ארסנל 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. פול סקולס Member

אתם באים לבקר אצלינו ברבע גמר הגביע...

אתם קבוצה כדורגל טובה מאיתנו השנה (לא שזה אומר הרבה...), מעניין יהיה לראות אתכם באולד טראפורד מבחינה מנטלית. פעמיים, בעצם...

2. cheddar Member

כמה מקורות מדווחים על כך שתיירי הנרי הצטרף לצוות המקצועי במועדון.

3. seby Member

מונריאל מגן בינוני ובלם עוד יותר בינוני והסיבה העיקרית היא העובדה שהוא מאוד איטי ורך, אז רוב שחקני הכנף באנגליה מתגברים עליו בקלות. אני חושב שגיבסי מגן לא פחות טוב ממנו והתקפית הוא 4 רמות מעליו ואני לא מבין למה ונגר ממשיך לתת לו את המקום בהרכב במקום גיבסי.

דרך אגב, למישהו יש לינק למשחק היום?

4. alexshw Member

יאמן את אחת מקבוצות הנערים.

5. Koscielny Member

מוריניו על ארסנל:

צודק בכל מילה.

6. seby Member

אנחנו ממשיכים עם היכולת הגרועה של המשחקים האחרונים והאמת, יש לנו מלא בעיות בקישור ובהתקפה (לא כולל ג'ירו).

קוקלאן סביר בהגנה, אבל הוא שומר לבד עם הרביעייה האחורית (ראמזי ממש חסר) והתקפית הוא לא תורם כלום, בעיקר בהנעת הכדור.
    קאזורלה ירד לפחות ב- 30% מהיכולת שלו מאז שאוזיל נכנס להרכב והוא בעיקר רץ בחלק שלנו של המגרש.
    אלכסיס עוד לא חזר מהפציעה ואני חושב שאחת הסיבות ליכולת הרעה היא העובדה שונגר החזיר אותו מהר מדי מהפציעה שלו.
    וולבק לא קיצוני, פרגסון ידע את זה וגם ואן חאל ולכן הוא מכר אותו ורק ונגר חושב ככה - וולבק צריך להיות המחליף של ג'ירו ולא יותר.
    אוזיל ממשיך להיות רך ונאיבי והוא תוקע כמעט כל התקפה שלנו.

לדעתי צריך לעשות 2 חילופים מיידים והם שאוזיל ו- וולבק צריכים לצאת ובמקומם ת'יאו חייב לשחק באגף ימין (איך הוא לא מקבל יותר דקות לעזאזל ווולבק מועדף על פניו??) וגם צ'מבו צריך להיכנס לאגף שמאל ואז אלכסיס צריך לשחק במרכז עם ג'ירו ב- 4-4-2 ואני גם חושב שקאזורלה יכול לנוח קצת ורוזיצקי יריץ את הקבוצה טוב יותר.

כבר נגד קריסטל פאלאס נראנו זוועה ועם מזל נצחנו וחוץ מהמגנים אלה אותם שחקנים שפתחו היום והוא נראים אותו הדבר! החמישייה הקידמית הזאת לא מתאימה ביחד והם גם נראים עייפים, בעיקר קאזורלה ואוזיל ולכן, צריך לרענן כמה שיותר מהר, אך לצערי עד הדקה ה- 65-60 אנחנו לא נראה שינוי (אלא אם נחטוף את השני...).

אם ונגר לא עובר את מונאקו הסופר בינונית (ופצועה) הזאת, זאת שערורייה, השפלה גדולה וכל דבר חוץ ממעבר לרבע הגמר לא מתקבל על הדעת! בינתיים ברבע הראשון אנחנו נראים כמו קבוצה שלא מגיע לה לעבור וזה גם במידה והפועל פ"ת הייתה היריבה שלנו.

בושה עד עכשיו - השחקנים צריכים להילחם כמו גלאדיאטורים במחצית השנייה.

נ.ב.
    בנוגע למוריניו ולמרות שהוא שחצן וכו' וכו' ובלה בלה - הלוואי הלוואי והוא היה המנג'ר שלנו, כי הוא מהר מאוד היה מזהה את הבעיה שלנו בעמדת הקשר ההגנתי, הוא לא היה מוותר על פברגאס והוא היה מביא לנו חלוץ ברמה עולמית שחסר לנו והיה לוקח תארים ובבקשה אל תגידו לי שונגר משחק כדורגל יפה, כי כבר לפחות 3 שנים ארסנל לא משחקת כדורגל יפה וזה סתם מוניטין שיש לה שאנשים זוכרים אולי את הקבוצה של ססק, חלב וואן פרסי - היום אנחנו משחקים כדורגל סביר+, חצי עונה אלכסיס סחב אותנו, יש לנו הגנה, שאם היא בריאה, היא יציבה ורק נגד קבוצות מה8 אחרונות בליגה ובבית אנחנו משחקים ונראים סביר.

לדעתי אין היום אף קבוצה בעולם שמשחקת כדורגל יפה ורק ברצלונה לפעמים נראת מדהימה וזה רק בגלל שיש להם את מסי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/15
  7. seby Member

פשוט בושה וחרפה... ארסן ונגר הוא פשוט מאמן שכונתי - ניהול המשחק שלו היה פשוט שערורייתי היום.

קודם כל, אמרתי לכם שהוא ייזכר שיש לו חילופים רק עם ה- 2-0 שלהם וגם אז, התגובה היא להוציא את השחקן היחיד שהגיע למצבים (ג'ירו) ולהכניס את ת'יאו (סבבה) אבל אז וולבק בתור חלוץ מטרה? וולבק?!!? זה שהבקיע גול בפעם האחרונה כשארטטה עדיין היה בריא??? ואז החילוף ההזוי של קוקלאן במקום צ'מבו שאז איבדנו כל סיכוי לשלוט במגרש ולהרוויח כדורים ולעצור מתפרצות וגם אוקס שוב בתור קשר מרכזי??? כמה משחקים גרועים שלו צריך בשביל שונגר יבין שהוא רק קיצוני?!?! עם כל הכבוד לשער הנפלא, היה לו 4 איבדו כדור שערורייתיים וזה לא באשמתו, פשוט הוא לא קשר מרכזי!!!

והכי חשוב, במשחק עלוב, כל הקבוצה חסרת ביטחון ואתה מכלום חוזר ל-2-1 שזאת עוד תוצאה סבירה ואז במקום להגיד שיראו ושנגיד תודה שזה רק 2-1, אז כולם יוצאים קדימה כמו משוגעים, כאילו אין עוד 90 דקות לשחק וחוטפים שער 3?!?!?!?!?!?!?

לעזאזל... פשוט טמטום ברמה עולמית.

אין לנו שום סיכוי לדעתי, כי אנחנו נעלה שם בלחץ מטורף ונרוץ קדימה כמו משוגעים ואני פשוט לא רואה איך אנחנו:
    1) מבקיעים 3 שערים נגד מונאקו ו- 2) לא סופגים או סופגים רק אחד...

תוצאה משפילה, גרועה ואין תירוצים - ונגר הכין את הקבוצה רע מאוד, השחקנים הגיעו שאננים, חשבו שבלי להתאמץ ננצח, קאזורלה, אוזיל, וולבק ובמחצית השנייה ההגנה שאיבדה לחלוטין את הביטחון - כולם היו גרועים... אלכסיס עוד ניסה ונלחם, גיבסי גם היה בסדר וג'ירו גם לא היה רע והגיע ל- 4 מצבים מצויינים, פשוט לעומת המשחקים הקודמים שעם מצב וחצי הוא הבקיע, היום לא נכנס והוא יותר מדי נשבר וצריך לעבוד איתו על זה, אבל מה ונגר מחליף אותו לעזאזל?!!?!? פשוט גמר לו את הביטחון עם החילוף הזה.

ביום ראשון נגד אברטון גבריאל צריך לשחק במקום מרטסאקר, צ'מברס במקום באלרין וגם שחקנים כמו רוזיצקי ות'יאו צריכים לשחק במקום וולבק ואוזיל שהיו זוועה היום.

פשוט בושה

krembo18 אוהב/ת את זה.
  8. Gunner_ForeveR Member

מה חטאתי מה.... ארסן ונגר תעזוב אותנו במנוחה אני מתחנן! זה כבר על גדר התעללות.... רק ארסנל יכולה להפסיד בצורה הזאת, ככ קלאסי, להפיח קצת תקווה באוהדים ואז לחרבן הכל ברגע האחרון ופשוט לתת סתירה לאוהדים.. טיפיקל ארסנל.

9. Gunner_ForeveR Member

בהמשך לאתמול... זאת פעם ראשונה מזה תקופה שאני לוקח קשה הפסד שלנו. כבר כל כך התרגלתי להשפלות וכשלונות בשנים האחרונות שכבר נהיתי אדיש לקבוצה ובמיוחד כשיש הפסדים, לוקח את זה הרבה פחות קשה מפעם. אבל אתמול היה משהו שונה... סוף סוף לא מקבלים הגרלה קשה בשמינית, הגרלה נוחה יחסית אפילו הייתי אומר.. כל זה גרם לי לבוא עם תקוות וציפיות והכל כמובן התנפץ לי בפנים ובדרך הכי אכזרית שיש. אתמול אני חושב שראינו יפה מאוד את כל הבעיות שיש בארסנל. כמה חסר לנו חלוץ ברמה עולמית, כמה חסר לנו בלם ברמה עולמית, כמה עמדת השוער שוב ושוב מזיינת אותנו בגלל ונגר שפשוט לא מוכן להשקיע שם פעם אחת כמו שצריך.. ויותר מהכל זה האופי והמנטליות הלוזרית של הקבוצה הזו שונגר מחדיר בה... ניהול משחק וטקטיקה שלא קיימים..

כמה נצטרך לסבול את ארסן ונגר? נראה כאילו היום הזה שהוא יעזוב לעולם לא יגיע..

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת עצוב מה שקורה עם הקבוצה. שפל,ביזיון,אומללות הכול תופס.
    דרוש מהפך רציני,החל מהמאמן שכבר פרש לפני 5 שנים,רק שכח להודיע,ולהמשיך בסגל המאוד בינוני,רך,נאיבי ופשוט לא מספיק טוב.
    לא יאומן מה שנהיה מאוזיל,עוד לפני שנתיים אחד הקשרים הטובים בעולם,כמו שזה נראה אין מנוס למכור אותו (באיירן?) ולהביא מישהו במקומו.
    על קשר אחורי כבר מזמן שהפסקנו לפנטז כל עוד ונגר על הקווים,חלוץ,עוד קשר מרכזי ובלם הם מאסט.
    האמת שאחד כמו קונדוגביה זה בדיוק מה שחסר לנו בסגל,קשר אחורי קשוח שיודע לדחוף קדימה,והכי עצוב שמאז ויירה (פאקינג 10 שנים !!) לא היה לנו אחד כזה.
    אולי הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו העונה זה שנגמור היונייטד בעונה שעברה עם מויס כדי שמישהו יתעורר מהבועה שאנחנו נמצאים בה,וישחרר אותנו מונגר.

11. alexshw Member

לפני המשחק אתמול קלוד פואל נזכר בתקופה ששיחק אצל ונגר במונאקו:
    http://www.theguardian.com/football/blog/2015/feb/21/arsenal-arsene-wenger-scarred-monaco-Marseille
    איפה כל זה היום?

12. c_web Member

עד שאנחנו מקבלים הגרלת מתנה אנחנו עדיין עפים בשמינית. מביך.

13. StevenGerrard Member

@JamesOlley: #afc announce pre-tax profits of £11.1million despite confirming a record transfer spend (£93.7m) during 2014.

14. seby Member

סוף סוף וולבק יורד לספסל אחרי רצף משחקים בהרכב בלי שום הצדקה - לא מבקיע, לא מניע כדור - לא עושה כלום!

למרות זאת, אני לא מבין למה אוקס שרק חזר מפציעה מיד נכנס בהרכב, אבל ת'יאו לא מקבל צ'אנס. כמו כן, אני לא מבין למה קאזורלה ואוזיל ממשיכים בקישור, כאשר חוץ מנגד יריבות חלשות, הקישור הזה לא עבד - נגד מונאקו וגם קריסטל פאלאס ראינו שזה פשוט לא עבד ולא הצלחנו להניע כדור ואברטון משחקת עם 5 קשרים ועם שחקנים חזקים פיזית בקישור ואני פשוט לא רואה איך קוקלאן (שגם הוא לא כזה פיזי) יתמודד עם הכוח של אברטון במרכז. אני לא מבין למה רוזיצקי לא מקבל הזדמנות בקישור ושאוזיל ירד כבר לספסל, כי למרות השערים, הבחור פשוט נראה רע - לא רץ כמעט, חלש, לא נלחם ופשוט לא משפיע על המשחק שלנו.

נ.ב
    ליברפול נראית הרבה יותר טוב מאיתנו ומיונייטד ולהם יש רק את הליגה להתרכז בה וכך גם יונייטד ולמרות שאנחנו יכולים לשמור היום על הפער של 3 נקודות, אני חושב שכרגע לפי היכולת המשכנעת של ליברפול, הם אלה שפייבוריטים אפילו למקום 3. ד"א, עד סוף החודש הזה לדעתי גם אנחנו נשאר רק עם הליגה, כי אין לנו סיכוי כל כך נגד מונאקו ובאולד טראפורד כרגיל נעשה במכנסיים ואפילו אם יונייטד ישחקו עם 5 שחקנים הם יעברו אותנו, פשוט כי מנטאלית אנחנו לא מגיעים מוכנים נגד יונייטד אף פעם בשנים האחרונות, בטח שלא ברבע גמר גביע באולד טראפורד.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סרט דוקומנטרי חדש על ׳עונת הבלתי מנוצחים׳. מעניין עוד כמה זמן נמשיך להתרפק על העונה הזו.

מצב נושא:
הנושא נעול.