ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. GentlePunter Member

צפיתי במשחק הערב ובעקבותיו אין חדש לגבי הצורך בחיזוק - ברור כתמיד, ולא ברור מתמיד.

יותר מדי חוליות חלשות שיחקו במחצית הראשונה, ג'נקינסון בדיחה עצובה שבישל לאינסינייה את הראשון, נאברי חלש ולא מרשים, וג'ק לא בכושר. בהיעדרו של קשר דפנסיבי של ממש, נאפולי מימשה בקלות 100% הצלחה מהשדה בשתי מתפרצות. במחצית השנייה לא היה להם כלום.

מצבים כמו חול ואין מה לאכול - ניצול המצבים שלנו עד למספרת המופלאה של ג'ירו - מחפיר. כמעט כל שחקן התכבד בהחמצה של הזדמנות של 99% ובראש ג'ירו עצמו. "כיכבו" גם נאברי, ג'ק, ופודולסקי עם פנדל עלוב.

בקיצור, שום בשורה חדשה שלא ידענו עליה מקודם, לא לטובה ולא לרעה. לדעתי לא היה מקום להצטרף למקהלה ולהיות כאחרון האוהדים ששרקו בוז במחצית.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/13
  2. Bender Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מלבד זה שכן היה מקום לשרוק בוז לדעתי, בגלל שלמרות שברור שזה לא ההרכב וזה משחק ראשון וזה מול קבוצה מהטובות באירופה (לפחות בעשירייה וסביר להניח שמעלינו), עדיין ברור שאין לנו יכולת להתמודד על תארים עם הקבוצה הזו. ומי שלא יכול להביא את השחקנים הנכונים כאשר יש את המשאבים לעשות כן נכשל בעבודתו אפילו אם הוא מוציא ממה שיש לו יותר ממה שצפוי.

הרי יש לנו פתיחת עונה די קלה ולכאורה יש סבירות שהתוצאות יהיו חיוביות בתחילת העונה. ואז ידברו על שיפור ועל מועמדות לתואר כו' בעוד הקבוצה הזו בינונית מבחינת צורת המשחק ביום טוב שלה, ושנה שעברה הייתה טובה בעיקר בהשגת תוצאות (מינימליות ורק בסוף העונה) ולא בכדורגל, לכן הבאה של שני שחקנים ברמה עולמית להרכב היא הכרח ולא בונוס.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/13
  3. JohnTerry26 Member

He fucked you again!

אוי איזה מלך אני לא יכול

No trophies for youuuuuuuu

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אל תגידו שלא התגעגעתם...

5. skyday20 Member

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935875_501377293285101_519197916_n.Xxx

6. JohnTerry26 Member

כשהבחור הזה מריח דם...

לא רק שהוא לקח להם את התואר עם השער הראשון, הוא גם הביא את התואר לגלא בשער השני.

7. Bender Member

יכול להיות שהבחור עשה לנו טובה ענקית דווקא בזה שהוא רימה והבריק בדקות האחרונות. אני מקווה שההופעה הזו ואם לא היא אז התוצאה והסיום במקום השלישי בטורניר שלנו מול קבוצות טובות אבל לא הטובות ביותר, ישחרר את ונגר מהפנטזיות שהוא מפתח במחנות אימונים כול קיץ. הוא רואה רק את השחקנים שלו (שוכח שיש שחקנים אחרים בעולם) וחושב שיש לו שחקנים שכול אחד WC בעוד בעצם כול מה שיש לו זו קבוצה ששווה מקום 4-5 בליגה האנגלית.

8. seby Member

עם כל הכבוד לדרוגבה, שמאז שהנרי עזב את הליגה הוא ללא ספק החלוץ הטוב ביותר שהיה באנגליה בשנים האחרונות ועדיין גם בגיל 35 הוא יותר טוב מכל שחקן בארסנל הנוכחית, אני עדיין חושב שהוא פשוט ניצל חוסר ניסיון של מיקל (מתי ונגר יבין שהבחור אם כבר בלם ובטח שלא מגן שמאלי...) ושופט עיוור ואת העובדה שמרטסקר שיחק 180 דקות תוך 24 שעות והוא פשוט היה מפורק ועייף...

בנוגע לארסנל... אין לי משהו לחדש - 180 דקות בלי שער ממהלך כדורגל (2 מצבים נייחים+הרבה מזל מת'יאו), בקושי הגענו להזדמנויות - אפס יצירתיות, אפס מחשבה, אפס לחימה, הגנה פרוצה משום שאין קישור הגנתי, כל שחקני האגף לא בכושר, ונגר ממשיך לתקוע את צ'מברליין באמצע המגרש, לתת במה לראמזי החלש, קאזורלה רק התחיל להתאמן והוא חלוד ולא בכושר וזה מאוד בעייתי בשבילנו ואנחנו פשוט נראים זוועה ואם המשחק האחרון ביפן היה מובן חוסר האכפתיות, היומיים האלה לא מובנים.

אם אתמול בניטז לא היה מוציא את כל השחקנים הבכירים שלו, אז גם נאפולי היו מנצחים אותנו ואנחנו באמת שיחקנו ממש רע התקפית ביומיים האלה והגנתית כרגיל - חשופים למתפרצות כי הקישור לא קיים מבחינה הגנתית ואף אחד לא מחלץ ועוצר התקפות ועמדת השוער כל כך לא יציבה - מי השוער הראשון לעזאזל?

אנחנו נראים רע מאוד, אבל ונגר חושב שזה מספיק אפילו לאליפות, אז מה אפשר להגיד על זה?

העיקר שג'ירביניו עזב...

9. alexshw Member

נו בשביל זה הרברט צ'מפן הורה לשנות את שם המועדון מ - THE ARSENAL ל - ARSENAL
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. alonje Member

אם אתמול הייתי פחות נסער מהתיקו החלש, היום אני פשוט מאוכזב.
    מהשליטה בכדור הייתה של גלא בלבד היום. פשוט בושה. שחקנים כמו צ'מבו, וולקוט, ראמזי קאזורלה(שחקן ענק אבל מאוד חלוד) וארטטה לא מצליחים להניע כדור מול אלופת.... (!)טורקיה(!)....בבית! לא מדובר בקבוצה של נגרים כמובן, אבל בטח שלא בברצלונה.

אני חושב שמבחינה הגנתית, אין מקום להשוואה בין סאנייה לקוסייליני. קוסייליני אדיר, ובאמצעות החטיפות שלו אנחנו יוצאים להמון מתפרצות והחזקת הכדור שלנו יציבה יותר. בנוגע למיקל - מעולם לא ראיתי אותו וחשבתי שיש לו פוטנציאל להגיע לרמות הגבוהות.
    ראמזי היה עלוב היום(כמו תמיד) וסאנוגו בהופעת בכורה גרועה מאוד, ללא הברקה אחת. מאוד מקווה שהמשחק הזה לא מעיד על העתיד.

למה ווילשייר לא שיחק? יש חשדות לפציעה?

וחברים, לכל מי שאומר שאנחנו לוזרים..
    כבר 8 שנים רצופות אנחנו זוכים בתואר שלא מנצ'סטר, לא סיטי ולא צ'לסי לקחו! קצת רספקט לונגר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/13
  11. skyday20 Member

איזה תואר? אם זה הונגר קאפ, לדעתי יש לסיטי וצ'לסי כמה כאלה.

http://rf.rno.bz/CMS/Albums/60/4206_Curious_Rgb_180x0.Xxx

12. alonje Member

אני אשאל אותך שאלה אחרת.
    ראית פעם את סיטי וצ'לסי חוגגות את הזכיה בתואר הזה?

אני באמת חושב שונגר לא עיוור והוא מבין שהוא חייב לצרף לקבוצה שחקן איכותי שיידע להפוך אותנו מקבוצה שנלחמת על מקום רביעי לקבוצה שנלחמת על אליפות.
    מה שבטוח - עם הסגל הזה, גם אם מגפה נוראית תשמיד את כל מנצ'סטר ואיראן יטילו פצצת אטום שתחריב את לונדון מלבד החלק הצפוני של העיר - עדיין לא נזכה באליפות.

13. חוצפן חיובי Member

אז אני חושב שונגר עיוור.
    ואם אני ממשיך את הדימוי אז מי שחושב ששחקן אחד כן יהפוך אותנו לקבוצה שנלחמת על האליפות הוא כבד ראייה, או לפחות צריך משקפיים עם מספר מאוד גבוה.

14. seby Member

בשביל שארסנל תוכל לאיים על 3 הגדולות של אנגליה היא צריכה לפחות 4 שחקנים ברמה עולמית להרכב: שוער, קשר הגנתי, קיצוני וחלוץ מטרה. בנוסף, אנחנו צריכים עוד בלם לרוטציה.

אלה 5 הרכישות שונגר היה צריך לבצע הקיץ ולבזבז איזה 70 - 85 מיליון שאמורים להיות לנו ואפילו גזידיס אומר שיש כסף, אבל ונגר עושה דברים כמו שהוא רואה לנכון והמועדון תומך בו בכל דבר.

לצערנו, ונגר חושב שמה שיש מספיק לתואר, הקטע שאותו תואר שונגר אומר זה מקום 4 (בטח אם בייל עוזב) ועם איך שאנחנו נראים, למה שסוארז ירצה לבוא אלינו, כאשר כל מועדון בעולם רוצה אותו? כנראה הקטע עם הנשיכות וכו' ממש הוריד את הדרישה לאחד מהחלוצים הטובים בעולם, עד כדי כך שהוא ירצה להגיע אלינו...

אם אני סוארז אני ממשיך עוד עונה בליברפול ומחכה להצעה משיטי, צ'לסקי, פ.ס.ז, ריאל מדריד וכו' - מועדון עם עתיד ורעב לתארים ולא מועדון תחת דיקטטורה של צרפתי מעבר לשיא שחי בתוך בועה לא מציאותית ושרוב הקהל, לפחות 60 אלף בכל שבוע ממשיכים להיות עיוורים ולתמוך בו.

כולי תקווה שונגר לא יבזבז פאונד אחד הקיץ ואז שבקיץ הבא הוא יעזוב, נביא מאמן צעיר ואיכותי כמו קלופ או פראנק דה-בור ואז להם יהיה את כל התקציב מהקיץ הזה + תקציב מהקיץ הבא ונוכל באמת לעשות מהפכה.

זה יקרה? אני חושב שיש 1% סיכוי שזה יקרה ו- 0% אם אנחנו שוב מסיימים בטופ 4.

15. zivmay Member

זה לא רק רכש שאנחנו חייבים וכנראה לא יגיע, זה יותר מזה. ונגר מיושן, בצורת משחק, בטקטיקה בפריסת הלחץ של השחקנים במגרש.
    מבחינת השחקנים, צ'מברליין היחידי שרצה לעשות משהו, אבל גם הוא מקבל גב מונגר כאילו הוא מסי שהיה קטן ומרגיש כמו פרימדונה במגרש.
    אין גרם של תקווה בקיצור.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/13
מצב נושא:
הנושא נעול.