ארסנל 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שעושה הרושם כי ירדנו משניידרלין שצפוי להרוויח 150,000 פאונד בשבוע אצל יונייטד, אני מניח שעכשיו ונגר פשוט יחכה לראות מה יקרה בשאר הקבוצות הגדולות ולפי כך יפעל, בדיוק כמו שעשה עם אוזיל ואלכסיס. אולי נצליח להשיג עוד איזה ריג׳קט איכותי מבאיירן (ע״ע מרטינז) או ריאל (ע״ע בנזמה, אייראמנדי ואיסקו) שעוד צפויות להתחזק הקיץ. בקיצור, צפו לשקט רב שמועות בשבועות הקרובים.

אגב, חוץ מאוספינה שעשוי לעשות את דרכו לפנרבחצ׳ה, היום בטורקיה מדווחים שפודולסקי בדרך לגאלאטסראיי תמורת 3.2 אירו.

אגב2, ברוך הבא פטר פאקינג צ׳ך!

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך, השאלה מה הנק' ראייה של וונגר כאן. הוא קנה את צ'יימברס בתור מגן ולא בלם, וכל פעם שצ'יימברס פתח כבלם העונה, זה היה כורח הנסיבות, כי לא הייתה לוונגר ברירה אחרת.
    הנק' היא שאני לא רוצה לראות שוב את מונריאל בלם, סגל של קבוצה בכירה חייב לכלול מינימום ארבעה בלמים וארבעה מגנים, שניים רוטצייה לכל צד. אם צ'יימברס יתופקד כבלם, אפשר להגיד אז שהסגל סגור מבחינתו הגנתית, אבלללללל וזה אבל גדול, האם השחקנים האלה באמת טובים מספיק לארסנל? בוא נשים בצד את ביירין ודבושי, שני שחקנים ענקיים. מונריאל עם כל האהבה שלי אליו הוא פשוט מגן סביר, בסדר, לא לקבוצה ששואפת לקחת אליפות. שגיבס בשיא כושרו, מגן מעולה. אבל מתי הוא היה בשיא ?? ולאורך כמה זמן?
    ורביעיית הבלמים בהנחה שצ'יימברס בלם. פר, קוסיילני, גבריאל וצ'יימברס. לא יודע אם זה מספיק. לא חושב.

ברור שאין לו צ'אנס לשחק בצד ימין. דבושי וביירין סוגרים את העמדה הזו, ומבחינתי שביירין ייאש אותה עד סוף הקריירה שלו. (אני חייב למצוא איזה הודעה שלי מלפני 3 שנים כאן בפורום עליו) אבל לדעתי הוא יהיה פברגאס 2 וגם הוא זה עניין של זמן עד שיחזור לבארסה. שחקן גדול.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ׳יימברס לפחות ע״פ העונה האחרונה נראה כמו פיל ג׳ונס לעניים. לטווח הקצר מדובר בסותם חורים יקר במיוחד.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא ההודעה הראשונה כאן מתייחסת ל'נאברי

5. Raulito Madridista

במהדורת הערב של חדשות הספורט הסתפקו בתמונה של צ'ך חותם במדי ארסנל והתרגזתי. במהדורה המרכזית ב-23:00 כבר עשו את 'שיעורי הבית' והקדישו איזה דקה-שתיים. היה מספיק לראות כמה קטעי וידאו של צ'ך ובאמת שבתור אחד שהוא לא אוהד ארסנל אבל כן יש לו סימפטיה כלפיה עוד מימי הנרי - התרגשתי. צ'לסי הביאה כאן תותח-על. המנהיגות, היציבות, השקט, המלחמה. עוד חשבו שצ'ך ייפרוש אז ב-2007 אחרי שספג את המכה בגולגולת בגלל האידיוט ההוא חסר האחריות - אבל צ'ך נלחם, חזר עם מסכה אחרי 4 חודשים(מעניין אם מה שקרה כן פגע ביכולת שלו, לאלה שבאמת ראו כל דקה ודקה של צ'לסי באותן שנים, אפילו ב-5%), ובגדול. גמר ליגת האלופות למשל - כשהדף את הפנדל של רובן ברגע קריטי. השוער ששמר הכי הרבה פעמים על רשת נקייה בפריימרליג, 24 משחקים ללא ספיגה ב-35 הופעות בעונת 2004/05 - פסיכי. לא יכל להצליח בנבחרת כמו איקר או בופון אבל הוא היה מפחיד, ולדעתי כיום הוא בכושר יותר טוב משניהם. אני חושב שזה הרכש הכי משמעותי של ארסנל מזה זמן רב. את אוזיל ואלכסיס שהם שחקנים נפלאים אני שם בצד כי ריאל ובארסה רצו להיפטר מהם, אבל עמדת השוער הייתה בעייתית ואולי יש כאן באמת שינוי מגמה. יש כאן ניצחון תדמיתי קטן ואולי רכישה כזו תמשוך עוד שחקנים!

המטרה המרכזית של ארסנל לקיץ הזה הושגה. הלאה: בלם\קשר אחורי וחלוץ. ארסנל צריכה עוד גולרים חוץ מאלכסיס, ו-וולקוט כובש כשהוא בשפיץ אבל פחות כשהוא באגף ושם הוא צריך לשחק עם כל הכבוד לפינוקים של ונגר. לז'ירו אין מקום בהרכב של אף קבוצת טופ: לא צ'לסי, לא יונייטד, לא סיטי, לא ליברפול(סטארידג' בריא מתישהו?) ולא טוטנהאם(קיין). הוא לא מספיק טוב לארסנל. וולבק כבש רק 8 שערים. המצב הכלכלי של ארסנל פנטסטי. חיזוק בעמדות האלה ויהיה מעניין. בינתיים עדיין יש לי הרושם שבקישור ההתקפי צפוף-צפוף מידי ובשאר המקומות לא.

6. Gunner_ForeveR Member

מה עם גנאברי באמת? שחקן מוכשר בטירוף שאפילו בגיל 17 הראה יכולת מעולה נגד שחקני פרמייר ליג.. מקווה ששוב פציעות לא יהרסו ליהלום כזה את הקריירה

7. alexshw Member

פספס עונה שלמה בגלל פציעה אבל כמדומני זומן ליורו צעירות

8. seby Member

לא האמנתי שהיום הזה יגיע אבל זה קרה - אבו דיאבי שוחרר רשמית מארסנל!!! מדהים!!!

אני אמשיך לטעון שלדעתי הוא השחקן שהרוויח הכי הרבה כסף בהיסטוריה ביחס לדקות המשחק ששיחק... היה במועדון כמו ארסנל איזה 10 שנים בלי שום סיבה, אפילו בעונה וחצי שהוא היה בריא הוא היה לא יותר משחקן בינוני, לא יציב, שלא חזק בשום דבר והוא פשוט הזכיר פיזית קפטן אגדי שלנו, אבל הוא יכל להיות כמו ויירה רק באיזה תחרות כפילים בריאליטי דרג ז'...

בושה ששילמנו לו כל כך הרבה כסף, אבל זה סוף סוף נגמר... אם אני ונגר גם הייתי מוותר על פלאמיני וארטטה ומביא קשר הגנתי נוסף אמיתי לסגל וכמובן שמוכר כבר את פודולסקי, משאיל לעונה את גנרבי ומביא עוד חלוץ, כי לעזאזל, אפילו נאצ'ו מונריאל אמר בראיון שמה שהכי חסר לארסנל זה חלוץ של 30 שערים בעונה ובשביל שבאמת נוכל לקחת אליפות, אנחנו חייבים חלוץ ברמה כזאת, כי ג'ירו או וולבק לא מספיקים.

Scouser Tommy ו-מזגן אוהבים את זה.
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת ה״כשרון הטבעי״ בלבד לדיאבי היו נתוני פתיחה לא פחות טובים משל שחקנים כמו טורה ופוגבה. עם זאת, גם שהצליח לשמור על כשירות קצרה בין כל כמות הפציעות המטורפת שעבר, הוא תמיד בלט בטיפשות שלו במגרש וכנראה מאוד שגם מחוצה לו.

אין ספק שהוא היה צריך לעזוב את ארסנל כבר לפני שנים, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

מזגן ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  10. עידן444 Member

אני מעריך שכל החלק האחורי יראה יותר טוב עם שוער כמו צ׳ך מאחוריהם.

11. alexshw Member

פולדי נמכר לגלטסראי תמורת 4 מיליון יורו

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

משעשע שהמשכורת של פודולסקי בארסנל (100,000 פאונד בשבוע) תעבור ״ישירות״ לפטר צ׳ך.

יש בזה משהו מאוד סמלי שמצביע על תחילתו של עידן חדש, למרות שכל עוד ונגר כאן הוא מונע מאיתנו להתקדם עוד יותר.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכול טוב ויפה רק שלא נשכח להביא חלוץ במקומו.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יבוא שחקן התקפה לדעתי זה יקרה בהתאם לפעילות של קבוצות גדולות מאיתנו (ע״ע אוזיל Out, בייל In).

גם בלי שחקן התקפה חדש אני מצפה מהסגל הקיים להבקיע יותר שערים בעונה הבאה. כמובן שמילת המפתח כאן היא כשירות.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לג'ירו איתו אי אפשר באמת להגיע להשגים רציניים. צריך חלוץ חדש.
    ואם כבר אוזיל,הייתי מנסה לעשות איתו טרייד עם באיירן על גצה שלא מרוצה מכמות הדקות שהוא מקבל.

מצב נושא:
הנושא נעול.