לדעתי שניידרלין עם רגל אחת בארסנל. במידה וזה יקרה (היום הוא אמר שהמעבר שלו לקבוצה אחרת קרוב אבל הוא לא ציין את היעד) נשאר לכם רק חלוץ.
לא יודע מי זה הכתב הזה במעריב, אבל יש סיבה שהוא כותב שם כנראה. נכון שבמקרה הזה למוריניו אין יותר מדי מה להגיד, אבל האמירה הזאת היא שטות מוחלטת.
הבעיה היא שבעוד שלקשר אחורי יש לנו יותר מאפשרות אחת (בנוסף לשניידרלין יש שמועות על הפולני עם השם המסובך מסביליה שאני ממש אשמח לראות בקבוצה וגם קארבאליו הוא עדיין אפשרות, וכל זה אחרי שקונדוגביה ירד מהפרק), קשר לראות איזה עוד חלוץ יכול להגיע אלינו עכשיו כשמרטינז הולך לאתלטיקו כמעט על בטוח. היגואין ובנזמה זה סתם שמועות סרק, לאקאזט הבנתי צפוי להישאר לעונה נוספת בליון כדי לא לנטוש אותה בצ'מפיונס ואפילו מחצי-השמועה על אובמיינג אני לא הכי מרוצה כי עם כמה שחלוץ עם המהירות הזאת זה משהו שישפר את הקבוצה, אני לא בטוח אם הוא יתאים אלינו ואל הליגה מכל שאר הבחינות. במילים אחרות אני לא רואה את ארסנל מחזקת את כל העמדות שהיא צריכה בקיץ הזה. היא תחזק כמה, אבל לא את הכל, כנראה את השוער והקשר האחורי, אבל לא חלוץ, ובטח שלא באף אחת מעמדות ההגנה שמוזר שאף אחד לא מציין (אנחנו חייבים בלם נוסף בסגל, ואני לא אתנגד לחיזוקים בשתי הכנפיים כי אני לא סומך במיוחד לטווח ארוך על דבושי ומונריאל, למרות שהאחרון נתן עונה מעולה בסטנדרטים שלו).
גם קיץ שעבר הוא היה עם רגל וחצי אצלנו,בסוף הוא נשאר. עד שהוא לא חותם אני לא מאמין. יש חלוצים בשוק. לאקזט שציינת יגיע תמורת הסכום הנכון,קבאני גם אפשרות במידה וזלאטן נשאר בפריז. מקושרים אלינו חצי מהחלוצים האירופה,השאלה אם וונגר בכלל חושב על האופציה הזאת.
בסה״כ תגובה דיי מדוייקת של הבחור החדש עם הכינוי המוזר מעליי. בכל מקרה, זה שני הסנט שלי על המצב: עמדת המגנים: אין סיבה להחתים שחקן לעמדה הזו, אנחנו למען האמת מכוסים בה יפה, גם לטווח הקצר וגם לטווח הארוך. צ׳ך: תיהיה החתמה מדהימה שמיותר בכלל להטיל בה ספקות. שניידרלין: כמו עמדת השוער, גם כאן זו עמדה שדורשת חיזוק כבר יותר מעשור. שחקן שבעיניי יש לו את היכולת ואת הניסיון הדרוש בשביל לעשות קפיצה נוספת בקריירה שלו ולהיות שחקן משמעותי בארסנל, אם כי התחושה שלי, לצערי, הוא שבסוף הוא יגיע ליונייטד. צ׳ך ושניידרלין+שחקן התקפה כלשהו, אפילו לרוטציה, גם עם ונגר על הקווים=קונטנדרית רצינית לאליפות.
אני לא יודע. בצד ימין יש לנו את בלרין שהוא אחלה פרוספקט לעתיד, אבל צריך להשתפר הגנתית. דבושי נפצע על ימין ועל שמאל, לא הרשים אותי כשהוא כן שיחק ומעל הכל הוא די זקן. צ'יימברס? כל פעם שהוא תופקד כמגן ימני הוא היה אסון. צד שמאל יותר טוב עם מונריאל שהראה שיפור משמעותי השנה, אבל לא יודע, יש לי תחושת בטן שמדובר רק בפוקס, ובכל מקרה גם הוא כבר מבוגר. גיבס זה גיבוי טוב אבל גם הוא לא בדיוק אזפיליקווטה.
@golding, לדעתי שניידרלין יסגור ביונייטד. אני סקפטי מאוד לגבי הנכונות של ונגר לשים עליו את הכסף. @All_Hale_Conradinho, הכול נכון (לגבי מונריאל, נראה בעונה הבאה אם זו הייתה עונה יוצאת דופן או שמדובר בתחילתה של מגמה, קשה עוד לחרוץ גורלות לכאן או לכאן) אבל הכול יחסי בשאר לגדולות האחרות בליגה. וכמה מגנים יש ברמה של אזפיליקווטה בשוק בפן ההגנתי? אין כאלה.
ראיתי את מונריאל הטוב והרע והתחושה שלי היא שהעונה החולפת היתה עונת פלא שלו (בסטנדרטים שלו כן? מבחינתנו זו אמורה להיות עונה ״בסדר״ של מגן שמאלי), העניין הוא שלפני העונה הזו הוא היה כל כך גרוע שזה פשוט היה מפחיד. הוא היה מחלק שערים סדרתי, ומשחקים שלמים נבנו על ידי מאמנים אחרים על נקודת התורפה הזו (והצליחו!). אני באמת לא רואה סיבה לרכוש ״מפציצים״ מהליגה הצרפתית. אם כבר הייתי הולך על איזה פלא מהליגה ההולנדית אבל מה לעשות שיונייטד בשוק. ואם לא הייתי הולך על העלאת רמה בצורה ניכרת על פני גירוד (בביצים) ואני לא מדבר על היגוואין או בנזמה (העאלק חלוץ - אבל הוא גם עושה משחק!111). אלא על משהו יותר סולידי (שמן הסתם יהיה יותר יקר). בגזרה הזו יש לי בעיקר טיעוני לא, ולא הצעות. *מיותר לציין שאני מייחל להחתמה של צ'ך.
אני לא מבין בשביל מה צריך את שניידרלין.. קוקלאן היה אחד השחקנים הכי טובים שלנו העונה.. וחוץ מזה, שניידרלין הוא לא קשר אחורי קלאסי, הוא בדיוק בסגנון של ווילשייר..
@חזק מנטלית, ענית בעצמך על התשובה: אנחנו לא צריכים קשר אחורי ״קלאסי״. התפקיד הזה השתנה במהלך השנים האחרונות; אנחנו צריכים קשר עם אוריינטציה הגנתית שיכול גם לתרום להתקפה, כמו כל קשר אחורי ברמות הגבוהות ביותר (ע״ע מאטיץ׳ - הקשר האחורי הטוב באנגליה). עם כל הכבוד לתרומה של קוקלאן הוא בבירור לא שחקן מספיק טוב בשביל להוביל את ארסנל, בטח ובטח בעמדה כזו קריטית. שניידרלין משחק כמו בוס באמצע. ווילשר משחק בצורה הרבה יותר הרפתקנית, ובעיקר כמו ילד מטומטם. אין קשר בין השניים. @מזגן, 1) מונריאל היה המגן השמאלי הטוב בליגה אחר אזפיליקווטה שהוא לא פחות מעילוי לטעמי, לפחות תחת מוריניו. אני לא אומר שמונריאל הוא איזה ״קראק״, רחוק מכך, אבל הוא היה סוג של סאניה בשבילנו העונה; מאוד שקט, מאוד סולידי. יציב בשני הצדדים של המשחק. עם זאת, מסכים איתך לגבי היכולת שהציג שקדמו לעונה האחרונה. נראה אם מדובר בסטיית תקן או במגמה חיובית. 2) היגוואין ובטח בנזמה הם שידרוג מטורף ע״פ הקאדר הנוכחי. כמו צ׳ך ושניידרלין גם כאן מדובר בנו-בריינר מבחינתי.
תודה חבר׳ה, כיף לשמוע. אני אמשיך בדיון שהתפתח בדיון של צ׳לסי, כי הוא יותר רלוונטי לארסנל. אוספינה: בעיניי הוא פשוט לא מתאים לרמות הללו בשום צורה, ואני מדבר כאן על התכונות הכי אלמנטריות ששוער צריך. צ׳ך: אם וכאשר יגיע הוא לא יהיה שובר שיוויון שיכריע את האליפות, אבל הוא בהחלט חיזוק משמעותי שמקרב אותנו לשם, גם עם ונגר על הקווים. צריך להבין שאף פעם לא היה לנו שוער שקרוב לרמה שלו בכל הקדנציה של ונגר. מבחינתי זו החתמה מרגשת במידה ותקרה.