טוב, עד עכשיו אהבתי את הסירטונים האלה, עכשיו הוא הרס לי. הוא הסביר שבמחצית השנייה הייתה עייפות כתוצאה ישירה מכך שהיו רק 2 חילופים מהמשחק נגד הסיינטס ומדגים זאת עם האיבוד כדור של דיאבי ברחבה. נתחיל מזה שדיאבי לא שיחק נגד הסיינטס ונמשיך בזה שאין שום קשר בין האיבוד כדור האינפנטילי הזה לעייפות.
קסורלה אולי. בהחלט מסתמן כרכש הכי מוצלח של ונגר מזה שנים רבות. אולי סנייה גם. היתר בפירוש לא. בטח לא ז'רביניו וולקוט חסרי התכלית.פודולסקי שחקן חממה. וילשר רוב הקריירה פצוע, קודם שישלים שתי עונות רצופות.
בחזרה לעתיד. אנשים בכל התקשורת והמדיה מדברים על אפשרות מצידה של ארסנל להראות על הצהרת כוונות אמיתית במשחק הקרוב מול מנצ?סטר סיטי. האמת שמשחק מסוג שכזה יכול להתפתח לכל כיוון, ועל ההבדל המשמעותי בין רמת ההרכב ו/או הסגל לא אמור להוות השפעה כה משמעותית במשחק נתון כמו שהוא ישפיע באופן וודאי לאורך עונה שלמה. כמו כן, המאזן שלנו מול מאנצ?יני וחבורתו לא רע כלל, אך מצד שני אנחנו מקבלים אותם בביתם שהם מגיעים עצבניים במיוחד עם אפשרות סבירה בהחלט להתפוצץ עלינו. איך שהמשחק הזה לא יסתיים המטרות שלנו היו ויישארו לסיים ברביעייה הראשונה - אין אלה הנמכת ציפיות, אלא התאמה למציאות הנוכחית בלבד. יתר על כן, כולנו זוכרים איך הקבוצה נכנסה לתקופה קטסטרופלית אחרי אחד הנצחונות הגדולים שלנו מהשנים האחרונות מול ברצלונה בשמינית גמר ליגת האלופות רק שנתיים קודם לכן. המבחן של ארסנל כמו תמיד יהיה להראות עקביות כי זוהי הצהרה אמיתית על מנטליות של קבוצה גדולה.
אתם לפעמים מזלזלים בקבוצה שלכם יותר מידי. הרי ארסנל לא ישארו לא יצבים 20-30 שנה, ובשלב מסויים זה יפסק ותאיימו על התואר בצורה רצינית (מה שגם עשיתם עד לפני שלוש-ארבע שנים). לא רואה אתכם הופכים לליברפול מבחינת התואר. אם פודלסקי ימשיך בכושר הטוב, ווילשר יחזור לכושר ויתפוס את מקומו וההגנה שלכם תשאר חזקה אתם יכולים לאיים על כל קבוצה. לפעמים הגנה חזקה לוקחת תארים, ולא דווקא התקפה אימתנית.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx No hard feelings, אבל צר לי שאוהד יונייטד אומר את זה, וצריך להכניס הגיון ואמונה בקבוצה שלנו, ושזה לא יבוא מאוהד של הקבוצה, מה קרה?! למה מי אלה סיטי?! אלופים שצ?לסי שיחקה כמו הצרות שלי ובלי לזכות באלופות לא היה במסגרת הזו היום, כשארסנל וליברפול מדשדשות מול קבוצות תחתית, אז היחידה שנותנת פייט זו יונייטד, אז הם אלופים, ביד דיל, קבוצות חלשות מאיתנו לקחו מהם נקודה ואפילו שלוש. הראינו עליונות במפגשים מול בכל משחק (!) ובכל מסגרת ששיחקנו מולם שנה שעברה, למרות ההפסד בגביע שעלינו עם הרכב שני וחצי. אז מי כבר התווספו אליהם?! סקוט סינקלייר? ג?ק רודוול?! או אולי מייקון שגמר את הסוס? תסלחו לי, אבל לא מי שיגרמו לי לפחד יותר משנה שעברה, ושנה שעברה לא פחדתי. גם לפני שארטטה נעץ את אותו טיל בפינה השמאלית של הארט.
תרגיש חופשי עם אמונה, אבל הגיון? "למה מי אלה סיטי"? ומי אלה ארסנל, ומתי בפעם האחרונה הייתם קרובים לעונה של 89 נק' בליגה שאתה אומר על האליפות שלהם "ביג דיל"? לא אוהב את הנמכת הציפיות לפני משחקים גדולים, ובטח שאין סיבה לפחד, אבל אפשר לתת כבוד ליריבה שבקושי מאבדת נקודות בבית ועדיפה בבירור על ארסנל גם מבחינת איכות וגם מבחינת עומק. אולי גם תנצחו 3:0 מחר, אבל זה לא משנה את העובדה שהדיבורים על "למה מי אלה סיטי" הם הזויים. תסלח לי שאני לא מסתנוור מנצחון על ליברפול וסאות'המפטון.
כולם אומרים חצאים אמת אבל האופטימיסטים כרגע בדיון לוקחים ומנסים לקחת את דברי הריאליסטים לקצוניות. "למה מי אלה סיטי?" סיטי זאת האלופה שפירקה את יונייטד ולקחה אליפות. האם אנחנו יכוים לנצח אותם בכל מגרש ביום נתון? כן. האם הם קבוצה הרבה יותר טובה? כן.
למה הכל צריך להיות שחור או לבן? או שאין לנו סיכוי ותיקו יהיה מדהים עבורנו, או ש"מי אלה סיטי בכלל". איזו עליונות הראינו באתיחאד עונה שעברה? תגיד לי אתה סובל מהזיות? לא מספיק השטויות שקשקשת לגבי פלקאו, אתה כאילו רוצה להראות בכוח שאין לך מושג?
אני אקשקש ואתה תקרא ותתייחס לזה אבי מלר. לא פספסתי שום משחק רשמי ב4 עונות האחרונות של הקבוצה ונגד סיטי תמיד היינו טובים יותר מבחינת סטטיסטיקה לא מבחינת שערים, כמובן שמבחן התוצאה משנה.
בהתחשב בזה שסיטי לא מפסידה נקודות באתיחד, אני חושב שתיקו תהיה תוצאה טובה מאד. זה הכול. זה לא אופטימיות או פסימיות. סיטי בבית היא מבצר. אז אני מסכים שיכול להיות מצב שבו נשחק לא רע. למרות שאני יכול לראות אותם גם מביסים אותנו. אבל אפילו אם נשחק לא רע, ונשלוט במשחק, עדיין להוציא נקודות שם יהיה הישג גדול יותר מאשר לעשות את זה בכול מקום אחר באנגליה. אם יש משחק אחד בשנה שבו הפסד נקודות הוא צפוי זה המקום. זה וOT בגלל השיפוט כמובן. לכן, אני קונה תיקו בשתי ידיים. קונה ואומר תודה. גם הפסד מינמלי זה בסדר, העיקר שהקבוצה לא תתפרק. אם ניתן משחק שקול ונפסיד על חודו של שער, קורה. הליגה ארוכה. אם נתפרק זה יהיה כבר לא נעים...
לכן אני אומר שהמשחק פתוח, וכל תוצאה אפשרית, אבל לא צריך להלל את סיטי ולזלזל ביכולת שלנו ולאבד תקווה אחרי מחזור שלישי, הם לא מציגים את הכדורגל של שנה שעברה, אנחנו מציגים כדורגל טוב, אין סיבה שלא נבוא ונקח משם נקודות, שלוש או לפחות אחת.