ארסנל 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

שם, ורק שם- פיסקה אחת מתוך ארבע.
    זה ממש לא היה "פוסט מתלונן", להפך, ברובו היה ברוח חיובית.

לגבי ההערה- ברור שהיא משהו שמתבסס על ניחוש שמתבסס על הערכה. זה לא מצביע על ידע או חוסר ידע...
    גם ארסנל בתחילת שנות ה- 90 היתה הרבה פחות אהודה בארץ מאשר בתחילת שנות ה- 2000. גם זה לא צריך להיות גאון כדי לנחש... (כמובן שגם בשל חשיפה מוגבלת לכדורגל האנגלי שהחל לתפוס תאוצה איפשהו באמצע שנות ה -90, שכן לפני כן הליגה האיטלקית היתה פופולארית ומסוקרת יותר בארץ וגם נחשבה לטובה בעולם ורוב האוהדים בארץ היו אוהדים של ליברפול ואט אט מנ.יונייטד החלה לתפוס תאוצה ובשנות ה- 90 אפילו ניתקלתי באוהדים של בלקבורן מה שכנראה תוכל למצוא היום רק בפינצטה...)

ותעשה את ההבחנה בין קבוצה גדולה למועדון גדול... צ'לסי קבוצה גדולה ומועדון שנבנה ובונה מסורת. עדיין לא מועדון גדול כפי שבארץ ק"ש קבוצה גדולה, ולא מועדון גדול. ההבדל בין ק"ש לבין צ'לסי הוא שהיא כראה שגם לעולם לא תהיה מועדון גדול וצ'לסי בדרך לשם בצעדי ענק.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו, יש לפורום הזה היסטוריה, יש פה הודעות גם מלפני תקופת אברמוביץ', אתה מוזמן לגשת וללמוד, לא רע לנסות להבין איפה אתה נמצא ועל מי ועם מי אתה מדבר. סתם כדי שלא תצא ליצן ושתנסה להמעיט כמה שיותר את הנושאים שאין לך מה מושג לגביהם ואתה ממשיך להגיב.

3. עידן444 Member

מי מדבר על הפורום?
    הפורום היה סתם דוגמה להמחשה לכך שלצ'לסי בקושי היו אוהדים בארץ בשנות ה 90... אין לי בכלל מושג ממתי הפורום הזה קיים ומניח שאתה אחד הותיקים כאן ואתה עצמך לא היית, אז מה אתה מתקיף ומבלבל את המוח?
    מה הקשר כאן לידע?
    גם הבחור הודה בעצמו שלצ'לסי היו הרבה פחות מעריצים לפני שאברמוביץ' רכש את צ'לסי.
    מישהו אמר שלא היו לצ'לסי אוהדים בכלל?
    תגיב לעניין...
    מה הידע שלי זה בטח לא אתה תקבע...
    וכבר אמרתי לך פעם אחת, לא טוב לך עם מה שאני כותב ואתה חושב שאני חסר מושג, פשוט אל תבזבז את הזמן על לקרוא... מה גם שאתה מתעקב על פוסטים ארוכים... חבל על הזמן שלך...

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה מתחיל להיכנס עם קבוצות אנשים לקטנות, תוקף ומכפיש, גם בפן האישי ואז מתלונן ומתגונן שמתקיפים אותך ומגיעים לפן האישי... לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה, בסוף יגיע הרגע שתהיה פה בעיקר אוויר לעיניי כולם, חבל שאתה מביא את זה על עצמך.

5. עידן444 Member

לירן, תתחיל להסתכל על הפורום שאתה נמצא בו... אנשים כאן מכפישים ומוציאים לשון הרע כל היום... לדעתי גם היו חשופים לתביעות אם הם היו בשמם האמיתי...
    אני מכפיש? אני עוד קטן לעומת מה שהולך כאן... אתה מנהל פורום... אם אני אשלח לך הודעה על כל פעם שמישהו כאן מכפיש או מדבר מדבר מתוך בורות התיבה שלך תתפוצץ אחרי שעתיים...
    סתם שתדע, יש גם אנשים שמפרגנים ואוהבים לקרוא אותי...
    ומסתבר שגם מי שלא אוהב קורא...
    לא הכרתי את הפורום והגעתי לכתוב כי התבקשתי ע"י אדם שאהב את הכתיבה שלי במקום אחר.

אבל באמת תודה על הדאגה...

6. golding מנהלים

אנחנו כמובן שמחים שאתה כותב פה. הפורום הזה צריך עוד אנשים, בטח כאלה שאפשר להתדיין איתם. אני רק לא מבין למה אתה מתלונן על כך שתוקפים אותך אחרי שאתה זורק הערות מתריסות בעצמך.

זה דיון על ארסנל אז מוטב שנשים לזה סוף... לא התכוונתי להסיט את הדיון למחוזות האלה אז עמך הסליחה.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נשים לרגע את היריבות הספורטיבית והעוקצנות שמגיע מתוצאה מכך, רובנו אם לא כולנו סוג של אוהדי הצלחות. אוהדי ארסנל בישראל, לפחות רובם, התחילו לאהוד את הקבוצה בתחילת העשור הקודם שהיא הייתה ביחד עם מנצ׳סטר יונייטד הקבוצה המובילה באנגליה. וכך הסיפור ממשיך לאורך כל העולם עם רוב אוהדי הקבוצות הגדולות. ה״חוכמה״ היא גם להישאר שהמצב פחות טוב.

סליחה על הקטע הפילוסופי, אבל כולנו צבועים בסופו של יום.

8. alexshw Member

הליגה האנגלית היא הכי פופולרית בארץ מבין חובבי כדורגל אמיתיים כבר עשרות רבות של שנים.
    למשל מבין אנשי תקשורת יש לנו את מלר שאוהד ווטפורד, יעקובי שאוהד ארסנל ואיינשטיין אוהד ק.פ.ר - כולם עוד משנות השבעים.
    ובלו קיפר דיבר כאן על מועדון אוהדי אברטון שגם הם אני מניח ותיקים.
    כנ"ל גם המועדונים הגדולים.

לא רואה פה צביעות.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלום שלי הוא שיחשדו בי (בנו, אוהדי ליברפול) שאנחנו אוהדי הצלחות. מקווה שזה יגיע בימים שלי ולא של הנכדים של הנכדים שלי.

oranfu ו-golding אוהבים את זה.
  10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם דבילי. יש פה בפורום אולי 5 אוהדי צ׳לסי. רובם אם לא כולם אוהדים את צ׳לסי קרוב ל20 שנה.
    למזלנו, אנחנו האנטי תזה המוחלטת למועדון שמאוננים עליו בכל מקום, אז גם האוהדי הצלחות שלנו צריכים להיות ביקורתיים ולא מרגישים שהשמש זורחת להם מהתחת, נאמר, כמו אוהדי ברצלונה.

לירן אוהב/ת את זה.
  11. seby Member

אני רואה שאם לא אני, אז הדיון של ארסנל חי בפורום הזה רק בדיונים שלא באמת קשורים לארסנל...

בנוגע לרמה של ארסנל לעומת צ'לסי, אז אני חושב שלסיטי יש סגל טוב יותר, פשוט כי יש להם שחקנים כמו סילבה ואגוארו שכבר הוכיחו את עצמם ויש להם מלא כסף, אז הם יתחזקו וצ'לסי מן הסתם טובה יותר. ארסנל היום היא בדרג ה-2 של אירופה... אין ספק שברצלונה, ריאל ובאיירן הן, אם הן בריאות, מעל כולן ואז יש את צ'לסי, פ.ס.ז ואחריהן במרחק של 2-3 שחקנים ברמה עולמית יש את סיטי, יובנטוס, ארסנל, יונייטד, אתלטיקו... ארסנל באמת צריכה מחליף ראוי למרטסאקר, שאוספינה יהיה יציב יותר ועכשיו שקוקלאן ייצב לנו תקישור, אז חלוץ ברמה עולמית זה הכי קריטי. רק תראו שנגד צ'לסי למשל, שזאת הגנה באמת טובה, אז ההתקפה לנו לא הייתה קיימת... גם לונגר יש אשמה עם כך שהוא תוקע את ראמזי באגף וג'ירו לא מנוצל ראוי, כי אנחנו מתמזמזים עם הכדור דרך המרכז במקום להגביה לרחבה ולנצל את הפיזיות שלו. כמו כן, קאזורלה ואוזיל רכים מדי ונאיבים מדי ובעיקר לא מספיק גולרים לרמות האלה...

אני חושב שעם אוספינה וקוקלאן מתחילת העונה ואם למשל ססק וקוסטה היו חותמים בארסנל, אז בלי פציעות משמעותיות ארסנל הייתה הטובה בליגה... אליפות? זה כבר מזל, לוח משחקים ובעיקר פציעות... צ'לסי הייתה מהקבוצה הכי בריאות באירופה השנה, כאשר חוץ מקוסטה שהוא נפצע המון גם באתלטיקו, כמעט ולא היו להם פציעות...

12. עידן444 Member

אני התחלתי לאהוד את ארסנל בשנים די רעות בליגה, אבל עם הצלחות דווקא בזירה האירופית...(למה? לא יודע... 2 הקבוצות שמשכו את תשומת ליבי היו ארסנל ונוריץ'... מזל שארסנל התחבבה עלי יותר אחרת...) ובארץ אני אוהד מכבי נתניה... קשה להגיד עלי אוהד הצלחות(אוהד נתניה בשנות ה 30 לחייו ולא אחד שגדל על נתניה הגדולה...).
    אבל כן, הרוב אוהדי הצלחות- בעיקר בארץ.

13. עידן444 Member

אחדד למען הכנות- הרוב מתחילים לאהוד קבוצת כדורגל בילדות, וילדים, בדרך כלל נמשכים למי שמוצלח, מי שיפה, מי שנוצץ. לפחות רוב הילדים.
    האהדה שלי למכבי נתניה נובעת מהיותי תושב נתניה, שגדל בנתניה, ובתקופתי כילד בשנות ה 80 ונער בשנות ה- 90, כולם בסביבתי היו אוהדי נתניה, עם הורים ומשפחות שכולם אוהדי נתניה.

האהדה לארסנל היא דבר לא מוסבר...

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין לא מבין את הנקודה שלך ומה אתה מנסה להראות.
    איך אתה יכול להשוות בין לאהוד קבוצה בארץ לבין לבחור לעצמך קבוצה באנגליה או איטליה?

15. עידן444 Member

שלא כולם אוהדי הצלחות. אבל הרוב כן. ולדעתי הסיבה לכך במידה רבה נעוצה בילדות, בעיקר בנושא של אהדה לקבוצה בחו"ל שלא קשורה למקום מגורים או סביבה משפיעה.

מצב נושא:
הנושא נעול.