ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. seby Member

אפילו אם סוארז יגיע ומה לעשות, אני לא חושב שזה יקרה, עדיין הקיץ הזה יהיה כישלון לדעתי והסגל לא מספיק חזק לאליפות או תואר. לדעתי, בשביל להיאבק על אליפות מעבר לשחקן כמו סוארז אנחנו צריכים גם קשר הגנתי ברמה גבוהה מאוד ועוד בלם מחליף לסגל (לא יותר מ- 10 מיליון).

זאת אומרת: 40-50 מיליון על שחקן התקפה ברמה עולמית + קשר הגנתי בסביבות ה- 20 מיליון ועוד בלם עד 10 ואז מקבלים יחסית את אותם 70 מיליון שעליהם מדברים ואז זה קיץ טוב לדעתי ומה שאני מצפה שיקרה, אך יודע שלא יקרה.

אליפות? בשביל אליפות אנחנו צריכים מעבר ל- 3 ההחתמות האלה גם שוער ברמה עולמית וקיצוני ברמה עולמית. זאת אומרת, שלדעתי אנחנו רחוקים 4 שחקני הרכב ברמה גבוהה מאוד בשביל אליפות.

קשר הגנתי: ארטטה לספסל, קשר הגנתי אמיתי בפנים.
    שוער: הפולנים בחוץ, שוער ברמה עולמית בפנים.
    חלוץ: שחקן כמו סוארז בהתקפה (עדיף לצידו של ג'ירו ולחזור ל- 4-4-2 שהביא הצלחות).
    קיצוני: ברמה גבוהה לשם תחרות עם ת'יאו וקאזורלה (ברנרד הזה נראה כמו פוטנציאל, אבל הייתי מבזבז 20 מיליון על קיצוני איכותי ומוכח יותר).
    +בלם נוסף לרוטציה, בטח לאור הפציעות של ורמאלן.

לצערי, אנחנו אולי נקבל עוד החתמה אחת בינונית ולא יותר ושוב נצטרך להיאבק עד המחזורים האחרונים על מקום 4 וזה בתקווה והעופות יפשלו כמו בכל השנים האחרונות.

2. Gunner_ForeveR Member

ונגר אמר שהסגל הנוכחי שלנו יכול להתחרות על תארים, אז אפשר לקפל את הבסטה כנראה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

3. שםמשתמש Member

אפילו בתור מישהו שלא אוהד את ארסנל אני חושב שונגר פשוט מאוס ומכעיס, בעיקר אם באמת לא יגיע רכש ראוי.

4. GentlePunter Member

במיוחד כשמדובר בציטוט כזה, רצוי להביא מקור כדי שנדע עד כמה להתעצבן/להתייאש/להיכנס להיסטריה כל אחד בדרכו.

5. skyday20 Member

http://u.goal.com/280900/280936_heros.Xxx

6. alexshw Member

הסוכן של ברנארד אמר שהשחקן יעבור לפורטו או שחטאר

7. seby Member

מבקשים עבור ברנארד 22 מיליון יורו שזה 10 יותר ממה שונגר משלם על שחקנים... הרי ונגר אוטומטית מציע 12 מיליון יורו - קוסיילני, ורמאלן, ג'ירביניו, נאסרי ועוד... תמיד הוא מציע 12 מיליון בשנים האחרונות חחח.

לא צריך ציפיות ודרך אגב, אם נעשה תוצאות טובות בטורניר האמיריות בשבוע הבא, אז בכלל צריך לשכוח מרכש.

אישית, אני חושב שלא נקנה כלום עד למשחק הראשון במוקדמות הצ'מפיונס - אם נעבור את המשחק הראשון טוב, לא יגיע רכש חוץ מאולי איזה רכישה ביום האחרון שונגר מחפש מכירות של "סוף עונה".
    מהצד השני, אם נסתבך במוקדמות הצ'מפיונס או נפתח את העונה עם תוצאות רעות בליגה, אז אולי ונגר יקנה כתוצאה של לחץ בעיתונות ושל מעט האוהדים השפויים שהולכים לאצטדיון והרוב של האוהדים במשחקי החוץ, אבל גם זה לא בטוח.

שמועות נוספות דרך טוויטר טוענות שג'ירביניו ימכר לרומא תמורת כ- 7 מיליון יורו. בגדול, אני חושב שהם פראיירים. אישית, הייתי מסכים לשלם כסף רק בשביל שיקחו אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/13
  8. מזגן Member

the good old "players (suarez) are waiting for Arsenal to scure a CL place before decide on their future"

9. Gumigum Member

מאיפה? מפי מי?

10. מזגן Member

just saying its going to be the next excuse by all the rumor spreaders.
    the good old
    "Player X is waiting for Arsenal to qualify to the CL before making the move"

I personally agree with everything that Seby
    the last comment

*sorry for the English, I am at work*

11. GentlePunter Member

אנא מכם לא להביא ציטוטים תלושים מן המקור אשר מהווים כר פורה להסטת הדיון מעצם העניין.

חברים, נא להביא מקור או להבהיר שמדובר בדיעה אישית.

http://www.jacobsschool.ucsd.edu/ResearchReview/2008/images/toucan.Xxx

12. מזגן Member

אם אתה מדבר עליי. לא ציטטתי. הגבתי.
    אם מישהו החליט להתעלם ממה שנכתב בתחילת ההודעה

the good old

זה כבר לא בעיה שלי.

13. GentlePunter Member

כפי שכתבתי, במקרה כזה פשוט לנסות להיות יותר ברור - במיוחד כשאתה נאלץ לעשות זאת באנגלית.

על דבר אחד אי אפשר להתווכח וזה שאת גומיגם ואותי הצלחת לבלבל - לא אסון, לא ביג דיל, אבל גם לא בעיה למנוע. בוא נעשה כולנו מאמץ קטן לטובת הדיון, גם בעניין הזה וגם בעניין המקורות בו נתקלנו אמש.

14. מזגן Member

מאה אחוז. לקחתי לתשומת ליבי.

15. Muurad Member

http://gifsforum.com/images/Xxx/okay/grand/okay-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-218.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.