהמחצית השנייה לא הייתה טובה בכלל, אבל זה די ברור שזה נבע בעיקר מעייפות של השחקנים או הוראה מגבוה יותר להוריד הילוך, אבל העיקר שהשגנו 3 נקודות,

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/12
  3. The_Arsenal Member

גם תזכרו שאנחנו תמיד נראים נורא במשחקי חוץ בבתים. תמיד נראים חרא. נגד כל מיני אולימפיאקוסיות ובראגות היינו שומטים נקודות. גם הקבוצה של 07/08 בכלל סיימה שני בבית אחרי סביליה אם אני זוכר נכון אחרי שהפסדנו לסביליה בחוץ 3-1 ועשינו תיקו בחוץ עם סטיאווה בוקרשט 1-1, וזאת הייתה קבוצה אדירה לכל הדעות. אני לא מתרגש מהמשחקים האלה כי הם לא אומרים הרבה, ובאותי באופן אישי גם לא כ"כ מעניין המפעל הזה. כל עוד נמשיך להופיע טוב בליגה אני אהיה מבסוט, והמבחן הגדול הבא שלנו הוא כבר ביום ראשון. אני בטוח שנופיע למשחק הזה עם גישה אחרת לחלוטין.

4. Jack Wilshere Member

אמנם, העובדה שלא הבקענו רביעייה לא הופכת את המשחק לגרוע, אלא היכולת שלנו ברוב דקות המשחק שהיתה מביכה. למרות מה שכתבת, להערכתי מונפלייה היתה מסיימת במרכז הטבלה בליגה האנגלית, במקרה הטוב.

נכון לעכשיו ז'ירו לא נראה מספיק טוב וחסר ביטחון. צריך כמובן לתת לו עוד זמן, אבל כרגע זה לא נראה מבטיח. אגב, אתה גם הבטחת לנו בשעתו הרים וגבעות לגבי צ'מאח... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

ולדעתי זו שטות לחשוב שההופעה המביכה שלנו אתמול (בעיקר במחצית השנייה) נבעה אך ורק מעייפות והוראות מהספסל.

5. Gnus Avenue Member

בקרוב אני אסיים את הסירטון שאני מכין על מיקל ארטטה, יש למה לחכות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Boaz13 Member

מסכים עם מי שאמר שההופעה במחצית השניה הייתה מביכה, אכן כך. להעיף כדורים ליציע כבר מדקה 70? בושה.
    מונפלייה קבוצה בינונית, במחצית הטובה שלנו הם לא עשו הרבה כך שאני חושב שהם שווים מקסימום מרכז באנגליה.
    גם החילופים לטעמי לא היו חכמים, היינו חייבים מהירות בכנפיים ולרווח את המשחק, מה שלא קרה, בכלל בולד נראה
    קצת אנאמי על הספסל, נוותר לו מכיוון שזו הפעם הראשונה שלו... מעניין מי נתן את ההוראות והחליט לגבי החילופים...

7. רמי Member

הרוטציה היחידה שיכולה להיות בעתיד, זה בקישור, היות ורק שם יש לנו עומק כלשהו. השחקנים עייפים? אמצע ספט', אפשר רק לדמיין מה איך הקבוצה הזאת תיראה בינואר-פברואר. אין לנו שום עומק באף מקום פרט למרכז השדה, וכששם משחק גולם כמו דיאבי,הפצוע האנגלי+הפצוע הוולשי+הפצוע הצ'כי אפשר עוד לתהות אם גם שם יש לנו עומק כלשהו.

לגבי ג'ירו. הוא נראה נורא. הוא כבד מדי, איטי מדי, והאמת שהוא לא נראה מתואם בכלל עם ההתקפה שלנו. עבר רק חודש, אבל זה מריח רע מאוד. מזעזע אפילו.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר מזמן איבדו בדיון הזה את הפרופורציות. ניצחתם משחק חוץ ואתם מוצאים על מה להתבכיין.
    נראתם ביזיון? אפשר לחשוב שיתר האנגליות נראות טוב יותר מזה במשחקי חוץ באירופה בשנים האחרונות.
    ככה משחקים בחוץ, יעיל ואם יוצאים עם הנקודות אז אחלה.
    ביזיון מבוכה השפלה...נשמע פה כאילו חזרתם עם 5 חתיכות מצרפת.

9. Bender Member

נכון מאד. משחקי חוץ באלופות עניין מיוחד שלא ניתן להשוות אותו לליגה הרגילה. קבוצות קטנות משחקות על החיים שלהן, יש התרגשות באוויר, עיני העולם נשואות אל כול שחקן ושחקן... אף קבוצה, בטח שלא האלופה הצרפתית בביתה, במשחק היסטורי ראשון באלופות (אני מניח), לא תתן פחות מהתצוגה הכי מחויבת והכי מוטיבציונית שניתן לחשוב עליה.

10. Jack Wilshere Member

ליברפול פוראבר,

ראית את המשחק? ראית איך נראינו במחצית השנייה? האמירה שכך צריך לשחק בחוץ, וכאילו הצגנו משחק יעיל, היא חסרת שחר.

זו היתה הופעה גרועה מאוד שרק בנס הסתיימה בניצחון (מונפלייה הגיעו למספיק הזדמנויות, וקבוצה פחות נאיבית היתה מבקיעה אתמול לפחות שלישייה). הניצחון מעודד ומשמח, אבל אסור שהוא יסנוור כי הרפיון של הקבוצה זעק אתמול לשמיים.

11. מסוטיזם Member

http://i.imgur.com/k8Qz2.Xxx

הו

12. skyday20 Member

שני שחקני ארסנל בעבר ישחקו היום במנצ'סטר.
    Emanuel Eboue vs Robin van Persie.

אבואה פותח בהרכב של גלאטאסריי באולד טראפורד.
    יהיה מעניין.

13. מזגן Member

אבואה לצערי אף פעם לא היה מאלה ששוברים לשחקני יריב את הרגליים ככה שנצטרךלקוות שאחד הטורקים יבצע את הפעולה הנחוצה הזאת על ואן כלב.

14. Gunner_ForeveR Member

חחחח אם דווקא אבואה יעשה את זה, זה יהיה חלום. אם אני לא טועה הוא אפילו ביקר את המעבר שלו בטוויטר, אולי יש פה פוטנציאל למשהו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. מזגן Member

לא אחי זה היה חשבון מזויף. סקאיידיי סיפק את החשבון האמיתי באותו מקרה. אבל נמשיך לקוות.