ארסנל 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Maor995 Member

לטעון שיש לנו עומק בקישור בגלל ווילשיר זה כמו לטעון שלליברפול יש עומק בהתקפה בגלל סטארידג'

Roma אוהב/ת את זה.
  2. All_Hale_Conradinho Member

אז נכון לעכשיו וולקוט וצ'מברלין יחמיצו 3 משחקים ויחזרו אחרי הדרבי נגד התרנגולות. לא כזה נוראי מבחינת אורך הפציעה, כן נוראי מבחינת המשחקים שנופלים על זה. מילא אם זה היה קורה עוד חודש ברצף הזה שיש לנו של ווסטברום ונוריץ', אבל נגד סוואנזי בחוץ... ברררר.

3. All_Hale_Conradinho Member

ו... קמפבל כובש. וואלה וואלה. שימשיך ככה.

4. All_Hale_Conradinho Member

אגזים ואומר שזה היה המשחק הטוב ביותר שלנו העונה. ההתקפה הייתה שוטפת, בפעמים שסוכנו השחקנים ידעו לעשות הגנה כמו שצריך (איזה בלוק מדהים של בלרין למצב בטוח של אייוו! כנראה למד מבן ארצו פאו גאסול), לא היו יותר מדי איבודי כדור שטותיים, וכשכן היו, מיד הקישור עשה כל מה שהוא יכול כדי להשיג חזרה. וכל זה - במגרש מהקשים בליגה, בדיוק מהסוג שאנחנו נוהגים להפסיד בו (וספציפית סוואנזי כבר הייתה בדרך להפוך לבולטון 2.0 עבורינו), ועוד אחרי אמצע שבוע קשה שבו איבדנו שחקן הרכב משמעותי ואת המחליף העיקרי שלו, מכה מוראלית שבשנים קודמות הייתה מזיקה מאוד לקבוצה אם היא הייתה באותה סיטואציה. שוב, לא משליך מזה על מה שיבוא אח"כ, אבל בינתיים אני מאוד מרוצה מהקבוצה בחודשיים האחרונים. אחרי הדרבי בשבוע הבא יש לנו ריצה פשוטה יחסית (ווסט ברום, נוריץ', סנדרלנד) ואחריה משחק עונה פוטנציאלי נגד סיטי, אם היא לא תאבד נקודות.

5. All_Hale_Conradinho Member

+ השער של ז'ירו הוא השער ה-2000 שארסנל כובשת תחת ונגר. מגניב.

6. Gunner_ForeveR Member

אז אני דווקא כן חושב שאתה טיפה מגזים. זה לא היה המשחק הטוב ביותר שלנו העונה, בטח שלא עם איך שנראינו במחצית הראשונה, סוואנזי היו עדיפים עלינו גם בהחזקת כדור וגם במצבים, זה לא היה נראה טוב בכלל. במחצית השנייה ללא ספק היינו טובים.

7. All_Hale_Conradinho Member

המחצית השנייה בהחלט הייתה שיפור ענק על פני הראשונה, ולמעשה רוב מה שכתבתי התבסס בעיקר עליה. ועם זאת אני לא חושב שהיינו עד כדי כך רעים בראשונה, לפחות לא מספיק ברמה שגרמה לי לחשוש מהפסד לפתע. כאמור הסתדרנו עם רוב המצבים שלהם (בלרין במשחק ענק, גם קוק היה מצויין) אז חשש בקטע הזה היה לי פחות.

8. Roma מנהלים

All_Hale_Conradinho

סוואנזי היו שווים שער במשחק הזה בקלות ובמיוחד בראשונה עם ההצלה המטורפת של בליירין מגומיס.

לטעמי לא קרוב למשחק הכי טוב של ארסנל העונה, מחצית ראשונה חלשה ללא סיכון ממשי וסוואנזי היו טובים בהרבה, מחצית שנייה סיפור אחר לגמרי.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחצית הראשונה שלנו הייתה אולי הגרועה ביותר שלנו העונה, והיו לנו כבר לא מעט משחקים גרועים. במחצית השניה בהחלט חל שיפור עם ניצול מצבים מצוין מבחינתנו, אבל גם הייתה שם חולשה מפתיעה מצד סוונסי שאיפשרה למשחק הזה להתפתח לבית זונות של ממש.

וכמה סמלי שבמשחק שפביאנסקי סופג שער באשמתו, צ׳ך נותן עוד יום בעבודה. בלעדיו זה בקלות יכול היה להתפתח אחרת.

10. All_Hale_Conradinho Member

וול, עם התגובות שאני מקבל אני מניח שפשוט צריך לצטט את עלי ג'י ולהגיד Let's Agree to Degree.

Roma אוהב/ת את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב למהירות של בלרין. וואו.

12. oranfu Member

מעבר למהירות המטורפת, מה שמרשים זה שהוא לא וויתר במצב כזה.

גם מרשים איך גומיס הצליח לא לשחרר בכלל בעיטה במצב כזה.

שי ו-cheddar אוהבים את זה.
  13. cheddar Member

היה לו עוד מהלך הגנה משמעותי שהוא נכנס בקורה , בשביל לעצור שער.. נראה כואב : O

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה התקדמות הוא עשה בשנה אחת.לא יאומן!

15. seby Member

באלרין לדעתי השחקן הכי טוב ויציב שלנו העונה, אולי רק קוקלאן ברמה שלו ואלכסיס לאחרונה, אבל אין כאן הפתעה והבחור נפצע ולא ישחק נגד באיירן ואין לי מושג מתי יחזור, אז אני חושב שדאגלס קוסטה הולך לחגוג נגד דאביושי החלש מחר...

הסגל שלנו כזה דל ולא מוכן לעונה מלאה ובעיקר להתמודד עם הפציעות הקבועות של ת'יאו, אוקס, ווילשייר, וולבק וראמזי...

מצב נושא:
הנושא נעול.