ארסנל 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bender, ‏11/8/12.

1. Gnus Avenue Member

טוב אז כבר שביקשו כאן, הסירטון הבא שלי יהיה על בובי פירס, כנראה שלפני המשחק מחר אני אתחיל את אעלה אותו, יש למה לצפות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/12
  2. KirkH Member

לא לשכוח את הצלילה המפורסמת! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Gnus Avenue Member

כמו שהבטחתי (ומהר משחשבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx) רוברט פירס במלוא הדרו, מקווה שתאהבו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. A. Arshavin Member

כרגיל ענק! מה הסיכוי שהסרטון הבא יהיה על טוני אדאמס?

5. Gnus Avenue Member

תודה רבה חבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ודי גבוה, אני מחפש עכשיו הרבה אגדות אמתיות (לא כמו הכלבים של היום שבאים והולכים) ולהכין עליהם סירטונים, אדאמס, דניס, וירה, כולם נלקחים בחשבון.

6. skyday20 Member

^^
    דייויד סימן - Arsenal legend. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

7. Pipe Member

היה לי במשרד מישהו בשם דייויד סימן בקיץ. בחור שמן.

8. מזגן Member

היה לו שפם וכפפות?

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי שאלות לגבי המשחק היום מול מנצ'סטר סיטי:

1) מי לדעתכם צריכים לשחק היום לצידו של לוקאס פודולסקי בשלישייה הקדמית?

2) מרטסאקר או קוסייליני - מי צריך לפתוח היום בהרכב?

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/12
  10. ARSI Member

1) ג'ירו. נכון שג'רביניו נראה מול סאותהמפטון טוב כחלוץ והצרפתי עדיין לא נחת בלונדון, אבל סיפסול שלו יוריד לו עוד יותר את הביטחון. צריך לתת לו כמה שיותר הזדמנויות לכבוש ואולי לפתוח את הסכר. ג'רביניו יוכל לשחק בצד ימין.
    2) מרטאקסר עושה לי התקף לב. קוסיילני צריך לחזור.

11. gilshan Member

1) אתה מתכוון מי צריך לפתוח בחוד? אם כן אני חושב שג'ירו, למרות שכנראה שזה לא המשחק שיתן לו ביטחון. פודולסקי לבד בחוד לא מתאים למשחק כזה. אם התכוונת מי צריך להיות הכנף השנייה בנוסף לפודולסקי אז ג'רביניו, כמובן. נמצא בפורמה הכי טובה מבין ה3 (וולקוט, צמברליין, ג'רביניו).
    2) מסכים עם ARSI, קוסיילני צריך לחזור.

12. דניאל א. Member

לא נראה לי סביר שדווקא היום מרטסאקר ייצא מההרכב.

13. mr. bobby pires Member

מאוד רצוי להחזיר את קוסיילני להרכב. וחבל שזה לא קרה כבר קודם.
    המשולש שלנו בהתקפה צריך להיות לדעתי פודולסקי ג'רביניו ואוקס. ללא חלוץ טבעי כמו במשחק הליגה האחרון. זה יכול לעשות צרות להגנה של סיטי. מה גם שאני לא רואה איך ג'ירו מנצל את היתרונות שלו, דווקא מול שחקנים כ"כ פיזים כמו קומפאני ולסקוט.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) אני חושב שבדיוק כמו מול ליברפול, גם היום ז?ירו צריך לפתוח בהרכב. אני לא יודע אם הוא יצליח לכבוש שער היום (בדיוק ביום הזה אגב לפני 17 שנים דניס ברגקאמפ כבש את שער הבכורה שלו בארסנל מול סאות?המפטון) אבל עצם הנוכחות שלו על המגרש מרתיעה כל הגנה שנפגוש, גם את זו של סיטי שכאמור לא נמצאת בכושר טוב כלל. גם התנועה הנהדרת שלו ללא כדור היא לא מוערכת בכלל, ככל הנראה כי הוא עוד לא הבקיע שערים עקב-כך, עם כי זה מוביל להזדמנויות ישירות שלו ושל אחרים (ראה ערך: חלק מן השערים של פודולסקי ובראשם שער הבכורה מול ליברפול באנפילד). כמו כן, הצבתו בהרכב תחזיר את פודולסקי לאגף השמאלי שם עם גיבס מאחוריו תהווה את החוליה שעשויה להכריע את גורל המשחק הזה. נקווה להמשך ישיר ביכולת של האגף הזה מהמשחקים הקודמים משני הצדדים היום.

2) הטעות של ונגר היא קודם כל שקוסלייני לא שיחק אפילו דקה אחת במשחק הליגה האחרון מול סאות?המפטון. אם היה משחק אידיאלי לתת לו לחזור לכושר משחק אז זה היה המשחק. עכשיו, מחכים לנו משחקים קשים ביותר שאני בכלל לא משוכנע אם זה נכון לתת לו לפתוח באחד מהם. מצד שני, קוסייליני הוא עדיין שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו, את העונה שעברה שלו אי אפשר לשכוח ובאופן יציב למדי, בטח ובטח לעומת שאר השחקנים שלנו, הוא מופיע לכל המשחקים הגדולים ללא שום חשש ורגשי נחיתות, ואת זה כבר עוד היה אפשר לראות פה ושם בעונת הבכורה שלו שכאמור לא הייתה מדהימה, בלשון המעטה. אם היה משחק כבר קודם לכן אני חושב שלא הייתה פה שאלה בכלל, אך בגלל איך שהמצב התפתח נוצרה לונגר דילמה לא פשוטה היום לקראת המשחק בפרט ושאר המשחקים הקרובים בכלל.

נ.ב: בארבעת עשרה משחקי הליגה האחרונים עם מייק דין כשופט ניצחנו רק פעם אחת!

15. Jack Wilshere Member

אני גם מקווה שקוסילני יחזור להרכב. מעבר לכך שקוסילני בלם טוב ושלם יותר ממרטסאקר, האחרון אולי מתאים למשחקים נגד קבוצות כמו סטוק למשל שהנשק העיקרי שלהם הוא כדורי גובה, אבל לא נגד המהירות של סיטי בהתקפה. קוסילני עדיף במשחק כזה. אין לי ספק שונגר מחזיק יותר מקוסילני, ואם מרטסאקר יפתח היום בהרכב זה ילמד שאכן בולד מחליט בכל הקשור להגנה.

לטעמי האישי, חוליית הגנה שכוללת את קוסילני, ורמאלן, סאנייה המתמיד וגיבס היא חולית הגנה טובה מאוד, אולי אפילו הכי טובה שהיתה לנו בשנים האחרונות. כמובן שהרבה גם תלוי ביכולת של השוער, בהתקדמות של גיבס וביכולת של סאנייה לכשיחזור (ובאשר לאלה יש סימני שאלה לדעתי).

לגבי ז'ירו - אני מסכים עם אלעד. הוא כמובן צריך עוד זמן והזדמנויות, וגם אם הוא ימשיך לא להרשים, אין ספק שהנוכחות שלו מטרידה הגנות ועלולה ליצור הזדמנויות לאחרים.