ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוצפן חיובי - הודעה מעולה.

אני צופה פריחה גדולה של וולקוט שיעבור גם העונה את ה-20 שערים עם אוזיל מאחוריו. גם ג'ירו כמובן יעבור את התפוקה שלו בעונה שעברה.

חסר עומק איכותי בסגל ובעוד כמה עמדות חסרה איכות גם בהרכב הראשון (בעמדות המגינים אין לנו אף שחקן באמת ראוי לצערי, וגם אין לנו קיצוני ימני). בגלל זה אנחנו הולכים לסיים במקום 3-4 ולא להתקרב לאליפות.

פלאמיני יקבל צ'אנס בגלל הפציעה של ארטטה ולדעתי גם יעשה עבודה טובה. כמו כן ונגר לא יוציא בחיים את ראמזי בכושר שלו כרגע. ככה שההרכב שמזגן הציע זה ללא ספק, אם לא יהיו פציעות, ההרכב שיעלה מול סנדרלנד במחזור הקרוב.

2. Bender Member

http://sabotagetimes.com/wp-content/uploads/BTOEEmICQAAfdeT-480x462.Xxx

. אם ריאל לא מוכרים את בייל, אוזיל לא עוזב. כלומר טוטנהאם העניקו לנו את אוזיל והפסידו את בייל. עכשיו מי יצא מלך הקיץ? חחח...

------------

אנשים מתלוננים שלא החתמנו חלוץ ובלם, ואני מסכים שצריך (גם ונגר שרצה את בה עד התרגיל המסריח של מוריניו) אבל אני חושב ששחקן כמו אוזיל יש אחד בעולם והיה צריך ללכת עליו בכול הכוח.

זה לא שחשבנו לקנות חלוץ בטופ העולמי, אלא חלוץ שיתמוך בגי'רו. במצב כזה חלוצים ברמה הזו זמינים בכול מיני היזדמנויות ותמיד אפשר להוסיף שחקנים כאלו לסגל. שחקן כמו אוזיל שהיה זמין זה חד פעמי ולכן זה כזה משמעותי. אם נצטרך חלוץ נביא אחד בחורף, או בקיץ הבא. שחקני סגל למלא את השורות זה לא בעיה להביא כי לא משנה מי יבוא פחות או יותר (בטווחים של 10-20 מליון). אוזיל זה אוזיל וזה רבותי משהו אחר לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/13
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שטויות. הסיבה היחידה שאוזיל עזב את ריאל היא רכישת איסקו.

4. JohnTerry26 Member

אם ריאל לא היתה מצליחה לרכוש את בייל אוזיל לא היה עובר. נראה לך שהם היו נשארים עם רונאלדו, איסקו ודי מריה וזהו?

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בולשיט, אתה מערבב בשר וחלב.
    אם הטענה שלך הייתה כלכלית הייתי מקבל אותה. אבל מקצועית? הם לא על אותה משבצת.

מה שכן, הסגל של ריאל מאוד דליל, במשבצת החלוץ משחקים בנזמה, מוראטה וjese שאני בספק עד כמה הוא יקבל דקות.
    רונאלדו מאז שהגיע לריאל משחק אך ורק בכנף ויש סבירות כלשהי שהוא יעבור לחוד ובייל ישחק בכנף שמאל כי בכל זאת הם יצטרכו להשתלב ביחד.

השורה התחתונה היא שלא רונאלדו, לא בייל ולא די מאריה יתפקדו בעמדת הקשר התוקף או באמצע, הם קיצוניים קלאסים, ואוזיל התחרה על מקום בהרכב יחד עם מודריץ' ואיסקו.

לפי דעתי האישית אוזיל יותר טוב משניהם אבל אוזיל עשה את השיקולים שלו.

6. seby Member

אני מבין את ההתרגשות מאוזיל וגם אני מאוד שמח מההחתמה ואני חושב שאוזיל בעל פוטנציאל להיות שחקן ברמה של אנייסטה אפילו. עדיין, ונגר לא פתר אף בעייה בסגל, פשוט חיזק את הקישור ההתקפי, שזה היה אחד הדברים הפחות דחופים אצלנו... בנוסף, שדחוף לנו עוד סקורר, כי כרגע יש 3 שחקנים בסגל ששווים שער - ג'ירו, ת'יאו ופודולסקי (שבחוץ ל- 3 חודשים לפי הדיווחים האחרונים מהיום).

אוזיל לא סקורר, כי למרות שבריאל הוא כבש איזה 12-14 שערים בשנה, ריאל זאת קבוצה שכובשת 100+ שערי ליגה, משהו שאנחנו לא עושים...

אם היה מגיע בלם נוסף לרוטציה, שוער אמיתי וחלוץ נוסף ברמה של ג'ירו לפחות בתוספת לאוזיל, אז הייתי מרוצה וזה היה מספק אותי. בסופו של דבר, אם בתחילת מועד העברות היה לנו כ- 80 מיליון פאונד לבזבוזים ומכרנו את ז'ורו וג'ירביניו בכמעט 10 מיליון (ביחד), זה כבר מגיע ל- 90... בזבזנו 40, אז נשארו עוד 50 מיליון בקופה! זה בהחלט מספיק בשביל להביא חלוץ מצויין, בלם לרוטציה ואפילו קיצוני נוסף (דה-מריה היה על הפרק, אבל פשוט לא היה זמן והוא כבר היה בארגנטינה אתמול).

בכל מקרה, תקופת העברות נגמרה, סיימנו עם 3 החתמות בינוניות ומטה והחתמה אחת יוצאת מן הכלל - יספיק למקום 4? תלוי בהמון דברים... המצב של 3 הגדולות, האם טוטנהאם תתחבר ובעיקר מה יהיה עם ליברפול, בטח כאשר סוארז יחזור, כי הם ממש חיזקו את ההגנה עם רכישות טובות של בלמים ושוער, יש להם מנהיג עם ג'רארד, סטארדיג' כובש וסוארז חלוץ מהטובים בעולם. יש כרגע 6 קבוצות מאוד חזקות לדעתי ודי שוות, כאשר אף אחת לא עדיפה פי כמה וכמה על אחרות (צ'לסי של מוריניו של אז, אנחנו בעונות האליפות, יונייטד בתקופת רונאלדו) - אין קבוצה כזאת העונה, אז יהיה מעניין.

צריך לזכור שאם ג'ירו נפצע חס וחלילה אין לנו אף שחקן שיכול להחליף אותו וכנל לגבי קוסיילני בהגנה לדעתי.
    -----------------------------------------------------------------------------------

בנוגע להרכב, אז למרות שאישית הייתי רוצה לראות 4-4-2, אני יודע שונגר ימשיך עם 4-5-1, אז בלי הגנה, אני מקווה שונגר כן יפתח עם ג'ק וראמזי בתור 2 קשרים (ססק ופלאמיני הספיקו אז וג'ק יכול להיות סוג של ססק, אפילו יותר הגנתי וראמזי יכול לעשות הגנה ולשרוף שטחים) ואז כפי שכול םאומרים: סאנטי, אוזיל ות'יאו וג'ירו.
    אסור לשכוח שג'ק נפצע לא מעט וכנל ת'יאו, אז לפחות יש רוזיצקי, פלאמיני וארטטה לרוטציות, בתקווה שלפחות אוקס יחזור כמה שיותר מהר.

עכשיו שבועיים חופש עד סנדרלנד...

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. JohnTerry26 Member

אתה לא קשוב.. זו שאלה של אופציות, אם בייל לא היה מגיע ואוזיל היה הולך, לריאל היו שלושה שחקנים על שלושת עמדות הקישור ההתקפי, שני קיצוניים ופליימייקר, ועוד מודריץ? שהוא בכלל מתופקד במרכז השדה. והוא באנקר שם לפחות עד שאלונסו יחזור וגם יחזור לכושר טוב. זה לא מספיק וריאל לא עד כדי כך טיפשים כדי להגיע למצב כזה. אוזיל במשחקי ההכנה שימש גם כשחקן אגף ימין, וגם במשחק הליגה הראשון. זה שהוא עבר רק אחרי החתימה של בייל, ברגע האחרון של החלון, גם מרמז על פינוי של הסגל בעקבות רכש נוסף. קיצוניים, קשרים התקפיים, בסופו של דבר זה אופציות איכותיות בסגל, וכמו שאמרתי אנצ?לוטי השתמש באוזיל בימין.

9. Gunner_ForeveR Member

הופעת הבכורה של אוזיל נופלת על יום כיפור, לשומרים בינינו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. GentlePunter Member

אם זה לא פיקוח נפש, אני לא יודע מה כן.

11. Civil Anti Madridista

זו תיאוריה משעשעת, אבל מספיק להעיף מבט בסגל של אנצ'לוטי בשביל לראות את רשימת הקשרים האדירה שיש לו

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש גם את ההיבט הכספי.

13. חוצפן חיובי Member

קודם כל, כל הפסקה מבוססת על עובדה שהיא פשוט לא נכונה. מה ניסו לעשות כל הקיץ אם לא להביא חלוץ מהטופ? סוארז היה אמור לתמוך בז'ירו?

לגבי הצורך, אז ברור שצריך חלוץ ברמה עולמית. כמו שלבאיירן היו את מנדז'וקיץ' וגומז, העונה זו אמנם עונת מעבר אבל בעונה הבאה יהיה להם גם את לבאנדובסקי. כמו שלריאל היו את בנזמה והיגוואין בעונות האחרונות. כמו שליונייטד היה את רוני, וולבק וצ'יצ'ריטו, ובמהלך גאוני הם הביאו את ואן פרסי שנתן להם אליפות קלילה. "גיבוי" אולי נשמע טוב על הנייר, אבל במציאות (אפשרית, לא ודאית) כשבנובמבר ז'ירו מותח שריר ונעדר לחמישה שבועות, ואתה עולה עם "גיבוי" לאיזה שישה משחקים ובגלל שהוא לא ברמה עולמית אתה מאבד 4-5 נקודות, זה הרבה פחות טוב.

14. skyday20 Member

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שטענתי. שאם יש איזה שהוא מדד לתלות בין שתי העברות, זה כלכלי.

ורשימת הקשרים של אנצ'לוטי בהחלט אדירה, אך מאוד דלילה.

חדירה ואלונסו אחוריים, די מאריה רונאלדו ובייל קיצוניים ומודריץ ואיסקו באמצע התקפיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.