ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. d1231 Member

זאת לא ממש אופציה אם הוא רוצה לשחק במונדיאל במדי נבחרת גרמניה, עם התחרות שיש לו שם עונה טובה מאוד חשובה בשבילו. אין לו סיכוי לשחק לפני בייל ורונאלדו ולכן הוא, די מאריה ואיסקו (ושאריות אחרות) נלחמים על מקום אחד בהרכב. האופציות שלו היו להרוויח יותר בארסנל, ליהות שחקן מוביל ו(כנראה) לשחק במונדיאל בנבחרת גרמניה או לחמם את הספסל בריאל ו(כנראה) לאבד את המקום בנבחרת גרמניה ולשבת על הספסל. הוא בחר בראשון כי זה הדבר הגיוני והנכון ולא בגלל שיחת טלפון של מאמן שעבר זמנו.

2. Bender Member

אתה מדבר שטויות ואני עוד נחמד:

Özil had initially pledged to stay at Real this summer after being linked with a move away from the Bernabeu in the wake of Gareth Bale's arrival.

However, Wenger was able to convince Özil to swap Real for the Emirates Stadium after winning him over with his plans for the 24-year-old.

"Somehow this telephone call just flicked a switch in me," Özil told Die Welt. "I thought: 'What he is telling me is what I have missed at Real: transparency, trust, respect.'

"He told me exactly how he sees me [as a player], how he wants to use me, what he expects from me and what he hopes I will contribute."

-----------------------

זה מתוך הכתבה ב-
    SKY.

אל תכתוב אם אתה לא יודע.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/13
  3. Sir Alex Las' Killa

תזכיר לי ממתי אתה בפורום הזה? אתה שטות מהלכת והבדיחה של הפורום מיסטר ארטטה הוא צאבי אלונסו. רק ליצן יתייחס לדברים ששחקן אומר אחרי שהוא חותם במועדון (או שאתה באמת מאמין שאוזיל יגיד משהו בסגנון של ''לא היו לי הצעות יותר טובות, אז חתמתי''). הדיון פה הוא מה נאמר באמת לפני שהוא חתם ומה היה המניע - משהו שאתה לא מסוגל להכיל. זאת הסיבה שניסת להוציא את דברי מהקשרם עם הציטוט החלקי (הרי העלתי ידאו של כתב מאותו מקור שאומר במפורש שיונייטד לא חזרו אל אוזיל שהיה נואש לעזוב) או שאתה סובל ממנגנון הכחשה. אוזיל לא קיבל הצעה יותר טובה ובטח שלא מיונייטד.

http://www.theguardian.com/football/2013/s...drid?CMP=twt_gu
    Mesut Ozil: I'll repay Arsenal for showing faith after Real forced me out

מפה והלאה זה רק המסחרה של ארסן ונגר.

4. מסוטיזם Member

אין ספק, המחשבה שאוזיל מגיע לארסנל מיואש מהחיים נובעת או ממרמור או מקנאה.

"מפה והלאה זה רק המסחרה של ארסן ונגר. "

אם זה מסחרה של ונגר מה יש לומר על האגדה שלך, הילד הקטן של ואן פרסי שזעק יונייטד והתמונה שלו כילד עם חולצת ארסנל בגיל 14 כשפוסטרים של ברגקאמפ ואבורמס בקירות החדר שלו.

5. seby Member

ממליץ לכל אוהד ארסנל, בטח אוהדים שהתחילו לאהוד אחרי שנת 2000, להירשם בחינם לאתר הרישמי ולראות את הסרטון על נייג'ל ווינטרבורן (סדרה חדשה על אגדות).

תוכנית של שעה - פשוט יופי של תוכנית, מסכמת ביחד איתו את כל הקריירה.

מקצוען, צנוע, מסור וסמל (אין לנו אפילו חצי ווינטרבורן היום בסגל) ואני בכלל לא אכנס לעובדה שהוא היה מגן שמאלי יוצא מן הכלל. ברור שהתקפית הוא לא היה רוברטו קרלוס, אבל הגנתית, ביחד עם ה"באק 4" הוא היה מצויין וגם מדי פעם ופעם הוא הפציץ עם שערים מדהימים. אישית אני לא אשכח את המשחק הראשון שראיתי בחיים שלי של ארסנל בטלויזיה, כמה חודשים אחרי שבחרתי לאהוד את הקבוצה וזה היה ה- 3-2 על צ'לסי - נייג'ל מנצח את המשחק עם שער מטורף לחיבורים מאיזה 30 מטר... בחיים שלי, אפילו בגיל 80, אני פשוט לא אשכח את אותו משחק, את התחושה של לראות ניצחון ראשון בחיים של ארסנל בטלויזיה ועוד נגד יריבה כמו צ'לסי. לכן, נייג'ל תמיד יהיה שחקן שאני אזכור ואוהב.

אני כל כך מקווה שתהיה תוכנית עם טוני אדאמס, ויירה ובעיקר ברגקאמפ, אבל ברור שגם תוכנית עם פרדי, הנרי, דיקסון, קיאון ופירס תהיה מאוד נחמדה ואני בטוח שגם עם רייטי ובולדי תהיה תוכנית.

בקיצור, שיביאו את כל האגדות, לפחות את אלה שלפחות אני ראיתי, כי איתם אני מזדהה. למרות זאת, אנ יאשמח לראות סיכום קריירה של אגדות כמו ווילסון, ג'ורג', גרהאם, פט רייס, בריידי וכו'.

6. Bender Member

1) העלבה אישית במקום התיחסות לעובודת.
    2) טענה ש"דברי הוצאו מהקשרם".
    3) רפרנס למשהו של קשור עכשיו.
    4) חזרה על טענות שלא טענתי כדי לחזק את הטעון שלך.

אתה צריך לעבוד בדוברות של ראש הממשלה בקצב הזה. זו לא מחמאה.
    ------------------

עכשיו זה ידוע שאתה אחד הטרולים הגדולים בפורום הזה. אני יודע שאתה מפיק סוג של הנאה סוטה מתשומת הלב שאני ואוהדי ארסנל אחרים נותנים לך. לכן בזאת אני מפסיק להאכיל אותך. זו הדרך היחידה לטפל בטרול.

7. Sir Alex Las' Killa

תקרא את מה שרשמתי בדיון העברות, אל תקפוץ למסקנות.
    בדיוק אותו דבר: רק ליצן יתייחס לדברים ששחקן אומר אחרי שהוא חותם במועדון (למשל, מישהו כמו בנדר). שכיר חרב בחיים לא יהיה אגדה עבורי.

מה קרה בנדר, סיימת מאוחר בית ספר ואתה כועס? אתה בחרת קודם כל להגיב לדברי עם העלבה אישית וציטוט חסר כל קשר (זאת בדיוק הסיבה שאתה מעביר נושא). עכשיו, אחרי ששוב המציאות והעובדות שהצגתי לא נאות אתה זוחל למערת ההכחשה שלך והופך לקורבן? פשוש. היית מת שתהיה לך את הזכות להתעלם ממישהו בפורום הזה. אתה אפילו לא עומד בתנאים להיות טרול. אתה ליצן.

8. מזגן Member

לא מאמין שתעמוד בפיתוי בחיים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. מסוטיזם Member

אם אוזיל היה אומר שהוא הגשים חלום בכך שהוא חתם בארסנל, ניחא, אבל מדובר במשהו שונה לחלוטין.

שוב, מה בדיוק הקשר של השיחת טלפון - אמצעי נורמלי לחלוטין שבו מנג'רים מנסים לשכנע שחקנים להצטרף לקבוצתם, לציון עמדה, דעה כלשהי או לא משנה מה בעבר, כמו 'אהדתי את *** מגיל קטן'?

אם אוזיל או ונגר היו רוצים לעשות מסחרה הוא היה נותן ראיון בסגנון של ואן פרסי. אבל שים לב, אין שם שום דבר בראיון הזה שמנסה להיות סינטימנטלי אפילו בקצת. כל מה שאוזיל אומר זה שהוא אוהב את הסגנון של ארסנל, מצפה לעבוד עם ונגר וחושק לזכות בתארים. אין פה שום דבר מופרז שספק היה מקבל פקפוק, בטח לא ברמה הזאת אלמלא היה מדובר בונגר/ארסנל.

10. alonje Member

אחי, היחיד שליצן פה זה אתה.
    אני לא אומר זאת בכוונה לפגוע או להעליב, אבל אני לא חושב שאי פעם קראתי בפורום, בטח לא בפורום הזה, תגובה כל כך אינפנטילית, ואני בטוח שסיימת בית ספר מזמן.
    כשאתה מגיב למישהו, גם אם אתה לא מסכים איתו באופן מוחלט, יש דרך נאותה להגיב לדברים.
    ובנדר, אני באופן אישי מאוד אוהב את התגובות שלך ואת הדעות והצבע המיוחדים שאתה מכניס לפורום כך שאל תיקח את דבריו ברצינות.

לעניינינו,
    באופן אישי, אין לי מושג למה שחקן כמו אוזיל חותם בארסנל. אני גם לא מבין למה קבוצות כמו מנצ'סטר יונייטד ומנצ'סטר סיטי וקבוצות הצמרת באיטליה או גרמניה לא הביעו עניין באוזיל. בהחלט מסכים איתך בעניין ש"זכינו בלוטו" ואני חושש מסיום העונה בה כמובן לא נזכה באליפות וההשלכות של כך על השחקנים שזוכים למוניטין גבוה בעולם - אוזיל, ווילשייר וקוסייליני.

למרות זאת אני כן אופטימיסט ואני מאמין שרצף טוב שטומן בחובו הרבה מזל יכול להוביל אותנו לעונה יפה ואולי עם חיזוק בינואר נוכל אשכרה להתמודד על תואר כלשהו.

11. Kompany Member

אני כבר כמה ימים מנסה להשלים את כל העמודים האחרונים בדיון והפער רק הולך ומתרחב מיום ליום כך שברשותכם, אני יוסיף את השני גרוש שלי לדיון נכון למקום בו הפסקתי. אוזיל-ונגר-ארסנל.

ראיתי שאוהד ריאל הגיב פה משהו מוקצן ולא קשור למציאות כאשר אמר שסילבה, מולר, מאטה, אינייסטה ודומיהם עדיפים על הגמרני (ועוד שחקנים שהם בגדר פוטנציאל 'גדול יותר' כמו גצה ואיסקו) ולדעתי זה פשוט אימרה מוקצנת על מנת כיביכל להצדיק את התגובה שלו.
    ניקח לדוגמא את סילבה, עם כל הכבוד לספרדי שלמעט החצי הראשון של עונת האליפות (בתקופה הזאת הוא היה הפליימייקר הטוב בעולם לפי דעתי) אז היה באמת עדיף על אוזיל שהיה שני-שלישי לו, כל הזמן(מאז שהוא בטופ כמובן) הגמרני היה מהטובים ביותר. הראיית משחק שלו היא גובלת בגאונות, הוא מהיר, טכני מאוד, יש לו בעיטה מצויינת בשמאל שמשום מה הוא נזהר להשתמש בה, הוא משפר את כל השחקנים שסביבו, הוא עשוי מהחומר של שחקנים כמו קאקה וזידאן, שחקנים שאני אוהב יותר מכל הספרדים ואני מאמין שגם רבים אחרים מעדיפים. הוא פשוט מדהים.

לשאר ההשוואות לא התייחסתי ואני אתייחס עכשיו כי הן פשוט די מצחיקות לי מלבד זו של אינייסטה שהוא אינייסטה. ממאטה אני לא תופס, כל הכבוד לבחור שמעמיד סטטיסטיקות יפות אבל אני ממש לא נלהב מהמשחק שלו לעומת זה של אוזיל שגם מוסיף לזה סטטיסטיקות. הייתי אומר: סילבה(יכולת)+מאטה(סטטיסטיקות)=אוזיל. זה ילדותי אבל יש בזה משהו.

מולר בכלל לא באותו תפקיד כאשר מגצה אני בכלל לא מתלהב, לא מבין מה כל ההייפ סביבו ואיסקו שהוא יהיה חתיכת שחקן ואומנם זוכה אולי לעדיפות מאנצלוטי מה שהרתיע מעט את אוזיל אבל זה בעיקר בגלל הרצון של הראשים שם מלמעלה לכמה שיותר ספרדים ב-11 לדעתי.

אוזיל עכשיו יבוא הרבה יותר לידי ביטוי כאשר הוא על תקן 'הכוכב' ואני חושב שהרכישה הזאת היא רכישה מעולה מצד וונגר שצריך להישאר שם בסיפרייה החדשה כי הוא מאמן מעולה, מהטובים בעולם. עוד אני חושב שארסנל פשוט צריכה למנות מנהל ספורטיבי שיפיל על ונגר שחקנים שנחוצים לפי מה שכל העולם רואה ולא להתבייש לשפוך כסף והצרפתי פשוט יעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, לאמן.
    אני חושב שיש למה לצפות(הטופ3 בהישג יד לדעתי)

12. Bender Member

פלאמיני מדבר:

הוא נראה בחור די אינטילגנטי ואני מתחיל לשנוא את הרעיון שהוא בקבוצה פחות. אולי זה עדייין אדי אוזיל שגורמים אפילו למת'יו להיראות כמו השתפרות... ניחא...

13. Jack Wilshere Member

יש הרבה ביקורת על ווילשר באנגליה בימים האחרונים מצד עיתונאים ושחקני עבר בעקבות הופעה חלשה שלו נגד אוקריאנה. הרבה טענות נשמעות על כך שהוא אוברייטד ולא ראוי לנבחרת. דיטמר האמן למשל כתב בטוויטר שווילשר הוא אוברייטד.

אי אפשר להתעלם מכך היתה ציפייה שההתקדמות שלו תהיה מהירה יותר, מטאורית כמעט, לאור הבגרות והיכולת שהוא הראה אצלנו בגיל מאוד צעיר, אבל זה לא קרה.

אז נכון שהוא לא התקדם במהירות שציפינו, אבל בארסנל קל לשכוח שמדובר בשחקן בן 21 בלבד, שסבל מפציעות ממושכות ולא פשוטות בגיל צעיר. אני עדיין מאמין שבסופו של דבר הוא יהיה השחקן הענק שכולנו מצפים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/13
  14. Mellow29 Kopite

אני לא חושב שזו הייתה הופעה חלשה שלו, כל הנבחרת הייתה עלובה באותה מידה. סגנון המשחק של הנבחרת הזו הוא כמעט תמיד לדלג על הקישור ולשחק על כדורים ארוכים. זו הסיבה שסטיבן ג'רארד מעיף כדורים ארוכים ובליברפול משחק מסירות הרבה יותר קצרות, ושבכדורי שוער ג'ו הארט לא מוסר לבלמים שלו אלא בועט אותם כמו פול רובינסון. השחקנים האלה יותר מנוסים ומסוגלים להתאים את עצמם גם לדרישות הפרה-היסטוריות של הינשוף, ווילשר אולי לא אבל זו ממש לא נקודה לרעתו. אין לו מה לחפש בסגנון כדורגל כזה. עדיף שמילנר יעלה במקומו כי הוא יותר פיזי, היתרונות של ווילשר פשוט נעלמים ב-Hodgeball.

Having said that, אני חושב שהדיבורים על כך שווילשר הוא אובר-הייפד מוצדקים. הוא שיחק בצורה פנטסטית כשהיה בן 18. מאז עבר כמה פציעות, אחת קשה במיוחד, ואי אפשר לציין הופעה שבה באמת שיחק כמו וורלד קלאס. קלברלי והנדרסון לא הוכתרו כקשרי על ב2010, ועדיין בשנה האחרונה שיחקו יותר טוב מווילשר. מה זה אומר? שזה היה עוד מקרה שבו באנגליה רתמו את העגלה לפני הסוסים. יש לו פוטנציאל ענק, אבל צריך גם לומר שכרגע הוא עדיין לא שם על בסיס קבוע.

15. oranfu Member

יכול להיות גם שהמבקרים למיניהם נותנים לשמועות עליו להשפיע על ההתייחסות אליו. אף אחד לא רוצה לומר זאת בפה מלא, אז מבקרים אותו על הכושר הרע שהוא כביכול מפגין.

אני חושב שאין ממש ספק שהוא מאוד מוכשר. במקרה שלו ההתלהבות של האנגלים היתה מוצדקת לדעתי (אולי מוגזמת, אבל הוא אכן שחקן יוצא דופן בכדורגל הבריטי). עדיין בסה"כ בן 21. מצד אחד מבקרים את ווילשייר שלא מראה שום דבר מיוחד בניגוד לציפיות, מצד שני מהללים את קלברלי ש-לא מראה שום דבר מיוחד כי ממנו לא היו כאלה ציפיות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/13
מצב נושא:
הנושא נעול.