ארסנל 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עושה רושם שהוא קרוב להחלמה כבר
    Instagram

2. מזגן Member

התקדמות לא? אני זוכר שלא הרשו דברים כאלה באצטדיון לפני שנה שנתיים אם אני לא טועה. עכשיו העיתונאים כבר לא מתביישים לשאול אותו לגבי זה. לאט לאט מספר הבאנרים הללו יגדל וככה גם המבוכות העיתונאיות. עד שזה יחלחל לראש שלו. ולא תהיו לו כבר ברירה. אמן.

3. seby Member

הדבר היחיד שנראה יותר גרוע מהחלק הקידמי שלנו זה השיפוט של מרינר שהיה, כהרגלו, פשוט זוועה (ולמזלו גיבסי היה על הספסל היום ווולקוט בכלל לא בסגל...)

עוד משחק שמוכיח שאין לקבוצה הזאת שיטה, בעיקר בהתקפה, שאין לה מנהיג במרכז המגרש, שאנחנו תלויים ביכולת אישית של שחקנים ושהיחיד שיכול להבקיע זה אלכסיס...

אני לא מבין למה ונגר מפחד לשחק עם וולבק וג'ירו במרכז ועם אוקס ואלכסיס בפינות ולוותר על קאזורלה. ג'ירו לדעתי, בתור חלוץ נסוג, יכול להיות הרבה יותר יעיל מקאזורלה ולדעתי ג'ירו אחד מהמוסרים הכי "אנדרייטד" בליגה - הוא תמיד מבשל המון ורק היום הוא יצר לוולבק ולפודולסקי 2 מצבים נפלאים ובעצמו הוא יכול להבקיע ומהווה שחקן מטרה.

הגנתית זה ידוע שהופ, קוסיילני חוזר ואני אמשיך להגיד שאם קוסיילני בריא, אז הוא ומרטסאקר מהצמדים הטובים באירופה וזה כאשר מונריאל חור, צ'מברס מצויין, אבל חסר ניסיון ואין קשר הגנתי אמיתי שיעזור כמו שצריך, למרות שפלאמיני היה סביר היום הגנתית וראמזי הגנתית נפלא ורץ המון, אבל הבחור פשוט חסר ביטחון ולחוץ בחלק הקידמי - לא מדויק, לא רואים אותו כבר כמעט נע לעומק כמו בשנה שעברה, פשוט חסר ביטחון לגמרי.

ממשיכים להיראות חרא, אבל ברגע שהם איבדו את השחקן עם הפציעה ונשארו עם 10 שחקנים זה היה באוויר שנצליח להבקיע ואכן הצלחנו לפחות ומסכנים סאות'המפטון, כי הגיע להם נקודה.

עכשיו צריך לקוות שהם יפסידו גם ליונייטד וגם שווסטהאם יפסידו נקודות ואז ונגר יוכל להירגע ולהתמקם לו במקום 4 מאחורי 3 הקבוצות שבטוח יסיימו טופ 3 לדעתי - צ'לסקי תהיה אלופה, סיטי תהיה הסגנית (אגוארו מדהים) ויונייטד, פשוט כי הם לא באירופה ולדעתי ההגנה שלהם תתחזק בינואר, תהיה מקום 3 ואז אני מקווה שאנחנו נשיג מקום 4, אבל איך שזה נראה, ליברפול, טוטנהאם, אברטון וסאות'המפטון יהיו שם... אנחנו על הנייר הרבה יותר טובים מהם, אבל אנחנו פשוט נראים רע - החלק הקידמי שלנו היום היה וולבק, צ'מבו, אלכסיס, ראמזי וקאזורלה - כולם שחקני נבחרת, מנוסים, חוץ מסאנטי כולם יכולים להבקיע ועדיין, פשוט נראים רע מאוד התקפית - רק הגבהות ממרכז המגרש בלי שום כיוון, רחוקים אחד מהשני... פשוט נראים רע.

עכשיו סטוק בחוץ ופשוט לא יהיה שם.

נ.ב.
    אני מקווה שנגד הטורקים באמצע השבוע הבא אלכסיס לא יטוס בכלל, כי הבחור חייב מנוחה! לא שהוא באמת צריך את זה בשביל משחק, אבל בטווח הארוך, ונגר חייב לתת לו איזה שבוע בלי נסיעות ושקט, בטח כאשר בעוד 2 מחזורים יש ניוקאסל, כי בסוף זה יהיה כמו עם אוזיל בשנה שעברה שונגר שחק אותו - אלכסיס לא רגיל לשחק גם בינואר ולעומס באנגליה וצריך לתת לו שבוע מנוחה כבר עכשיו, בטח כאשר אין לנו סיכוי כל כך למקום 1 בצ'מפיונס וגם שלא יזיק לתת לפודולסקי וקמפבל הזדמנות לפתוח עם ג'ירו בטורקיה וככה גם אוקס ווולבק ינוחו.

4. seby Member

ד"א, זה די עצוב שהשחקן הכי סקורר שלנו, אלכסיס, פשוט לא זוכה למצבים כמעט... ב- 3 המשחקים האחרונים אני לא חושב שיצרו לו מצב אחד וגם השער היום זה פשוט היה בלאגן ומזל שהכדור הגיע אליו. ככה, שרק העובדה שהסקורר הכי גדול שלך לא מקבל מסירות למקומות שהוא צריך לקבל, רק זה מראה כמה שהקבוצה פשוט חסרת מושג לגבי מה צריך לעשות בחלק הקידמי.

5. Koscielny Member

למה וולבק צריך לנוח? ונגר כבר הראה שהוא מעדיף אותו על וולבק בחוד (בצדק לגמרי, וולבק מאוד מאוד בינוני, אין לו מושג איך לשחק עם הגב לשער, לנגוח או לסיים), אז אם מישהו צריך לנוח, זה ג'ירו בשביל שיפתח נגד סטוק.

קוסיילני מדהים, הוא גורם למרטסאקר להראות כמו בלם טופ, ולפלאמיני להראות כמו שחקן כדורגל.

6. seby Member

Boss on @AbouVDIABY: "He is on the brink of returning to training. If he's fully fit he'll have a new deal

ונגר פשוט חי בסרט... גם אם הוא יבריא עכשיו לחודש, למה לעזאזל לתת לו חוזה חדש??? למה שהוא יתפוס מקום בסגל??? אפילו כשהוא היה בריא, ברצף של 3 משחקים, הוא עדיין היה סופר בינוני, חסר עמדה ובעיקר שחקן לא חכם. אני מבין אם במעט שהוא שיחק הוא היה נראה כמו מסי או רונאלדו, אז סבבה, תן לו חוזה, אבל עכשיו? וגם, שאם הוא יבריא, זה הרי ברור שהוא יפצע שוב!!! הסיפור עם דיאבי הוא פשוט מגוחך ולדעתי יכולים להיות רק 2 הסברים: הוא בן מאומץ של ונגר או יש איזה הסכם שחור מאוד עם הסוכנים שלו או משהו כזה או שיש להם איזה רומן או משהו... אי אפשר להסביר את הסיפור של אבו-דיאבי, זה פשוט מגוחך!!!

חזק מנטלית אוהב/ת את זה.
  7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שדיאבי היה חכם מספיק לתעד את הפגישות הראשונות שלו עם הפדופיל בוידאו, אחרת אני לא רואה שום סיבה אחרת שהוא עדיין על הפיי רול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

JohnTerry26, alexshw ו-חזק מנטלית אוהבים את זה.
  8. Gunner_ForeveR Member

hahahahaha

9. seby Member

עד מתי ארסן ונגר? עד מתי? פשוט בדיחה... אפשר להגיד שקאזורלה חזר להיות עצמו, ג'ירו רחוק מלהיות חד, אלכסיס מותש והשופט הולך נגדו, ונגר מאלתר בהגנה עם פר בשמאל וצ'מברס אחרי חודשים בתור בלם ימני... חוסר ריכוז בשניות הראשונות ושום חוכמה בהתקפה, אבל זה לא משהו חדש... אם לא הפציעה של השחקן של סאות' המפטון, אז גם את המשחק הקודם לא היינו מנצחים ואז לפחות עם קוסיילני ופר בעמדה שלו ההגנה בסדר, אבל ככה? ההתקפה שלנו פשוט זוועתית ואם לא יכולת אישית של אלכסיס + מזל, אין לנו מה למכור...

אנחנו פשוט בדיחה... לתת לשחקן כמו בויאן להיראות כמו מסי, זה רק מראה שאין לך הרתעה הגנתית, אין לך נחישות ופיזיות, עבירה אחת לא עשו על בויאן, שזה שחקן שאם אתה בועט בו 3-4 פעמים במחצית אתה לא שומע אותו יותר...

בבקשה מר. ונגר - תתפטר!!! בבקשה!!

10. seby Member

2 השערים לא משנים כלום ולמרות שהשיפוט היה ממש נגדנו היום עם המון החלטות שגויות, בעיקר האדום, זה לא תירוץ... המשחק הזה הוכרע במחצית השנייה וגם הפנדל והשער המצויין של ראמזי מקרן לא באמת שינה משהו...

לא יכול להיות שאנחנו צריכים להיות בפיגור 3-0 בשביל להרוץ ולהילחם - בושה וחרפה!

11. seby Member

4 מתוך 5 המשחקים הבאים שלנו הם מול יריבות ישירות על מקום 4 ומליברפול זה גם 4 משחקים בעומס מטורף, כאשר הסגל שלנו קצר מאוד, בעיקר הגנתית והתקפית חוץ מאלכסיס אף אחד לא בכושר - אני באמת חושב שבתחילת ינואר אנחנו יכולים למצוא את עצמו במרחק של 6-7 לפחות ממקום 4 ואז ונגר באמת יהיה בלחץ.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו העונה,זה שלא נסיים במקום שמגיע לצ'מפיונס,אולי מישהו בהנהלה יתוערר וישלח כבר את הצרפתי לפנסיה בכבוד.
    בניית הסגל שלו בתחילת העונה לא פחות משעורורייה,במיוחד על סמך הנסיון הקודם שלו עם פציעות,אין הגנה (איך לעזעזל פותחים עונה עם 2 בלמים ?!?!) אין קישור אחורי (מחדל שנמשך כבר שנים,נראה שהוא פשוט עושה דווקא כדי להוכיח לכולם בכוח שלא צריך) ואם אין אלכסיס אז אני לא רוצה לחשוב איפה היינו..

13. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/14
  14. golding מנהלים

זאת פשוט לא דרך להתנהג. אין שום בעיה עם שלטים של 'Wenger out' ועם שריקות בוז בתוך האצטדיון, אבל כשהוא על רכבת? בחייך. זה מזכיר לי את מה שאוהדי צ'לסי עשו לבניטז כשהוא עלה על הרכבת לליברפול מלונדון (כשהיה מאמן צ'לסי, אם מישהו זוכר את התקופה החשוכה הזאת). נגעלתי מזה אז ואני נגעל מזה היום.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  15. seby Member

עכשיו אני קלטתי ואולי זאת השעה, או העובדה שכל היום אני לומד, אבל אפילו אם ננצח את 4 המשחקים שנותרו לנו בסיבוב הראשון של הליגה (עם לוח המשחקים שלנו והמצב שלנו קשה לי לראות את זה קורה), אנחנו נסיים את הסיבוב הראשון עם 32 נקודות! זה קצב של 64 נקודות לעונה!!! וזה כאשר שיחקנו כבר נגד יונייטד, סיטי, טוטנהאם וסאות'המפטון בבית ובקיצור, רוב המשחקים הקשים שהיו לנו היו בבית (חוץ מצ'לסי) וניצחנו בינתיים 6 מתוך 15 משחקים!! וכולם, חוץ מסאות'המפטון (אם אני לא טועה), אז נגד קבוצות מהעשירייה השנייה של הליגה (ולסאות'המפטון עוד הפסדנו בגביע הליגה בבית) ונוסיף את העובדה שאנחנו מסיימים מקום 2 בצ'מפיונס לדורטמונד חלשה מאוד ועם ה- 3-3 המביש נגד אנדרלכט שזה 90% אומר שאנחנו עפים כבר בשמינית ואנחנו משחקים כדורגל יותר גרוע אפילו מהשנתיים הקודמות, שזה היגש די מדהים ואם לא אלכסיס, אז אני לא יודע איך אנחנו בכלל מבקיעים שערים העונה! וולבק כבר 6 שערים העונה, אבל 3 במשחק אחד בצ'מפיונס וראמזי כבש 4, אבל 2 מהם היו ממש התחילת העונה וזהו! כל השאר זה איזה 2 שערים לג'ירו (למרות שהיה פצוע) ושער לכל שחקן ככה... אפילו זוועה!

אז אם מסכמים את כל זה, העובדה שונגר פשוט זלזל באינטילגנציה של כל אוהד בכך שהתחיל עונה עם סגל הגנתי שערורייתי והעובדה שהוא יודע שקוסיילני עם פציעה מורכבת ברגל שמצריכה ניתוח אבל ונגר דוחה את הניתוח ואני לא אופתע אם בינואר יגיע בלם וקוסיילני ינותח כי הוא משחק עם כאב ואם לא הפציעה של מונריאל, הוא גם לא היה חוזר ובעיקר העובדה שיש לנו עוד לפחות 50 מיליון לבזבז ועוד ועוד ועוד... ושוב, קצב של 64 נקודות בעונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובתסריט הכי חיובי 64 נקודות! ורק כי ליברפול, אברטון וטוטנהאם פשוט לא יודעות לנצל איזה גרועים אנחנו וזה ברור שווסטהאם, ניוקאסל וסאות'מהפטון לא יחזיקו מעמד ועדיין איכשהו ונגר ישיג את המקום 4 המזליסטי שלו וימשיך עוד עונה להרוס את המועדון - אז כן, אני חושב שמגיע לונגר אפילו להתעורר כל יום בבית שלו ולשמוע צעקות, לא עם קללות מגעילות ואפילו לא קללות, אלא פשוט קריאות בדיוק כפי שהוא זכה לקבל "תפסיק להרוס לנו את המועדון שלנו"!

שדרגת אותו בכמה רמות, בנית מוניטין והבאת תארים ואגדות, אבל די! בבקשה, די!

מצב נושא:
הנושא נעול.