ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. amitg77 Member

היום הגענו לרמת שפל חדשה, היה פשוט מביך לראות את המשחק!
    ווילשייר קשר אחורי?
    סאניה עובר לשחק מגן שמאלי? ומה קורה שהוא נפצע? פודולסקי?
    אני לא מבין איך הקהל ממשיך למלא את היציעים? איפה הכבוד שלהם?
    הקבוצה הנוכחית צריכה לחזק את עצמה בלפחות 6 שחקנים ש-3 מהם צריכים להיות ברמה גבוהה..
    כולם רואים את זה.. איפה ונגר לעזאזל? שילך קיבינימט!

2. c_web Member

תמשיכו לחפש תירוצים. כן השופט היה רע, אבל הקבוצה הזאת הרבה יותר רעה.
    ההגנה הזאת כ''כ אומללה שזה פשוט מביך, לא יכול להיות שזו הגנה של קבוצה שמתיימרת להיות בצמרת הגבוהה.
    אין לי כח לדבר שוב על סאנייה (וואי איזה שינוי היה כשהוא עבר לאגף שמאל לכמה רגעים. אפס מאופס), ועל השוער הפולני המביך.
    ההתקפה יכולה ליצור מהלכים, אבל בלי הגנה זה לא יעבוד. רוזיצקי היה נהדר היום.

בקשר לשופט- הפנדל הראשון מעצבן אך מוצדק. נתן יתרון, לא מומש - שרק. הפנדל השני לא היה, וגם האדום לדעתי לא מוצדק.
    אבל זה לא באמת משנה, הקבוצה הזאת כבויה בדיוק כמו בכל העונות האחרונות, שום שינוי ושום כלום. זה לא יכול להמשיך ככה.

3. Bender Member

טוב, זה היה מביך...

באמצע המשחק חשבתי לעצמי שאסטון ווילה היא אחת הקבוצות החלשות השנה בליגה ומועמדת לירידה. דעתי לא השתנתה.

ההפסד הזה נגרם באופן ישיר מהעובדה ששיחקנו בלי קשר הגנתי. הפנדל הראשון היה אחרי שאוגבולהור נכנס דרך האמצע בגלל עמידה לא נכונה של ראמזי. קשר אחורי היה לוקח את זה או עושה עבירה מחוץ לרחבה. בפנדל השני אחרי הטעות של סנטי שאיבד כדור שוב ראינו את החור דרך המרכז שהוביל לאחד על אחד של קוס, שבו הוא ניצח אבל זה לא ממש משנה עכשיו, זה לא היה צריך להגיע למצב שלשופט יש החלטה לקחת, ואתה רוצה שלשופט יהיו כמה שפחות החלטות לקחת. היום היו לו יותר מידי וזה באחריותינו.

העונה נפתחה בכישלון ידוע מראש. מה עכשיו? גדול עלי מלהמר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/13
  4. seby Member

אני באמת חושב שזה מיותר לדבר על המשחק... בעיקרון, אם מישהו מופתע, כנראה שהוא היה בקומה בחודשים או בשנים האחרונות...

אז ונגר יתרץ ויגיד שלא היה פנדל בגול השני ואולי בצדק, אבל מה זה משנה? הקבוצה נראת על הפנים, בדיוק כמו נגד סיטי ובקדם עונה במשחקים האמיתיים (נאפולי וגלאטסראיי), פשוט הפעם אנחנו היינו אלה שהיו צריכים ליזום ופשוט אין איך ליזום, כי מדובר בקבוצה חסרת כישרון, בטח שלרמות שאליה קבוצה כמו ארסנל צריכה לשאוף ומול הבונקרים שקבוצות טיפשות מעמידות נגדנו - טיפשות כי אם קבוצות ישחקו נגדנו פתוח יותר הן ינצחו אותנו עם פחות מאמץ.

אני לא יודע אם אני שמח לראות את ונגר מושפל או עצוב לראות את ארסנל מושפלת.

ונגר בכל מקרה חי בבועה ולצערי המשחק הזה וכל הפציעות יגרמו לדבר הכי גרוע שיכל לקרות - רכש בפאניקה. כל סוכן בעולם הכדורגל וכל קבוצה יודעת שארסנל צריכה רכש ועכשיו ונגר יהיה בפאניקה ומיד כל קבוצה תדרוש יותר כסף וכל שחקן ידרוש יותר כסף. בנוסף, למה ששחקנים ירצו להגיע למועדון במצב שלנו, בטח כל עוד לא הבטחנו העפלה לצ'מפיונס (שבמצב הנוכחי זה לא בטוח בכלל) ובסופו של דבר ונגר יקח איזה 50 מיליון ויבזבז את זה על 5 שחקנים בינוניים ומטה מצרפת ואז הוא יגיד ש"הנה בזבזתי" ואנחנו נזרוק עוד קיץ את ה- 50 מיליון הקבועים שלא מביאים אותנו לשום מקום.

הלוואי והוא איכשהו פשוט היה נעלם כרגע והיה מגיע מאמן אחר, אפילו סטיב בולד - רק לא לראות יותר את הפרצוף של ונגר על הקוים בצד של ארסנל...

משחק הבא צריכים להיות לא יותר מ- 20,000 איש באצטדיון... ההנהלה צריכה לשלם על ההרס של המועדון.

פשוט ביזיון, אבל ביזיון צפוי (לי אישית כבר מ- 2008).

עצוב

5. c_web Member

השאלה היא האם חמישיה על הראש שלנו ברביעי תגרום לזעזוע? אני לא מבין מתי מתכוונים להתעורר שם? הרי לא קורה כלום במועדון הזה כבר שנים, צועדים במקום משחק אחר משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/13
  6. מזגן Member

ברור שהשופט אשם בכל.
    זה שאין קשר אחורי נורמלי ושני בלמים נורמלים לא קשור לכך שקוסיילני היה לבד מול ספידי גונזאלס ובנטקה וכל מה שנשאר לו לעשות זה להתאבד על הכדור ולהתפלל. כן השיפוט מכור!

7. Jack Wilshere Member

מספיק עם העוקצנות. תתייחס לעיקר ולמהות.

מעבר לכך שהפסד בבית נגד וילה לא מתקבל על הדעת, אתה ראית משהו מעודד היום? השתכנעת מהיכולת? ראית שיפור כלשהו מהעונה שעברה?

בעיני (כמו רבים אחרים), זה מביך ומרגיז לגלות שאחרי עונה כושלת נוספת, שוב לא הגיע החיזוק המתבקש, ושוב הקבוצה נראית בינונית, בלשון המעטה.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה, השיפוט אשם.

השופט במחצית הראשונה עשה חסד כשלא הוציא לשצ'זני אדום, מה שהיה משנה את המשחק לחלוטין. במקרה הטוב (אם נהיה ממש לארג'ים), הפנדל של קוסיילני מאזן את הקיפוח בין הקבוצות.

בכל מקרה סחתיין על מציאת התירוץ להפסד לקבוצה פאתטית כמו וילה בבית.

9. מזגן Member

וונגר כל כך אובססיבי לגבי ההעברות שזה משהו.

הקבוצה צריכה להיות מוכנה וסגורה כבר לקראת העונה בכדי שדברים כאלה לא יקרו. במקום זה הוא שם זין על המחזורים הראשונים של הליגה מתחכם וכל מה שמעניין אותו זה לחכות ליום האחרון בכדי לקנות את כל השאריות האלטעזאכן הזה.

מבחינת ארסן אלטעזאכן הליגה מתחילה בספטמבר לאחר שהוא מסיים עם הרכישות. אינטפנטיל אובססיבי הזוי שכמותו.

10. GentlePunter Member

לגבי העיקר והמהות - מה נשתנה הערב הזה?

בסופו של יום קיים קונצנזוס בין הרוב המוחלט של באי הדיון לגבי מצב הקבוצה, הליקויים שלה והתסכול הנובע מהם.

לא ראיתי שום דבר חדש היום, פרט להתממשותו של worst case scenario שנבע מעוד קיץ, אובדני במיוחד, שעברה הקבוצה.

אפשר להגיב למשחק ככה ואפשר להגיב אחרת. אני סולד מן הגישה הילדותית, הבכיינית ולעתים גם השמחה לאיד שאני פוגש כאן חדשות לבקרים. בעיני זה מופע לא מכובד, לא ראוי ומגעיל. ולא כואב לי פחות מלכם.

11. alexshw Member

לא צריך לקשר בין הדברים. ארסנל של לפני שנתיים שהייתה במצב יותר גרוע, הצליחה לנצח במוקדמות האלופות.

12. skyday20 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    לדעתי לרוב זה הגישה הנכונה בפיימיר ליג, בהתייחסות בסך הכל לכל הקבוצות. כל המשחקים בעונה מראים את האיכות של קבוצה, ולא צריך להתייחס לחלק מהמשחקים כבעיטה בדלי, זה מה שהקבוצה שווה.
    part and parcel מהמשחק, אי אפשר להפריד, את ''הבעיטות בדלי'' כי שהקבוצה X הייתה בכושר טוב, אז קבוצות אחרות בעטו בדלי שלהם, בשביל שהיא תהיה טובה.

13. seby Member

"The team has shown great quality..."

זה משפט שארסן ונגר אמר אחרי המשחק - משחק בו סיימנו עם 10 שחקנים, עשינו 2 פנדלים, הצגנו משחק הגנתי שערורייתי, משחק התקפה חסר יצירתיות והנעת כדור איטית יותר ממשחק של ילדים בני 12.

תוסיפו את העובדה שבכל המשחק יצרנו 3 מצבים לשער - ג'ירו עם השער וה- 2 של רוזיצקי - זהו!

אם ונגר חושב שהקבוצה הייתה GREAT היום, אז הוא באמת סובל מסוג של דמנציה.

14. שםמשתמש Member

ונגר פשוט עלוב. הבנאדם איבד את זה. הוא פשוט אידיוט.

15. Becks Member

ידוע כבר מה חומרת הפציעה של סאנייה? זה היה נראה רע מאוד.

לגבי ונגר, אין לי מילים.

מצב נושא:
הנושא נעול.