האמת שהבעיטה הזו אומרת שהבחור מחזיק בתוכו הרבה אגרסיות. דווקא יכול להוסיף מימד חדש לחבורה הרכרוכית שלנו. אם זה היה פס שטוח עלוב שהשוער קולט הייתי יותר מודאג. אם להחמיץ פנדל אז זו הדרך.[emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk
תשמעו כיף להתבדח על זה שהוא נדבק בארסנליות עוד לפני שהוא שיחק עם מדים של הקבוצה אבל באמת שזה לא משנה את זה שהוא שחקן מעולה שאמור להוסיף הרבה מאוד דברים שהיו חסרים לנו בקבוצה עד היום. היה לו טורניר מעולה עד עכשיו ובכללי הוא כבר הוכיח את עצמו ברמה יותר גבוהה מכדורגל נבחרות. יהיה בסדר.
דווקא היה לו טורניר חלבי מאוד ביחס למה שהוא מביא למגרש. הוא לא מצא את עצמו בתיקולים, איבד לא מעט כדורים ולא הבריק בכלל בהתקפה אבל זה כמובן לא מעיד עח מה שהוא, הוא כבר תרם בעבר גם לנבחרת שלו. מהפנדל לא צריך להסיק כלום, אז החטיא.
לא נראה לי שראינו את אותו שחקן. הוא היה אדיר מול אלבניה וגם מול רומניה ואפילו צרפת עשה עבודה נהדרת. את המשחק מול פולין באמת לא ראיתי אז לא אתיימר, יכול להיות שהיום הוא היה גרוע.
לאקזט מוזכר כמועמד להצטרף. תמורת 45 מיליון יורו. לדעתי אם הוא מגיע זה סוגר לנו את הפינה של החלוץ לשנים הקרובות.
אז זה עוד שחקן ארסנל שמחמיץ פנדל אולי כדאי לבקש מווילישיר לא לבעוט במידת הצורך מחר, מי יודע מה יקרה מהשילוב המסוכן של שחקן ארסנל אנגלי
אם אני לא טועה אלכסיס דווקא הבקיע מהנקודה את הפנדל המכריע בנצחון של צילה על ארגנטינה בקופה הקודם, לא? Sent from my iPhone using Tapatalk
מפורסם שהאתחדות האנגלית מעוניינת בונגר. אי אפשר לבקש יותר טוב מזה. גם הוא יעזוב לג'וב יוקרתי,ואנחנו נשתחרר ממנו. מה גם שהם מגיעים אחד לשנייה. לא יודע כמה זה ריאלי,אבל אני מתפלל..
ה-FA מעוניינים בונגר? באיזה שנה אנחנו? הרעיון הזה של ונגר לאנגליה רץ עוד משלהי הניינטיז, ונגר תמיד הבהיר בכל הזדמנות שכדורגל נבחרות לא מעניין אותו, גם לא נבחרת צרפת.