אז נכון לעכשיו וולקוט וצ'מברלין יחמיצו 3 משחקים ויחזרו אחרי הדרבי נגד התרנגולות. לא כזה נוראי מבחינת אורך הפציעה, כן נוראי מבחינת המשחקים שנופלים על זה. מילא אם זה היה קורה עוד חודש ברצף הזה שיש לנו של ווסטברום ונוריץ', אבל נגד סוואנזי בחוץ... ברררר.
אגזים ואומר שזה היה המשחק הטוב ביותר שלנו העונה. ההתקפה הייתה שוטפת, בפעמים שסוכנו השחקנים ידעו לעשות הגנה כמו שצריך (איזה בלוק מדהים של בלרין למצב בטוח של אייוו! כנראה למד מבן ארצו פאו גאסול), לא היו יותר מדי איבודי כדור שטותיים, וכשכן היו, מיד הקישור עשה כל מה שהוא יכול כדי להשיג חזרה. וכל זה - במגרש מהקשים בליגה, בדיוק מהסוג שאנחנו נוהגים להפסיד בו (וספציפית סוואנזי כבר הייתה בדרך להפוך לבולטון 2.0 עבורינו), ועוד אחרי אמצע שבוע קשה שבו איבדנו שחקן הרכב משמעותי ואת המחליף העיקרי שלו, מכה מוראלית שבשנים קודמות הייתה מזיקה מאוד לקבוצה אם היא הייתה באותה סיטואציה. שוב, לא משליך מזה על מה שיבוא אח"כ, אבל בינתיים אני מאוד מרוצה מהקבוצה בחודשיים האחרונים. אחרי הדרבי בשבוע הבא יש לנו ריצה פשוטה יחסית (ווסט ברום, נוריץ', סנדרלנד) ואחריה משחק עונה פוטנציאלי נגד סיטי, אם היא לא תאבד נקודות.
אז אני דווקא כן חושב שאתה טיפה מגזים. זה לא היה המשחק הטוב ביותר שלנו העונה, בטח שלא עם איך שנראינו במחצית הראשונה, סוואנזי היו עדיפים עלינו גם בהחזקת כדור וגם במצבים, זה לא היה נראה טוב בכלל. במחצית השנייה ללא ספק היינו טובים.
המחצית השנייה בהחלט הייתה שיפור ענק על פני הראשונה, ולמעשה רוב מה שכתבתי התבסס בעיקר עליה. ועם זאת אני לא חושב שהיינו עד כדי כך רעים בראשונה, לפחות לא מספיק ברמה שגרמה לי לחשוש מהפסד לפתע. כאמור הסתדרנו עם רוב המצבים שלהם (בלרין במשחק ענק, גם קוק היה מצויין) אז חשש בקטע הזה היה לי פחות.
All_Hale_Conradinho סוואנזי היו שווים שער במשחק הזה בקלות ובמיוחד בראשונה עם ההצלה המטורפת של בליירין מגומיס. לטעמי לא קרוב למשחק הכי טוב של ארסנל העונה, מחצית ראשונה חלשה ללא סיכון ממשי וסוואנזי היו טובים בהרבה, מחצית שנייה סיפור אחר לגמרי.
המחצית הראשונה שלנו הייתה אולי הגרועה ביותר שלנו העונה, והיו לנו כבר לא מעט משחקים גרועים. במחצית השניה בהחלט חל שיפור עם ניצול מצבים מצוין מבחינתנו, אבל גם הייתה שם חולשה מפתיעה מצד סוונסי שאיפשרה למשחק הזה להתפתח לבית זונות של ממש. וכמה סמלי שבמשחק שפביאנסקי סופג שער באשמתו, צ׳ך נותן עוד יום בעבודה. בלעדיו זה בקלות יכול היה להתפתח אחרת.
מעבר למהירות המטורפת, מה שמרשים זה שהוא לא וויתר במצב כזה. גם מרשים איך גומיס הצליח לא לשחרר בכלל בעיטה במצב כזה.
באלרין לדעתי השחקן הכי טוב ויציב שלנו העונה, אולי רק קוקלאן ברמה שלו ואלכסיס לאחרונה, אבל אין כאן הפתעה והבחור נפצע ולא ישחק נגד באיירן ואין לי מושג מתי יחזור, אז אני חושב שדאגלס קוסטה הולך לחגוג נגד דאביושי החלש מחר... הסגל שלנו כזה דל ולא מוכן לעונה מלאה ובעיקר להתמודד עם הפציעות הקבועות של ת'יאו, אוקס, ווילשייר, וולבק וראמזי...