ארסנל 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. zivmay Member

אני חושב ספציפית במשחק הזה היינו יותר טובים. כנראה שעדיין לא השתקמנו בצד המנטלי מול הקבוצות האלה. עדיין נאיביים. אבל אני מאמין שזה ישתפר. סגרנו אותם מצויין כל המשחק. הבעיה שדי התבטלנו. היינו צריכים לרוץ יותר מרחק ויותר מהר. אני מאמין שככל שהעונה תמשיך אנחנו נפטר מהנאיביות הזו גם מול קבוצות כאלה.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביטחון הוא דבר טוב, במינון הנכון.
    אצלנו הביטחון אתמול עלה לרמה של עודף ביטחון, מה שגרם לנו לתקוף את דורטמונד ולהפקיר את ההגנה כאילו אנחנו משחקים נגד ברדפורד בגביע.

3. Bender Member

כול מילה שלי נכונה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx לעצמי!

4. skyday20 Member

גלורי האנטר : ).

Oh well then. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

יותר חשוב מההפסדים האלה מדי פעם זה איך ארסנל תגיב אליהם, גם ב'פרופורציות הנכונות', ארסנל יכולה לקפוץ בחזרה מול קבוצה עולה חדשה כמו פאלאס.
    אבל אחרי זה ארסנל מול צ'לסי ליברפול דורטמונד יונייטד ברצף, זה מבחן קשה ה1 לחבורת ההייפ הזאת.
    לדעתי הם לא מתאימים לאליפות,
    אוזיל הוסיף בוסט להרכב, אבל אם הוא לא ישחק לפעמים, או יהיה בפורם אחר, אז זה יכול להשפיע משמעותית, לפחות הכיוון חיובי, צ'לסי וסיטי לא רחוקות בכלל, חזקות עם כמות יותר גדולה של שחקנים ברמה גבוהה, למרות התחלה קצת רגועה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/13
  5. Jack Wilshere Member

איזה מחצית איומה. אין שום דחיפות במשחק של הקבוצה, מתמסרים באיטיות בלי שום תכלית ואין מהירות בחלק הקדמי. גם ההגנה לא נראית בטוחה. פאלאס הגיעו לכמה הזדמנויות לא רעות.

ככל שהמשחק מתקדם בתוצאה הזו, פאלאס מקבלים יותר ביטחון, המשחק הופך קשה יותר והסבירות שנאבד נקודות גבוהה יותר.

כפי שזה נראה כרגע, אני חותם על 1-0 קטן בזמן פציעות מנבדל.

6. Bender Member

השחקנים נראים גמורים מבחינה פיזית. בייחוד ג'ירו, שפשוט היה לו משחק זוועתי וראו עליו שאין לו כוח לזוז. למרות העייפות הקשה ניצחנו וזה מה שחשוב. בלי ארטטה ובלי פאלמיני למשחק מול ליוורפול? אולי זה טוב כי נעלה בהרכב של ראמזי וולשיר ואוזיל כאשר רוזצקי וסנטי באגפים. אני חושב שאנחנו משחקים הרבה פחות טוב מאז שארטטה חזר להרכב, ודווקא אשמח לראות הרכב בלעדיו. בנוסף אני חושב שג'ק צריך כמה משחקים בתפקיד יותר אחורי כדי להחזיר לעצמו את הביטחון. היום הוא נכנס לתפקיד יותר אחורי ונראה מעולה.

אני לא אנתח את ההופעות של השחקנים כי היה ברור שכמה מהם היו מאד עייפים, ולכן שיחקו רע. אני שמח שניצחנו, כי כול משחק בליגה יכול להיות מוקש. עכשיו יש להרכב מנוחה עד למשחק מול ליוורפול, כי מבחינתי אני עולה עם שחקני נוער מול צ'לסי ומפסיד בשלב הזה, ועם הפציעות שיש לנו כרגע. והאמת? לא יזיק לנו לוותר על העומס של משחקי גביע הליגה.

7. Gunner_ForeveR Member

הייתי די בטוח שאנחנו באים לטייל היום, ובסוף עברנו עוד משחק מורט עצבים ו-3 נקודות בשיניים כמו שאנחנו רגילים כמעט בכל משחק העונה, אבל כמו שאומרים - העיקר ה-3 נקודות... המחצית הראשונה הייתה מחרידה, גם השנייה הייתה די דומה אבל השגנו שער מהיר מאוד ולא יכולנו לבקש פתיחה טובה יותר, ומהרגע של האדום רק הסתגרנו והעברנו את הזמן... שצ'סני די חתום על הניצחון הזה עם 2 הצלות נדירות, יכולת מאוד מעודדת שלו העונה. פלאמיני נפצע ולא ראיתי מה קרה לו חוץ מזה שהוא תפס את המפשעה כשירד לספסל, ולפי מה שאני יודע יש סיכוי שזה יכול להשבית אותו לכמה שבועות, ובנוסף ארטטה שייעדר מהמשחק הקרוב מול צ'לסי, ויוצא שאנחנו מגיעים למשחק הזה בלי קשר אחורי. פלאמיני היה חסר מול דורטמונד ויהיה חבל לאבד אותו שוב ודווקא עכשיו כשאנחנו צפויים לשחק מול יריבות קשות בתקופה הקרובה. ניכר שהשחקנים חייבים רוטאציה ומעניין עד כמה ונגר יילך רחוק ביום שלישי עם העניין הזה, כי אם נראה הרכב דומה לזה שפתח מול ברומיץ' בשלב הקודם בגביע הליגה, אז כמעט ואין לנו סיכוי להתומדד מול צ'לסי שעם הסגל העמוק שלה כנראה ותפתח בהרכב חזק יחסית. אני לא הייתי הולך רחוק מדי ונותן לכמה שחקני הרכב התקפיים לשחק כמו וילשייר, ראמזי, קאזורלה, רוזיצקי ואולי אפילו ג'ירו (ועכשיו זה כבר מתחיל להיות מורגש שפשוט מתסכל שאין לנו אלטרנטיבה אחרת על הספסל עבורו, ואני לא יודע עד כמה הוא יוכל להמשיך בעומס הזה. ונגר יהיה חייב להביא חלוץ בינואר). בהגנה אפשר לפתוח עם אותה הגנה שפתחה מול ברומיץ' בשלב הקודם (והייתי משאיר את שצ'סני ככה ליתר ביטחון).

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון כל כך חשוב וכמה סיבות:
    בנדר אמר בצדק שהציפיות יצאו מכל פרופורציה, ציפו מאיתנו לנצח את דורטמונד, אחרי התיקו עם אלביון, עוד איבוד נק' ובתקשורת היו מדברים שלא בצדק, על "משבר" שהיה יכול לפגוע בשחקנים הצעירים ומנטלית בכל הקבוצה.

ג'ירו, שער שמוסיף המון לביטחון, שצ'סני עם העצירה של הבעיטת וולה, אחת העצירות המרשימות שראיתי העונה בפריימר, כדור חד ומהיר ששינה כיוון כל כך מהר, תגובה של שוער מהרמה הגבוהה ביותר.

עוד מילה טובה לקהל הנהדר של קריסטל פאלאס, מביא רוח חדשה לממלכה באמצעות סגנון אהדה שלא נהוג אצלנו וזה דבר מבורך. מקצבים של שירים ששומעים בעיקר בגרמניה, מזרח אירופה ודרום אמריקה.
    התרבות הזו חייבת להגיע אלינו כבר, נמאס להיות קהל של קונצרטים, צריך תצוגות, יותר דגלים, יותר קונפטי, קצת מבאס שכל השירים באנגליה הם אותו מקצב ורק משנים את שם הקבוצה. אז נקווה שזה יצבור תאוצה.

9. Gunner_ForeveR Member

ארטטה ירצה את ההשעייה שלו רק מול צ'לסי ביום שלישי הקרוב, לא?

10. אבו Member

11. חזק מנטלית Member

אבל זה אדום ישיר.

12. Jack Wilshere Member

ניצחון חשוב, במיוחד איך שהמשחק התפתח.

בכל הנוגע ליכולת - הופעה חלשה מאוד, אולי החלשה ביותר העונה.

מטבע הדברים, הרבה שחקנים היו חלשים. בלטו בחולשתם - ז'ירו (נגיעות ראשונות גמלוניות והיה צריך לנגוח כמו שצריך את ההגבהה של סאנייה, להבקיע את השני ולסגור עניין); אוזיל (לא מעורב מספיק ואיבד יותר מדי כדורים, כולל איבוד כדור קריטי במהלך שהוביל להרחקה של ארטטה. קראתי שמשווים אותו לדניס, אך לי הוא מזכיר יותר את חלב, הן בכל הנוגע לטיפול בכדור והן בכל הנוגע להתמזמזויות המיותרות עם הכדור במקום לבעוט לשער); קאזורלה (לא מעורב מספיק ולא מספיק מדויק).

סאנייה היה מצוין לדעתי, ואני ממשיך לטעון שהוא אחד משחקני ההגנה היציבים בעולם ומגן מעולה מבחינה הגנתית (היתה לו ירידה ביכולת בעונה שעברה אחרי שחזר מפציעה ארוכה, אך העונה הוא מצויין עד כה). לפי מה שאני קורא ושומע, הוא לא יחתום על חוזה חדש, ואני חושב שזו טעות.

גם מונריאל היה מצויין בדקות שהוא שיחק. היו לו כמה חילוצי כדור ופעולות חשובות שהעבירו את הזמן.

גם שצ'סני, שעד כה העונה שמר אמנם על יציבות, אך לראשונה אפשר לומר שהוא הביא נקודות במו-ידיו עם ההדיפות המצוינות במצב של 1-0.

אני חייב לומר גם כמה מילים על גנברי - גם היום וגם נגד סוונזי הוא היה מבין הבודדים שלקחו אחריות וניסו לעבור שחקן ולפתוח את המשחק הצפוף. אם הוא לא מעז ונופל ברחבה, אני בספק אם אנחנו מנצחים היום איך שהמשחק התפתח, וזה גם גורם לי לחשוב שבינתיים יש לנו מזל והכל הולך לנו כרגע, כי אם פלאמיני לא נפצע, גנברי לא משחק.

לטעמי, אסור לעלות אף שחקן הרכב למשחק נגד צ'לסי בגביע הליגה. השחקנים חייבים מנוחה.

13. gilbe Member

אדום זה הרחקה משני משחקים

14. Gunner_ForeveR Member

אדום ישיר "ספורטיבי" זה הרחקה למשחק אחד ממה שאני יודע... בדיוק כמו שקוסיילני הורחק העונה רק למשחק אחד.

15. gilbe Member

אתה צודק, השאלה אם יתייחסו לעבירה הזו כספורטיבית

מצב נושא:
הנושא נעול.