ארסנל 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מזגן Member

מה הסיכוי למבוכה במשחק הראשון (4-0 כזה) ואז איזה משחק ״הירואי״ חוזר של ״כמעט עלינו״ (0-3 כזה).
    *בנוקאאוט כמובן

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/15
    yonmu ו-אלעד אוהבים את זה.
  2. seby Member

טוב, אז אין טעם לכתוב את כל הדברים הקבועים (ונגר איבד את זה, השחקנים שלנו הם "אוברייטד", השיטה דפוקה, ההגנה שלנו לא אשמה אלא ההתקפה והסגנון האימפוטנטי וחייבים רכש בעמדות מפתח של שחקנים ברמה עולמית) ופשוט אפשר לסכם במילים פשוטות: "אנחנו נראים חרא".

מילה על ניוקאסל - גועל נפש - קבוצת כדורגל או רגבי? עזבו את זה שהיה פנדל ברור ולדעתי זה צהוב כהה כי זה תיקול מאחור שמנע הזדמנות לשער וישר על הקרסול (מזל שבאלרין לא שבר ת'רגל) והתרגלנו השנה לקיפוח משופטים (נבדל שבוע שעבר וכו'), אבל כמה צהובים ולדעתי היו צריכים להיות אפילו עוד! כמו כן, אני באמת חושב שזה דיי אדום... לקוקלאן היה מזל והוא לא שבר את הרגל, אבל אין כזה הבדל בין התיקול של מטרוביץ' לתיקול ששוקרוס שבר לראמזי את הרגל - באמצע המגרש, בלי שום סיבה ללכת ככה עם הפקקים לתוך הרגל - זה אדום מוצדק!

הכי עצוב? שהשחקנים שלנו נתנו שפשוט יבעטו בהם - אלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שהיו צריכים להרביץ בחזרה או משהו כזה, אבל אין ספק שהחזות החלשלושית שלנו עם שחקנים מטר 70 ורכים אז זה נותן לקבוצות מוטיבציה פשוט לבעוט בנו, דבר שלא היה קורה עם הנרי, ויירה, ג'ילברטו וברגקאמפ...

אנחנו כל כך איטיים, לא עושים תנועה ושקופים ועוד בלי אוזיל שהוא השחקן הכי איטי ושקוף שיש לנו... השיטה הזאת של ונגר דפוקה וזה שברצלונה יכולה לשחק בקצב של צב ולהתמסר 600 מסירות, זה לא אומר שאנחנו צריכים והבדל קטן - להם יש שחקנים כמו מסי, אלבס וניימר שמעבירים מהילוך 1 ל- 4 בשנייה ויש להם שלישייה ששווה 100 שערים בעונה... אצלנו יש בקושי 3 שחקנים ששווים גול!

3. מזגן Member

http://assets.sbnation.com/assets/2529499/tumbleweed.Xxx

אלעד, EsheD, oranfu ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. Gunner_ForeveR Member

חחחח..
    אני באמת מקווה שנסיים העונה מחוץ לטופ 4 ושנעוף מכל המפעלים מוקדם.
    נמאסת ונגר, נמאסת!!!!

5. seby Member

אם אתה חושב שאם אנחנו נסיים מחוץ לטופ 4 ונגר ילך, אז ההפך... ונגר לא ילך, כבר שנים שאני אומר שמדובר בדיקטטורה ודיקטטורה מסתיימת ב- 2 דרכים:
    1) הדיקטטור הולך לבד.
    2) העם יוצא נגדנו בצורה קיצונית.

כמובן שאני לא אומר אלימות, אבל אוהדי ארסנל, בעיקר הגרעין המקומי ולא אוהדים מחו"ל, אז הם צריכים פשוט לא לקנות מנויים, לא להגיע למשחק בית (לתמוך רק במשחקי חוץ) ואז, כאשר יגיעו 30 אלף איש לאצטדיון, אז אולי רק אז ההנהלה שלנו תבין שצריך שינוי. כל עוד האצטדיון מלא ובטח כאשר משחקים עד לשמינית גמר צ'מפיונס ובטח ובטח עם זוכים בגביע, אז לא יהיה שינוי וגם בעוד 5-6 שנים שאולי ונגר יעזוב פשוט בגלל הגיל (למרות שהוא נראה סופר בריא ובכושר ביחס לגילו), אז לצערי הוא גם יבחר את היורש וימשיך להשפיע המון מלמעלה ולא יפתיע אם הוא יהיה אפילו הנשיא או משהו כזה... השלטון של ונגר בארסנל יגמר רק ביום שהוא ימות והוא נראה לי איש מאוד בריא.

כל זה כל עוד האוהדים של הקבוצה בלונדון לא יעשו משהו...

קצת סטטיסטיקות מבישות מהקיץ - אנחנו הקבוצה היחידה מתוך 5 הליגות הבכירות שלא רכשה שחקן שדה אחד בקיץ הנוכחי!!! טוטנהאם בזבזה על שחקנים כמעט פי 5 מאיתנו, אנחנו ממוקמים מקום 18 מתוך 20 קבוצות בפרמיירליג מבחינת בזבוזים, עזבו אותנו 18 שחקנים (השאלה או מכירה) והגיעו רק 3 (2 צרפתים צעירים וצ'ך) וכמובן שצ'ך אולי הגיע אבל סצ'זני ומרטינז מושאלים (יש לנו רק 2 שוערים בכירים בסגל) ושוב, כל זה למרות שפתחנו את העונה שאנחנו נראים זוועה, כבר עם פציעות של שחקני מפתח כמו מרטסאקר ואוזיל ועם פצועים קבועים כמו וולבק וווילשייר ועוד לא התחלנו עם ה- 3-4 חודשים קבועים של ראמזי, ת'יאו ואוקס בחוץ...

על הדרך מנצ'סטר סיטי באמת התחזקו התקפית בצורה סופר מרשימה עם 2 קיצוניים מהרמה הכי גבוהה בעולם + בלם נפלא, דרום אמריקאי, שיביא להם פיזיות ומהירות להגנה ואפילו ליברפול הראתה אמביציה בקיץ ואפילו יונייטד בפאניקה מוחלטת מבזבזת מיליונים על שחקנים, אבל הלוואי ואנחנו היינו מחתימים את דאפאיי ומרסיאל - 2 כשרונות צעירים (אחד מוכח והשני לא ממש) ונכון שעל שניהם שילמו סכומים מטורפים, אבל עדיף אמביציה מאשר כלום!

הכדורגל רע, הסגל קצר וחסר כ- 4-5 שחקנים ברמה גבוהה בשביל באמת להיאבק על התואר ואפשר לסכם בצורה פשוטה - סיטי אחרי 2 אליפויות ב- 4 שנים משקיעה 100 מיליון ומביאה 3 שחקנים ברמה עולמית (כן, דה-ברויינה, סטארלינג ואוטמנדי הם הרמה הכי גבוהה שאפשר למצוא בשוק, הרי מסי, רונאלדו, ניימר וכו' לא למכירה) ואל תגידו שהם עשירים וכו', הרי לא רק שמתוך המועדון אומרים את זה, אלא שיש דוחות כספיים שמראים את זה ואולי 200 מיליון אין, אבל 100 מיליון? שאיתם יכלנו להביא לפחות חלוץ ברמה גבוהה ועוד קשר הגנתי שכל כך חסר ואולי עוד בלם אמיתי ישר להרכב גם במקום מרטסאקר ואז לתת לצ'מברס אולי עונת השאלה... אז כלום! קיבלנו שוער מצויין, אבל מעבר לשיא ועוד כאשר היה לנו כבר שוער שנתן חצי עונה מדהימה והוא נכנס לשנים הכי טובות בקיירה שלו ועוד שוער צעיר שכבר שנים אצלנו ולמרות שהוא דפוק ועושה טעויות, ההבדל בין הרמה שיש לנו בחוד ובקישור ההגנתי לבין מה שאנחנו צריכים הוא הרבה יותר גדול מההבדל בין אוספינה לצ'ך.

אך כפי שונגר כבר 8 שנים לא מבין שהשיטה של ה- 4-5-1 לא עובדת וכפי שהוא 8 שנים שילם משכורת לדיאבי וכפי שהוא הביא שחקנים כמו אבואה, דנילסון, סאנטוס וכו' ועוד אפשר להמשיך ולכתוב ספר על כל הטעויות של ונגר, אז הוא פשוט לא ילמד ו- 2 הגביעים האלה נתנו לו עוד יותר כוח ובמקום שהוא יבנה מהגביעים האלה קבוצה חזקה יותר וישתמש במומנטום הזה ובאמת הוא יבנה מחדש סגל שבאמת יוכל לעשות משהו מאז 2006, אז הוא פשוט משאיר אותנו במקום וזה אפילו צעד אחורה, כי הסגל זקוק בדחיפות לדם חדש, בעיקר בחלק הקידמי וכאשר בראיון השבוע ג'ירו עצמו אומר שהוא חסר ביטחון ושהוא לא מרגיש שהוא מספיק טוב לסחוב את ההתקפה של מועדון כמו ארסנל ובקיץ שחקנים כמו מונריאל וקאזורלה אמרו שצריך עוד שחקנים שמספקים שערים, אז איך האוהדים, השחקנים, שחקני עבר, פרשנים וכל אחד רואה דברים שונגר פשוט מסרב לראות!!!

לצערנו, לפחות אני, אני אמשיך לעודד, אני אפילו אשב ביציע במשחק הבית הבא נגד סטוק, אבל אין מה לעשות - מועדון הכדורגל ארסנל הוא של בנאדם אחד והשם שלו כבר חלק מהשם של המועדון...

האמביציה, הרוח האמיתית של המועדון והיופי יחזרו ביום שהצרפתי יעזוב (בראש שלי ארסן ונגר האגדי כבר עזב איפשהו בין 2008-2009... היום יש איזה בנאדם שאין לו שום קשר לארסן ונגר ההוא...

Eric Cantona, Raulito ו-Gunner_ForeveR אוהבים את זה.
  6. All_Hale_Conradinho Member

גם זה לא יקרה.
    כשאומרים שונגר הרס את המועדון, הכוונה היא לא שהוא הרס את הקבוצה, אלא את המועדון. על כל מאה + שנותיו. אנחנו יכולים להמשיך לקשקש על עונת הבלתי מנוצחים או על ה-13 אליפויות, אבל כרגע הן חשובות כקליפת השום עם המקום שאליו אנחנו הולכים. אנחנו לא נזכה באליפות גם אחריו. אפילו כשהוא יחליט לפרוש מאימון, הוא בטוח יישאר איזה חבר הנהלה או מנהל ספורטיבי שרוב ההחלטות עדיין יהיו בידיו. הוא לא ירשה להביא מאמן אחר שהוא יחשוש שעשוי לעשות שינוי מהותי מהדרך שלו (קלופ), הוא לא ייאשר למאמן שכן יגיע לבצע החתמות שהוא לא רואה בעין יפה. והוא ינחיל את השיטות שלו למועדון עד היסוד. הכל יירקב. אפילו כשונגר לא יהיה בין החיים, הרעיונות והדרכים שלו עדיין יהיו מושרשים במועדון ואף אחד לא יידע משהו אחר חוץ מהן. הדבר היחיד שיכול למנוע את זה הוא שאיזה מיליונר שפעם היה אוהד ארסנל ממורמר מהיציעים ירכוש את המועדון, אבל לזה אין סיכוי.
    יום אחד ארסנל, אולי, תחזור לקטוף תארים ותהיה שוב קבוצה גדולה. אממה, אירוע כזה יהיה זהה למקרה שבו, נניח, אסטון וילה, ניוקאסל או אברטון חוזרים להיות מועדוני צמרת אמיתיים שקוטפים תארים. זה יהיה מפתיע וסנציוני באותה מידה, וזאת בדיוק הבעיה. ארסנל כבר לא בדרך ללהיות קבוצה ברמה של אסטון וילה הנוכחית, היא ברמה של אסטון וילה הנוכחית.

7. alexshw Member

לא יודע למה אתה נחרץ. ונגר ישאיר אחריו קבוצה שקבוע מסיימת בטופ 4 זה אומר שצריך שדרוג מסוים כדי להתמודד באמת על אליפות.
    זה יהיה לגמרי תלוי במחליף שלו ובכלל אם ארסנל תלמד מטעויות של יונייטד או לא.

8. All_Hale_Conradinho Member

הבעיה בי כמובן אבל לא ממש הבנתי את התגובה שלך. "זה אומר שצריך שדרוג מסוים כדי להתמודד באמת על אליפות". זה נכון כבר עכשיו, ולא רק אחרי שונגר יעזוב.
    ולגבי המחליף, הבהרתי מה אני חושב. מי שהוא לא יהיה, הוא לא יבוא בלי אישורו וניתוחו של ונגר עצמו, והוא יהיה לא יותר ממאריונטה.

9. oranfu Member

מבחינת הוצאה כספית, ליברפול לא הראתה הרבה יותר אמביציה מארסנל (בושה לשני המועדונים לדעתי).

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי ליברפול מקללים כל מה שקורה ולא קורה במועדון שלהם, אבל לפחות משהו קורה וגם לא קורה. אצלנו זה אותו סטטוס-קוו מטורף שנמשך ונמשך ונמשך ו... נמשך. אני כבר ממזמן לא שמח או עצוב מהקבוצה הזו - אני פשוט אדיש - לצערי. הגיע הזמן לעבור לפוטבול.

oranfu ו-מזגן אוהבים את זה.
  11. מזגן Member

סטטוס קוו מטורף שגורם לאדישות. תיאור מדויק. גם מסביר את מספר ההודעות המועט בקבוצה יחסית לקבוצות אחרות.
    מסיימים 3-4 עם תיקו הירואי מול סיטי בחוץ ועפים מליגת האלופות בהפרש של שער אחרי ניצחון הירואי בחוץ.

ומי שרוצה להשאר שפוי אחד הכללים הכי חשובים הוא לא להקשיב לולדימיר איליץ' ונגר בראיון שלאחר המשחקים.

12. seby Member

Danny Welbeck undergoes knee surgery | News Archive | News | Arsenal.com

פשוט בושה וחרפה ואתם אומרים לי שלא ידעו על זה לפני יומיים??? ונגר משאיר את הסגל שלנו עם חלוץ אחד (ג'ירו) כאשר הוא סופר חסר ביטחון ועם הבולשיט של כביכול וולקוט בתור חלוץ חוד שזה פשוט לא עובד.

פשוט שערורייה...

בנוגע לליברפול, אז מדובר בדיון על ארסנל כאן, אבל לא מבזבזים? נכון, מכרו את טורס, סוארס וסטרלינג, אבל קנו שחקנים במיליונים ופשוט קנו רע. כשסוארס עזב במקום להביא שחקן אחד מצויין במקומו, הביאו 12 בינוניים...

13. Koscielny Member

אומרים שההחלטה לניתוח הוחלטה לפני שבוע. אז עכשיו ג'ירו הוא החלוץ היחידי בסגל. זה בערך מה שקרה בקיץ הקודם כשהוא השאיר את הסגל עם בלם כשיר אחד. (כשקוסיילני סחב פציעה מאפריל והיה בחוץ לכמה חודשים בתחילת העונה).

14. seby Member

אני חושב שאם מחפשים את המילה "רשלנות" במילון אז אני חושב שרואים תמונה של ארסן ונגר...

15. Raulito Madridista

מה שעצוב באמת לדעתי הוא שגם אם היה משחק וגם אם לא - אין הבדל גדול, וולבק לא יכול לתרום כמעט דבר לארסנל, הוא מחמיצן כרוני, הטיפול שלו בכדור לוקה בחסר ורכישתו הייתה מוטעית. בכל-מקרה, כמובן שונגר צריך לקבל כאפה כדי להתעורר ובחלון ההעברות הזה - זה פשוט כבר לא יעזור. מה שארסנל כן יכולה לעשות - אלכסיס ישחק חלוץ בעת הצורך ואז מתפנה עוד עמדה בקישור ההתקפי, וולקוט-אוזיל-צ'מברליין יוכלו לשחק יחד למשל באופן קבוע. הקיץ התחיל כל-כך מרתק מבחינת ארסנל עם צירופו של צ'ך - והסתיים בצורה מאוד מאכזבת. אני לא יודע אם לכתוב את המילה 'מצפה' בהקשר של אוזיל היא נכונה, אבל אני מקווה שהוא יעביר הילוך וייראה כמו קראק לשם שינוי.

מצב נושא:
הנושא נעול.