אני בהחלט אוהב את קוקלאן והוא קשר אחורי טוב, אבל טוב זה לא מספיק. אין לו שום תרומה למשחק ההתקפה, דבר ההכרחי לקשר אחורי בכדורגל המודרני, וגם בפן ההגנתי הוא כל משחק שווה לפחות שתי טעויות קריטיות שנובעות מחוסר ניסיון. (בעיקר עברות מטומטמות מטווחים מסוכנים)
איזה יופי, שיהיה בהצלחה. אגב רק לי יש חשש קל שהוא ירד ברמה שלו בגלל ה2 עונות אחרונות? עכשיו חייבים ללכת על חלוץ בכל הכח אבל לצערי אני לא רואה את ונגר מוותר על וולבק או גירו.
11 מ' פאונד, חוזה ל3 שנים של 100 אלף פאונד לשבוע. אבסורד רציני כל הסיפור הזה, אבל בפן הרגשי זה כבר לא מזיז לי אחרי למפארד. אם לשחקן זה לא אכפת למה צריך להיות אכפת לי בתור אוהד? משום מה צ'ך אף פעם לא היה פייבוריט שלי, אולי היתה לכך סיבה. מקווהשהחששותעלסיוםקריירהמוקדםיתבררוכנכונות, ותודה על הכל צ'ך.
לא יודע איך לעכל את ההחתמה הזו. רגשות מעורבים. צ'ך שוער ענק וסביר להניח שהוא סוג של שקט בין הקורות לשנתיים הבאות, אבל למרות שאני בעמדת מיעוט כאן, אני עדיין מאמין באוספינה ושצ'סני. וחושב שעם ביטחון של שוער ראשון קבוע ולא חצי חצי כמו בעונה הקודמת, אחד מהם כורח המקרה יוכל להפוך לנכס בשבילנו. כנראה שאחד מהם יעזוב הקיץ וכואב לי כי אני באמת אוהב את שניהם. דבר שני, הסיבה הקבועה, עמדות דחופות יותר לחיזוק. נכון שבקומון סנס הבאת צ'ך לא אמורה לסתור את חיזוק העמדות השונות, אבל אני באופן אישי עדיין בטראומה מהקיץ שעבר, בו נשברו כל השיאים והתחלנו עונה עם שני בלמים בסגל. היום יש לנו שלושה, מה שאומר שלפחות עוד בלם אחד צריך, עוד קשר אחורי ותפילות לחוסר פציעות, ואני מרוצה מהסגל.
צ׳יימברס לא ישחק בעיקר כבלם, אחרי האכזבה היחסית ממנו כמגן ימני? בימין אין לו סיכוי גבוה במיוחד לשחק, גם בגלל הפריצה של ביירין והחזרה של דבושי מפציעה. אני מניח שונגר מעדיף אותו קודם כל כבלם רביעי מאשר כאופציה שלישית בימין.
מה הוא אמור לעשות? ללכת לשחק באיזה ווסט האם? בחייך תהיה רציני. ארסנל מועדון ענק ובצ'לסי לאגדה שוערית כמוהו אין מקום על הספסל. ישב בשקט שנה ועזב. לא מבין מה הסיפור.
מה פתאום מועדון ענק?? הם לא זכו בליגה 10 שנים וכידוע אם לא זכית 10 שנים אז אתה לא יותר טוב מאסטון וילה בעיניהם של אנשים מסוימים.
אין לי שום טענה כלפי צ'ך. אבל אני לא חושב שזה הגיוני שאוהדי צ'לסי יהיו בסדר עם ההחלטה שלו, זאת אומרת ששום דבר לא ישתנה במחשבה שלנו על צ'ך. לפחות בעיני זה לא אפשרי. לדעתי שחקן שהאוהדים קוראים לו "אגדת מועדון" ו"סמל" לא יכול ללכת לשחק בארסנל ושעדיין יקראו לו ככה. אז במעבר שלו לארסנל אני כאוהד מגלה שלא באמת אכפת לו עד כדי כך מאוהדי צ'לסי או מהתקופה שלו במועדון. אכפת לו, עד מידה מסויימת. יש שחקנים שלא היו עושים מעבר כזה, והיו הולכים לשחק במקום אחר (נגיד בפסז') רק כדי לא לשחק אצל יריבה מושבעת של המועדון שלך, שמתחרה על אותם תארים. צ'ך הוא לא אחד מאותם שחקנים וזה בסדר. לא היו לי ציפיות מיוחדות ממנו, מלמפארד לדוגמא היו לי ציפיות כי באמת ראיתי אותו כסמל כמו טרי. ואם הוא החליט לשחק עונה שלמה בסיטי אז מה זה כבר צ'ך לארסנל. אני לא הולך להתייחס או לחשוב על צ'ך באותה צורה כשהוא מחליט לעבור לארסנל. בפשטות זה כל הסיפור.