https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xal1/v/t1.0-9/12512588_10153619816277713_4504368627581625677_n.Xxx?oh=ccef9192cab5cc10a83004421f3b4f4c&oe=574983C5&__gda__=1463658036_92fbd47a2fd6218dad606d24b09d62ae זהו, רשמי. למה כשצ'ך חתם לא היה האשטאג וכיתוב בצ'כית בנוסף לאנגלית?
כמו שכתבתי בעבר עוד חתמה הזויה של הסנילי הצרפתי ההזוי הזקן. אם ארסנל שהיא העונה מבין הקבוצות הגרועות ביותר שהיו לארסנל ב 20 שנה האחרונות תיקח אליפות או קבוצה מצחיקה כמו לסטר תיקח אליפות אפשר להכריז שהליגה האנגלית הדרדרה לרמות של הליגה הצרפתית הפורטוגלית וההולנדית והיא כבר הרבה אחרי הליגות הספרדית,האיטלקית והגרמנית מבחינת רמת הכדורגל מספיק לראות איזה חלוצים נחשבים איכותיים היום בליגה האנגלית כמו וארדי,קיין וז'ירו שאלו חלוצים בינוניים להחריד שאני בספק אם בליגה הספרדית מבקיעים יותר מ 5 שערים בעונה ויש פה עוד אנשים שחושבים שז'ירו יותר טוב מאובמיאנג הזוי אם אני מאמן ארסנל ויש לי אפשרות להביא את אובמיאנג במקום זירו אני בשנייה שאפשרי עושה את המהלך הזה
כמו שכתבתי בעבר עוד חתמה הזויה של הסנילי הצרפתי ההזוי הזקן. אם ארסנל שהיא העונה מבין הקבוצות הגרועות ביותר שהיו לארסנל ב 20 שנה האחרונות תיקח אליפות או קבוצה מצחיקה כמו לסטר תיקח אליפות אפשר להכריז שהליגה האנגלית הדרדרה לרמות של הליגה הצרפתית הפורטוגלית וההולנדית והיא כבר הרבה אחרי הליגות הספרדית,האיטלקית והגרמנית מבחינת רמת הכדורגל מספיק לראות איזה חלוצים נחשבים איכותיים היום בליגה האנגלית כמו וארדי,קיין וז'ירו שאלו חלוצים בינוניים להחריד שאני בספק אם בליגה הספרדית מבקיעים יותר מ 5 שערים בעונה ויש פה עוד אנשים שחושבים שז'ירו יותר טוב מאובמיאנג הזוי אם אני מאמן ארסנל ויש לי אפשרות להביא את אובמיאנג במקום זירו אני בשנייה שאפשרי עושה את המהלך הזה
אני באמת מתקשה להבין מה אתם רוצים מז'ירו העונה. כן ונגר עקשן מטומטם שפוגע בהישגיות, אבל ספציפית ז'ירו נותן את העונה הכי טובה בחייו ומספק בגדול את הסחורה. השער השני שלו אתמול היה פשוט נפלא. זה נראה כאילו לא החלפתם דיסקט לגביו מהעונות הקודמות
הליגה האיטלקית?? החלוץ והשחקן הכי טוב שם העונה זה היגוואין, כלומר אומר דרשני. הרמה שם נמוכה עוד יותר ולמרות שהליגה הזאת מייצרת אפילו יותר מתח מהליגה האנגלית. ז'ירו לא עושה כמעט שום דבר שלא עשה בעונות הקודמות בארסנל, הוא פשוט משחק יותר בלי להפצע בדרך לשלושה חודשים והקצב הוא 24-25 שערים לעונה, אולי במעט יותר מהקצב הרגיל שלו.
יותר מותחת כי יש 4 קבוצות שנראות באמת באותה רמה העונה(עם כל הכבוד ליובה שהתאפסה קצת לאחרונה זו עדיין קבוצה שונה לגמרי מהקבוצה של שנה שעברה). רומא עכשיו החליפה מאמן וגם היא לא רחוקה מהצמרת וסאוסלו היא על תקן הקבוצה שממש כייף לראות בכל שבוע וגם היא בעצמה 10 נק' מנאפולי ומשחק חסר.
בחרת אחלה ליגה להציג כליגה עם הגנות חזקות כדי להסביר כמה נמוכה הרמה בליגה, לכאורה. הארי קיין אולי לא יכבוש הרבה שערים מול ריאל ברצלונה ואתלטיקו, אבל בליגה עם כאלה הגנות חמצאה הוא יסיים עם 18+ שערים בעונה. אני לא אגיד שאני מרוצה מההחתמה הזאת. מצד שני לפני 6 שנים החתמנו שחקן שעד אז הרמה הכי גבוהה שהוא שיחק בה הייתה ליגה צרפתית שנייה והיום הוא אחד הבלמים הטובים בפרמייר ליג. זה כמובן לא אומר שאני חושב שאלנני הולך להיות הצלחה, אבל החתמה גרועה זאת לא, לפחות לא עכשיו. וכמובן שהשורה התחתונה היא שפשוט מעצבן אותי שאנחנו הולכים דווקא על ההחתמות הלאו דווקא רעות אבל פשוט כ"כ... חסרות ביטחון האלה. בא לי שחקן שלא יהיו לגביו יותר מדי לבטים של "יכול ללכת לכאן או לכאן" כמו אלנני. נאלץ לחכות ולראות.
מה נניח גצה כזה? או קשר מרכזי כמו רוייס? אתה יודע גם עם שמות גדולים אפשר ליפול בענק. אני באמת לא מבין את האוהדים האלה שפוסלים שחקן לפני שהשלים 100 דקות של אימון.
גם אני לא מבין ובגלל זה אתה רואה שלא פסלתי אותו, בניגוד מוחלט ל-AE94. לפסול לגמרי בגלל השם של השחקן זה מגוחך לחלוטין, אלא אם כן זה משהו ממש הזוי כמו איזה שחקן מליגה שלישית במקדוניה.