ארסנל 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gunner_ForeveR Member

אם אתם שואלים אותי הייתי מעדיף לפתוח עם קוסיילני באגף וגבריאל באמצע, אבל לצערי ונגר לא יעשה דבר כזה לדבושי כי עדיין מאמין בו. צריך לקוות לנס היום.

2. All_Hale_Conradinho Member

אני לא מבין, מישהו אשכרה חשב שיש איזשהו קמצוץ של סיכוי לצאת משם עם תוצאה טובה (לא משנה אם הקטור משחק או לא)? לא פלא שהבדיחה על אוהדי ארסנל היא שאנחנו delusional.

מכיוון שאני יודע שאין לנו באמת שום תקווה מול באיירן באליאנץ ארינה, הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא עד כמה ארוכה הפציעה של הקטור. כבר אמרתי שאין לי בעיה עם כל פגיעה בקמפיין האירופאי שלנו ובכיף הייתי יוצא ממנו כרגע כמה שיותר מהר, אבל שבליגה לא ייגעו לנו בו.

3. Gunner_ForeveR Member

שמע, בסופו של דבר בכדורגל הכל יכול לקרות , וגם אם אתה אומר לעצמך שאין סיכוי והסיכויים ממש קטנים עדיין יש את התקווה הקטנה הזאת בתוכך שאולי יקרה נס.. ובלי בלרין התקווה הזאת ירדה משמעותית. היא עדיין תהיה קיימת במהלך המשחק היום, אבל ברגע שיגיע השער הראשון והשני לאט לאט זה יירד כמובן...
    גם במשחק הבית אני מאמין שאף אחד פה לא היה חושב שננצח ועוד בלי לספוג.

4. Gunner_ForeveR Member

https://pbs.twimg.com/media/CS_SkpEWUAA6I51.Xxx

אז גם קוסיילני יוצא מההרכב לספסל, לטובתו של גבריאל. מעניין אם הסיבה היא מנוחה או סתם שהוא לא כשיר לפתוח, כי אם כבר לתת מנוחה פה אז זה למרטסקר כי אני יותר מחזיק מהציוות של הברזילאי והצרפתי, ובטח שבמשחק כזה קשה ונגד שחקנים מהירים.

5. seby Member

ניוקאסל פשוט גאונים... מוכרים שחקנים בינוניים ומטה במיליונים כבר שנים... דאביושי פשוט נורא מהיום שהוא לבש את החולצה של ארסנל וכנראה עד ליום שהוא יעזוב את המועדון (בתקווה בקיץ)...

הספסל שלנו מוכיח לכל אותם אנשים הזויים שטוענים שיש לנו סגל עמוק ולא, העובדה שיש פציעות זה לא אומר כלום, כי תסתכלו מי פצוע - וולקוט, צ'מבו, ווילשייר, ראמזי - מתי הם לא פצועים?

ונגר פשוט רשלן וזאת הבעיה הכי גדולה איתו - הוא עקשן עם שחקנים, הוא מפקיר הגנה, הוא לא מביא שחקנים איכותיים לעמדות קריטיות כמו חלוץ וקשר הגנתי, אבל הכי גרוע? הוא פשוט רשלן - לא לחזק את הסגל בקיץ, להסתמך על פצועים כרוניים - פשוט רשלנות!

6. All_Hale_Conradinho Member

לבאיירן היינו מפסידים גם בסגל מלא, זה לא שהוא טוב במיוחד. אני באמת רק מקווה מהמשחק הזה שלא יהיו עוד יותר פציעות. ארסנל צריכה - לא "כדאי לה" היא צריכה - להתרכז ב-100 אחוז בליגה (ואולי גם בגביע בשביל הבונוסים אבל זה פחות קריטי), ובה וונגר דווקא עושה בינתיים עבודה טובה (מת על אוהדי ארסנל האלה שבתקופות טובות שלה מתחפרים באדמה כי אין להם מה לכתוב פתאום).

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/15
  7. DRORIKO Member

אתה לא היחיד שחושב שארסנל צריכה להתרכז בליגה,גם ונגר חושב ככה. זה יכול להסביר למה הקבוצה מסתגרת בהגנה גם במצב של 2:0 . זה כאילו הוא הבין מהר מאד שהקבוצה לא בליגה של באיירן והוא רק לא רוצה לצאת מהמשחק עם תבוסה סטייל רומא. לגיטימי שארסנל תילחם רק על אליפות,שזה דבר יוקרתי שלעצמו. עם זאת האוהדים צריכים לשאול את ונגר שאלה אחת-למה אתה מציב את הטופ 4 כהישג אם ממילא שנה אחרי שנה הקבוצה לא עושה כלום בצ'מפיונס?

8. Gunner_ForeveR Member

איזה עינוי אלוהים ישמור.
    רק ונגר אשם שלא הביא שחקני שדה בקיץ וברגע שיש כמה פציעות לא סתם אנחנו נראים ככה רע. מול סוואנזי זה יכול להחזיק אבל לא במשחקים כאלה קשים או לאורך זמן.

9. All_Hale_Conradinho Member

המשפט האחרון שלך הוא בדיוק מה שאני חושב. אני לא מצפה להצלחה באירופה ולא אתאכזב מאי-הצלחה עד שארסנל לא תחזור להיות קבוצת צמרת - כלומר, צמרת אמיתית, כזאת שזוכה במשהו כמו 4-5 אליפויות בעשור. כשהבלתי מנוצחים הודחו על ידי צ'לסי ברבע גמר הצ'מפיונס ב-2004 זה היה מאכזב כי אז היא הייתה הקבוצה הטובה בעולם, היום קשה להגיד את זה.

10. Robin_Van_Persi Member

פייר?,לא היו לי הרבה ציפיות למשחק היום,אבל 3-0 במחצית,וואו איזה נוק-אאוט. מפליא אותי כל פעם כמה אנחנו רחוקים מהרמה הזאת של קבוצות העלית(ברסה,ביירן,ריאל),מול ה2 הראשונות בקושי אנחנו מצליחים להחזיק בכדור,ולהכתיב את קצב המשחק. אז נכון שארסנל כבר שנתיים או שלוש לא קבוצה שמחזיקה בכדור,משהו שאפיין אותנו רבות בעבר,אבל בחייאת,עם שחקנים כמו סנטי,אוזיל,קוק אני מצפה לפחות להחזיק קצת בכדור,זה נראה היום כמו קבוצה קטנה מול קבוצה גדולה,שהגדולה לא נותנת לקטנה לנשום דקה,אילולא צ'ך היה פה 5-0 במחצית אחת.
    מיותר להרחיב על דבושי ועל שאר הבעיות שיש לנו בסגל,על עומק אני לא רוצה לדבר בכלל כי בקרוב יהיו כמה החתמות חדשות כמו ראמזי,ג'ק,ו-וולקוט,אשליה שתרדוף אותנו לעד עם כל הinjury prone שמלווה את הסגל הרחב.
    הופעה על גבול הפתטית של הבחורים.

11. seby Member

הבעיה העיקרית היא שאנחנו כנראה נסיים במקום ה- 3, אלא אם ונגר יוותר לגמרי ובכוונה יסיים 4... מקום 3 אומר המון כאב ראש ולוח משחקים מורכב מאוד ומתיש...

אני חושב שהמשחק היום יגמר בתבוסה הכי גדולה שלנו באירופה (לפחות מאז שאני אוהד - 18 שנים כמעט).

כמו כן, אפילו ב- 8-2 נגד יונייטד נראינו טוב יותר.

ד"א, ונגר כזה הזוי שבמקום לתת עכשיו מנוחה לאלכסיס ולתת גם במה לצעירים בחלק הקידמי, אז הוא מוציא את השחקן הכי טרי שיש לנו בהרכב שזה קמפבל והוא מכניס את גיבסי המסכן... הזוי

12. All_Hale_Conradinho Member

זה לא מובן מאליו, שהרי יונייטד של אותו יום ארור היא קבוצה פחות טובה מבאיירן של היום אז זה הגיוני לגמרי?
    שוב, אני באמת לא מבין למה ציפיתם. אלא אם כן אתה ריאל או בארסה (או קבוצה גרמנית שמתארחת באליאנץ ארינה אחרי שבאיירן כבר זוכה באליפות), אני לא חושב שמישהו בעולם הזה יכול לכעוס על זה שהקבוצה שלו מפסידה לבאיירן במגרשה הביתי. אתם מנצלים את המצב כדי לדבר על היעדר הרכש הנפשע של וונגר, אבל בשביל המשחק הזה זה לא באמת רלוונטי. כל הרכש שהיינו עושים לא היה נותן פייט לבאיירן, אלא אם כן היינו קונים שחקנים של באיירן, ואולי גם מקנחים באיזה סרחיו ראמוס. התלונות - המוצדקות, שלא תבינו אותי נכון - על ונגר ועל התנהלותו לא צריכות לעלות כשמפסידים לבאיירן בחוץ, אלא כשמפסידים לווסט האם בבית.

13. Gunner_ForeveR Member

דווקא יש סיכוי סביר שנסיים במקום השני. נכון לעכשיו , כאשר אולימפיאקוס לא מנצחת היום , מספיק שאנחנו מנצחים את 2 המשחקים הקרובים שלנו (דינאמו בבית, אולימפיאקוס בחוץ) ושבאיירן מנצחת בבית שלה את אולימפיאקוס במחזור הבא. בקיצור, לא בשמיים. רק נקווה שאני לא מנחס עכשיו ושיישאר ככה במשחק השני.

עריכה: טוב, ניחסתי.
    אולימפיאקוס עולה ל-2-1.

עכשיו בנוסף לתסריט שאמרתי אנחנו צריכים לנצח באולימפיאקוס בהפרש של 2 שערים לפחות. גם לא בשמיים.

14. All_Hale_Conradinho Member

כי אולימפיאקוס בחוץ היא קבוצה יותר טובה מסאוונזי בחוץ?

15. alexshw Member

ארסנל חטפה היום את תבוסתה הכי קשה אי פעם באירופה ובכך שברה את ה 4:0 בסן סירו ממילאן בפברואר 2012. זו החמישיה השנייה שהיא סופגת באירופה, הראשונה הייתה במסגרת גביע אופ"א מספרטק מוסקבה בהייבורי ב 1982. אז היא כבשה פעמיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.