ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. Megamind Member

זה כבר מוגזם! אני פשוט לא מאמין! עזבו את ואן פרסי, המועדון שלנו ירד היום לנקודת שפל חדשה. ונגר וגאזידיס שני זבלים שרואים רק את הכסף ואת המחזור הכספי בעיניים. בא להקיא. מועדון שמתנהל ככה פשוט לא יכול להצליח. למכור את הכוכב הכי גדול והשחקן שהחזיק אותנו, ליריבה כמו יונייטד, זה כבר שיא חדש. כל כך קשה לאהוד את הקבוצה בשנים האחרונות... נשאר לי רק לאחל לרובין ואן פרסי השחקן שכל כך אהבתי, ושאנשים טענו שהוא הסמל האחרון, את כל הרע שבעולם. שישבור את שתי הרגליים, הכפוי טובה הזה. לא זכורה לי בגידה כזאת מאז פיגו. אני באמת לא יכול לתאר, את הכעס שיש בי עכשיו. פשוט אותו תסריט כל שנה...feeder club

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, כל כך ילדותי הרעיון הזה שלסיטי זה בסדר. צר לי, יונייטד היא לא טוטנהאם, היא לא איזו יריבה היסטורית, ואם אוהדי ארסנל רואים בה כיריבה מהסוג הזה, זה די פאתטי. אוהדי יונייטד לא רואים אותי ככזו. מבחינה מקצועית נטו, סיטי היא מכשול בדרך לתארים גדול לא פחות מאשר יונייטד.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. בוא תסביר לי איך היית מגיב אם דני אגר היה עובר ליונייטד. אשמח לשמוע.

אני לא מאשים אף אוהד ארסנל שיקלל את ונגר אחרי שהוא משקר כל כך הרבה לאוהדים.

4. Jack Wilshere Member

אחראי לכך שאנחנו בצ?מפיונס... זו בדיוק הנקודה. הוא לא היה ולא יהיה שחקן שיעשה את ההבדל בין תואר ללא, בין הצלחה אמיתית לכשלון. הוא גם לא מנהיג. הוא שחקן שברירי הן מנטלית והן גופנית. בעיני הוא אחד מסמלי התבוסתנות. אני לא מאוכזב ממנו כי לא ציפיתי שיגלה נאמנות. מקווה שונגר לשם שינוי יעשה שימוש נבון בכסף.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך כמה בעיות באנלוגיה.
    1. נקודה חשובה היא שואן פרסי בן 29, כלומר אין לו עוד -המון- שנים בקריירה.
    2. היריבות בין ליברפול למנצ'סטר יונייטד גדולה פי כמה מזאת של ארסנל ומנצ'סטר יונייטד.

אם היה עובר שחקן (לא בית) שלנו בגיל 29 ל....צ'לסי כי הוא רוצה לזכות בתארים, לא היית שומע אותי נכנס במועדון. קח את התגובות שלי לאחר שטורס הלך לשם, למה לא השתגעתי כמוכם?

6. alexshw Member

אבל עם כל הכבוד, תשים שחקן הכי וינר במקומו, זה לא יביא את התואר.
    אי אפשר לבטל את חשיבות איכות הסגל.
    קח לדוגמא גיגז וקנטונה שחקנים ענקים ווינרים בנשמה, אבל גם היו צריכים מסביבם סגל מספיק טוב בשביל לקחת משהו, גם אם השפעתם המקצועית ועל הרוח הקבוצתית אדירה.

הבעיה העיקרית של ארסנל שהיא פשוט לא מספיק טובה מקצועית, במיוחד בהגנה שברמתה לדעתי מתאימה לאמצע הטבלה בפרמייר ליג. וזה כבר כמה שנים ככה.
    מאז 2004 גם על הנייר ארסנל לא החזיקה בסגל הכי איכותי בפרמייר לכן זה טבעי שלא זכתה באליפויות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/12
  7. South Boy Member

ארסנל ויונייטד יריבות עזות כבר שנים אבל היא הלכה והחריפה אחרי עונת הדאבל של ארסנל ב-2004, אם אתה לא רואה פתאום שום יריבות באופן תמוהה משהו כדי לסנגר על המעבר השפל של ואן פרסי אז הדיון הזה לא רציני.
    בסיטי היו מציעים לו הרבה יותר מבחינת חוזה, בסיטי יש לו סיכוי הרבה יותר גבוהה לבלוט, בסיטי יש לו סיכוי הרבה יותר גבוהה לקחת תארים. יונייטד קבוצה אפורה שאולי האוהדים שלה חיים בימי רונאלדו או קאנטונה שכל שנה זה מינימום דאבל אבל הם יצטרכו להתרגל במהרה לחיים בלי תארים, כי עם איך שהם נראו בעונה האחרונה לא הייתי ממהר לשחק שם אם הייתי ואן פרסי או כל שחקן אחר, סיטי פייבוריטית לאליפות, וחוץ מגביע הליגה או אולי FA אין ליונייטד ממש סיכוי על הנייר להביא תואר משמעותי, על CL אני אפילו לא מדבר.
    ושוב, ואן פרסי הוא חלוץ שחייב להוביל ולבלוט, כשרוני בשטח אין לו סיכוי להוביל והוא פשוט יכשל כי השידוך פשוט לא מתאים.

8. Strawberry Fields Member

תגיד אתה בסדר? כמה יותר ממה שנתן בעונה שעברה אתה מצפה שיתן כדי שיוביל אתכם לאליפות? 68 שערים?
    האשמה בחוסר ההישגיות של ארסנל לא מוטלת על כתפיו של ואן פרסי אלא של ההנהלה, ונגר והחלק ההגנתי.
    אילו שאר האלמנטים אצלכם היו כמו שצריך אז היית רואה את ההולנדי מעופף לעבר גביע האליפות.
    זה אבסורד וילדותי-משהו ללכלך עליו מקצועית רק בגלל הבחירה שלו.

9. Jack Wilshere Member

אתה כמובן צודק לגבי איכות ההגנה והיתר, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן מוכשר אך שברירי מנטלית וגופנית.
    באופן אישי, לא אהבתי אותו כשחקן ואני לא ?מלכלך? עליו מקצועית רק בגלל שהוא עוזב, ואם הייתי יודע שונגר מתכוון להביא חלוץ רציני במקומו, הייתי גם תומך במכירה שלו. הבעיה היא שקשה לי להאמין שונגר יביא חלוץ רציני בכסף הזה, ולכן עזיבה שלו, בטח ליריבה בצמרת, היא מכה קשה.

10. שםמשתמש Member

אתה אוהד ליברפול, נכון?

11. seby Member

טוב, אז צריך להתחיל להתרגל ל- 2 דברים:
    1) השחקן הכי טוב שלנו בכול עונה עוזב את המועדון מיד בקיץ הבא, בעיקר כי חוץ מססק, שבאמת היה כישרון ענק ומדהים שהצלחנו להחזיק אותו בארסנל 8 שנים, רוב השחקנים הם סופר בינוניים שנותנים עונה אחת ומיד בורחים לכסף והצלחה ומנקודת המבט שלהם ושל הסוכנים שלהם - כל הכבוד להם! ההנהלה שלנו והמנג'ר שלנו לא עושים כלום בשביל שנהיה תחרותיים וכלכלית אין לנו סיכוי להתמודד עם כל השייחים והאוליגרכים או מועדוני הפאר של אירופה, אז זה המצב...

2) כל קפטן שלנו עוזב. ככה שאני פשוט בעד למנות את דיאבי לקפטן, ככה אולי סוף סוף בשנה הבאה ניפטר ממנו! אם לא, אז פשוט צריך למנות את... ארשבין לקפטן או משהו כזה, כי אם זה יהיה ורמאלן, בעונה הבאה הוא עוזב... סונג? הוא כבר לדעתי עוזב תוך שבוע...

בגדול, ואן פרסי תמיד היה ערס מפונק, שנתן פה ושם שערים יפים (אפילו לא משחקים) ורק בעונה שעברה, אחרי 9 שנים שבהם ונגר בנה עליו המון ובדור האחרון כל ההתקפה שלנו נבנתה עליו (ונדפקנו מזה עונה אחרי עונה), הוא סוף סוף סיפק את הסחורה ובאמת נתן עונה מצויינת והחזיק אותנו מבחינה התקפית. עדיין, זה לא חלוץ יוצא דופן! בעיקר רגל שמאל טובה ורוב הגולים שלו בעונה שעברה היו שערים שהרבה חלוצים יכולים להבקיע (אני לא מדבר על השער נגד יונייטד או ליברפול, אבל תסתכלו על רוב השערים, זה פשוט פס נגד שוער מכדור רוחב). הוא לא וורלד קלאס והוא בעיקר מסמל את הדור האחרון שלנו - מוכשר, בעיקר בגיל צעיר, אבל רחוק מלספק את הסחורה ולהגיע לרמה ששווה תארים. ברור שליד רוני ושאר הכוכבים של יונייטד הוא יראה טוב, אבל יונייטד לקחה תארים לפניו, תיקח איתו כנראה וגם אחריו.

בסופו של דבר, 24 מיליון פאונד על שחקן בגיל שלו, עם החוזה שלו ועם העובדה שרצה לעזוב, זה מחיר מצויין וברור לי שלא נראה עכשיו חלוץ ברמה עולמית נוחת אצלנו, הרי כבר הגיעו פודולסקי וג'ירו.

רק סאנייה חסר (כי רוזיצקי כבר יפרוש אצלנו...) וכל ההרכב והשחקנים המשמעותיים מעונת 2008 הטובה שלנו נעלמו... כל אותם צעירים שונגר בנה וטיפח שנים, נתן להם חוזים משוגעים ואימן אותם לצידם של הדור הגדול שלנו פשוט עזבו ורובם אחרי עונת שיא וזה עצוב... בעיקר לונגר והוא פשוט לא מבין שלהמשיך ולטפח שחקנים צעירים לא יביא אותנו לשום מקום. דבר אחד זה לטפח צעירים לצד שחקנים טובים ברמה עולמית, בסגנון ברצלונה ויונייטד - דבר אחר זה לבנות רק על שחקנים צעירים ולא מוכרים ואז זה ברור שברגע שיש התעניינות, הם עוזבים...

תמיד לא אהבתי את רובין ועכשיו עם המעבר הזה והצורה הזאת, זה אפילו קל לשנוא אותו. העיקר הוא טינף ולכלך על אדבאיור... כל כך חבל לי שאדבאיור הוא זה שעזב אז ולא ואן פרסי ועכשיו שניהם, ביחד עם קאשלי נכנסו לרשימה מכובדת של 3 שחקנים שאני באמת מאחל להם הרבה סבל, מכל בחינה שלא תהיה...

ממשיכים להיות הבדיחה של אירופה ועד שלא יהיה שינוי משמעותי בהנהלה ובצוות המקצועי, זה לא ישתנה... אני עדיין חושב שאם נהיה בריאים, יש לנו סיכוי לטופ 4, אבל זה לא תלוי רק בנו.

נ.ב.
    מי שמכיר אותי ואת דעותי, יודע שככה אני חושב כבר מסוף 2008 ככה שאין לי בעיה לעמוד מאחורי כל מילה שכתבתי.

12. South Boy Member

לא סתם יש לי תמונה של אגר בחתימה.
    מה זה קשור? תאמין לי שאני 100 אחוז אובייקטיבי.

13. skyday20 Member

לי לעבור לסיטי זה לא בסדר, נמאס לי שהם לוקחים לנו את כל השחקנים,
    לראות אותו משתף פעולה עם נאסרי, היה הכי גרוע, מבחינתי עדיף יונייטד.
    אם עכשיו צריך לבחור מי יצליח נאסרי או רובין, אז אני מקווה שרובין, ביניהם המירוץ לאליפות.

אני מאוכזב מההחלטה שלו, אחרי כל מה שהוא קיבל בארסנל, שעזרו לו בתקופות לא פשוטות, זה לא יפה המהלך שלו.
    אבל כנראה הוא מיצה את עצמו ולא מרגיש מרוצה מהדרך שבה פועל המועדון, אז נתמודד אם זה, הוא לא שחקן יותר גדול מהנרי או ססק, והקבוצה המשיכה להתסדדר בלעדיהם, לפעמים מהלכים כאלה מפנים את הדרך לשחקן אחר לעשות את הפריצה, נקווה שזה מה שיקרה.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. וזה רלוונטי איך בדיוק...?
    2. עזוב רגע יריבות, היסטוריה וכו'. אוהדי ארסנל לא סובלים את יונייטד בצורה קיצונית. זאת עובדה. אז אין היסטוריה כמו יונייטד-ליברפול, אין כזו שנאה כלפינו מהצד של יונייטד, הכל נכון. אבל ואן-פרסי יודע שיש בליגה שלושה מועדונים שאוהדי ארסנל מתעבים, כשיונייטד וספרס הם בראש הרשימה, והוא בחר ללכת לשם. זאת יריקה בפרצוף של האוהדים ובגידה בקבוצה שתמכה בך כל כך הרבה זמן. אז בוא קח את האנלוגיה הזאת, שדני אגר עובר למועדון שידוע כי אוהדי ליברפול שונאים מאד, ותגיד לי איך היית מגיב לדבר כזה. סתם מעניין לדעת.

15. alexshw Member

התחליפים כבר הובאו ובעצם רמזו על העתיד לקרות.

לגבי היריבות בין ארסנל ליונייטד אני מסכים עם אלה שגורסים שהיא קיימת.
    צריך לזכור שבמשך 8 עונות הקבוצות האלה התחלקו בכל האליפויות(כאשר בדרך כלל הקבוצה השנייה זוכה בסגנות). כשונגר הגיע לאנגליה, הוא ראה שרק פרגוסון עומד בדרכו.
    בהחלט מקבל את העובדה שיש יריבות גדולה בין המועדונים, היא פשוט לא כזו עתיקה כמו עם ליברפול וסיטי.