ארסנל 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. seby Member

הנה הסיבה העיקרית שאין דרך שארסנל יכולה להתמודד על תואר רציני והאשמה היא אך ורק על ונגר - הסגל שלנו קצר מדי! הגנתית אנחנו בסדר, אבל מהקישור הלאה? כרגע צ'מבו נפצע ואם נוסיף את ראמזי שנפצע בסופ"ש, אנחנו עכשיו לקראת חודש עמוס ביותר, כאשר אין לנו ספסל! ת'יאו ישחק באגף ימין ואז מה נשאר בספסל? לקישור פלאמיני וארטטה? להתקפה קמפבל??????? הסגל שלנו קצר מדי וזה שוולבק, רוזיצקי, צ'מבו, ג'ק וראמזי פצועים וזה מראה כאילו יש סגל, אז זה בולשיט!! כי רק חסר ת'יאו לרשימה הזאת ואלה הפצועים הקבועים! ונגר ממשיך לבנות על שחקנים שבריריים שבכל שנה לפחות 4-5 חודשים אי אפשר לבנות עליהם ואנחנו משלמים על כך ביוקר! כבר בינואר צריך להגיע עוד קשר מרכזי עושה משחק, עוד קשר הגנתי ובעיקר אנחנו חייבים חייבים עוד קיצוני ימני איכותי ועוד חלוץ. מה יקרה? כלום... כי בדיוק לקראת ינואר כולם יבריאו, ונגר יגיד שהם כמו רכש חדש ואז יפצעו ב- 1 לפברואר ושוב נשאר עם סגל קצר מדי ובעיקר שחקנים שחוקים כבר במרץ-אפריל (אלכסיס, אוזיל, קאזורלה, קוקלאן.... יהיו שחוקים לגמרי).

22:05 - רק דיברתי והנה ת'יאו, שגם הוא נפצע כל הזמן, מצטרף לרשימה - פשוט מגוחך!!! ארסן ונגר הוא בדיחה שפשוט ממשיך לבנות על שחקנים שכאלה ותגידו מה שאתם רוצים על הרופאים וכו' - פשוט מדובר בשחקנים שנפצעים בצורה כרונית - ביזיון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/15
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

You were saying?

3. Roma מנהלים

מישהו יודע אם יש לארסנל זכות להחזיר את גאנברי? הבחור גם ככה לא משחק.

4. k_700 Member

קללת המפעל הזה.
    אני מאוד מקווה שואן חאל לא הולך מחר לעלות גם כן בהרכב חזק.

מיותר לגמרי.

5. All_Hale_Conradinho Member

אה, לבנות על שחקן שהיה מעולה בזמן האחרון וגם היה בקו הבריאות זה דבר בדיחתי? נגיד.
    הבדיחה פה היא שהוא שיתף אותו במפעל משני וזניח כמו גביע הליגה, על זה אסכים. אבל מהגישה שלך נשמע שהיית אומר בדיוק אותו דבר אם זה היה קורה במשחק ליגה רגיל.

6. All_Hale_Conradinho Member

7. k_700 Member

הבדיחה היא שבמקום להכניס איזה ילד או שחקן שצריך את הדקות אחרי שאוקס נפצע הוא הכניס את תיאו וולקוט שגם ככה שיחק הרבה מאוד מתחילת העונה....
    כאילו שאי לצעוק מרפי בקול חזק יותר.

8. All_Hale_Conradinho Member

היי, בצד החיובי אנחנו נעוף מהמפעל המיותר הזה. אני חושב שקבוצות בסדר הגודל הזה צריכות לשאוף לעוף ממנו כמה שיותר מהר. במנג'ר אני תמיד מעלה את הנוער במשחק הראשון של המפעל הזה בעונה כדי להפסיד בבית לנוטינגהאם פורסט או משהו כזה.

רק שלא יהיו עוד פציעות.

9. seby Member

"הבדיחה" היא שכבר 6-7 שנים שיש אצלנו שחקנים כמו ראמזי, ווילשייר, וולקוט ואוקס ועכשי וגם וולבק, שאלה שחקנים שנפצעים המון, וחלקם (כמו ג'ק ווולבק וגם רוזיצקי) ונגר ידע שהם יעדרו במינימום עד ינואר ועכשיו עוד 3 פצועים קבועים מצטרפים, אז מה מפתיע?!?!?! ת'יאו תמיד טוב בשנים האחרונות, אבל הוא תמיד תמיד פצוע! השנה הוא היה בריא חודשים וחצי מלאים וזה שוק, אז לצערי הנה מתחילים מחדש... עכשיו מתיחה של חודש בחוץ ואז ונגר יזהר, כי זה ת'יאו, אז זה יהיה חודש וחצי ואז לכו תדעו ופשוט לא יפתיע אותי אם אוקס ות'יאו יחזרו רק בסביבות סוף דצמבר, אם בכלל... כנ"ל לגבי ראמזי...

והכי גרוע שפשוט אין סגל! אפילו צעירים כמו אקפום ואדליין שנראו טוב בקדם עונה, אז הם מושאלים... הסגל שלנו בינוני, דל ולא מספיק טוב לרמות הגבוהות וזה ידוע לכל בנאדם שטיפה מבין כדורגל, אפילו לא הרבה.

10. seby Member

עד לפני איזה 4-5 שנים ההרכב שהיינו מעלים למפעל הזה היה ברמה פי 2 יותר גבוהה ממה שיש לנו היום להציע והיו לנו שחקנים צעירים מבטיחים שאולי בסוף לא כולם התפתחו למשהו, אז לפחות היית רואה משהו. היום מצב הצעירים במועדון רע מאוד וונגר אפילו ולא נותן להם צ'אנס. אם ארטטה היה בריא, קאמרה לא היה פותח היום...

הכי גרוע שג'ירו עכשיו צריך לשחק 90 דקות סתם... אם אני ונגר, אני מחליף את ג'ירו כבר במחצית.

11. k_700 Member

וולבק לא היה פצוע כרוני לפני שהגיע לידיים של ונגר.
    במפעל כזה אידיוטי לגמרי לשתף בשלבים האלה שחקנים שהם כן INJURY PRONE ועוד יותר אידיוטי להעלות אחד כזה כמחליף אחרי ששחקן אחר נפצע...

אני ממש אתחרפן מחר אם שוונשטייגר הולך לפתוח או בכלל לשחק.

אגב, כשאתם ממש מתבכיינים על העומק והאיכות בסגל הרחב שלכם אתם סתם ככה מתעלמים מזה שכרגע יש פציעות(עוד לפני המשחק הזה).
    למשל ג'ק ווילשייר שיכול למלא תפקיד בקישור ההתקפי או האחורי יותר ולהסיט את אוזיל/קאסורלה בהתאמה לתפקידים אחרים(או לתת להם מנוחה).

בכל קבוצה כשנפצע הקשר ההתקפי המחליף והקיצוני המחליף אז כבר צריך לאלתר אילתורים שהם לרוב לא יהיו נעימים לעין.
    אותו דבר בהגנה.
    אתם לא היחידים שצריכים לאלתר שם או לקוות שאחד מהרביעייה הראשונה לא יפצע, זו צרת רבים.

12. All_Hale_Conradinho Member

אני מסכים איתך בהחלט אבל יודע שבאופן אישי לא הייתי כועס ככה אם נניח כל זה היה קורה במשחק ליגה. אבל רבאק, על הפאקינג קארלינג קאפ אנחנו מקריבים את וולקוט?
    דווקא באחד החודשים הכי טובים להיות אוהד ארסנל. דווקא בכושר כזה טוב, דווקא בתקופה כזאת (שאני מניח שאנשים ייתייחסו אליו כ"לא יותר מעלה תאנה של ונגר!!!". אנשים טיפשים) - הוא דופק את הדבר הזה. 3 צעדים קדימה 2 אחורה.

13. All_Hale_Conradinho Member

אנחנו פשוט יוצאים מנקודת הנחה שבמהלך אותו משחק שבו ווילשר "ימלא תפקיד בקישור ההתקפי או האחורי ויסיט את אוזיל/קאסורלה בהתאמה או ייתן להם מנוחה", הוא הולך להיפצע ולהיות מושבת חודש לפחות. וזה גם בטוח יהיה במשחק זניח - בורנמות' בבית או משהו - שהרי במשחק חשוב או רציני לא ממש כדאי לנו לשים אותו במקום קאזורלה או אוזיל כל עוד הם לא פצועים.
    וזה אפילו לא כאילו ווילשר הוא שחקן טוב או משהו כזה. ההשפעה של שחקנים כמוהו וכמו וולבק זהה לחלוטין בין אם הם לא משחקים בכלל, על הספסל או על המגרש.

14. Gunner_ForeveR Member

לא יאומן איך דווקא המשחק הכי לא מעניין וחסר חשיבות בתקופה העמוסה הזאת הופך למוקש שפוגע בקבוצה...

והנה בין היתר למה כל כך רצינו לראות חלוץ מגיע בקיץ , קיי 700.

15. All_Hale_Conradinho Member

באמת שללא הפציעות האלה הייתי מאוד שמח מהתוצאה היום. לעוף מהמפעל המפגר הזה כמה שיותר מוקדם זה מבורך.
    עכשיו רק להתפלל שאלה לא פציעות גרועות מדי.
    אם הן כן, נראה שג'ואל קמפבל הולך לקבל טבילת אש נגד סוואנזי, שחוץ מהאיצטידונים של מנצ'סטר הוא אולי המגרש שאני הכי לא רוצה לצאת אליו כששחקן הרכב משמעותי פצוע ואחד המחליפים העיקריים שלו גם.

מצב נושא:
הנושא נעול.