יש לי תחושה ממש רעה שבארסה הולכים לעשות בליץ בלונדון לסיים את הסיפור ולהשאיר לנו אפשרות להשתעשע מעט בקאמפ נואו עם איזה ניצחון מינימלי.
http://vignette2.wikia.nocookie.net/plantsvszombies/images/3/30/You_don't_say.Xxx/revision/latest?cb=20141221214034
צ'מברלין ככל הנראה גמר את העונה ואפילו ליורו לא יוכל ליסוע. גם ב"מאבקי" האליפות שלנו הוא לא ישתתף, אבל זה לא כאילו הוא היה עוזר בהם או משהו.
אחלה חדשות בהתחשב בעובדה שב-3 שבועות הקרובים יש לנו עומס אדיר של 8 משחקים... תקופה מאוד קריטית שנקווה שהפציעות לא יהרסו לנו אותה. אם אני ונגר אני עולה עם הרכב של מחליפים מול ברצלונה אבל כמו שאנחנו מכירים אותו וכמו שהוא כבר אמר אחרי המשחק מול ברצלונה הוא לא יוותר על ה"כבוד" וינסה לנצח את ברצלונה.
רובר פירס רשמית פרש ממשחק פעיל, שנה אחרי שהוא מסיים חלטור בליגה ההודית. בכך תם סופית הגולל על חוליית ההתפקה האגדית של התותחנים עם שכללה אותו ביחד עם ברגקאמפ, הנרי וליונגברג. אגדה ללא ספק. אחד הווינגרים הטהורים הגדולים אי פעם. אלגנטיות שנדירה היום. כמו כן השריד האחרון לנבחרת צרפת הגדולה של סוף המילניום הקודם ותחילת הנוכחי, שגם בישל את שער הנצחון ביורו 2000. וכן גם התגובה הראשונה שלי הייתה "רגע הוא לא פרש כבר לפני איזה 5 שנים או משהו?", אבל זה לא הופך את זה לפחות עצוב.
http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/696x392/feb_13/gun__1360149162_pires_tottenham2004.Xxx לא יכולתי להישאר אדיש לפרישה של פירס. אני מחבב את ארסנל באנגליה כי בתור ילד אהבתי מאוד את תיירי הנרי, שחקן שקשה לא לאהוב אותו, וגם את פטריק ויירה הגרזן אבל מבחינתי רוברט פירס הוא הסיבה השלישית. שחקן אלגנטי, כל-כך חכם ותחבולן. כובש, מבשל, מה עוד אפשר לבקש. אני זוכר שבזמנו התעצבנתי שהמספרים של פיגו וזידאן מהקישור לא מרשימים כמו שלו. התנועה שלו לעומק הייתה גדולה ויש כמה שערים גדולים בזיכרון. שלוש שנים ברצף נכלל בנבחרת העונה ומה שהוא עשה בעונת הבלתי-מנוצחים היה נפלא. חלק מארסנל הגדולה, קבוצה שכל שריד שלה כבר נעלם. כמובן שאקורד הסיום היה עצוב, אני זוכר את הסיפור - כל המשפחה שלו הייתה ביציע בפריס ובאה לראות אותו בגמר. אבל לונגר לא הייתה ברירה וליונברג למשל ששיחק באותו ערב היה נפלא. הפרישה האמיתית הייתה כבר לפני כמה שנים אבל תמיד טוב להיזכר. איפה ארסנל הייתה אז ואיפה היא היום. כבר אין לה באמת שחקני על כאלה. עמית לוונטל אוהד ארסנל ידוע אגב כתב עליו מילה-שתיים בפייסבוק.
באמת, זה כבר אפילו לא מצחיק. לצעוק ונגר החוצה אפילו אין טעם. הרי מי כבר קרונקי יביא במקומו ביום ההוא שלעולם לא יגיע? לא מישהו שעשוי להרוס לו את התוכנית הכלכלית, זה בטוח. אני באמת מנסה להבין איך מישהו כאן יכול לשמור בשלב הזה על אופטימיות בקשר לעתיד המועדון ולא משנה באיזה מצב.