ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מזגן Member

2011-12

ואן פרסי עם 14 בישולים זלאטן עם 15
    ואן פוסי עם 5/37 זלאטן עם 12/35 שערים/פנדלים כאשר זלאטן עם למעלה משליש מהשערים מהנקודה הלבנה.

אם לצפות בשערים אז לפי דעתי (ואף אחד כאן לא יכול להאשים אותי באהבת ואן פרסי יותר מדי) השערים של ואן פרסי מרהיבים יותר והפינישינג שלו הוא ברמה גבוהה יותר. הסיומת בתוך הרחבה בנגיעה מכל זווית אפשרית ובכל רגל ושערים כמו זה מול אברטון הם ברמה יותר גבוהה ממה שזלאטן הציג בעונה ההיא.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

2. alonje Member

ראמזי הוא באמת השחקן הכי טוב עד כה בפריימרליג. למרות זאת, אני חושב שהוא נהנה מריצה טובה ומומנטום, ולא שמדובר בשחקן שיכול להפוך לאחד הטובים בעולם בעמדה שלו בקביעות.
    הלוואי שאני טועה, ימים יגידו...

3. Bender Member

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Giroud

Substitutes: Vermaelen, Rosicky, Ramsey, Monreal, Fabianski, Bendtner, Jenkinson

- הצמד חמד אוזיל וקסורלה משחקים לראשונה יחדיו!
    - ראמזי מקבל מנוחה אחרי ששיחק בכול המשחקים שלנו עד כה וגם השלים את כול 90 הדקות בשני המשחקים של וולס.
    - ג'ק משחק בנוסף. האם הוא יהיה באמצע או בצד?

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/13
  4. dkallner Member

למישהו יש שידור טוב בסופקאסט?

5. חזק מנטלית Member

אני מקווה שונגר לא בונה על מרכז מגרש של פלאמיני את ארטטה בעונה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/13
  6. חוצפן חיובי Member

מן הסתם ג'ק ישחק באגף כי ארטטה ופלאמיני ישחקו בקישור האחורי ואוזיל מאחורי ז'ירו. אני רק מקווה שהוא ישחק בימין שזה אמור להיות מקום הרבה יותר טבעי עבורו, ולא בשמאל כפי ששיחק עד עכשיו. וההפך לגבי קאזורלה.

7. Bender Member

הגול הכי יפה השנה. שמדברים על גול כמו פיפ"א אפילו לא חולמים על כזה ביצוע. אין מה להגיד. מדהים.

8. Gunner_ForeveR Member

וואו, הייתי בטוח זה סתם פגע בשחקן של נוריץ' אבל אז אני קולט בהילוך חוזר שזה הכל נגיעות של שחקני ארסנל ושזה היה עקב של וילשייר ולא שחקן של נוריץ' שפגע בו הכדור...

9. פול סקולס Member

בישול אדיר של ג'ירו, עוד טאץ' יפה שלו לאוסף אחר ההקשתה מעל השוער במדי נבחרת צרפת.

10. gilbe Member

אין מצב גם אחרי הרבה אימונים שאני משחזר שער כזה בפיפא

11. Bender Member

אני לא מדבר על לעשות את זה, אני מדבר אפילו על לחשוב לעשות את זה... הכול פשוט זרם בצורה מדהימה. שער שאי אפשר לשחזר ולא נשחזר בקרוב. יצא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Jack Wilshere Member

גדול אדיר ונדיר, אך בסך הכל מחצית מאוד פושרת.

קאזורלה לא מספיק נייד ומדויק ואפשר כמובן להבין אחרי שלא שיחק די הרבה זמן. אוזיל לא מעורב מספיק. ופלאמיני נפצע.

לא מבין למה אנחנו לא לוחצים קבוצה כמו נוריץ בחלק המגרש שלה במשחק בית ומאפשרים לה להחזיק יחסית הרבה בכדור.

חייבים ניצחון.

13. חזק מנטלית Member

מתי 'סתם מומנטום' אמור להיגמר?
    כי אנחנו נמצאים במחזור השמיני, בערך רבע מהעונה ורמאזי מספק עוד משחק מדהים.

14. seby Member

ניצחון מצויין וחשוב ואני מאוד מרוצה שניצחנו אחרי פגרת נבחרות ואחרי התיקו המאכזב במחזור הקודם.

5 נקודות שאני רוצה לגעת בהן:

1) אוזיל - הוכחה לבוס העקשן והקמצן שלנו שאם אתה רוכש שחקן ב- 40 מיליון כי הוא שווה את זה, אז מן הסתם אתה תקבל תמורה ששווה הרבה יותר מלראות רווח בדוחות הכספיים שלך. אם ונגר היה מביא עוד 2-3 אוזילים נוספים לקבוצה, אז באמת שהיינו יכולים לקחת תארים...

2) ראמזי - למרות שונגר תמיד אומר ולרוב זה שטויות, הפעם באמת נראה כאילו עם ראמזי של השנה קיבלנו שחקן חדש ודווקא היום מאז שהוא נכנס הוא היה קצת כבוי ובעיקר לא מצא את עצמו בגלל שהוא היה לבד בקישור עם ארטטה, אבל מאז השער המדהים שלו הוא היה נפלא.

3) פלאמיני/ארטטה - זה מדהים איך החיסרון שלו הורגש. ארטטה שוב הוכיח שהוא לא קשר הגנתי וזה לא באשמתו, הוא פשוט לא יכול לבצע את התפקיד הזה. למזלנו הפציעה של פלאמיני זאת רק מכה בראש ואני מאוד מקווה שביום שלישי הוא יהיה כשיר ויפתח לצידו של ראמזי בקישור. ארטטה? לספסל.

4) ג'ירו - למרות שהעובדה שהוא לא כובש כמה משחקים אצלנו ובקושי מגיע למצבים (היום רק מצב אחד והשוער פשוט הציל בצורה מדהימה), הוא עדיין מאוד יעיל, מבשל אפילו בדרכים יפות משל אוזיל ואני רק מקווה שהוא יחזור להבקיע ומהר, משום שזה חשוב לביטחון העצמי שלו.

5) ווילשייר - אז היום דווקא ג'ק שיחק מצויין באגף ימין, בעיקר כאשר סאנייה רק באגף ואז ג'ק נכנס קצת לעומק, אפילו שיחק קרוב לאוזיל ואני לא מבין למה כל רבע שעה ונגר הזיז אותו לאגף שמאל ששם הוא גם היום וגם במשחקים הקודמים היה סופר חלש. אפילו במשחק הקודם, אז כאשר הוא עבר לאגף ימין הוא נראה מצויין והשווה. כרגיל, אני לא מבין את ונגר.

לסיכום, חוץ מדקות רעות מהדקה ה- 30 ועד השער שלנו, ראינו היום איזה 40 דקות טובות מאוד של כדורגל, עם בעיטות מרחוק, לחץ בחלק הקידמי והרבה יצירתיות (וזה עם קאזורלה בכושר זוועתי וממש לא חד), אז יש פוטנציאל. אני עדיין ממשיך להתעקש על כך שחסר עוד קיצוני שמאלי מהיר/חלוץ נוסף ות'יאו מאוד חסר, כי ההתקפה שלנו די איטית, אבל כל עוד הקבוצה תמשיך להאמין בעצמה ולהילחם על המגרש, אני חושב שאנחנו נהיה בסדר.

צ'לסקי עדיין נראת לי חזקה ועם יותר ניסיון וסגל איכותי יותר, אבל אולי אנחנו שווים 75-80 נקודות העונה, תלוי בפציעות כמובן...

15. Bender Member

בדיוק חשבתי את אותו הדבר. עולה מהספסל. גול אה-לה מסי, בישול מהאוויר אה-לה אוזיל, עובר שלושה שחקנים בסיבוב אה-לה רונלדיניו. סתם עוד יום עבודה של אהרון ראמזי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

בכלל ארבעה שערים, כול אחד יותר יפה מהשני. הקבוצה הזו מאד תכליתית. לכאורה היו רגעים במשחק שנראה שנוריץ' שולטים בקצב, אבל זה בגלל שהקבוצה הזו לא מלאה באגו. לתת ליריבה את הכדור ולהגן זו לא בושה, זה חלק מהמשחק שלנו. מצד שני, היא לא עושה פוזה בהתקפות. אין בכלל wave after wave כמו שהיה בשנים עברו.

הקבוצה הזו לא מנסה לנצח, היא משחקת כדי לנצח, זה כול ההבדל. אין לנו בעיה לתת ליריבה את הכדור כי יש ביטחון במשחק ההגנה גם בלי הכדור (חידוש של השנה האחרונה). משחק ההתקפה מאד תכליתי וממוקד, ומעל לכול מלא סטייל וקלאס. ארבעה שערים שדניס, טיירי, פרדי, רובר ופטריק (האלים) היו מתגאים להגיד שהם שלהם.

נ.ב

ואפשר להתגאות בכך ששרדנו כמה שנים קשות כדי שנוכל לראות במו עינינו את הפלא: וולשיר וראמזי הצמד הבריטי הצעיר, שאבד לפציעות ומשוכות אין ספור, מלהטט לנו מול העיניים וממלא את מלוא הפוטנצאיל שלו. תענוג שאין כמותו אחרי שנות הסבל. לא יאמן שהגענו לכאן בסופו של דבר, ממש כמו שחזינו לפני ארבע שנים. היה שווה לחכות.

מצב נושא:
הנושא נעול.