אלו אותן יריבות שמולם הוא תפקד כמגן שמאלי. בכלל, אף פעם לא הבנתי את זה הטענה הזאת של "בגלל שהוא משחק נגד קבוצות חלשות", שנזרק במגוון מצבים. האיכות של סנדרלנד והאל היא האיכות הממוצעת בליגה, אם תנצח כל משחק נגדם בכזאת קלות אתה תזכה באליפות.
לא ראיתי אתו ארסנל בשבועות האחרונים, ואני רואה שגם היום סאנצ'ז כבש וגם שער גדול, הוא באמת כזה טוב או שזה בעיקר גולים?
אלכסיס הוא נקודת האור היחידה בעונה הזו עבור ארסנל. אני יודע שזה לא באמת אומר הרבה כשאנחנו מסתכלים על ארסנל מתחילת העונה, אבל אם נשווה אותו לשחקנים המובילים של הליגה בעמדה דומה לו כגון: די מאריה, הזאר, סטרלינג ודומיהם, אז לא רק שסטטיסטית הוא טוב מהם בכל פרמטר נכון לעתה, הוא נלחם בצורה בלתי רגילה על המגרש להבדיל משאר החברים שלו. לאוהדים הוותיקים יותר הוא מתחיל להזכיר את איאן רייט האגדי שעבר סיפור חיים דומה ברמת הקושי של הצ׳יליאני וכזה שלא רק היה שחקן התקפה נפלא, אלא גם העריך כל דקה שלו על הדשא, במיוחד בארסנל.
הוא הרבה יותר טוב מאיאן רייט. הוא יכול ליצור לעצמו מצב משום דבר, הוא לא תלוי בתפקוד של הקישור כדי להגיע למספרים האלה בניגוד לרייט.
מהרגע שאלכסיס נכנס לכושר זו קבוצה של איש אחד, אלכסיס ועוד עשרה. הוא עושה הכל על המגרש. כשקוסיילני פצוע אני גם חושב שהוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו ובטח שהיה עושה עבודה יותר טובה בתור קשר אחורי מארטטה ופלאמיני.
אלכסיס עושה הרבה מעבר לגולים ובישולים מכונה שלא מפסיק לרוץ ולא מוותר על שום כדור גם ונגר יכול לפגוע ברכש גדול לפעמים
איך אלכסיס הגיע לארסנל הקיץ? האלטרנטיבה הייתה ליברפול. לא משהו עדיף. ובטח עצם מיקומה של הקבוצה בלונדון הכריע פה גם.
הוא לא דחה את יובנטוס, יובנטוס לא הגישה הצעה עליו כי אין לה כסף לשחקן כזה בלי למכור את וידאל או פוגבה.
אם מאמינים לפרסומים הרי שאשתו התעקשה על לונדון. יכול להיות אבל שהשחקן היה מעדיף את ארסנל בכל מקרה, זה לא כזה הזוי.
עם לחימה כמו שהוא נותן על המגרש הוא היה מתאים להחליף את סוארז כמו כפפה ליד. כמובן שסוארז שחקן טוב בהרבה אבל עדיין זה יכל להיות רכש ענק של ליברפול. בנתיים הוא מתברר כרכש ענק של ונגר. הוא מנפיק קבלות כבר מההתחלה. במשחקים הראשונים הוא נראה מגשש אבל ההופעות שלו כבר מהמשחקים הראשונים רמזו על מה שהולך להגיע. ארסן כמו ארסן כמובן יטחן לו ת'צורה עד דק דק. והוא יפצע לנו. צפו חצי עונה ממנו בשנה הבאה. אף אחד לא שורד את הספסל הקצר של ארסנל. זו מטחנה. ------------------------------------------------- נו נשארו לי מה? שנתיים וחצי? עד שהמחבלטור הזה עוזב כבר את המועדון שלי בשקט? אני כבר לא טורח אפילו לשים אוזניה בעבודה בזמן משחקי ליגת האלופות שלא לדבר על לפתוח חלון ולצפות במשחק.
ספסל קצר? יש לכם איזה 10 קשרים התקפיים בסגל. גם אם סאנצ'ז ישחק בכל משחק, זה לא שונה מכוכבים של קבוצות אחרות, למשל הזאר אצלנו.