ארסנל 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לחלוטין מסכים, אבל עדיין היציאה שלו הייתה רעה מאוד. האופציה הראשונה שרשמת טובה משמעותית בשבילו.

בשער השני זה כדור שהוא חייב לקחת, אבל גם כאן בפעם המי יודע כמה אוקס משתשעשע עם הכדור בחצי שלנו, שלא נדבר ליד הרחבה שלנו, מאבד את הכדור וזה באופן ישיר פוגע בנו אם לא בשער אז לפחות במצב מסוכן לזכות היריבה. אלה בדיוק התסמינים שלא ישתנו כל עוד ונגר כאן - וזה הרבה יותר חזק מכל רכש כזה או אחר בעיניי - אין שום סיבה שגם עם הסגל הנוכחי ניראה מול ווסטהאם כמו אתמול.

התאכזבתי מאוד מההופעה של צ׳ך אתמול, אבל דברים כאלה יכולים לקרות. ההופעה אתמול עוד תתקזז בהופעות אחרות שלו בהמשך העונה.

הרבה טוענים שבנזמה הוא אוברייטד שלא מתאים לריאל מדריד ולשאיפות שלה ואני לא פוסל את זה שיש את ברצלונה ממול, אבל לדעתי הוא בדיוק מסוג השחקנים שבפרמיירליג, בטח תחת ונגר, שיכול להיות מפלצת ואפילו מכונת שערים (ע״ע אנלקה שגם לו היה אופי בעייתי). כמו כן, אין מה להשוות בינו לבין ז׳ירו; בנזמה עולה עליו בכל פרמטר אפשרי אולי למעט משחק הראש, שגם כאן מעריכים אותו יותר מדי לטעמי בהתחשב בזה שבמילא ארסנל היא לא קבוצה שסגנון המשחק שלה הוא כזה. יתר על כן, הוא מסוגל לרוץ לשטחים מתים שז׳ירו לא יכול ויש לו גם לינק-אפ-פליי מעולה עם הפנים לשער. בקיצור, הוא שחקן שבקלות אני יכול לראות מצליח בארסנל וכזה שמשדרג את כל השחקנים מסביבו.

אני במילא לא רואה אותו מגיע כמו שרשמתי הרבה פעמים, אבל אני בטח לא אבכה אם ונגר יוציא עליו יותר כסף ממה שהוא שווה.

אגב ז׳ירו, הוא לגמרי מזכיר לי באופי שלו לעיתים קרובות את אדבאיור.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/15
  2. All_Hale_Conradinho Member

זה נכון, הבעיה היא שמכל החלוצים ברמה מעל ז'ירו, בנזמה נראה כרגע פחות או יותר כמו היחיד שהוא עוד איכשהו אופציה ריאלית, קשה מאוד להשגה אבל עדיין ריאלית (גם היגואין היה כזה אבל אני לא רוצה לראות אותו אצלינו אחרי העונה האחרונה שלו, ממש חסר לנו השחקן הכי חסר ביטחון בכדור הארץ כרגע). הוא עדיף מכלום בסופו של דבר, וצריך לזכור שאולי את הרכות וחוסר הקילריות האלה הוא מפגין בריאל, אבל בקבוצה ברמה הרבה יותר פחותה - להלן ארסנל, הוא ייראה יותר טוב. שנה שעברה הוכיחה הרי שזבל של קבוצה ספרדית גדולה יכול להיות האוצר שלנו.

3. Civil Anti Madridista

https://pbs.twimg.com/media/CL-LTvxUMAAhs88.Xxx

4. k_700 Member

והבדיחה כמובן על חשבון ונגר.
    לא בפעם הראשונה שכל האפסים שהוא מטפח להם את האגו, נשארים, ובכן, אפסים.

5. מזגן Member

@Civil נסיון נחמד. התמונה מ2014.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. alexshw Member

השוער אמיליאנו מרטינס הושאל לוולבס

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיו, תודה. באמת קיוויתי שמישהו יחשוף שמדובר בתמונה ישנה. אחרת הגועל הזה פשוט היה הזוי.

9. פול סקולס Member

שחקני הקבוצה שנגד ארסנל לובשים לבן (זו בטח פולהאם אם טוטנהאם), בעוד שווסטהאם שיחקה בצבע תכלת.

10. alexshw Member

רוסיצקי נפצע בברך - יעדר בין חודש לחודשיים.

11. Roma מנהלים

זה לא מהמשחק שארסנל ניצחו 2-0 את טוטנהאם עם התמונה המפורסמת של ת'יאו וולקט שיורד על האלונקה?

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/67/590x/walcott_action_2-452014.Xxx

12. alexshw Member

ארסנל במו"ם עם פאלרמו על מכירת ג'ואל קמפבל.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סופסוף חדשות טובות.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/15
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגר טוען שהחדשות לגבי ווילשר היו שגויות: הוא צפוי לחזור עוד שבועיים.

15. seby Member

אני אמשיך לטעון שהבעיה הכי גדולה של ארסנל היא ארסן ונגר - הסגל אולי חסר 2-3 שחקנים ברמה גבוהה לאליפות, אבל זה ונגר עם שטויות שהכי פוגע בקבוצה - היום הוא חוזר להרכב הביזארי עם ראמזי באגף ימין וקאזורלה במרכז בתור קשר 50-50 והוא מוריד את אוקס לספסל!! אוקס שהוא השחקן בכושר הכי טוב שלנו... אתה רוצה את סאנטי במרכז ואוזיל בתור 10, למרות ששניהם היו נוראיים נגד ווסטהאם, אין בעיה, אז תוריד את ראמזי לספסל ותפתח עם אוקס או ת'יאו... למה לעזאזל להציב שחקנים בעמדות שהם לא רגילים לשחק בהן!?!?!? סאנטי שבוע שעבר באגף שמאל, ראמזי באגף ימין ולפני שבוע מחצית באגף שמאל... עוד מעט ג'ירו יהיה בלם וקוסיילני יהיה קיצוני ימני...

יש לך את וולקוט ואוקס על הספסל והקיצוני הימני שלנו הוא ראמזי - זה פשוט מאמן עקשן שעולה בנקודות יקרות...

משחק קשה מצפה לנו היום...

EsheD אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.