על הנייר יש הרבה קשרים התקפיים. בפועל הם פצועים כל הזמן. ומחייבים להרכיב שחקנים בכירים גם כשעדיף שלא. אבל אלו כבר ספקולציות לגביי הפציעה המתקרבת שלו. הזרד באמת משחק המון. ולא נפצע. מזל שלו שלו שלא הגיע לטלפיים של ונגר.
סאנצ'ז, אוזיל, וולקוט, ווילשייר, ראמזי, קזורלה, רוזיצקי, צ'מברליין, קמפבל, נאברי, פודולסקי אתה רוצה להגיד לי שאין לכם לפחות 4 כשירים בכל פרק זמן? בחיים לא ראיתי קבוצה עם כל כך הרבה אופציות לשלוש עמדות.
בושה שקמפבל ובטח שלא פודולסקי רואים יותר דק' שהקבוצה נראית ככה רע. בנוגע לצ'יימברס, נורא התלהבתי ממנו, אבל מה שמונטרו עשה לו אתמול, זה שיעור בכדורגל. כל פעם מחדש הוא השאיר לו אבק, כל האילתורים האלה בהגנה עולים לנו בנקודות. ונגר עשה את הפדיחה כבר בקיץ כשיצא לעונה עם סגל שכולל שני בלמים. אין מה לעשות, ביירין צריך להתחיל לשחק כמגן וצ'יימברס יחד עם פר באמצע.
ברוקליין בקהאם משמאל, חתם על חוזה בארסנל... Brooklyn Beckham signs for Arsenal after rejecting offers from Chelsea and Manchester United - Telegraph http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03100/bex_3100987b.Xxx
את קמבל גנאברי רוזיצקי לא באמת הייתי מחשיב. זה כמו להחשיב את סאנוגו כאופציה לעמדת החלוץ. בדיחה. אתה יכול באותה הנימה להוסיף שחקן 12 לרשימה. דיאבי. ווילשיר וראמזי הם יותר קשרים לשתי העמדות במרכז המגרש (אל תשכח ששם יש רק את ארטטה ופלאמיני). כן ונגר עושה שימוש בהם (וילשיר בעיקר העונה בעקבות פציעת אוזיל) לעמדות הקדמיות, נכון הם אופציה לעמדה האמצעית הקדמית אבל אופציה גרוע במיוחד וילשיר כבר עונה וחצי לפחות. בתאכלס אתה נשאר עם סנצ'ז וולקוט ואוזיל לעמדות הקדמיות (שזה מצוין על הנייר אם שניים מהם לא היו פצועים), ועם צ'מברליין פודולסקי וקאזורלה כגיבויים. על הנייר נהדר. אבל כשאתה מתחיל לצפות כל שבוע בארסנל ולבחון את הבחורים על הדשא התמונה נהיית קודרת. פודולסקי בחצי (אם לא רוב) מהמשחקים פשוט לא קיים על המגרש, וגם מאיזו שהיא סיבה לא ידועה לא מסוגל להעביר יותר מחצי שעה על המגרש בכל פעם. ועל זה יעידו מספר הדקות שלו בעונה שעברה. צ'מברליין מסריח את המגרש כבר מספיק זה כדי להבין שהוא עוד לא עשה את הפריצה שלו בכדי להיות אופציה ראויה. הוא צעיר שאנחנו משלמים את שכר הלימוד שלו כרגע, ממעט לעשות הבדל חיובי שלא בגביע, גם אם תשים לב תראה שהוא טוב במשחקים שאנחנו מפסידים. קאזורלה גם כן חלש מאוד כבר עונה וחצי. אין לי יותר מדי מה להוסיף לגביו למעט זה שהוא פשוט גרוע. הדבר הכי גרוע שהוא מבצע כבר עונה וחצי שכן שמתי לב אליו הוא שהוא לא מסוגל להוציא בעיטה מחוץ ל-16 מבלי שהיא תיחסם. אין ספור פעמים. אני לא יודע אם זה איטיות או שלמדו אותו או שהטריק שלו כבר לא מצליח לו. אבל תשים לב לזה. זה מטריף לפעמים. מכל הרשימה הזו של ה11 השחקנים. קשה להצביע על שחקן אחד מעבר לאוזיל של העונה שעברה סאנצ'ז של העונה ולפרקים ארוכים (כאשר לא פצוע) וולקוט על מישהו שהציג יכולת ברמה גבוהה בצורה עקבית. ועל כן כמו כל דבר אצל ונגר מספר הרב של הגופות הוא סך הכל כיסוי תחת.
יופי של ניתוח וביקורת מצד ג'ימי. אני שמח לגלות שכמו שכתבתי בהודעה הקודמת, גם קראגר מאמין שביירין צריך לקבל את הצ'אנס.
יש כישרון די גדול בסגל הזה ( בעיקר בחלק ההתקפי, ולטעמי במיוחד ג'ואל קמפבל), ויש רק אשם אחד בזה שאנחנו לא מצליחים להיות קטלניים בהתקפה, מיוצבים בהגנה וחוסן גופני ראוי. בכדורגל העכשווי, למאמן יש הרבה יותר השפעה מאז, רק חבל שנשארנו עם אחד שחי לו במאה ה-19. לא הייתה לנו התקפה מהירה כזו כבר שנים. סנאצז, צ'מברליין וולבק. שבספסל יש את וולקוט, פודולסקי וקמפבל. רק מאמן טיפש במיוחד, לא מוציא מהדבר הזה הרבה יותר. במיוחד שמאחורה יש שחקנים כמו ראמזי ( איך יכול להיות ששחקן כזה לא שומר על יציבות?), אוזיל ואופילו קאזורלה. אבל ככה זה, שהמשמעת הטקטית בקבוצה שואפת לאפס, שחקנים תוקפים בלי חיפוי מתאים, ובכלל כל המשחק שלנו נראה כמו בלאגן אחד גדול. הסגל הזה יכול להוציא הרבה יותר ממה שהוא מראה, במיוחד במשחקים מול הגדולות. אז אלה שחושבים שחיזוק של קשר אחורי ואולי שחקן או שניים בהגנה ופתאום תהיה פה קבוצה שרצה לאליפות, צריכים קצת להתעורר. לא משנה כמה שחקנים טובים יהיו לך בקבוצה, כקבוצה אנחנו מתחת לכל ביקורת. כי ככה זה שיש לך צוות מקצועי ורפואי חובבני ברמת של ליגה ישראלית.
קינטרו וג'קסון? Arsenal Transfer News: Jackson Martinez and Juan Quintero £60m Swoop Tipped | Bleacher Report
אין שום סיכוי שבעולם. אבל אם זה יקרה אפשר סופית לסגור את הבאסטה ולהעיף לאלף עזאזל את כל מקבלי ההחלטות במועדון הזה. יש בסגל שני בלמים בלבד. סגל בפאקינג הפריימר ליג, סגל שמתחרה בליגת אלופות, שני בלמים. טמטום. אם יהיה חיזוק התקפי, קטסטרופה.
@Clock End Stand כנראה שההשראה שהוא לוקח מברצלונה בשנים האחרונות מביאה איתה גם את הדברים הפחות טובים. אני רק לא מבין מאיפה הביצים שהוא גידל פתאום. אוזיל, אלכסיס ועכשיו הקולומביאנים של פורטו? כנראה שבעל הבית לגמרי השתגע.